Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-17, 20:55   #1
carbonate303
Przyczajenie

Red face

Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens?

Hej, hej, dziewczyny!

Chciałam zapytać o Wasze doświadczenia z Tinderem. Do tej pory się zastanawiam czy jednak nie założyć konta i nie spróbować, a z drugiej strony ciągle sobie myślę, że to bez sensu. Czy można rzeczywiście spotkać tam normalnych, fajnych facetów? A nie tylko takich, którzy chcą przygody na jeden raz, lub też jakichś wariatów?

Może macie jakieś ciekawe historie i doświadczenia? Podzielcie się, chętnie posłucham.
carbonate303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:12   #2
rudavillemo
Raczkowanie

Dot.: Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens?

Hmm, to zależy. Ja założyłam Tindera po rozstaniu, żeby się rozerwać, ale jakoś za bardzo nie wierzyłam w jego ,,sens". Wydaje mi się, że mniej tam wariatów i desperatów, niż na takim badoo. Jeśli się logujesz przez fb to czasem znajduje Ci osoby z okolicy, których nie znasz, a czasem znajomych znajomych. Zatem o tyle to ułatwia sprawę, że możesz wtedy wybadać grunt i spytać swojego ziomka o opinię na czyjś temat :P
Aczkolwiek ja zrezygnowałam z Tindera, bo nie byłam gotowa na żadne randkowanie. I nie poznałam tam ciekawych osób, poza jedną.

Wcześniej zdążyłam pójść z jednym kolesiem na spotkanie, ale okazał się mieć straszne parcie na związek, był nachalny i mnie odstraszył. A potem poznałam sympatycznego chłopaka, z którym przeniosłam kontakty z Tindera na fb i z którym planuję się spotkać Choć to tylko, dlatego że mam z nim koleżeńskie stosunki i nie wyczuwam z jego strony nacisku na randkowanie.

Właśnie z takich powodów Tinder nie jest mi już potrzebny, ale co Tobie szkodzi spróbować?

Edytowane przez rudavillemo
Czas edycji: 2016-04-17 o 21:15
rudavillemo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:12   #3
Nette
Wtajemniczenie

Sama nigdy nie miałam konta na Tinderze, badoo etc., natomiast kilka moich koleżanek tak (wiek 30+, duże miasta). Większość odniosła wrażenie, że to służy tylko do szukania krótkiej przygody i pokasowała konta.
W rzeczywistości pewnie bywa różnie i na różnych ludzi można trafić.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Nette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:17   #4
201706081317
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nette Pokaż wiadomość
Sama nigdy nie miałam konta na Tinderze, badoo etc., natomiast kilka moich koleżanek tak (wiek 30+, duże miasta). Większość odniosła wrażenie, że to służy tylko do szukania krótkiej przygody i pokasowała konta.
W rzeczywistości pewnie bywa różnie i na różnych ludzi można trafić.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Ja miałam konto na Tinderze. Ogólnie kliknęłam sobie na tak z wieloma facetami, odezwało się z 10%. Różne wariaty, czy tam na seks nastawieni, albo ogólnie proponują fuck friends.

Nikt tam miłości raczej nie szuka, pojedyncze przypadki.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:23   #5
MistrzyniDrugiegoPlanu
Rozeznanie

Ja mam doświadczenia następujące, ale z badoo: kiedy byłam za granicą i obcokrajowcy nie rozumieli mojego profilu napisanego po polsku dostawałam same wulgarne propozycje. Tego typu klimaty. Kiedy jednak wróciłam do Polski dostaję albo wiadomości z rodzaju: "hej piękna", albo wiadomości od naprawdę inteligentnych, fajnych, poukładanych chłopaków. Głównie z resztą te drugie.
MistrzyniDrugiegoPlanu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:25   #6
Barbarella05
Wtajemniczenie

