Wszystko o Avonie II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-28, 22:01   #1381
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
w ogóle to miałam zamówić bombki ale sobie nie ten numer przepisałam (bo w katalogu tak napisali te numery że można się pomylić ) i w rezultacie zamówiłam niechcący te ozdoby co sa nowością z numerem 14456, sama jestem ciekawa jakie będą.. jutro odbiorę paczkę to pewnie dam znać
odebrałam dziś paczkę z COKu i okazało się że zamiast tych ozdób które są nowością w katalogu (nr 14456) przysali mi "produkt zastępczy" - ozdoby (brzydactwa) z zeszłego roku, te które również są w katalogu (nr 31773) napisałam maila ciekawe czy mi zrobią korektę

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
hehe to musiałaś nieźle pachniec ale ja szczerze powiem, że tez czasami sporo sie psikam bo mi się wydaje, ze nic nie czuc ode mnie a jest inaczej
Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Dlatego najlepiej jest zmieniać perfumki. Ja codziennie psikam się innymi perfumkami: Today, Rouge, TTA In Bloom, True Glow, Incandessence + jeszcze innych firm. Kiedyś próbowałam tylko z dwoma rodzajami ale po pewnym czasie nie czułam ani jednych ani drugich dlatego używam teraz kilku i codziennie przez cały dzień czuje na sobie zapach.
ja słyszałam, że jeśli nie czuje się zapachu perfum na sobie to znaczy, że perfumy do ciebie pasują i w sumie chyba coś w tym jest bo wiadomo, że wszystko zależy od naszej skóry - perfumy które na mojej siostrze pachną cudnie na mnie pachniały źle .. a poza tym jak czuję perfumy na sobie to zazwyczaj nie mogę ich znieść jeśli natomiast mam wrażenie ze w ogóle nie pachnę wszyscy dookoła strzelają mi komplementy jak to ślicznie pachnę

Cytat:
Napisane przez Ślicznotka;) Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam do Was pytanie. W kat. 10 zakwalifikowałam się do Klubu Białej Róży. Od 11 kampanii przysyłają mi dodatkowo 10 katalogów, próbki liczą mi z opustem 50%..ale do tej pory nie dostałam tego srebrnego naszyjnika, który był nagrodą za dostanie się do poziomu białego Czy to oby nie za długo trwa?? Nie, żeby mi się podobał, ale przecież mi się należy!!!
ja weszłam do KR w ostatniej obowiązującej kampanii i naszyjnik otrzymałam na "urodzinach miss avon", naszyjnik powinni przysłać do Twojej OMS i ona powinna przekazać go Tobie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Ale nowe Treselle mi się podobają, choć chyba gdybym nosiła je na sobie, to by mnie łepek rozbolał.
Ale jesli jakas koleżanka bedzie tym pachnieć, to nie ma sprawy
mnie się tak podobały extraordinary i kupiłam sobie ta małą wersję, psiknęłam się raz i nigdy więcej nie mogłam wytrzymać sama ze sobą fuuuj.. a tak mi się podobały na innych.. moja mama stwierdziła ze ładny zapach jak jej pokazałam z flakonika i jak popsikała siebie.. a jak ja go użylam ten jeden raz to się spytała cóż to za śmierdziel..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 22:06   #1382
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane,
mam pytanie odnośnie kubka termoizolacyjnego. Wiem,że była już o tym mowa. Większość posiadaczek wypowiadała się negatywnie, a ja szukam poparcia,że może jednak jest ok... Więc proszę o opinie
Nie poprę, cieknie i jest do niczego. nie trzyma też ciepła.

Cytat:
odebrałam dziś paczkę z COKu i okazało się że zamiast tych ozdób które są nowością w katalogu (nr 14456) przysali mi "produkt zastępczy" - ozdoby (brzydactwa) z zeszłego roku, te które również są w katalogu (nr 31773) napisałam maila ciekawe czy mi zrobią korektę
Jak dla mnie te bombki są śliczne Rozdawałam klientkom po jednej i wszystkie były zachwycone Ciocia też kupiła całe opakowanie bo stwierdziła, że bardzo eleganckie szczególnie jeśli chodzi o tą perełkę na środku.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 22:50   #1383
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jak dla mnie te bombki są śliczne Rozdawałam klientkom po jednej i wszystkie były zachwycone Ciocia też kupiła całe opakowanie bo stwierdziła, że bardzo eleganckie szczególnie jeśli chodzi o tą perełkę na środku.
hehehe no widzisz kazdemu cos innego przypadnie do gustu mnie się nie podobaja ani jedne ani drugie (bo ta nowość widziałam dziś w COKu - masakra i chyba faktycznie wszystkie sa krzywe ) natomiast strasznie podobają mi się bombki z cekinami mam dwa opakowania i zamówilam jeszcze jedno a oprócz tego sprzedalam jeszcze chyba z 5 opakowań a nie sadziłam że takie rzeczy w ogóle będą zamawiane
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 22:59   #1384
jadzika
Raczkowanie

zamówionko na 2 termin 15 kat. złożone!!!! opuścik 30% (w ostatniej chwili dostałam zamówienie na 100zł) mam nadzieję że gwiazdki confetti nie przyjdą zamówiłam parę nowych rzeczy (m.in. portfel męski, portfel Brianna i i biżuterię Caroline) także dziewczynki przygotujcie się na nowe zdjęcia.. ale to dopiero jak paczuchę dostanę pozdrawiam

szczęśliwa narzeczona od 24.07.2010
do ślubu pozostało 7 miesięcy!!
jadzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 06:01   #1385
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Ja w brakach mam confettii - te gwiazdki złote do dekoracji stołu, wiesz o co mi chodzi?
Mam napisane "brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać" ... (faktura wystawiona wczoraj, dzis odebrałam paczkę)

Chciałam w łódzkim COKu wymienić płyn lawendowy na płyn ten świąteczky, ale nie ożna tak zrobić. Jednak idą na rękę i można im tam zwrot zostawić

Zamawiałam luksusowy krem naprawczy na noc za 74,90...
Miał do niego być w prezencie krem jakiś tam perłowy...
Tego perłowego prezentu nie ma ("doślemy z jednym z kolejnych zamówień")... jest za to produkt przeprosinowy - 10 ml jakiegoś kremu na dzień
ja zamawiałam ten krem Anew w pierwszym terminie i nie dostałąm kremu pod oczy. teraz na podglądzie fakturki na drugi termin widze ze ciagle brak kremu...

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja uwielbiam słodkie, ciężkie zapachya jeśli do tego są trwałr...
to na pewno Far Away Ci sie spodobaja!!

confetti na stol sa superanckie!! dotalam je w zeszlym roku przez przypadek w paczce (zamawialam jedne a dostalam dwie) i bardzo sie z nich ciesze - ladnie dekoruja swiateczny stol!! a szkoda ze sa w brakach, bo mam na nie zamowienia...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 06:13   #1386
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie dość, że to samo miasto to jeszcze ten sam gust zapachowy

No to moja nadzieja rośnie!!!na pewno mi się spodobają bo jak wspomnialam lubie słodkie i ciężkie a jeśli do tego wyczuje wanilie
a powiedz mi jeszcze czy używałaś Zwykłej Lolity Lempickiej?
Używałam i nie polecam Tak jak bardzo lubię L LL, tak nie znoszę klasyka.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 06:16   #1387
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

naprawde to pachnie jak coco madomoiselle
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 07:18   #1388
Ślicznotka;)
Rozeznanie

GG do Ślicznotka;)

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Naszyjnik nie przyjdzie Ci w paczce tylko poiwnna Ci go dać OMS - ka .
Tylko póki co nie odzywa się Głupio mi samej do niej dzwonić i się upominać
Cytat:
ja weszłam do KR w ostatniej obowiązującej kampanii i naszyjnik otrzymałam na "urodzinach miss avon", naszyjnik powinni przysłać do Twojej OMS i ona powinna przekazać go Tobie
Nie byłam na spotkaniu Miss Avon, bo moja OMSka nie jest z mojego miasta i robiła je w innym, nie chciało mi się jechać 50 km
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5907297]naprawde to pachnie jak coco madomoiselle [/quote]
Coś wspólnego ma napewno. I z CK Euphoria też Piękne!!
Ślicznotka;) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 07:42   #1389
Estella
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was używa serum Planet Spa z winogornami? Szukałam w wątku, ale nic nie znalazłam. Wczoraj sobie zamówiłam i zastanawiam się, czy warto

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 07:52   #1390
mgpoziomka
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was ma albo widziała kolczyki serduszka z netto do katalogu 16 i mogłaby coś o nich napisać....
(ogólnie czy ładnie wyglądają, czy te kryształki nie wypadają i czy w ogóle warte są tej ceny 14,90) Z góry dziękuję za odpowiedź!
Stary 2007-11-29, 08:06   #1391
aiyyo
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5904016]Nie umiałabym tak !!! U mnie stoi kilka zapachów i używam zależnie od tego gdzie idę lub jaki mam nastrój. Na pewno nie dałabym rady z jednym zapachem non stop[/quote]

nieno ja tez mam sporo zapachow, ale jak mam sie na codzien psikac perfumami za 400 zl, to jakos reka sama siega po Treselle za 30 A tak powazne to na codzien tak na uczelnie sie psikam jednymi, na wieczor innymi, na imprezy jeszcze innymi
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-29, 08:48   #1392
jagoda1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
no to smieszne bo ja wczoraj skladalam zamowienie i mam go w paczce [jutro odbieram]

ja tam nie wierze w te braki i pewniaki.
a tak w ogole to lepiej niech mi przyjdzie bo juz mam pomysl na te gwiazdki
elffee jaki masz pomysł na te gwiazdki?
jagoda1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 09:14   #1393
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Maniaczka Niedługo będziesz musiała zarezerwować pokój dla szminek
Na to wygląda

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja też zamawiałam confetti, i też mam w brakach..
Cytat:
Napisane przez jadzika Pokaż wiadomość
mam nadzieję że gwiazdki confetti nie przyjdą
Wczoraj składam zamówienie i mi tez nie przyjda (a zamówiłam 10 szt ). Mus Ivory i Cream nadal nie przychodzą

Cytat:
Napisane przez piwonia91 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie zastanawiam nad zamówieniem Treselle. Śliczny jest ten zapach .
Mi jednak nie podszedł. Zastanawiam się za to nad LBD w K 16 - bo w bardzo dobrej cenie będą - 45,90

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Zauważyłyście taką informację w Nova ty 13 na str.22 :
Oferta specjalna:
w strefie konsultantki możesz dodać do swojego zamówienia jeden z atrakcyjnych produktów dostepnych w ofercie wyłącznie dla internautek.

Czyli co ? jakieś zmiany ?? Teraz tylko jeden produkt z oferty można? Czy ja coś źle zrozumiałąm - wybaczcie jestem ubita po ciężkim dniu.
Kurcze, rzeczywiście ... Nigdy tej strony nie czytam

Cytat:
Napisane przez corx Pokaż wiadomość
Chyba zaraziłyście mnie tą szminką. Hosenko, czemu piszesz, że w następnych katalogach jej nie będzie? Chyba, że coś pokręciłam
To ja pokręciłam,. Nie zauważyłam, ze w K16 Diamentowa jest w promocji No ale nie żałuję że wziełam teraz bo mam 35%

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was używa serum Planet Spa z winogornami? Szukałam w wątku, ale nic nie znalazłam. Wczoraj sobie zamówiłam i zastanawiam się, czy warto
Ja je dostanę pod choinkę od siostry Ale dziewczyny pisały w poprzednim watku coś o tym serum.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 09:37   #1394
agness86
Zakorzenienie

Znowu mi się strona nie otwiera

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 09:45   #1395
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez jagoda1984 Pokaż wiadomość
elffee jaki masz pomysł na te gwiazdki?
chcialam sobie je pozawieszac na żyłce i zawiesic na firance. tak ladnie mi migotaly. no i mam takie "patyki" ktore sa gole a moglabym je ubrac tymi gwazdkami no ale mi tez niestety nie porzyjda te gwiazdki ;/
Stary 2007-11-29, 09:52   #1396
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was ma albo widziała kolczyki serduszka z netto do katalogu 16 i mogłaby coś o nich napisać....
(ogólnie czy ładnie wyglądają, czy te kryształki nie wypadają i czy w ogóle warte są tej ceny 14,90) Z góry dziękuję za odpowiedź!
Też bym bardzo chciała wiedzieć, bo mi się spodobały i mam na nie chętkę
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 09:58   #1397
weekend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weekend Pokaż wiadomość
Czy zestaw maseczek planet Spa z katalogu 15 str. 77 w promocji jest fajny? tzn. dla osoby, która ma problemy z cerą jest wskazany czy jeszcze bardziej podrażni skórę?

Ponawiam pytanie Kupiłyście może i jesteście zadowolone?
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:09   #1398
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie te zestawy maseczek zamawiały klientki, ale te bez problemów z cera, zresztą na prezenty wiec nie znam od nich opinii.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:13   #1399
jagoda1984
Raczkowanie

Cytat:
chcialam sobie je pozawieszac na żyłce i zawiesic na firance. tak ladnie mi migotaly. no i mam takie "patyki" ktore sa gole a moglabym je ubrac tymi gwazdkami no ale mi tez niestety nie porzyjda te gwiazdki ;/
Ciekawe a te gwiazdki mają jakieś dziurki, żeby pozawieszać je na żyłce?
też bym sobie tak zrobiła, szkoda że sa w brakach..
jagoda1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:15   #1400
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90natalia Pokaż wiadomość
Ja mam Far Away w normalniej wersji czyli 50 ml. W sumie kupilam je, bo spodobal mi sie zapach na pachnacej stronie. Teraz zaluje bo mi sie nie podoba A juz nie mam jak sprzedac, bo wyrzucilam pudeleczko...
skoro nie masz pudełka to zawsze możesz taniej sprzedać;-)

Cytat:
Napisane przez rea1981 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie cala seria Senses to jeden wielki niewypal Strasznie wysusza mi skore
Cytat:
A ja tam z żeli jestem zadowolona
Ja tylko ich używam, moja rodzinka też
Ja też jestem z tych żeli bardzo zadowolona
Jak zobaczyłam pierwszy raz te żele to pomyślałam "pewnie nic nie warte" ale gdy zobaczyłam te wszystkie pozytywne komentarze na ich temat to postanowiłam je wyprobować. Skusiłam sie na nowy zapach Tropical Zing, bo byłam ciekawa jak sie one sprawują no i zapach był zabójczy i od tamtej pory je zamawiam teraz mam ten nowy Winter Warmth i jest śliczny
Stary 2007-11-29, 10:22   #1401
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
nieno ja tez mam sporo zapachow, ale jak mam sie na codzien psikac perfumami za 400 zl, to jakos reka sama siega po Treselle za 30 A tak powazne to na codzien tak na uczelnie sie psikam jednymi, na wieczor innymi, na imprezy jeszcze innymi
Kto ci kaze tak przeplacac
Ja za setkę nie place wiecej jak 2 stowy
Polecam forum Perfumy

A co do Treselle---ladne, ale nie trwale.....zupelnie nie jak EDP

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:22   #1402
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda1984 Pokaż wiadomość
Ciekawe a te gwiazdki mają jakieś dziurki, żeby pozawieszać je na żyłce?
też bym sobie tak zrobiła, szkoda że sa w brakach..
ja kombinowalam zeby przykleic tasma klejaca. troche by bylo roboty no ale efekt mam nadzieje bylby fajny.

naprawde szkoda ze ich nie bedzie ;/
Stary 2007-11-29, 10:25   #1403
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Poczytaj opinie o maseczkach na KWC. Ja lubię tą błotną (fajnie oczyszcza, odświeża skórę) i z białą herbatą (ona jest peel-off czyli ściąga się ja z twarzy) 0 skóra była po niej promienna i gładka. Oliwkowej nie polubiłam - wg. mnie nic nie robi.

Za tą cenę warto wziąć choćby dla tych dwóch (w promocji jedna kosztuje przeważnie 17,90)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-29, 10:26   #1404
Estella
Zakorzenienie

Dzięki Hosenko, zaraz poszukam

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:46   #1405
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Estello, używam od kilku dni i jeszcze nie wiem do końca, co o nim myślę. Jest rzadkie, nawet bardzo rzadkie - konsystencja raczej wody niż kremu (może serum musi tak mieć, nie wiem, w każdym razie ja byłam zaskoczona). Bezpośrednio po aplikacji twarz wydaje się nieco lepka i "tępa", ale to uczucie szybko mija i twarz staje się bardzo gładka w dotyku, niemalże jak po peelingu. W tej chwili używam go pod krem. Na razie (odpukać) nie zauważyłam, żeby mi coś zapychało.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:56   #1406
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Dlatego najlepiej jest zmieniać perfumki. Ja codziennie psikam się innymi perfumkami: Today, Rouge, TTA In Bloom, True Glow, Incandessence + jeszcze innych firm. Kiedyś próbowałam tylko z dwoma rodzajami ale po pewnym czasie nie czułam ani jednych ani drugich dlatego używam teraz kilku i codziennie przez cały dzień czuje na sobie zapach.
ja również muszę mieć kilka wód- obecnie mam Pur Blancę, Little Black Dress oraz Crystal Aurę (mój najnowszy zakup z kat.15 )
w planach mam zakup Treselle Seduction oraz In Bloom (zakup z kat.1 w ofercie z kuponem )

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja dziś dostałam odpowiedź w sprawie płynów Xmas i będe miałą korektę faktury,ale o zwrocie nic nie wspomnieli Widać uznali to za oczywiste No i szczęśliwie znalazłam nabywcę na ten ferelny zestaw Today

ja również pisałam w tej sprawie -dostałam odpowiedź, że płynów mam nie odsyłać, przy następnej fakturze dostanę korektę

pytałam również kiedy płyny X-mas będą dostępne- dostałam odpowiedź, że termin ten nie jest znany
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 11:42   #1407
weekend
Raczkowanie

Dzięki za informacje, w KWC juz szukałam,a le tam jest tyle różnych opinii ile osób, więc miałam mętlik w głowie Ale chyba się skuszę
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-29, 12:15   #1408
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
przyłączam się do pytania...
i jeszcze...czy one są małe, średnie, czy duże ?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 12:16   #1409
elffee
Zadomowienie

ja dzis jade po moja paczuche kurde szkoda ze az 70 km musze po nia jechac ;/
Stary 2007-11-29, 12:43   #1410
mgpoziomka
Raczkowanie

Cytat:
ja dzis jade po moja paczuche kurde szkoda ze az 70 km musze po nia jechac ;/
70 km to czy nie lepiej zaznaczyć by dostarczali pod adres domowy??
Miałabyś kłopot z głowy Mi zawsze dostarczają paczkę do domu i zawsze o tej samej porze (dogadałam się z Panem ) więc jest ok.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości