|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
oblukałam Kretkę - cięcie tragiczne, najgorszy chyba jest ten tył.
Co do koloru, to znam jej ból, mi się też tak zrobiło - chwałą Bogu kolor się wypłukał ![]() ps. kupiłam tę słynną herbatę Pukka (nie powiem - cena kosmiczna) i zobaczymy co z tego będzie. Mam cytrynę z imbirem i miodem manuka i mam nadzieję, że będzie sponio
|
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Super, że Ci się układa <3 Powodzenia dalej, a ja niestety nie czuję stabilizacji zawodowej nadal, czekam na każdy dzień w pracy jak na wyrok, próbuję dotrwać do wakacji, na które jeszcze nie mam hajsu i mimo licznych planów i pomysłów na siebie, nie realizuję... NIC
|
||
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
olenkasz wysłałam ci pw
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatne staże są po to, zeby nabrać doświadczenia, przyuczyć się do zawodu, a wymagania nierzadko jak do dobrej, stablinej pracy. A praktyki bezpłatne to trochę dramat, że to legalne w ogóle jest. Akurat moje sporo mi dały zarówno dla sieie samej, jak i pomogły w zdobyciu stażu, a potem pracy, ale no nie powinien człowiek młody (lub niemłody) za darmo zaiwaniać gdziekolwiek. |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gural nadal jest super, bardzo lubię to, jak się rozwinął - robi super kwałaki, naprawdę mają moc dla mnie ![]() Pamiętam, że duże wrażenie zrobiła na mnie zwrota Sitka i Gurala w tym numerze - > Ale nie tylko oczywiście, lubię masę jego starych i nowych numerów. Ma facet mądrą głowę, pięknymi panczami rzuca, nieregularne rymy, dużo nowego wnosi do rapu polskiego, tak myślę, momentami stany wymiękają. Bardzo lubię cały ten album! Sokół i Pezet miłość na zawsze! bo widziałam, że też wymieniłaś potem ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Jakbyś potrzebowała pomocy, napisz na priv piszę i sprawdzam tego sporo, może coś podpowiem
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-19 o 16:59 |
||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jaką baze pod cienie polecacie? Mam artdeco, w sumie na początku jestem zawsze zadowolona, ale po pół roku wysycha, a termin ważności dwa lata, więc troche przegięcie. Mialam paese ale ona jakaś taka sucha była i się rolowała, nie wiem czy miałam wadliwą, czy one takie są? I teraz nie wiem co :<
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po to, żeby w kilkunastu zdaniach przekonac pracodawcę, że jesteś odpowiednia, a nawet lepsza. Czy to sprawiedliwe i mądrze wymyślone - trudno określić, niestety często zależy, kto i czy w ogóle to przeczyta. Zasadność dokumentów aplikacyjnych dla wielu jest mocno wątpliwa i wcale się nie dziwę. |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak do 50 zł to Inglot (w tubce), jak możesz dać więcej to Smashbox 24h (używam teraz). |
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko byl jeszcze test sprawnosciowy z ukladania pudel na czas, wykladania towaru na czas wg schematu i jednoczesnego odpowiadania na pytania klienta oraz etap psychologiczny, gdy bardzo zachecali do popelnienia bledu, np. ktos w twoim wieku przechodzil z Toba na Ty, a Ty powinnas pamietac, ze Tobie nie wolno, bo jestes na dnie drabiny |
|
|
|
|
#3402 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inglot jest w zupełności wystarczający Nowy Rok w Poziomce. O co chodzi z wstawkami z RLM? Lekko nachalne promowanie jej osoby ![]() |
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahha, typowo <3 nasz prawdziwy menszczyzna, krul, znawca kobiet miszcz
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Mogę prosić o linczasa do tej marokańskiej?
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
nie do konca rozumiem ten spor, ze font to nie czcionka, to jakby powiedziec, ze komórka to nie telefon tylko telephone, bo telefon to był stacjonarny, a komórka jest mobilna, wiec wiec telephone
a wszelkie rysiki tabletowe to sa peny, bo rysik, to jest z wegla |
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
W związku z nim mam zazwyczaj jeden dylemat - czy bardziej obleśne jest to, co widzę, czy to, co słyszę?
|
|
|
|
#3408 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
sajkolidżist
|
Tak samo uważam
Cytat:
Podlinkujesz?
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się wetnę w temat włosowy i polecę odżywkę Planeta Organica z masłem mango(olejem?). Jest świetna i pięknie pachnie
![]() Jutro zaczyna się promocja w Rossmannie, a już dzisiaj zostawiłam +70 zeta w Pigmencie ![]() Munka, nigdy nie byłam w temacie polskiego rapu, ale ostatnio przypomniało mi się to i nie mogę przestać słuchać Oglądacie Fazowskiego? Dawniej nie mogłam na niego patrzeć, ponieważ jest trochę Sebixem Ale ostatni odcinek z Indii był bardzo fajny, do tego "subtelny" diss na Cejrowskiego![]() |
|
|
|
#3414 |
|
Konto usunięte
|
Tati i makijaż peel off |
|
|
|
#3415 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Domki ze zwierzętami w sąsiedztwie http://3domki.spanie.pl/zakladka/fotogaleria#a |
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Noc i dzień", "Spadam", "Gdyby miało nie być jutra" traktuję jak klasyki niepodważalne. Jeśli ine znasz - posłuchaj, a jeśli lubisz snucie opowieści w kawałkach rapowych, to ja najbardziej polecam jeden z moich ulubionych storytellingów jednego z najlepszych raperów w Polsce. Zawsze mnie to wzruszało, jak słuchałam, wracając z Kato autobusem w ponury dzień, uważam, że najlepiej taka otoczka pasuje do klimatu tej pozycji ->
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-19 o 18:07 |
|
|
|
|
#3417 |
|
Konto usunięte
|
Co tam nowe usta Szuszy przy Gabciowych...
![]() |
|
|
|
#3418 |
|
Konto usunięte
|
wprowadzilyscie mnie teraz w nastroj hip hopowy
puszczam znad pokrzywy nuty gimnazjum |
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jak nie zdam, to na pocieszenie ![]() #teampokrzywa, kubek za mną, również czystek za mną ![]() Nawet podobają mi się koszulki Stylizacji ceny normalne dość :P
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
Zerknelam wlasnie na sklep Karo ze Stylizacji po tym jak w filmie mowila o tym, ze nosi rozmiar M. Tak jak myslalam, vanity sizing.
S-ka obwodowo okolo 10 cm wieksza niz "sieciowkowa". Zastanawiam sie czy jej mlodsze widzki, ktore chyba najchetniej sie zainteresuja produktem, beda czuly sie komfortowo w czyms, co Karo reklamuje jako dopasowane.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

dostałam! już piszę