Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-18, 23:11   #3211
Adamantium01
Karo

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
jest tak zimno, ze odkrecilam grzejnik
u mnie w robo odkręcony na 5, musi być mi cieplutko

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:12   #3212
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Korektor z Astora ten zupełnie najjaśniejszy?
si, ivory
Stary 2016-04-18, 23:15   #3213
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

to pozostając w temacie kosmetycznym, jest teraz promocja w Sephorze, że jak się przyniesie dowolny zużyty kosmetyk z kolorówki, to jest -40% na ich kolorówkę i pędzle, polecacie coś marki własnej? Bo może bym kupiła coś tam, a olała Rossmana xD

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt

Edytowane przez asqua92
Czas edycji: 2016-04-18 o 23:17
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:21   #3214
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
to pozostając w temacie kosmetycznym, jest teraz promocja w Sephorze, że jak się przyniesie dowolny zużyty kosmetyk z kolorówki, to jest -40% na ich kolorówkę i pędzle, polecacie coś marki własnej? Bo może bym kupiła coś tam, a olała Rossmana xD

Czytalam, ze ich pomadki w plynie sa super. Nr. Chyba to byl 13 z tego co paamietam jest piekny marvelous mauve sie naazywa dokladnie. Teraz jeszcze wrzucili taki nowy wielki brazer limitowany. Jakbym miala brac cos to capnelabym te pomadke wlasnie
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:30   #3215
Szabik
Rozeznanie

Cytat:

Pędzle! Króciutki i spłaszczony do dolnej powieki (chyba 13), kulkowy do przyciemniania zagłębienia na górnej powiece i zwykły, cieńki do eyelinera (chociaż teraz pewnie bardziej opłaca się kupić z Hakuro, GlamBrushy czy innego Maestro). Kupowałam je jakieś 6 czy 7 lat temu jak nie było za wiele firm na rynku i z tych korzystam do dziś.
Szabik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:39   #3216
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość
Czytalam, ze ich pomadki w plynie sa super. Nr. Chyba to byl 13 z tego co paamietam jest piekny marvelous mauve sie naazywa dokladnie. Teraz jeszcze wrzucili taki nowy wielki brazer limitowany. Jakbym miala brac cos to capnelabym te pomadke wlasnie
czytałam właśnie o tych pomadkach i pójdę się obejrzeć, to może którąś capnę
Cytat:
Napisane przez Szabik Pokaż wiadomość
Pędzle! Króciutki i spłaszczony do dolnej powieki (chyba 13), kulkowy do przyciemniania zagłębienia na górnej powiece i zwykły, cieńki do eyelinera (chociaż teraz pewnie bardziej opłaca się kupić z Hakuro, GlamBrushy czy innego Maestro). Kupowałam je jakieś 6 czy 7 lat temu jak nie było za wiele firm na rynku i z tych korzystam do dziś.
pędzle też bym przygarnęła, dzięki

dziś panie na zajęciach pochwaliły mój rozświetlacz (ten z My Secret) jak mi się miło zrobiło

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:47   #3217
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

olenkasz, zmobilizowałaś mnie do zintensyfikowania pielęgnacji wlosow . Leżę już z olejem winogronowym na czuprynie
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:49   #3218
mango bzik
Zadomowienie

Ej, offtop budowlany mam
dla tutejszych dziwaków
nie wiem jak to się nazywa i co to ale daje fajny efekt dla mnie nieoczekiwany - ściana szeptów
akcja 6:33

mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:51   #3219
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
olenkasz, zmobilizowałaś mnie do zintensyfikowania pielęgnacji wlosow . Leżę już z olejem winogronowym na czuprynie

ja dzisiaj oczyściłam włosy barwą pokrzywową, na pół godziny nałożyłam maskę aloesową z natury i na koniec zrobiłam płukankę z octu jabłkowego. końcówki zabezpieczyłam silikonem z fructisa.
i nie mogę się napatrzeć na nie

