|
|
#2461 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
Hej!
My nie mamy ochraniacza, zamiast niego kladlam pod prześcieradło zwykły podkład do przewijania. Teraz też nie kupuje. Oglądałam je ale mnie nie przekonały. Moje libido w ciąży wynosi 0... :-/ Pierwsza nocka w nowej sypialni ok, ale że mamy okno wschodnie Tym razem to o 6 już obudziło nas słońce mimo zacignietych zasłon. Rolety już zamówione ![]() Wróciliśmy z sesji, chyba udana, mała nawet na kilku zdjęciach fajnie współpracowala. Czekamy na efekty Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Te muslinowe pieluszki to chyba mają wzór w Helikoptery,przynajmniej tak mi to wygląda
ja mam te miętowe pieluszki ze slonikami,ale to nie jest ten milusi materiał jaki mają pieluszki bambusowe---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Co do przytulanek to ja mam dużą ochotę,ale też trochę barierę psychiczną. I od dawna nic nie było |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam libido.. Rozmawiałam z mężem, on po tamtym poronieniu mówi, że się boi. Wydaje mi się, że oboje mamy traumę. Przytulamy się, ale więcej nie ryzykujemy.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za info
Ja mam z Ikei i one takie bardzo przyjemne się w dotyku wydają ;DCytat:
Dziewczyny 3prześcieradła do łóżeczka mi wystarczą?
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miala ktoras do czynienia z kremem do buzi z Hipp?
Wypatrzylam na allegro niemiecki bo w naszym Rossmanie nie widzialam ale nie widze info czy to ma jakis filtr...
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2470 |
|
Rozeznanie
|
Witam, u mnie z rana piekne slonce, a potem pochmurno i w koncu nie poszlam na spacer do parku, wiec wybralam sie na dluzsze zakupy. Juz po obiadku i ogladam program o brytyjskiej rodzinie zyjacej z zasilku bo maja 11 dzieci i kolejne w drodze, a kobieta ma dopiero 33 lata. Szok
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Weronia sliczna sesja
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Rafek ma 25 miesięcy. Na razie myślę, że mu odpuszczę. Poczekamy do lata i wtedy też tak zrobię, ze pampucha zdejmiemy i może za którymś razem zakuma o co chodzi.
Ehh mój maz jest biedny- od kiedy dowiedziałam się, że mam rozwarcie to nic nie było. Jakoś mam opory- a nawet o to nie zapytałam lekarki w sumie, czy można. mamaNiny- ładny ten kosz Honcia- uspokoisz się jak Cię lekarz zbada. PikPik- mam brzuch podobnej wielkości
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczą
A co do przytulanek jeszcze to w pierwszej ciąży tak jak teraz mieliśmy zakaz od początku. I jak już ciąża była donoszona i w końcu moglismy to wystarczyły dwa razy i wywołaliśmy poród także się nie nacieszyliśmy za bardzo
|
|
|
|
#2473 | |
|
Ania
|
Cytat:
zawsze Ci się przyda gdzieś![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59072411]Hej! My nie mamy ochraniacza, zamiast niego kladlam pod prześcieradło zwykły podkład do przewijania. Teraz też nie kupuje. Oglądałam je ale mnie nie przekonały. Moje libido w ciąży wynosi 0... :-/ Pierwsza nocka w nowej sypialni ok, ale że mamy okno wschodnie Tym razem to o 6 już obudziło nas słońce mimo zacignietych zasłon. Rolety już zamówione ![]() Wróciliśmy z sesji, chyba udana, mała nawet na kilku zdjęciach fajnie współpracowala. Czekamy na efekty Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] I my czekamy również na zdjęcia
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
Piękne moje marzenia ale nie mam miejsca gdzie wstawić ten kosz
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę poprosić sąsiadkę, żeby mi pokazała jak to się ubiera. Uszyję sobie pasujące kolorystycznie wkładki
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy dzień piękny i słoneczny chociaż dwa razy troszeczkę pokropiło. Cos podziało mi się z laptopem i z niewiadomego powodu wyłącza się po 5 minutach a przegrzany nie jest. Tż będzie patrzył na niego ale dopiero we wtorek. Teraz korzystam z starszego... ale ważne że działa Nadrobiłam Was Weronika piękna zdjęcia tez mam podobny pomysł tylko potrzebuje aby Tż miał wolne i zrealizuje go. PikPik pięknie wyglądasz Co do przytulanek jak mam siłę to działamy z Tż on zawsze chętny Zauważyłam że Maja mniej się odzywa do mnie niż wcześniej... trochę mi smutno z tego powodu ponieważ wiedziałam kiedy córeczka się odezwie...a teraz czekam z utęsknieniem na to. Do kupienia mi zostało: łóżeczko reszta kosmetyków dla Małej krem do twarzy, oscenisept, sól morska, coś na gorączkę i na kolkę biustonosze do karmienia podkłady na łóżko szlafrok - chociaż w czerwcu może nie będzie potrzebny klapki pod prysznic i papcie do szpitala Wczoraj bardzo mi nogi spuchły co mnie przeraziło ale kąpiel w chłodnej wodzie z sola i żel z kasztanowcem pomógł bo rano były normalne. Postanowiłam że codziennie będę sobie robiła takie kąpiele i rano i na noc smarować nogi... bo się przestraszyłam ze takie obrzęki mogą być spowodowane zatruciem ciążowym. Dzisiaj od taty odebrałam paczkę z zasłonami i firankami i jeszcze jej nie otworzyłam ... a jestem ciekawa czy wszystko mi się spodoba i będzie tak pasowało jak sobie wyobrażam Dzisiaj założyłam moje trampki kolorowe oczywiście rozmiar większy i jestem zadowolona bo bardzo wygodnie mi się w nich chodzi ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
będę musiała koniecznie takiego grilla zorganizować ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
dla Zuzi oby takich nocy było więcej Ja dzisiaj się wzruszyłam jak moja 7 miesięczna chrześnica pomachała mi na do widzenia.. moje Krupcia kochana. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- to musiał być piękny sen Idę otworzyć paczkę a następnie paznokcie spiłować bo bardzo mi urosły a jednego dziś złamałam. Następnie włączam Singielke na telewizorze i leże z nogami w górze i oglądam cały tydzień zaległych odcinków
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-04-17 o 18:51 |
|||||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Przy dobrej jakości muślinowych nie ma prawie różnicy do bambusowych.
Mam z Effii muślinowe otulacze a z Lelablanc bambusowe.W dotyku są podobne.Bambusowe są cieńsze troszkę. Dziękuję dziewczyny za miłe słowa ![]() Patrzcie na moją Idkę z paluszkiem
|
|
|
|
#2478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękny ja tez bede miała kosz mojzesza i mam zamiar go używać conajmniej przez pierwsze 2 miesiące Lozeczko dopiero jak sie wprowadzimy bedziemy skręcać i kupować materac i inne dodatki ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ja szukam inspiracji w necie chodzi dokładniej o meble kuchenne do aneksu mam dość :p
|
||
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Głupio mi, ja tu w nerwach wrzuciłam całą pościel do tego kosza (miałam ochotę to porwać), Wy że piękny
Zobaczymy jak się z nową pościelą zaprezentuje Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2480 | ||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Kurcze, muszę też kąpiel dla stóp sobie zrobić.. ja od wczoraj mam spuchnięte nogi cały czas, tzn stopy;/ Cytat:
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Haneczko a Wy jak się czujecie? Wszystko już ok?
|
|
|
|
#2482 |
|
Ania
|
Dziękuję, że pytasz;* Jest lepiej brzuch boli jak chodzę, dlatego dużo odpoczywam, leżę, siedzę. Byle już gorzej nie było
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie leki bierzesz?
Moje dziecko ma manię wypinania pupy przy moim pępku.Normalnie prawie wyłazi z brzucha:P |
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanwa moja Hania na ostatnim usg też tak paluszka ssała ![]() Ania odpoczywaj należy Nam się odpoczynek w końcu III trymestr
|
|
#2485 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Moja Hania też tak wypina, ale raczej główkę tam ma, albo nie wiem już co.. ostatnio była ułożona główką do góry, później jakoś w poprzek, więc straciłam rachubę co gdzie wypina ![]() Cytat:
Oby było lepiej! dziękuję ![]() Oglądam właśnie masterchef junior.. skąd te dzieci biorą pomysły na gotowanie!?? masakra.. ![]() Ja niektórych nazw nawet nie znam..a oni robią potrawy z nich
||
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pośladkowo jest dalej ułożona bo czuję mega kopniaki w nerki albo pęcherz i rękami się od przepony odbija i paaach atak na pęcherz :P
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ciumka sobie
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- oo tak koniecznie.. trzeba przystopować i nabierać sile na później ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
ostatnio na warsztatach się śmiałam bo wypinała a ja głaskałam i tak parę razy
|
|
#2488 | |
|
Ania
|
Cytat:
Ja tego nie ogarniam.. coś mi wypina, ale nie jestem w stanie stwierdzić co to...
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje dziecko ułożone od dawna główkowo, więc teoretycznie stópki powinno mieć pod brodą czyli w dole mojego brzucha... Chyba łapkami mi tak majta z boku i z góry brzucha. Nie mam pojęcia, nie ogarniam tego haneczko ale dużo masz tych leków... Dobrze chociaż, że pomagają. MamaNiny, bardzo fajny ten kosz ![]() Kanwa, jaka fajna fotka- Idka mały ssaczek ![]() Dzisiaj 17. kwietnia. Za dwa miesiące dokładnie mam TP. Przyznam, że jak tak sobie o tym pomyślę, że to tylko 60 dni to aż mnie coś w żołądku ściska ze strachu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

ja mam te miętowe pieluszki ze slonikami,ale to nie jest ten milusi materiał jaki mają pieluszki bambusowe

noo nie doecenia jaki ma skarb w domu
Ja mam z Ikei i one takie bardzo przyjemne się w dotyku wydają ;D

ale kąpiel w chłodnej wodzie z sola i żel z kasztanowcem pomógł bo rano były normalne.
będę musiała koniecznie takiego grilla zorganizować 

Zazwyczaj budzi się 6-6.30 
dla Zuzi