Miałam Tindera. Skasowalam.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:31   #7
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniDrugiegoPlanu Pokaż wiadomość
Ja mam doświadczenia następujące, ale z badoo: (...) Kiedy jednak wróciłam do Polski dostaję albo wiadomości z rodzaju: "hej piękna", albo wiadomości od naprawdę inteligentnych, fajnych, poukładanych chłopaków. Głównie z resztą te drugie.
Uważaj z tymi poukładanymi chłopakami... Mój ex, opisany w poście zalinkowanym poniżej, grasował właśnie na badoo.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=58991741
Stary 2016-04-17, 21:50   #8
Salalina
Rozeznanie

Hej,
Ja mam raczej pozytywne doswiadczenia jak na razie
Zainstalowalam tindera gdy przeprowadzilam sie do UK, chcialam poznac jakichs ludzi i ew pobiegac na randki.
Co mi sie podoba tam, to ze ludzie pisza raczej wprost czego szukaja. Jesli ktos szuka przygody, mowi o tym w swoim "bio" albo daje wymowne zdjecia. Od razu faceci pokazuja lub informuja, ze maja dzieci. Bardzo fajne granie w otwarte karty.
Pierwsza randka: gosc przystojniak, super ubrany, wszystko sie zgadza. 3 razy sie widzielismy, ale wydal mi sie malo temperamentny. Powiedzialabym, ze idealny kandydat na poczciwego meza, ale jakos nie tego szukalam. Jestesmy do dzis w kontakcie smsowym, ale wykrecam sie od spotkan. Licze ze znajdzie predka swoja Tinderelle :p
Druga randka: porazka, ale bylo zabawnie. Gosc byl po koncercie, wiec byl wstawiony. Do tego byl ze znajomymi. Wygladal duzo gorzej niz na zdjeciu i okazalo sie ze tak w ogole to mieszka w Nowej Zelandii. Nope.
3 randka: W Hiszpanii. Odezwal sie do mnie tajemniczy Francuz. Spotkalismy sie i to bylo jak uderzenie pioruna, haha. Gosc byl ponad to, co wydawalo mi sie nierealnym idealem. Piekny, seksowny glos, znal kilka jezykow, byl bardzo inteligentny i sympatyczny, do tego skromny i z klasa. Zakochalam sie w nim w 2h, haha. To byla randka mojego zycia. On tez sie wkrecil, spedzilismy razem kolejnych kilka dni, bajeczny czas. Nie moglismy sie rozstac a on juz zaczal planowac nastepne spotkanie. Niestety potem go wygooglowalam i zostalam ze zlamanym sercem. Gosc okazal sie francuskim milionerem, mezem pewnej topmodelki z ktora ma roczne dziecko… szok. On dalej do mnie pisze a ja sie zbieram na odwage zeby mu powiedziec ze wiem ze jest zonaty… :-/ Wiec tu wyjatek od reguly grania w otwarte karty, ale przygoda niezapomniana.
4 randka: odezwal sie do mnie amerykanski muzyk, ktory byl akurat w trasie po UK. Napisal ze bedzie w moim miescie 2 dni i ze szuka kompana do wyprawy samochodowej na wybrzeze. Sprawdzilam jegomoscia w necie, wszystko sie zgadzalo wiec pojechalismy. Okazal sie polaczeniem Boba Dylana z Tomem Waitsem bardzo interesujacy czlowiek. Spedzilismy caly dzien w trasie rozmawiajac na przerozne tematy, od mozliwosci jezyka przez azjatyckie srodki poetyckie po historie rodzinne. Wieczorem zaprosil mnie na swoj koncert, rewelacyjny zreszta. Pozniej pojechalismy do innego miasteczka napic sie lokalnego wina i tam skonczylismy w hotelu I byl to seks mojego zycia… :p
Podsumowujac - wg mnie najwieksza zaleta Tindera jest komunikowanie swoich potrzeb wprost. I wtedy pasuje to komus, albo nie.
Ja to narzedzie traktuje troche jak gre. Czasem przrgrywam, czasem wygrywam, ale zawsze milo jest pograc…

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2016-04-17 o 22:22
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:51   #9
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Uważaj z tymi poukładanymi chłopakami... Mój ex, opisany w poście zalinkowanym poniżej, grasował właśnie na badoo.

Stała dupa ale motylków brak hahah Kapitalne
201610111029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-17, 21:56   #10
rudavillemo
Raczkowanie

Cytat:

Mój też grasuje na badoo. Udaje cudownego chłopaka, super przyszłego zięcia, a w głowie mu tylko dupy i dupy do poprawy jego samooceny i podniesienia ego.
Ale przynajmniej nie przylatywał do mnie rakietą i torbą sportową jako alibi. Kuffa, ale ten Twój eks to palant hahaha. Pogratulować mu kreatywności
Sprytnie to sobie wymyślił z tym alibi, a zdradziły go media społecznościowe hahaha.
Stary 2016-04-17, 22:03   #11
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Unithing Pokaż wiadomość
Stała dupa ale motylków brak hahah Kapitalne

Pomysł na biznes: powinien być jakiś portal antyrandkowy. Żeby użytkowniczki mogły zamieścić "profil antykandydata": pierwsze imię, miasto grasowania, parę cech, używane nicki i portale...
Można byłoby wiarygodność kandydatów sprawdzać, czy nie kręcą ostro, gdzie się tylko da...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez rudavillemo Pokaż wiadomość
Mój też grasuje na badoo. Udaje cudownego chłopaka, super przyszłego zięcia, a w głowie mu tylko dupy i dupy do poprawy jego samooceny i podniesienia ego.
Ale przynajmniej nie przylatywał do mnie rakietą i torbą sportową jako alibi. Kuffa, ale ten Twój eks to palant hahaha. Pogratulować mu kreatywności
Sprytnie to sobie wymyślił z tym alibi, a zdradziły go media społecznościowe hahaha.
Jakby się moimi kontaktami nie zaczął interesować, to bym go nie sprawdziła. Po co. Na codzień taki Misiek niezdolny do nieuczciwości... 😉
Dobrze, że mam bardzo atrakcyjne koleżanki i go skusiło. 😁

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-17, 22:09   #12
rudavillemo
Raczkowanie

Cytat:

Jakby się moimi kontaktami nie zaczął interesować, to bym go nie sprawdziła. Po co. Na codzień taki Misiek niezdolny do nieuczciwości... 😉
Dobrze, że mam bardzo atrakcyjne koleżanki i go skusiło. 😁
Je*niutki, jeszcze chciał wyrywać Twoje kumpele. Co za idiota do kwadratu haha.
Powinnaś zrobić jak Hurrem z mojego avatara. Machnąć mu tak dłonią przed twarzą i powiedzieć ,,idź być debilem, gdzie indziej"
Stary 2016-04-17, 22:11   #13
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Je*niutki, jeszcze chciał wyrywać Twoje kumpele. Co za idiota do kwadratu haha.
Powinnaś zrobić jak Hurrem z mojego avatara. Machnąć mu tak dłonią przed twarzą i powiedzieć ,,idź być debilem, gdzie indziej"
Nie, aż taki głupi chyba nie był. W końcu rok udało mu się maskować. No i zabunkrowani w domu nie siedzieliśmy. Obczajał fotki, ale nie zagadywał.
On zasadniczo nie siedział na fejsie, nic nie wrzucał, raczej krytykował społecznościówki, dlatego to takie zaskakujące odkrycie było, że tak mocno obczaja moje kumpele.

