|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Karo
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
u mnie w robo odkręcony na 5, musi być mi cieplutko
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
to pozostając w temacie kosmetycznym, jest teraz promocja w Sephorze, że jak się przyniesie dowolny zużyty kosmetyk z kolorówki, to jest -40% na ich kolorówkę i pędzle, polecacie coś marki własnej? Bo może bym kupiła coś tam, a olała Rossmana xD
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem: Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć." Éric-Emmanuel Schmitt Edytowane przez asqua92 Czas edycji: 2016-04-18 o 23:17 |
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytalam, ze ich pomadki w plynie sa super. Nr. Chyba to byl 13 z tego co paamietam jest piekny marvelous mauve sie naazywa dokladnie. Teraz jeszcze wrzucili taki nowy wielki brazer limitowany. Jakbym miala brac cos to capnelabym te pomadke wlasnie
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Pędzle! Króciutki i spłaszczony do dolnej powieki (chyba 13), kulkowy do przyciemniania zagłębienia na górnej powiece i zwykły, cieńki do eyelinera (chociaż teraz pewnie bardziej opłaca się kupić z Hakuro, GlamBrushy czy innego Maestro). Kupowałam je jakieś 6 czy 7 lat temu jak nie było za wiele firm na rynku i z tych korzystam do dziś.
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś panie na zajęciach pochwaliły mój rozświetlacz (ten z My Secret) jak mi się miło zrobiło
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
olenkasz, zmobilizowałaś mnie do zintensyfikowania pielęgnacji wlosow
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Ej, offtop budowlany mam
![]() dla tutejszych dziwaków ![]() nie wiem jak to się nazywa i co to ale daje fajny efekt dla mnie nieoczekiwany - ściana szeptów akcja 6:33 |
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj oczyściłam włosy barwą pokrzywową, na pół godziny nałożyłam maskę aloesową z natury i na koniec zrobiłam płukankę z octu jabłkowego. końcówki zabezpieczyłam silikonem z fructisa. i nie mogę się napatrzeć na nie napisz coś więcej o tym oleju nakładasz na długość czy na skórę głowy też?
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Olej daję głownie na dlugosc, a te resztkę, ktora mi zostaje na palcach wmasowuję delikatnie w skalp
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ostatnio jej nie bylo, ale teraz przywieźli i stoi szkoda tylko, że cała marka jest przeceniona, a jedyna maska aloesowa nie :/ i trzeba 22 bulić :/brzmi świetnie, zmotywowałaś mnie do olejowania, bo nie robiłam tego od tygodnia jakoś mi się obciążyły i nie wiem, chyba nabudowałam olej na włosach :/ wiec teraz oczyszczanie i humektanty ![]()
|
|
#3222 |
|
Konto usunięte
|
Czarek najlepszy
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie nadawałabym się do pracy naukowej, obserwator ze mnie kijowy.
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie w ten sposób trafiłam na wizaż to był 2005 rok, poszukiwania jakiejś dobrej maski na włosy i bum! wizaż wtedy założyłam swoje pierwsze konto. pamiętam zamawianie na allegro maski kallos placenta i płacenie na poczcie wspomnienia!ja muszę obserwować, bo moje włosy z byle czego bat ukręcą i mogę skończyć z przyklejonymi do głowy smętnymi kłaczkami no i nie mogę myć łba żadnymi fructisami, garnierami, lorealami, niczym, bo zaraz łupież i wypadające włosy.wymagające gady są ale wnioskuję, że jesteś moją aloesową siostrą!
|
|
#3225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Automatyczne kredki do brwi i pędzle. Mam ich chyba z 10, z rożnych serii i są fajne (a do tego niezniszczalne, niektóre maja po 6-7 lat). Oprócz tego mają fajny puder wypiekany. |
|
|
|
|
#3226 |
|
nibyżona
|
ja tez aloesowa siostra
![]() znow zaczynam miec problem ze snem ;<
