|
|
#1441 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
wkleiłam fotkę cienia Pinky Peach, jest naturalny, cielisty, ale widac, że powieka jest pomalowana. Utrzymywał się na niej przez 4 godziny, następnie wymagał rozmazania palcem.
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
hEJKA laski mam pytanko-niewiem czy nie było juz
![]() czy w kat 16 jak jest pormocja na wody damskie i meskie coponiektóre ze 1szt za 49.90 a 2szt za 74.90 to na to jest 10% upustu-jak przy niektórych ofertach specjalnych czy tyle ile sie wypracuje(w moim przypadku pewnie jak zwykle 35% )Bo cos mi sie niechce wierzyc wtdey by 1 perfumy kosztowały 25zł niecałe: ![]() ![]() ![]() a w kolejnym kat jak z kupone in blomm beda koszt 42zł to z jakim upuistem??wie któras moze??
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno jest złoty
Kupiłam razem z bronze, bo spodobał mi się makijaż Cieleckiej, i naprawdę cień jest świetny. Szkoda tylko, że tak go mało :/ i że jest stosunkowo drogi .. Niby promocja 19,90 ale dla mnie to dużo za taki mały cień. Chciałabym sobie jeszcze kupić pinky peach, ale na razie czekam. Może zdarzy się cud i Avon zrobi promocję w stylu kup 2 za 25 zł Wtedy wezmę jeszcze jeden sunshine (codziennie od 2 tyg. go używam i nadal mnie zachwyca) i ten pinky peach
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest mega wydajny... używam go już dłuuuugo i dalej jest tego pełno...
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
wiecie może coś o avon sms? miało działać od katalogu 15, a już za chwilkę zaczyna się 16 a tej zakładki w strefie kinsultantki dalej nie ma (albo ja nie wiem gdzie szumać
)
|
|
#1446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy na jak długo mi wystarczy
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam ofertę internetową i chyba zdecyduje się na tusz do kresek plum oraz kolczyki Alsace
|
|
|
|
#1448 |
|
Konto usunięte
|
Ja dla siebie też raczej nie, zainteresowały mnie kredki jedynie do powiek metaliczne, bo za jakiś czas skończy mi się big colour liliac ice a uwielbiam ten kolor, przydaje się jak nie na całą powiekę to na wewnętrze kąciki
Ale i tak już trochę dla siebie biorę, to raczej odpuszczęA gwiazdki na stole, to wg mnie też tandeta, babka miała rację
|
|
|
|
#1449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dołączam się do pytania
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dzisiaj papierowy kat.16 i chyba mi przeszło z tą Kredką do ust "Magia koloru"
Wydaję mi się, że wszystkie są za ciemne Jedynie w miarę odpowiada mi "Peach Gold" ale boje się, że będzie tak tandetnie połyskiwał na ustach![]() A jak zobaczyłam w tym katalogu szminkę CT Fall Peach to mało z krzesła nie spadłam Przeciez ona jest różowa na zdjęciu...Nie mogą się postarać aby w katalogach kolory na zdjęciach odpowiadały tym rzeczywistym![]() Treselle Seduction w miarę ładny... ![]() Netto jakieś tez biedne! Przy okazji oferty netto...Odradzam Wam ten tusz do rzęs dwustronny ze str.3 ![]() Użyłam go z dwa razy i leży już z rok!
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej do zamówienia się będzie kwota wliczać
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
Mam Pytanko co to za torba? była dostępna jakiś czas temu duża, wpadajaca w jasny turkus miała takie kolorowe kolka i miała przegródke z przodu na zamek. Takie pyt. zadała mi klietnka a ja nie wiem o jaką torbe chodzi
czyżby miała na myśli torbę TAURI? taką granatowo- turkusową? chyba, że wy pamiętacie taką pasującą do tego opisu? Prosze pomocy dziewczyny
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z K16 mam już zamówienie na 450 zł dla siebie biore cienie w musie z netto, bo są świetne jak dla mnie
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:14 |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was widziała zestaw "podstawa makijażu"(tusz z błyszczykiem) z neto do K16? Chodzi mi konkretnie o kolor błyszczyka, czy kolory są bardzo przekłamane, bo w nie znalazłam żadnych zdjęć na katalogach.
|
|
|
|
#1456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się że sie podoba ![]() złoty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:15 |
|||
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:16 |
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
pAtiŚWidziałam ze wkleiłas zdjęcie podkladu w musie Almond..... czy on jest ui Ciebie taki blady czy zdjęcie słabej jakości? Ja go mam i u mnie jest zupełnie inny bardziej cielisty... przepraszam za uwagę , absolutnie nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać skoro sama nie robię zdjęc
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko, że tej torby już nie ma w sprzedaży
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
ja odebralam paczke dzis z coku. zaryzykowalam i wzielam podlady mineralne ivory i almond i musze wam dziewczyny powiedziec ze one naprawde na twarzy nie sa takie ciemne jak w pudelku. nie uzylam ivory natomiast zaszalalam pomalowalam sie tym almond i bardzo ladnie na twarzy sie rozprowadzil [nakladalam pedzlem tym pomaranczowym z color trend on ma takiegeste grube wlosie] nie widac bylo ze jest za ciemny czy cos. zrobie jutro zdjecia bo dzis i tak ciemno wiec bedzie zaklamane. i dostalam szminke w musi nude glow ale mi sie wydaje ze w coku inna ogladalam i chcialam zamowic. byc moze pomylilam bo w sumie podobaly mi sie 3 i potem zapomnialam ktora najbardziej hihi
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
muszę przyznać że ja na swój też zwróciłam uwagę i tez jest ciemniejszy dokładnie tak jak opisujesz o ton lub nawet dwa.
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
a masz zdjęcie ?
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam ten podkład w musie ALMOND i mam ciemniejszy....
Postaram się porobić fotki i jesli któraś odda ten prawdziwy "mój" kolorek to wkleję na katalogach...
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:17 |
|
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia2439;5912953]nie zgadzam się, moim siostrom (2) tak fajnie służył że zamawiają kolejny taki tusz
![]() Ja również ten tusz bardzo lubię. Moje rzęsy po użyciu tego tuszu są wyraźnie dłuższe (podkręcenia nie wymagam). Napewno sobię go kupię teraz z netto (16).
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

Kupiłam razem z bronze, bo spodobał mi się makijaż Cieleckiej, i naprawdę cień jest świetny. Szkoda tylko, że tak go mało :/ i że jest stosunkowo drogi .. Niby promocja 19,90 ale dla mnie to dużo za taki mały cień. Chciałabym sobie jeszcze kupić pinky peach, ale na razie czekam. Może zdarzy się cud i Avon zrobi promocję w stylu kup 2 za 25 zł
Wtedy wezmę jeszcze jeden sunshine (codziennie od 2 tyg. go używam i nadal mnie zachwyca) i ten pinky peach 

Wydaję mi się, że wszystkie są za ciemne
Jedynie w miarę odpowiada mi "Peach Gold" ale boje się, że będzie tak tandetnie połyskiwał na ustach
Przeciez ona jest różowa na zdjęciu...Nie mogą się postarać aby w katalogach kolory na zdjęciach odpowiadały tym rzeczywistym