|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
zamarzona jak dla mnie list motywacyjny to przerost formy nad trescia, tak jak mowisz sprzedac to Ty sie możesz najlepiej na rozmowie kwalifikacyjnej, z reszta ja uwazam ze nie nalezy slepo wierzyc w to co jest napisane tylko sprawdzic to empirycznie
ale spoko po tym jak jedna wizazanka opowiadala ze w jej miescinie szukano kogos do prasowania ciuchow w lumpeksie i tez proszono cv i list motywacyjny to juz mnie nic nie zdziwi |
|
|
|
#3362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm, ciekawe czy i mnie się sprawdzi nakładanie odżywki przed myciem, bo strasznie płaczą mi się włosy. Po prawej stronie wiecznie mam koltun, nie wiem czy dam radę rozczesac... Ale chętnie wypróbuję, dzięki! Szczotkę z dzika miała moja mama, ale miała za krótkie włosie i ciężko było rozczesac gęste włosy, polecasz jakąś sprawdzona? Cherry Muffin dzięki, zapisuje i wieczorem będę googlowac ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez vilet784 Czas edycji: 2016-04-19 o 15:29 |
|
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy w tej akcji Sephory "Wymień stare na nowe", żeby kupić pędzel należy oddać też konkretnie pędzel?
Kupiłabym sobie jakieś pędzelki do cieni, bo też mam kilka Sephory już od jakichś 5 lat i sprawują się super, ale nie mam za bardzo nic na wymianę.
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiec udalo mi sie uniknac lacacej w moja srrone resztki kola i nie wjechac w zaden samochod;_; ale do konca trasy jechalam z sercem w gardle Cytat:
|
||
|
|
|
#3365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tego co mi pani sephorzanka wczoraj mówiła to nie. Zgarnęłam wczoraj zapas kredek do brwi
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a potem jak juz szukalam powaznej pracy, to mnie rozbrajalo jak niewiele bylo pytan o doswiadczenie i umiejetnosci, tylko same z gatunku ulubiony kolor, 5 zalet, 5 wad, co w sobie lubisz, a czego nie lubisz, psy czy koty, gdzie siebie widzisz za 10 lat, a za 20 |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A maska po i tak raz w tygodniu. Na końcówki odrobina serum silikonowego. Mam szczotę Khadi i jestem prze zadowolona, wiem, że mają w ofercie modele do grubych i gęstych włosów.
|
|
#3368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki za rady ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez vilet784 Czas edycji: 2016-04-19 o 15:37 |
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś chyba w końcu spróbuje tej mąki ziemniaczanej bo siędługo do tego zabieram oby mi przypasowała
|
|
|
|
|
#3370 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
#teampokrzywa działa ![]() Ja też, ja też! Color tatu jest okropnym cieniem i bazą Cytat:
Cytat:
A potem spłukujesz jeszcze wodą. U mnie fajnie uniesione włosięta są po tym zabiegu Miło jeszcze zrobić sobie peeling z cukru przed myciem. Tak ![]() Za to mąka ziemniaczana nie sprawdza się zupełnie Pewnie, w przeciwieństwie do Olenkasz, mam wysokoporowate hery :/Cytat:
Mostly, twojej urodzie nic nie zaszkodzi, więc bez obaw o efekt nie trzymam kciuków Będzie pięknie!
Edytowane przez polewka Czas edycji: 2016-04-19 o 15:39 |
||||
|
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj sobie ogarnelam prace dorywcza, zeby miec na gazety i rzeczy papiernicze i odlozyc na podroz, tez w sieciowce (bo z moim wspanialym planem zajec nie mam innej mozliwosci ;_; ), ale bez cyrkow rekrutacyjnych - po prostu cv, dzien dobry, witamy w zespole. Mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi wysylal maili "poswiec sie dla firmy! Widzisz, ze do targetu brakuje 300zl, wiec kup dwie pary spodni,zeby go osiagnac!" |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama tak robiła normalnym wygazowanym piwem, ale dla mnie to za bardzo śmierdzi. I ten alkohol na dodatek... Takie bezalkoholowe tak nie cuchnie? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez vilet784 Czas edycji: 2016-04-19 o 15:58 |
|
|
|
|
#3374 |
|
Rozeznanie
|
Afera o obrażanie uczuć religijnych pod zdjęciem Siarki.
https://www.instagram.com/p/BDrBrQgkULg/
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym z tym sprzedaniem się to jeśli czegoś się nie nauczysz w domu to nic nie umiesz. Idzie się do pracy, a oni szukają pracownika, żeby wszystko umiał, a w szkole nie nauczą.
|
|
|
#3377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogole mam dzisiaj super dzien i w ogole ekstra tydzien a dodatek sprawa z brzuchem bliska wyjasnienia, jak skonczy mi sie okres mam wizyte u innego lekarza, ktory mi pomoze byc moze z tym terminem. Az sobie z radosci jade kupic duzy zestaw cienkopisow i zabieram sie za rzeczy, za ktore powinnam sie zabrac na uczelnie. Sle wam troche pozytywnej energii ode mnie!
|
|
|
|
|
#3378 |
|
nibyżona
|
co do rekrutacji myslalam, ze pytania o stan cywilny i planowana ciaze to juz przeszlosc.
no coz niestety nie. a w jedne miejsce zostalam zdyskwalifikowana bo dziewczyna z roku mnie znala i "doniosla" dyrektorce ze jestem swiezo po slubie wiec pewnie zaraz bejbik, no bo jak inaczej... ![]() ogolnie tradza. a takie dziwne rzeczy jak Chocher opisuje tez mam za soba ![]() hm, nie widze nowego filmiku z nowym kolorem Kretki. ale tez mam wrazenie ze cos nie tak z ksztaltem jest.
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam pokaż się później Ja z CT lubię creme de rose i creamy beige, same w sobie ładnie u mnie wyglądają, a jako baza trzymaają Zoevę calusieńki dzień. Za to creme de nude u mnie sie nie sprawda, roluje i cienie sie na nim nie utrzymuja Koszulki od Karoliny nie są takie złe. Podoba mi się miętowa hej śliczna i podejrzewam, że w chwili zwątpienia bym ją zamówiła, ale 20zł za kuriera to nigdy w zyciu. Jakby któraś z Krakowa się chciała pokusić o wspólną wysyłkę to mooooooze
|
||
|
|
|
#3380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Kretka ma chyba baleyage ![]() Edit: na tym filmiku ten brąz wypada jakoś zielonkawo
Wołali na nią: hej, Słodka! Woodstock 2013 Woodstock 2014 Woodstock 2015 Woodstock 2016 03.08.2013 <3 Edytowane przez Radzka Czas edycji: 2016-04-19 o 15:58 |
|
|
|
|
#3381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I pani rekrutantka była taka zdziwiona "jak to Pani nigdzie wczesniej nie pracowała?!! Ale nigdzie???". W wieku 17 lat. I komentowała moje CV... " ale słabo tutaj u pani..." no tak, co ja mogłam wpisać? Liceum i zainteresowania. |
|
|
|
|
#3383 |
|
nibyżona
|
Radzka o dzieki! bo na insta mi wygladaly na brazowe a tu na miniaturce sa takie hm. stalowy blond?
Czocher lezacy manekin mnie zabil
|
#3384 |
|
Konto usunięte
|
no jak co, duzo wolontariatu, 1000h darmowej pracy
|
|
|
|
#3385 |
|
Konto usunięte
|
a za tydzień ide na rozmowę kwalifikacyjna o praktyki.
Ciekawe czy tez mam wziąć list motywacyjny, zeby przyjęli mnie na 2 miesiące darmowej niewolniczej pracy (bo jak sie nie będę starać, to mnie wywala i nie dostane potwierdzenia praktyk). Uważam, ze takie staże to super sprawa i staram sie robić ich jak najwięcej, no ale... Czasami przesądzają. |
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak szczerze, to trochę ją rozumiem XD co prawda nie nazwałabym żadnego faceta pipą tylko dlatego, że ma brodę, ba, lubię zarost u mężczyzn, ale kiedy widzę gościa z brodą, która wygląda, jakby wymagała pielęgnacji bardziej skomplikowanej i czasochłonnej niż ja zapewniam swoim włosom, to odpadam. Wiem, że ona skreśla wszystkie brody, ale to właśnie to może być powodem jej niechęci.
|
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
No ale nazwać faceta pipą? Myślałam, że pipy to faceci nieudolni, niesamodzielni i niezdarni
|
#3388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wtedy dopiero będzie można odpadać .
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam uwielbiam dbających o takie rzeczy mężczyzn. Tak samo lubię u nich makijaż oka, ciemne podkreślenia najbardziej, mrr
. Co nie znaczy, że to dla mnie jakiś wymóg. Po prostu obojętne mi co tam preferuje, i "z" i "bez" może wyglądać fajnie.
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

ale spoko po tym jak jedna wizazanka opowiadala ze w jej miescinie szukano kogos do prasowania ciuchow w lumpeksie i tez proszono cv i list motywacyjny to juz mnie nic nie zdziwi 

.
. Jej prace wyglàdajà naturalnie, może się tragedia nie stanie. Wiele zmieniać nie chcę, końcówki dowłoskować. Kciukasy, pls

nigdy nie miałam lepszej maski. moim zdaniem te 22 złote to dobrze wydany grosz na porządną maskę nawilżającą.
Pewnie, w przeciwieństwie do Olenkasz, mam wysokoporowate hery :/