napisz coś więcej o tym oleju nakładasz na długość czy na skórę głowy też?
Stary 2016-04-18, 23:54   #3220
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

ja dzisiaj oczyściłam włosy barwą pokrzywową, na pół godziny nałożyłam maskę aloesową z natury i na koniec zrobiłam płukankę z octu jabłkowego. końcówki zabezpieczyłam silikonem z fructisa.
i nie mogę się napatrzeć na nie

napisz coś więcej o tym oleju nakładasz na długość czy na skórę głowy też?
ta maska to natur vital? Uwielbiałam efekt jaki daje, ale ostatnio jej nie widuję u siebie w naturze (

Olej daję głownie na dlugosc, a te resztkę, ktora mi zostaje na palcach wmasowuję delikatnie w skalp
Stary 2016-04-18, 23:56   #3221
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
ta maska to natur vital? Uwielbiałam efekt jaki daje, ale ostatnio jej nie widuję u siebie w naturze (

Olej daję głownie na dlugosc, a te resztkę, ktora mi zostaje na palcach wmasowuję delikatnie w skalp

no
ostatnio jej nie bylo, ale teraz przywieźli i stoi szkoda tylko, że cała marka jest przeceniona, a jedyna maska aloesowa nie :/ i trzeba 22 bulić :/
brzmi świetnie, zmotywowałaś mnie do olejowania, bo nie robiłam tego od tygodnia jakoś mi się obciążyły i nie wiem, chyba nabudowałam olej na włosach :/ wiec teraz oczyszczanie i humektanty
Stary 2016-04-18, 23:59   #3222
201607131110
Konto usunięte

Czarek najlepszy
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 23:59   #3223
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:

no
ostatnio jej nie bylo, ale teraz przywieźli i stoi szkoda tylko, że cała marka jest przeceniona, a jedyna maska aloesowa nie :/ i trzeba 22 bulić :/
brzmi świetnie, zmotywowałaś mnie do olejowania, bo nie robiłam tego od tygodnia jakoś mi się obciążyły i nie wiem, chyba nabudowałam olej na włosach :/ wiec teraz oczyszczanie i humektanty
ze mnie jest beznadziejna włosomaniaczka. O włosy z wizażem dbam już prawie 5 lat, a nadal działam na czuja, nie skupiam się na tym, co to emolient, co humektant, jakie oleje mi służą . Nie nadawałabym się do pracy naukowej, obserwator ze mnie kijowy.
Stary 2016-04-19, 00:03   #3224
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
ze mnie jest beznadziejna włosomaniaczka. O włosy z wizażem dbam już prawie 5 lat, a nadal działam na czuja, nie skupiam się na tym, co to emolient, co humektant, jakie oleje mi służą . Nie nadawałabym się do pracy naukowej, obserwator ze mnie kijowy.
haha ja właśnie w ten sposób trafiłam na wizaż to był 2005 rok, poszukiwania jakiejś dobrej maski na włosy i bum! wizaż wtedy założyłam swoje pierwsze konto.
pamiętam zamawianie na allegro maski kallos placenta i płacenie na poczcie wspomnienia!

ja muszę obserwować, bo moje włosy z byle czego bat ukręcą i mogę skończyć z przyklejonymi do głowy smętnymi kłaczkami no i nie mogę myć łba żadnymi fructisami, garnierami, lorealami, niczym, bo zaraz łupież i wypadające włosy.
wymagające gady są

ale wnioskuję, że jesteś moją aloesową siostrą!
Stary 2016-04-19, 00:20   #3225
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

Automatyczne kredki do brwi i pędzle. Mam ich chyba z 10, z rożnych serii i są fajne (a do tego niezniszczalne, niektóre maja po 6-7 lat). Oprócz tego mają fajny puder wypiekany.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 00:42   #3226
Cherry_Muffin
nibyżona

ja tez aloesowa siostra

znow zaczynam miec problem ze snem ;<
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 01:21   #3227
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
[COLOR="Silver"]ja bym chciała korektor lumi z loreala. świetny jest, ale starcza na ponad miesiąc i to wszystko :< strasznie mało go jest, 2,5
Wiesz, Olenkasz, ja to Ci we wszystko wierzę, jak mówisz, że polecasz. Bree się tak patrzy na mnie i wiem, że wie ona - ona to wie na pewno

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59122846]I te zdjęcia z każdym gościem przy składaniu życzeń, jak kurde na imprezie Róże Gali Rozumiem luksus, ma hajs, to sobie wyprawiła drogie urodziny, ale dla mnie to taka pokazówa. Podejrzewam, że jakby zaprosić wszystkie wizażanki z tego wątku na balangę, to byśmy się lepiej bawiły, mimo że w realu się nie widziałyśmy.[/QUOTE]

Zróbmy to!

Ps. Poznałam dziś osobę, która - jak wszyscy w jej kraju - kręci własny olej kokosowy. Nauczyła, będę się bawić!

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2016-04-19 o 01:24
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 07:36   #3228
hajduszoboszlo
Raczkowanie

https://youtu.be/EqCPBv8vXg8 któraś ogląda Gargamela?
hajduszoboszlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 07:40   #3229
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Wy tu gadacie o papierniczym a ja dziś do Netto pojechałam i przytargalam torbę dupereli kuchennych, mam bzika na tym punkcie
oo pochwal sie na insta lub tutaj w pw zdobyczami! Po tej patelni mam niedosyt twoich gadzetow! Tak cierpie ze tutaj nie mam Netto Kika itp. (no znalazloby sie kilometry ode mnie..) niby wyjechalam z malego miasta gdzie wow byl Rossman a teraz zrobili tam pelno ciekawych sklepow i lumpkow ze jezdze do mamy na spacerki zwiadowcze. Szkoda ze moja mama jest takim leniwcem ze nawet jak znajde w gazetce cos awsoomee i ja poprosze zeby podjechala mi kupic to nie ruszy pupona :-(
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 07:44   #3230
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
haha ja właśnie w ten sposób trafiłam na wizaż to był 2005 rok, poszukiwania jakiejś dobrej maski na włosy i bum! wizaż wtedy założyłam swoje pierwsze konto.
pamiętam zamawianie na allegro maski kallos placenta i płacenie na poczcie wspomnienia!

ja muszę obserwować, bo moje włosy z byle czego bat ukręcą i mogę skończyć z przyklejonymi do głowy smętnymi kłaczkami no i nie mogę myć łba żadnymi fructisami, garnierami, lorealami, niczym, bo zaraz łupież i wypadające włosy.
wymagające gady są

ale wnioskuję, że jesteś moją aloesową siostrą!
ja wiem, co mi służy, ale nie jest to dla mnie wskazówka, jakie inne produkty mogłyby pasować moim włosom, bo na składach się nie skupiam . Więc za każdym razem zakupy włosowe to zakupy w ciemno. A jak czytam o równowadze p-e-h to robie duże oczy.
O skalp też muszę dbać, bo w moim przypadku wpadka z szamponem kończy się przyklapem i okropnym swędzeniem.
Jakiego szamponu uzywasz na co dzień?

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja tez aloesowa siostra

znow zaczynam miec problem ze snem ;<
długo miałam problem ze snem - budzilam sie około 2:30 i do 5-6 rzucałam sie po lozku. Mnie pomogł Forsen Forte.
Stary 2016-04-19, 07:56   #3231
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
oo pochwal sie na insta lub tutaj w pw zdobyczami! Po tej patelni mam niedosyt twoich gadzetow! Tak cierpie ze tutaj nie mam Netto Kika itp. (no znalazloby sie kilometry ode mnie..) niby wyjechalam z malego miasta gdzie wow byl Rossman a teraz zrobili tam pelno ciekawych sklepow i lumpkow ze jezdze do mamy na spacerki zwiadowcze. Szkoda ze moja mama jest takim leniwcem ze nawet jak znajde w gazetce cos awsoomee i ja poprosze zeby podjechala mi kupic to nie ruszy pupona :-(
A ty nie z Gdańska? Sporo tam macie sklepów Netto. W Warszawie to są 2 na takich zadupiach ze wybrać się tam to jakaś wielka wyprawa. Do Kika tez mam daleko i dojazd kiepski. Foto co kupiłam wrzucę ci na priv po południu bo te pie.rdoly nie są zbyt fotogeniczne na insta ;/
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 07:59   #3232
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
A ty nie z Gdańska? Sporo tam macie sklepów Netto. W Warszawie to są 2 na takich zadupiach ze wybrać się tam to jakaś wielka wyprawa. Do Kika tez mam daleko i dojazd kiepski. Foto co kupiłam wrzucę ci na priv po południu bo te pie.rdoly nie są zbyt fotogeniczne na insta ;/
W Gdańsku z tego co wiem jest 1 Netto
Stary 2016-04-19, 08:05   #3233
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
si, ivory
Ale róż ciekawe że ivory z L'oreal jest totalnie żółte, nie trafisz z tymi nazwami. Już byłam ciekawa tego korektora, ale normalnie używam właśnie True Matcha i obawiam się, że z Astorem wyglądałabym dziwnie.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 08:05   #3234
hajduszoboszlo
Raczkowanie

https://youtu.be/UApIWA3s8dU Gałgany i ich sklep
Stary 2016-04-19, 08:06   #3235
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
nie pamietam doklaadnie jak tu trafilam najpierw, ale chyba szukalam info jak skosić trawnik pani Bożence, zeby nie bylo potem masakry XD tak mi sie to kojarzy
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 08:12   #3236
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
nie pamietam doklaadnie jak tu trafilam najpierw, ale chyba szukalam info jak skosić trawnik pani Bożence, zeby nie bylo potem masakry XD tak mi sie to kojarzy
ja nie pamiętam jak trafiłam, ale na początku siedziałam w jakimś wątku biżuteryjnym. Zamawiałam kamyki i robiłam kolczyki D
Stary 2016-04-19, 08:17   #3237
Munkaa
Zakorzenienie

[Color="silver"]Hejka dziś! Dzień pracy zaczynam od pokrzywy i owsianki instant z Biedry, w domu pewnie będę jadła lody na noc, ale zdrowy poranek traktuję mocno priorytetowo

Zastanawiam się, kiedy mnie wiosna zastanie, bo już smutek, że codziennie przez to szklo w pracy widzę szarość ;(

Ja trafiłam na wizaż przez kajmanową, chyba z 6 lat temu, ale udzielać zaczęłam się później. Długo korzystałam z.fajnego jeszcze wtedy KWC

Nie mogę się zdecydować na buty miejsko-sportowe. Niby te naje roshe mi się podobają, ale nie wiem... problemy pierwszego świata

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-04-19 o 08:23
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 08:23   #3238
201604250941
Konto usunięte

No latwiej samochodem, ale ja mam prawko, jezdze dobrze, ale nie umiem po drogowskazach jechac ;/ Sama za miasto bym sie nie wypuscila, a szkoda, bo bym chetnie pojechala sobie w Tatry, ale tam bez auta to ciezko dosc.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 08:27   #3239
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hajduszoboszlo Pokaż wiadomość
W Gdańsku z tego co wiem jest 1 Netto
jest z 5. Plus chyba dwa w Gdyni
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 08:39   #3240
Munkaa
Zakorzenienie

Czy mi ucieło część posta o miastach polskich?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

O Łodzi zapomniałam! Łódź koniecznie! Lublin, Poznań, Łódź, Gdańsk, Rzeszów. No i Kalisz i Białystok Dziołszki z tych miast w wolnych chwilach na przestrzeni długiego czasu mogą mi podsyłać perełki pewnie prędko nie odhaczę tych miejsc, skoro bliskie mi Tychy dalej na mnie czekają, ale plany są
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości