|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szkolnym podwórku założyłam się z koleżankami, że przeskoczę przez płotek i podczas skoku nie podniosłam wystarczająco wysoko nóg i jakoś tak zahaczyłam o ten płotek, że upadłam na betonowy chodnik twarzą - cały nos, czoło, kolana zdarte ![]() A huśtawką dostałam w głowę od siostry Miałam na osiedlu takie ogromne i niebezpieczne huśtwaki. Do tej pory mam w miejscu w którym moja głowa spotkała się z huśtawką bliznę. Po moim wypadku huśtawki zostały złożone Więc moje poświęcenie na coś się zdało![]() Ps. A co do rany na głowie, to ja też nic nie czułam, chociaż po spotkaniu z huśtawką też miałam głowę we krwi... Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2007-11-29 o 14:31 |
|
|
|
|
#1772 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
hejjj dziewuszki
Wczoraj wieczorem jak megazziębnięta wróciłam ze spotkania z koleżankami (udane ) to tylko na zmianę trzęsłam się z zimna, kichałam i przygotowywałam na zajęcie więc już nic dałam rady nawet przeczytać co piszecie. Teraz nadrabiam ![]() Dzięki wszystkim za życzenia zdrówka - póki co nie przyszło, ale zaraz sobie walnę Fervex i mam nadzieje,ze bedzie dobrze Nie moge teraz chorować... remont i brak lazienki zmuszaja mnie do nocowania przez kolejnych kilka nocy u kolezanek (przymusowa emigracja) wiec musze byc w formie,zeby ich nie pozarażać Poza tym jutro Andrzejki (w sumie to one sa dzis, ale i tak swietuje sie zawsze 30.11:P), a w niedziele wybieram sie na koncert.co do tematu prawa i pracy w Policji - całkiem niedawno mialam dokladnie takie samo marzenie... Dlatego pierwszym kierunkiem o jakim myslalam bylo wlasnie prawo. teraz rozwazam to jako 2.kierunek (z seminarką z kryminalistyki w planach )Ather, jak sobie postanowisz to na pewno Ci uda, bez 2 zdań ![]() Taverney, a co robisz w wojsku jesli moge spytac? żołnierzujesz, zarządzasz czy coś jeszcze innego? ![]() Cytat:
no coz, kobieta zmienna jest :PCytat:
Na drugie imię powinnaś mieć "złoty środek" albo "umiar" słusznie jesteś dumna.Ja tez jakos nie sprawialam rodzicom wiekszych klopotow. Na wagary przestali byc wrazliwi jak sie okazalo,ze ze swoja 50%frekwencja i tak mam dobre oceny Pisali mi usprawiedliwienia i byl luz:P Co do picia to wiedza, ze lubie i ze pije dosc czesto, ale maja w tej kwestii do mnie zaufanie, ktorego nie zdarzylo mi sie nadużyć Wychodze tez w granicach normy jesli chodzi o czestotliwosc wiec...![]() To czego sie czepiali u mnie to jedynie pyskowanie, bałagan... no i ED. Cytat:
Cytat:
![]() to teraz czas na odpoczynekCytat:
:Pwoooow Ather, niezły fart z tym biletem ![]() A co do dzieciństwa - ja w 1.klasie nazbierałam tyle uwag, że masakra:P Ale starczylo na dlugo, bo w nastepnych latach juz zadnej nie dostalam
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tego nie lubię
Lubię robić wszystko sama i po swojemu.A z tym kanarem - szczęściara Ja zawsze mam ważny bilet miesięczny, chociaż czasem mi się zdarza nie mieć ważnej legitki Ale nigdy świadomie nie jechałam na gapę, jedynie nieświadomie
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
Jejj,jeszcze tylko jutro i weekend a potem chyba idę na noc do koleżanki,ale jeszcze dokładnie nie wiem A sobotę chyba spotkam się z przyjaciółką,a po południu planuję z TŻ-tem i znajomymi iść na lodowisko ![]() W ogóle dzisiaj dostałam minusa za gadanie na lekcji ![]() Chyba zgubiłam ćwiczenia od geografii,i teraz się zastanawiam czy kupować nowe,czy kserować ...Co do grzeczności wobec rodziców ... Chyba jedynym powodem,za który mogą się na mnie złościć są ich zdaniem nieodpowiednie odzywki do nich ... W szkole zazwyczaj skarg nie było,a to co w domu,no to już tradycja chyba ![]() Ather - Szczęściara z Ciebie^^ Ja odkąd mnie raz spisali to teraz już noszę legitkę i jak dotąd nie było żadnych kanarów w autobusie ^Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam dośc bycia przykładnym obywatelem zamiast skasować dwa bilety wole sobie kupic serek wiejski |
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od kilku lat kupuje bilet miesieczny i jakaś małpa sprzedala mi raz ze zla data (kupilam 4 a wystawila ze od pierwszego) no i jak jechalam po nowy bilet miesieczny (3 nastepnego miesiaca) to kanarek wlepił mi 70zł mandatu.... ![]() a ja dzis przykładna studentka pojechałam na dwa "obowiazkowe" (są obowiazkowe, ale facet nie puszcza listy) wykłady, nie poszłam rpzez to na zabiegi na noge... i co na drzwach wielkie kartki: wykladu z ... nie bedzie, wykładu z nie będzie...
|
|
|
|
|
#1777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się okazało, nie mam jutro 2 polskich, więc kończe godz. wczesniej, ale ide do kumpeli, żeby mi pomogła w matmie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie lubie takiej pogody.Ja rówiez nie umiem rozmawiać o uczuciach, a jeśli juz zdarzy mi się komuś wygadać, to i tak odnosze wrażenie, że nikt nie rozumie tego co czuje i o co mi chodzi, tak jakbym z innej planety była.. ![]() Cytat:
Hmm.. ja tez wolałabym wiesniaka sobie kupić, niż bilety ![]() Powróciłam ! ![]() Musiałam sobie obiad ugotować... i własnie go konsumuje ![]() Nie to, żeby mi troche wykipiało mięso jak je gotowałam... ![]() A Jak Wam dziewczyny mija dzionek ?
|
|
|
#1778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jeszcze znajdziesz te stare Ty gadatliwy stworze![]() Ja jutro będę andrzejkować ze znajomymi ) i do łóżka![]() Cytat:
Co ciekawe kserując książki nie mam wyrzutów, ale jak nie kupie biletu, to mi się wydaje, że tych biednych motorniczych okradam A poza tym ja podróżuje o takich porach, że ludzi niewiele, więc nigdy nic nie wiadomo![]() Ale nie ma co - cel szczytny - serek wiejski Cytat:
Że też mnie takie rzeczy nie spotykają (oczywiście mam na myśli odwołane wykłady )
|
|||
|
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedys przyjęłam postawę ze im wiecej ktoś o mnie wie tym bardziej może mnie zranić... ciężko jest mi komuś zaufać, bo dużo razy sparzyłam się na ludziach ![]() kiedyś przez parę dni jeździłam z nieskasowanym biletem w kieszeni a za zaoszczędzone pieniądze... poszłam sobie wyregulować brwi do kosmetyczki |
||
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
miałam mieć jazde, ale odwołano mi... więc wziełam sie za sprzątanie łazienki, wszystko z niej wywalilam i... usiadłam do kompa ;P
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może samo się posprzata...![]() Żeby tak u mnie w szafkach się samo posprzatało
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mam taką fazę, że nawet jak kończę zajęcia koło 19 to wracam i zabieram się za sprzątanie, bo poprostu nie mogę patrzeć na ten cały bajzer. Dodatkowo sprzątanie ma niejako działanie odstresowujące (przynajmniej dla mnie ) a jak ładnie i czyściutko jest już po wszystkim |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
oby nie za długo... bo nie wyjdę z mieszkania (drzwi są zawalone)
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz straciłam nadzieję na polepszenie kontaktów...
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak pomyśle, że niedługo trzeba zrobić świateczne porządki... grrr...
