|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Anitko nie zadreczaj się ta wróżbą
bo to tylko wrózba, a fakty są takie ze kochasz swojego Tż on Ciebie planujecie wspólnie przyszłośc i żadna wróżba nie nie ma startu do miłości ![]() Lemoorka ma racje, może tak nazwiesz swojego synka ![]() ![]() Kasia nas podgląda
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a mi dzis jakoś tak smutno, nawet nie wiem czemu ( siedze i płakac mi się chce
![]() ide się kapac.. może choc to mi pomoże.. taka kąpiel w pianie, juz sama nie wiem
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzialenka co się stało? mnie na smutki pomaga taka ciepła kąpiel w pianie. Biorę do tego książkę i leżę godzinę. Potem od razu jest lepiej:
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Lemoorko
Pewnie to tylko zabawa przeciez Ale synka/jesli kiedys go bede miec Tz by chcial bardzo/ostatnio nawet rozmawialismy o tym/ ale mowil ze jak corka to tez bedzie bardzo kochal..Wogole mysle ze bedzie dobrym tata, bo dzieci bardzo lubi wiec zostawie je w spokoju![]() Kulbit Ja na perfumach znam sie tak samo jak ty I albo cos mi sie podoba albo nie. I jakos mam takiego nosa, ze jak mi sie cos spodoba dla Tz, to wiem ze jemu ten zapach tez bedzie odpowiadal![]() Ale zeby odroznic ze to sexy, a tamto z ogonem to juz nie jest zadanie dla mnieSmacznego Madlen
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób sobie Madziu kąpiel, niesamowicie relaksuje i poprawia humor
![]() Ja kiedys zrobiłąm sobie kąpiel w nieprzyzwoitej ilości piany zapaliłam 10 teelights i zapaliłam kadzidełko Napoleon, do tego zapusciłam moja ulubione muzyke Sarah Brightman, no super po prostu, poczułąm sie jak Kleopatra ![]() ![]() Takze polecam ten sposób na odprężenie się
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze muszę miec kilka zapachów w każdym sezonie, bo inaczej czuję się jakbym chodziła nago ![]() Teraz poczułam zimę i normalnie chyba nie wytrzymam tylko natychmiast cos nabędę w ciemno , mam dostać od Tża na gwiazdkę ale chyba nie wytrzymam
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Taka podstawowa, nazwy dodatkowej to chyba ona nie ma- musze to sptawdzic. Ale jest w prostokatnym prostym przeźroczystym flakoniku i w rózowym opakowaniu.
|
#1689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio jadlam taka milke z orzechami i migdalami, jakims nadzieniem i do tego taki karmel rozplywajacy sie Normalnie poezja smaku jak dla mnie![]() ![]() Natalii: Jestescie po prostu kochane Tak kochamy sie z Tz i wiele razem przeszlismy, co wzmocnilo nasze uczucie, nasza milosc uczy nas wytrwalosci, cierpliwosci, zrozumienia i wielu innych rzeczy |
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nienawidze długich kompieli skóra się marszczy...bleeee. Cytat:
.....no i mój mąż.
|
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A skoro lubisz kupowac perfumy, to sobie nie odmawiaj tej przyjemnosci /tymbardziej ze mozesz sobie na nie pozwolic finansowo /Zawsze bedziesz miec 2 nowe zapachy /te co kupisz+od Tz na gwiazdke/![]() Kasiu, widze ze nas podczytujesz POZDRAWIAM CIEPLUTKO |
|
|
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zmykam na chwilę, ide nastawić pranie
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu zniewala mnie ten zapach. Zniewala to mało powiedziane. Ale nie używam ich codzinnie. Może raz na tydzień. Żal mi.... Jest jeszcze jeden bezbłędny zapach Davidoff Cool Water. A teraz szukam czegoś nowego. Spodobała mi się Christina Aguilera i Kate Moss. |
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Gość
|
Mój TŻ jest zakochany w zapachu hypnotic poison diora, który noszę, ale sama już nie wiem czy jeszcze na niego działa, bo kiedyś się prawie na mnie rzucał, a teraz juz raczej obojętnie mu to przychodzi
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko: wiecie może gdzie mozna kupić pałeczki do sushi?? albo zamówic przez net?/ potrzebne mi sa na 8 grudnia (nastepna sobota )
byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadnego z zapachów Twoich nie lubię a Cool Water- odświerzacz powietrza
|
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dostałam ostatnio próbke perfum Bechama- no ja nie wiem jak on się mógł pod tym podpisac
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżacz !!!!! never ![]()
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Żegnam się z Wami na czas weekednu. Wyjeżdżam do domku. Życze udanego weekednu
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie chyba najgorsze perfemy to Chanel 5 , nie wiem jak mozna tym sie oblewać. Może z wiekiem zmienię zdanie
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hi hiOjej Madziu, to Ci sie dobrze zrobilo, skoro tak sie odprezylas ze az zasnelas A paleczki, takie moze w sklepach z chinskim rzeczami? U nas sa tez tam gdzie sa kadzidelka itp... A moze w jakims centrum handlowym![]() Twin Maid Milego weekendu
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nemo jak nie działają perfumki na Tża to polecam zmienić cos choc na chwilkę, czasem takie zmiany są dobre dla obu stron , a zwłaszcza ta ciekawość - yhm czym Ty pachniesz tak inaczej ? Mój Tż tak zawsze mówi
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak bardzo sie odpręzyłam
hehea juz znalazłam : http://www.sushi-shop.pl/index.php?cPath=25 dziś wrocą rodzice to zamówią, bo oni mają 8 grudnia imieniny i będa sushi robic. a pałeczek nie było. hehe |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Twin-Maid milego weekendu
a moj TZ wlasnie napisal ze idziemy na zakupy i nie mam zadnej wymowki ma dzis dobry dzien wiec kupi mi wszystko co mi sie spodoba i mam nie protestowac a w niedziele idziemy kupic poszewki na zmiane, jakis koc, i reczniki. i to bedzie prawie wszystko do przyszlego domu.z jednej strony dziwnie tak kupowac i wiekszosc nieuzywana ale z drugiej podobno dobrze robimy, nie mamy na raz duzego wydatku tylko malymi kroczkami jak mnie sasiedzi wkurzaja zza sciany (blizniak) wiecznie u nich furtka zamknieta i drzwi tez nie łaska otworzyc a do nas ciagle ktos przychodzi- bo przeciez ten sam dom. a to kurier, a to poczta i jeszcze wciskaja zeby odebrac za nich- a my z nimi rzadnego kontaktu nie utrzymujemy
|
#1710 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny wrocilam
no wiec nie ma tragedii, maly ma w uchu jeszcze niedrozne jakies drogi, mam mu dawac to co dawalam i do tego cos wyksztusnego i poki nie ma wysokiej goraczki to sie wstrzymac z antybiotykiema we wtorek mamy sie znow pokazac u laryngologa Cytat:
zreszta moj facet tez tak uwaza, uzywam go juz pare miesiecy a za kazdym razem jak mnie powacha mowi "jeju ale Ty fajnie pachniesz mmm" naprawde piekny zapach troche nie pasuje mi wanilia ktora sie uwalnia po czasie ale nie jest jakos strasznie intensywna poczytaj sobie o tym zapachu jest boski a mnie soe podoba jeszcze escada island kiss
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

bo to tylko wrózba, a fakty są takie ze kochasz swojego Tż on Ciebie planujecie wspólnie przyszłośc i żadna wróżba nie nie ma startu do miłości 

Ale synka/jesli kiedys go bede miec
zapaliłam 10 teelights i zapaliłam kadzidełko Napoleon, do tego zapusciłam moja ulubione muzyke Sarah Brightman, no super po prostu, poczułąm sie jak Kleopatra
Zawsze muszę miec kilka zapachów w każdym sezonie, bo inaczej czuję się jakbym chodziła nago 

Taka podstawowa, nazwy dodatkowej to chyba ona nie ma- musze to sptawdzic. Ale jest w prostokatnym prostym przeźroczystym flakoniku i w rózowym opakowaniu.

i jeszcze wciskaja zeby odebrac za nich- a my z nimi rzadnego kontaktu nie utrzymujemy