|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59095346]Jezus, co za głupota, sprawdzanie zeszytow w liceum
Myslalam, ze to sie robi tylko w podstawowce.[/QUOTE]nienawidzilam tego , bo nie umialam ladnie pisac i mialam najgorsze oceny wsrod dziewczynek za zeszyt, pozniej wpadlam na pomysl, ze sobie zeszyt po prostu na maksa ozdobie glitter glue i roznymi takimi, to moze cos pomoze nie pomoglo
|
|
|
|
#2912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jakies cienkopisy I ide jutro po te notesy do biedry I ubolewam, ze magisterki nie moge napisac recznie xDD |
|
|
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
ja pisze piorem, ale mialam zawsze takie tanie, bylam juz pod kreska, ale nie moglam wytrzymac, bo mi sie spodobal jeden parker i musialam sobie kupic
jest sliczny, ale troche za gladko chodzi, wole jak pioro rysuje po kartce
|
|
|
|
#2914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale bardzo lubię pisać i łączę się w miłości do długopisów, karteczek, zakreślaczy i notatników <3 Muszę się właśnie wybrać do papierniczego, bo wysechł mi jeden cienkopis, a to sytuacja niedopuszczalna u mnie ![]() Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-04-18 o 00:05 |
|
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59095346]Jezus, co za głupota, sprawdzanie zeszytow w liceum
Myslalam, ze to sie robi tylko w podstawowce.[/QUOTE]U mnie w liceum były wyrywkowo sprawdzane zeszyty z j. polskiego, po każdej lekcji były co najmniej 3 kartki A4 do napisania. Dodatkowo mieliśmy powiedziane w jakich zeszytach możemy pisać, a w jakich nie i nie mogliśmy pisać na czystko na lekcji. Czułam się gorzej niż w pierwszej klasie podstawówki. |
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Co do Olfaktorii. Chyba za bardzo skupiła się na tym, żeby wydać jak najwięcej pieniędzy i ogólnie za bardzo chciała zrobić wrażenie tą całą "bogatością". Z reguły takie planowane imprezy wypadają kiepsko. Ale mówi, że bawiła się super, więc fajnie. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zaprosiła same kobiety? Mówiła chyba wielokrotnie, że lepiej dogaduje się z facetami
Weszłam sobie na jej bloga, czytam opisy zaproszonych osób, a tam: "Alicję poznałam za pośrednictwem mediów społecznościowych. Od dawna chciałam się z nią spotkać." - czy to znaczy, że spotkały się pierwszy raz? Oprócz tego: - Karola, z którą poznały się przecież niedawno - pani, której kotem opiekowała się Olfa, kiedy właścicielka była na wyjeździe - pani, z którą Olfa poznała się poprzez snapa No nie wiem, takie imprezy to nie moje klimaty. Najlepiej się bawię w gronie najbliższych mi osób. Choćby miałyby to być tylko 3 osoby
|
|
|
|
#2918 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
ja nie mam, gotuje duzo, a nigdy nie zapisuje co robilam, z jakiego przepisu, w jakich proporcjach, co zmienilam i nie potrafie dwa razy zrobic tego samego ;/ tzn jesli chodzi o samo gotowanie to nie ma tragedii, ale pieczenie to niespodzianka za kazdym razem
|
|
|
|
#2920 |
|
Konto usunięte
|
ja to w ogole chyba tez wynioslam z domu. Dwoch rzeczy u nas zawsze bylo duzo: rzeczy papierniczych i prasy wszelakiej. U babci gazety codzienne i chwile dla ciebie, u mamy gazety o szydelkowaniu, szyciu i gotowaniu a u taty wszelkie tygodniki typu "polityka" i gazety dla rolnikow (mamy tego zadziwiajaco wiele na rynku), mnie od dziecka kupowali rozne: dd reporter, victor junior, masa jakichs edukacyjnych, takie cos "przygoda ze sztuka", chyba, nie pamietam dokladnie, ale zolte segregatory byly do tego i w kazdym numerze taki obrazek na koncu co przy odpowiednim patrzeniu sie robil przestrzenny. Nie mam problemu z zakupami, lrzemyslam kazdy zakup z 15 razy, ale jak wpadam w papierniczy albo do kiosku to mam zacmienie mozgu i leci milion monet ;_;
|
|
|
|
#2921 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Teraz jak widzę piękne notatniki, to szkoda mi ich kupować Bo takie ładne, ja zapiszę w nich jakieś bzdury i potem będę musiała wyrzucić, nie mam serca ich kupować dlatego ;<
|
|
|
#2922 |
|
Przyczajenie
|
Juszez krzywdząca się makijażem
i ulubieńcy u Angeliki |
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi przypomniałaś ![]() a w victorze były chyba jakieś testy bo tak mi się kojarzy, że nauczyciele kazali obowiązkowo kupować niektóre numery
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Konto usunięte
|
https://zagadkowcy.wordpress.com/201...i-stereogramy/ tu sa chyba wszystkie
|
|
|
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
Też kupowałam te gazety z trójwymiarowym obrazkiem!