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Ather, Ewusia, Tamonita - cieszę się, że podoba Wam się imię
![]() Ather, ja również nie kasuję biletów Ale dzisiaj miałam pecha w szkole... czułam to w kościach :/ Nie poszłam wczoraj do szkoły, żeby nie robić na dziś zadania z matmy, a to był jeden jedyny dzień w którym takowego nie zadała! Poszłam dzisiaj do tablicy... Nie dość, że myli moje imię, to działa mi niesamowicie na nerwach... Udaje miłą, a tak naprawdę jest z niej wredna %$^%$ ![]() Dygotałam z nerwów, gdy usłyszałam słynne "Już wiem kto pójdzie... Żaneta" ( ) Nie reagowałam... - 'poprawiła' się więc mówiąc "Ala". W tym momencie wszyscy uświadomili ją "ANGELIKA". Podniosłam się zrezygnowana z krzesła, pominęłam jeden wyraz w zadaniu i w efekcie ciągle robiłam źle... Tłumaczyłam jej dlaczego tak mi wychodzi, zamiast powiedzieć dokładnie w czym rzecz mówiła ciągle "ale dlaczego tak? dlaczego? co to?"... W końcu odłożyłam kredę, spuściłam wzrok i usłyszałam "Dziękuję... zero wiedzy, umiejętności jeszcze mniej". Chciałam jej powiedzieć, że powodem tego jest tylko ONA i to, że nie potrafi niczego racjonalnie wytłumaczyć na porządnych przykładach. A w trakcie lekcji znowu podniosła mi ciśnienie "Żaneta, co się dzieje?" Bez komentarza.![]() Dodam, że zajada się jabłkiem i 'kromką" wasy z sałatą
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, że nie tylko ja drże na sam wyraz "matematyka"... nienawidze matmy, mimo, że nauczyciel jest ok, chociaż nie tłumaczy zbytnio, ale cóż... Od kiedy pamiętam z matmy najgorsze oceny miałam, tzn. najgorsze w porównaniu do innych przedmiotów. Dziś się starsznie kiepsko czułam w szkole, a na dodatek ostatnią miałam własnie mate i bałam się, że spyta, co jeszcze potęgowało mój strach i co za tym idzie... poszłam do pielęgniarki ![]() Swoja drogą, to naprawde bardzo ci wspólczuje kochana, a co do tej nauczycielki, to przepraszam, że to napisze, ale odnosze wrażenie jak tak piszesz o niej, że nie jest do końca normalna Ale "Żanetko" pamiętaj ! nie daj się jej ![]() Edit: Mangooo, a Ty masz przytyć i nie będziesz jeść słodyczy ? Dlaczego ?
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę szczególnie matematyki, fizyki, chemii Wszystkie te nauczycielki to wariatki dokładnie w tej kolejności którą podałam ...Ta "kobieta" potrafi wypatrzeć nawet, że ktoś ma kreskę na oku Raz nawet u mnie takową zauważyła... I poskarżyła się wychowawcy, gdy wszedł do klasy, że "Zosia i Ala mają 'oczy'" Ma też obsesję na punkcie obuwia zmiennego, a nawet potrafiła całą lekcję wyzywać na kolesia z t-shirtem z napisem "w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja". To musiało być dla niej naprawdę strasznePo prostu dużą satysfakcję daje mi przygotowanie pysznego, treściwego jedzonka, a nie wsunięcie np. tabliczki czekolady w biegu. 100 dni przerwy co najmniej to jeden z moich celów
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2007-11-29 o 18:11 |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie matematykę
I nawet maturkę z niej zdawałam I teraz na studiach też dużo matmy, ale już w mniej przyjemnej postaci więc nie narzekać, bo może być gorzej![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1791 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwierzam sie jak mnie ktoś zmusi... albo po piwku wtedy mi się język rozwiązuje ![]() Cytat:
mnie raz tylko kanar złapał bez biletu, ale dałam mu jakiś stary skasowany i łyknął to ale od tego czasu już nie jeżdżę bez biletu, za dużo mnie to nerwów kosztuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
baw się dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie znoszę sprzątać, ale sprzątam bo ktoś musi chociaż dziś na pół z siostrą posprzątałyśmy więc szybciej poszło ![]() i włoskiego sie nawet pouczyłam jestem szalona Mango, ale Ci nauczyciele dają w kość, masakra
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-11-29 o 18:44 Powód: ;] |
||||||
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta sytuacja przypomina wiele moich z l.o. tylko ze moja nauczycielka nie była tak "miła" tak szybko? a to ja myslalam ze chodze wcześnie spać... |
|
|
|
|
#1793 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zapraszam w takim razie do siebie na sprzątanko :PCytat:
Cytat:
heh, posiedzę jeszcze trochę i zmykam na noc do koleżanki, ktora-w przeciwienstwie do mnie-ma czynną łazienkę:P. Planuję zaszyć się u niej z Fervexem pod kocykiem no i krótkie ploty bo jutro obie musimy rano wstać W ogóle mam mega lenia (nic nowego), ledwie się zmuszam do chodzenia na zajęcia...:/ Miłego wieczoru
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
a tak btw. gdzie Merci i Sydzia?
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko co do mojego Tż-eta to radzi sobie póki co,uczy się codziennie praktycznie,jakoś idzie,ale nie wiem jak to będzie za jakiś czas,w końcu to dopiero początek
.Już jutro piątek! Dzisiaj się dowiedziałam,że dostałam 1 z sprawdzianu z maty,gr8 chyba się załamię,nie poprawię tego sprawdzianu,bo tego nie rozumiem no kurde.. dobrze,że mam 4 i 5 a jeszcze 2 kartkówki z łatwiejszych rzeczy .Na pocieszenie dostałam 5+! z fizyki i 5 z Niemieckiego .
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie siedzę przy matmie. zawsze ja lubiłam i byłam z niej bardzo dobra, ale teraz, w liceum, nie mam po prostu czasu na odrabianie prac domowych z niej i musze nadrabiać zaległości przed klasówkami :/
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wróciłam do domu
![]() Wróciłam ze szkoły, szybko jakiś biad" i lece na zakupy. Wczoraj miałam świetny zastrzyk finansowy i z racji tego, że jestem rozrzutne stworzenie - dzisiaj już tych pieniędzy nie mam Się obkupiłam : spodnie, bluza, golf, tusz, kredka, żel, karta do fona, kremy jogurtowe . No i teraz niby nauka, ale jakoś mnie nie ciągnie Chyba jutroz robię sobie wolne od szkoły ;]Do lekarza nie poszłam. Idę we wtorek, juz jestem zarejestrowana. Przeraziło mnie tylko to, że jest to w tej samej poradni co kiedyś Tylko, że inny lekarz.. Mama też do niego chodzi. Prosze, trzymajcie jutro za mnie kciuki o godzinie 14:00. Egzamin mam . Jestem dobrej mysli, ale cóż.. róźnie to w życiu bywa. Nie uda się? Trudno. Wieczorem i tak pójde odreagować, bo ze znajomymi wychodze prawdopodobnie- kiedyś trzeba, nie? A potanczyc bym sobie potańczyła, więc no ![]() Madame - kuruj się ![]() Ather - szczęsciara, mnie by od razu złapali , zdarzyło mi się kilka razy jechac bez biletu, ale to krótkie odcinki - 3 przystanki czy coś ![]() Mango - nasłać mafie na babe z matY! Jeju jak ja się cieszę, że już nie mam fizyki i maty . Szkoda tylko, że biologia i chemia mi odpadły, ale cóż - uroki profilu humanistycznego ![]() Miłego wieczoru
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ather ale z Ciebie fuksiara ![]() Mangolina ta kobieta faktycznie jakaś nie halo i jeszcze się malować nie możecie ? .. o losiee LoLcIa gratuluję fizyki i niemca ![]() a ja mam jutro sprawdzian z mapki konturowej Europy .. haha tylko wasze kciuki mogą pomóc bo chęć wiedzy u mnie coś się rozleniwiła .. to chyba przez perspektywę tego że jutro już piątek Po lekcjach idę z koleżanką na zakupy na mikołajki klasowe a w sobote rano na matme ( a chciałam się wreszcie wyspać ... ) a potem na zakupy ![]() no to 3majta się do jutra |
||
|
|
|
#1799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(odpukac )Ja mam taka babke od biologii jak Ty od matmy Ostatnio postawiła koleżance za odpowiedź 1, ale prawda była taka, ze bylo jej widac kawałek brzucha i to dlatego ... A ta Twoja nauczycielka to nie stara panna czasem ![]() A odnosnie słodyczy to nie chodzi mi o cała tabliczke czekolady, a np. o ciastko, jakies paluszki słone (dla mnie to słodycz ), czy jakiegos cukierka... naprawde nie masz zamiaru jesc ? Nawet w małych ilosciach ? Kurde Moze ja tez nie powinnam ?...Cytat:
![]() Miłych snów i miłego czytania Milka Cytat:
![]() Fajnie, ciesze się, ze humorek masz lepszy ![]() Ojj nie ucz sie juz, odpocznij sobie troche ( z serii namawianie do złego )Btw. równiez jestem na profilu humanistycznym ![]() Będe trzymała kciuki jutro
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamonitka, a gdyby Mango radośnie oznajmiła nam, że jednak powiesi się na drucie kolczastym to co - może Ty też powinnaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

pamiętam, że któregoś dnia rodzice pojechali gdzieś, a ja zaprosiłam koleżanki do domu i... zaczęłyśmy się bawić w dzwonienie na... gorące linie
wtedy w programach tv były numery na 'party line' czy jakoś tak 

Miałam na osiedlu takie ogromne i niebezpieczne huśtwaki. Do tej pory mam w miejscu w którym moja głowa spotkała się z huśtawką bliznę. Po moim wypadku huśtawki zostały złożone
Wczoraj wieczorem jak megazziębnięta wróciłam ze spotkania z koleżankami (udane
Lubię robić wszystko sama i po swojemu.
...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chociaż teraz już jest lepiej i wielu rzeczy się nauczyłam. Jednak czasem lepiej się wykrzyczeć, czy wypłakać niż udaważ, że wszystko gra