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59122846]I te zdjęcia z każdym gościem przy składaniu życzeń, jak kurde na imprezie Róże Gali Rozumiem luksus, ma hajs, to sobie wyprawiła drogie urodziny, ale dla mnie to taka pokazówa. Podejrzewam, że jakby zaprosić wszystkie wizażanki z tego wątku na balangę, to byśmy się lepiej bawiły, mimo że w realu się nie widziałyśmy.[/QUOTE]Zróbmy to! Ps. Poznałam dziś osobę, która - jak wszyscy w jej kraju - kręci własny olej kokosowy. Nauczyła, będę się bawić!
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2016-04-19 o 01:24 |
|
|
|
|
#3228 |
|
Raczkowanie
|
https://youtu.be/EqCPBv8vXg8 któraś ogląda Gargamela?
|
|
|
|
#3229 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
oo pochwal sie na insta lub tutaj w pw zdobyczami! Po tej patelni mam niedosyt twoich gadzetow! Tak cierpie ze tutaj nie mam Netto Kika itp. (no znalazloby sie kilometry ode mnie..) niby wyjechalam z malego miasta gdzie wow byl Rossman a teraz zrobili tam pelno ciekawych sklepow i lumpkow ze jezdze do mamy na spacerki zwiadowcze. Szkoda ze moja mama jest takim leniwcem ze nawet jak znajde w gazetce cos awsoomee i ja poprosze zeby podjechala mi kupic to nie ruszy pupona :-(
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Więc za każdym razem zakupy włosowe to zakupy w ciemno. A jak czytam o równowadze p-e-h to robie duże oczy.![]() O skalp też muszę dbać, bo w moim przypadku wpadka z szamponem kończy się przyklapem i okropnym swędzeniem. Jakiego szamponu uzywasz na co dzień? długo miałam problem ze snem - budzilam sie około 2:30 i do 5-6 rzucałam sie po lozku. Mnie pomogł Forsen Forte. |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
https://youtu.be/UApIWA3s8dU Gałgany i ich sklep
|
|
|
|
#3235 |
|
Konto usunięte
|
nie pamietam doklaadnie jak tu trafilam najpierw, ale chyba szukalam info jak skosić trawnik pani Bożence, zeby nie bylo potem masakry XD tak mi sie to kojarzy
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
D
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
[Color="silver"]Hejka dziś! Dzień pracy zaczynam od pokrzywy i owsianki instant z Biedry, w domu pewnie będę jadła lody na noc, ale zdrowy poranek traktuję mocno priorytetowo
![]() Zastanawiam się, kiedy mnie wiosna zastanie, bo już smutek, że codziennie przez to szklo w pracy widzę szarość ;( Ja trafiłam na wizaż przez kajmanową, chyba z 6 lat temu, ale udzielać zaczęłam się później. Długo korzystałam z.fajnego jeszcze wtedy KWC Nie mogę się zdecydować na buty miejsko-sportowe. Niby te naje roshe mi się podobają, ale nie wiem... problemy pierwszego świata
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-19 o 08:23 |
|
|
|
#3238 |
|
Konto usunięte
|
No latwiej samochodem, ale ja mam prawko, jezdze dobrze, ale nie umiem po drogowskazach jechac ;/ Sama za miasto bym sie nie wypuscila, a szkoda, bo bym chetnie pojechala sobie w Tatry, ale tam bez auta to ciezko dosc.
|
|
|
|
#3239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mi ucieło część posta o miastach polskich?
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- O Łodzi zapomniałam! Łódź koniecznie! Lublin, Poznań, Łódź, Gdańsk, Rzeszów. No i Kalisz i Białystok Dziołszki z tych miast w wolnych chwilach na przestrzeni długiego czasu mogą mi podsyłać perełki pewnie prędko nie odhaczę tych miejsc, skoro bliskie mi Tychy dalej na mnie czekają, ale plany są
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

marvelous mauve sie naazywa dokladnie. Teraz jeszcze wrzucili taki nowy wielki brazer limitowany. Jakbym miala brac cos to capnelabym te pomadke wlasnie 

(

. Nie nadawałabym się do pracy naukowej, obserwator ze mnie kijowy.
no i nie mogę myć łba żadnymi fructisami, garnierami, lorealami, niczym, bo zaraz łupież i wypadające włosy.
)
Dziołszki z tych miast w wolnych chwilach na przestrzeni długiego czasu mogą mi podsyłać perełki