A także Victora Juniora, Gimnazjalistę, Cogito (oczywiście w gimnazjum, bo chciałam czuć się dorosła) i były też takie gazetki, coś a'la kurs rysowania i malowania, z akcesoriami malarskimi dołączanymi do każdego numeru, mam je jeszcze w domu rodzinnym, muszę poprzeglądać
|
|
|
|
#2927 |
|
Konto usunięte
|
ja 'czytywalam' niemieckie bravo, kto wie, ten wie co tam bylo
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2930 |
|
Konto usunięte
|
nie mam pojecia co to jest niedrogo w Gdansku ale Dom Tancerza jest w porzadku, 110 od singla
|
|
|
|
#2931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Cytat:
. Ale dzięki za namiar zapisuję i na pewno też sprawdzę, bo to nadal bliżej stówki niż większość rzeczy, które do tej pory przeglądałam |
||
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrafię.Też kocham notesy, zeszyty, co chwilę mam nowy plan na zagospodarowanie zeszytów. Obecnie jestem na etapie poszukiwania jakiegoś z motywem Warszawy na okładce, żeby tam zebrać wszystkie zobaczone i do zobaczenia obiekty. Najchętniej każde miasto opisywałabym w osobnym, tworząc taką trochę bibliotekę podróży teraz wszystko mam w jednym, kupiłam malutki notesik w Matrasie z myślą, że będzie poręczny do torebki, kiedy będziemy łazić po osiedlach, ale w sumie partner zaznaczyl wszystko gwiazdkami na google maps i... tak średnio to potrzebne ;( Co chwilę mam nowy zeszyt do notatek kosmetycznych - stąd duże podziękowania za polecone wczoraj produkty, wszystko zapisane Jeszcze by się przydał namiar na kryjąco-rozświetlający korektor pod oczy, który jest z drogerii i Was nie zawodzi. No i żeby nie kosztował 4 dych! Macie? Dla mnie super jest z Kobo, ale odmieniłabym
|
|
|
|
|
#2933 |
|
now or never
|
słucham Olfaktorii i doczytałam bloga. koszty mnie zabiły
![]() dla 15 osób taka impreza. podziwiam. ważne, że ona jest zadowolona mnie w tym roku też czeka taka impreza, ale chyba raczej na pewno nie wydam 10000zł.
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam go, ciemniał mo pod oczami ;( poza tym nie ma już Hebe w mpim mieście - skandal ;(
|
|
|
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam traumę po nocy. W nocy przydarzył się sen z Bartem. Przez palce na klawiaturze mi nie przejdzie
. #jakbypowiedziećżebyniepo wiedzieć
|
|
|
|
#2938 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nowa Bogu - bardzo prywatne wynurzenia (miało ich chyba już nie być?). Kolejna pożywka dla hejterów. |
||
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na koniec zapytała, że skoro mama mnie kocha, to dlaczego nie postara się u kierownika i mnie nie wydostanie ![]() I ja też, ja też kocham sklepy papiernicze! Mam jedną półkę wypełnioną niezapisanymi zeszytami. Kupienie zwykłej gumki do ścierania sprawia mi przyjemność. I pisac ręcznie kocham. Rozpiski z przedmiotów, zamiast drukować, przepisuję ręcznie <3. Czocher, jestem ciekawa Twojego pisma! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Myslalam, ze to sie robi tylko w podstawowce.[/QUOTE]
nie pomoglo

. Pamiętam ją sprzed jakichś 5 lat, nie mogłam znieść jej sposobu mówienia
)