Edytowane przez Nette
Czas edycji: 2016-04-17 o 22:15
Stary 2016-04-17, 22:19   #14
rudavillemo
Raczkowanie

Cytat:
Nie, aż taki głupi chyba nie był. W końcu rok udało mu się maskować. No i zabunkrowani w domu nie siedzieliśmy. Obczajał fotki, ale nie zagadywał.
On zasadniczo nie siedział na fejsie, nic nie wrzucał, raczej krytykował społecznościówki, dlatego to takie zaskakujące odkrycie było, że tak mocno obczaja moje kumpele.
Cichociemny. Cicha woda brzeg urwała.
Stary 2016-04-18, 07:51   #15
carbonate303
Przyczajenie

Dzięki za doświadczenia! Mój eks też tam grasuje niestety ... ;(
carbonate303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 08:03   #16
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Ja na szczęście mam już TŻta, ale z relacji koleżanki: "ludzie mocno nastawieni na jeden cel (czyt. seks), odzew średni, tak samo jak faceci".

Wczoraj czytałam art na ten temat: http://metrowarszawa.gazeta.pl/metro...-znasz-to.html
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 09:15   #17
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Hej,
Ja mam raczej pozytywne doswiadczenia jak na razie
Zainstalowalam tindera gdy przeprowadzilam sie do UK, chcialam poznac jakichs ludzi i ew pobiegac na randki.
Co mi sie podoba tam, to ze ludzie pisza raczej wprost czego szukaja. Jesli ktos szuka przygody, mowi o tym w swoim "bio" albo daje wymowne zdjecia. Od razu faceci pokazuja lub informuja, ze maja dzieci. Bardzo fajne granie w otwarte karty.
Pierwsza randka: gosc przystojniak, super ubrany, wszystko sie zgadza. 3 razy sie widzielismy, ale wydal mi sie malo temperamentny. Powiedzialabym, ze idealny kandydat na poczciwego meza, ale jakos nie tego szukalam. Jestesmy do dzis w kontakcie smsowym, ale wykrecam sie od spotkan. Licze ze znajdzie predka swoja TinderelleDruga randka: porazka, ale bylo zabawnie. Gosc byl po koncercie, wiec byl wstawiony. Do tego byl ze znajomymi. Wygladal duzo gorzej niz na zdjeciu i okazalo sie ze tak w ogole to mieszka w Nowej Zelandii. Nope.
3 randka: W Hiszpanii. Odezwal sie do mnie tajemniczy Francuz. Spotkalismy sie i to bylo jak uderzenie pioruna, haha. Gosc byl ponad to, co wydawalo mi sie nierealnym idealem. Piekny, seksowny glos, znal kilka jezykow, byl bardzo inteligentny i sympatyczny, do tego skromny i z klasa. Zakochalam sie w nim w 2h, haha. To byla randka mojego zycia. On tez sie wkrecil, spedzilismy razem kolejnych kilka dni, bajeczny czas. Nie moglismy sie rozstac a on juz zaczal planowac nastepne spotkanie. Niestety potem go wygooglowalam i zostalam ze zlamanym sercem. Gosc okazal sie francuskim milionerem, mezem pewnej topmodelki z ktora ma roczne dziecko… szok. On dalej do mnie pisze a ja sie zbieram na odwage zeby mu powiedziec ze wiem ze jest zonaty… :-/ Wiec tu wyjatek od reguly grania w otwarte karty, ale przygoda niezapomniana.
4 randka: odezwal sie do mnie amerykanski muzyk, ktory byl akurat w trasie po UK. Napisal ze bedzie w moim miescie 2 dni i ze szuka kompana do wyprawy samochodowej na wybrzeze. Sprawdzilam jegomoscia w necie, wszystko sie zgadzalo wiec pojechalismy. Okazal sie polaczeniem Boba Dylana z Tomem Waitsem bardzo interesujacy czlowiek. Spedzilismy caly dzien w trasie rozmawiajac na przerozne tematy, od mozliwosci jezyka przez azjatyckie srodki poetyckie po historie rodzinne. Wieczorem zaprosil mnie na swoj koncert, rewelacyjny zreszta. Pozniej pojechalismy do innego miasteczka napic sie lokalnego wina i tam skonczylismy w hotelu I byl to seks mojego zycia…
Podsumowujac - wg mnie najwieksza zaleta Tindera jest komunikowanie swoich potrzeb wprost. I wtedy pasuje to komus, albo nie.
Ja to narzedzie traktuje troche jak gre. Czasem przrgrywam, czasem wygrywam, ale zawsze milo jest pograc…
Będzie mały offtopic:
Salalina, czy Ty sobie "rezerwujesz" posta w dyskusji...? O_o
Wczoraj wieczorem w Twoim komentarzu widziałam jedno słowo, a dziś jest dłuższa opowiastka.
Po co...?

Edytowane przez Nette
Czas edycji: 2016-04-18 o 09:28
Stary 2016-04-18, 12:39   #18
rudavillemo
Raczkowanie

Cytat:
Będzie mały offtopic:
Salalina, czy Ty sobie "rezerwujesz" posta w dyskusji...? O_o
Wczoraj wieczorem w Twoim komentarzu widziałam jedno słowo, a dziś jest dłuższa opowiastka.
Po co...?
No właśnie. Też pamiętam, że wczoraj było tylko ,,hej", a dzisiaj opowiastka, która raczej wydaje się być podkoloryzowana. Francuski milioner, topmodelka, muzyk.... hmm
Stary 2016-04-18, 12:42   #19
Salalina
Rozeznanie

Hah, napisalam hej i wyslizgnal mi sie telefon i go dodalam za szybko :p potem edytowalam.
Wczoraj to dodalam, tylko chwile mi zajelo klepanie.

A propos Tindera, ostatnio jeden facet mial fajny opis: Jesli spotkamy sie i okaze sie, ze nie wygladasz tak, jak na zdjeciach, stawiasz alkohol dopoki nie zaczniesz.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2016-04-18 o 12:49
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-18, 12:59   #20
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie. Też pamiętam, że wczoraj było tylko ,,hej", a dzisiaj opowiastka, która raczej wydaje się być podkoloryzowana. Francuski milioner, topmodelka, muzyk.... hmm
Wcześniej był i monsieur, i pan z tv, tak że tego

A tak serio - no zdarza się - ze sławnymi też się ludzie spotykają

Wracając do tematu - nigdy tych cudactw nie miałam, ale z chęcią poczytam opinie, bo może kiedyś się zdecyduję. Nigdy nie wiadomo

Edytowane przez tarkowska
Czas edycji: 2016-04-18 o 13:03
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 13:10   #21
vanniaa
Zadomowienie

Salalina, tobie to sie trafia, nie to co nam szarakom
Romantyczny Monsieur z koszyczkiem, milioner na Tinderze... Zdrasz jak to sie robi?
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 13:15   #22
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanniaa Pokaż wiadomość
Romantyczny Monsieur z koszyczkiem, milioner na Tinderze... Zdrasz jak to sie robi?
Podbijam, też chcę poznać ten sekret
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 13:20   #23
vanniaa
Zadomowienie

Zdradzisz mialo byc.
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 13:41   #24
rudavillemo
Raczkowanie

Zaletą Tindera jest to, że siedzisz sobie na zadku i dajesz komuś ,,serduszko" albo ,,krzyżyk" na drogę, i zostajesz połączona w parę z osobą, która również dała Ci ,,serduszko". Czyli nie napiszą do Ciebie faceci, którzy nie przypadli Ci fizycznie albo tym, co o sobie napisali. Rozmawiać możecie jeśli oboje daliście sobie ,,serduszko". I nawet jeśli z kimś nie pisze się zbyt interesująco to możesz go po prostu olać i przejść do następnego kolesia. Nikt nie zmusza do pisania ani do wyjścia na spotkanie. Raz się trafi wariat, raz sympatyczna osoba. Tak na dobrą sprawę to nic się nie traci na takim pisaniu na Tinderze. Trzeba tylko być ostrożnym, gdy od towarzysza rozmowy czuć ,,wibracje stalkera" i nie podawać mu adresu
Stary 2016-04-18, 13:47   #25
PaniWieniawska
Przyczajenie

Moja znajoma namietnie korzysta z Tindera i poznala mnostwo dziwnych ludzi- wiekszosc z nich szukala tylko krotkiej przygody konczacej sie wspolnie spedzona noca i nieodebranymi polaczeniami

Mam mieszane uczucia co do tego, czy latwo byloby tam znalezc ewentualnego kandydata na meza, dajmy na to.
PaniWieniawska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-18, 13:48   #26
Salalina
Rozeznanie

Haha, naprawde nie wiem. Monsieura poznalam w barze, przypadkowo. Jedyny wysilek z mojej strony to ze usmiechnelam sie do niego i poszlo. Pan z tv - zostawilam mu komentarz na fanpejdzu na fb i chyba go to zaitrygowalo. Francuz milioner - przypadek, po prostu szukalam w Hiszpanii "nie Hiszpana" No i po zdjeciach widzialam, ze gosc ma pewien rodzaj klasy, blysk w oku, etc.
Muzyk mial piekne foty, takie bezpretensjonalne. Sam zagadal, wiec tez przypadek. W dodatku zapytalam go potem czemu mnie zaprosil na ten wyjazd to powiedzial ze bylam po prostu pierwsza osoba ktora odpisala :p a potem okazalam sie super niespodzianka i poszlo...

Mysle ze to moze byc po prostu kwestia statystyki, tzn. ja dosc czesto wchodze w interakcje z ludzmi, usmiecham sie do facetow i zagajam w mediach spolecznosciowych. No i w koncu cos zaskoczy i ide w to. Staram sie zawsze pchac akcje do przodu, zeby nie przegadac znajomosci tylko sie spotkac.
Kilka lat temu wmowilam sobie ze jestem szczesciara, uwierzylam w to i to naprawde dziala. Ostatnio rozwalily mi sie zakupy na ulicy, stalam z 15 minut zastanawiajac sie jak to zgarnac i doniesc do domu. Zero pomyslu. Pusta ulica. Ale nie tracilam optymizmu i wiedzialam, ze rozwiazanie sie znajszie. I nagle z powietrza wziela sie pani, ktora pyta czy nie potrzebuje torby i daje mi taka mocna materialowa siatke. Szok. I tak co chwile. Moc pozytywnego myslenia dziala.
Stary 2016-04-18, 13:57   #27
rudavillemo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaniWieniawska Pokaż wiadomość
Moja znajoma namietnie korzysta z Tindera i poznala mnostwo dziwnych ludzi- wiekszosc z nich szukala tylko krotkiej przygody konczacej sie wspolnie spedzona noca i nieodebranymi polaczeniami

Mam mieszane uczucia co do tego, czy latwo byloby tam znalezc ewentualnego kandydata na meza, dajmy na to.
No męża to tam nie ma co szukać, taka prawda. Raczej tylko, żeby się trochę rozerwać i po prostu sobie z kimś nowym porozmawiać.
Stary 2016-04-18, 14:57   #28
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vanniaa Pokaż wiadomość
Zapomniałaś o perskim księciu...
Stary 2016-04-18, 15:02   #29
Salalina
Rozeznanie

Cytat:
Zapomniałaś o perskim księciu...
Ha no tak, ten z LinkedIna
Stary 2016-04-18, 15:04   #30
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość

Kilka lat temu wmowilam sobie ze jestem szczesciara, uwierzylam w to i to naprawde dziala. Ostatnio rozwalily mi sie zakupy na ulicy, stalam z 15 minut zastanawiajac sie jak to zgarnac i doniesc do domu. Zero pomyslu. Pusta ulica. Ale nie tracilam optymizmu i wiedzialam, ze rozwiazanie sie znajszie. I nagle z powietrza wziela sie pani, ktora pyta czy nie potrzebuje torby i daje mi taka mocna materialowa siatke. Szok. I tak co chwile. Moc pozytywnego myslenia dziala.
cud nie kobieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości