Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-30, 12:58   #1831
Mercy
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Mercy! jak miło cie widzieć i jeszcze ten budyń - wszystko na swoim miejscu
A jak

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
nie żebym sie nabijała, ale... pwodzenia... ja 1-dniowych zaleglości na wizażu nie ejstem w stanie nadrobić a co dopiero kilka dni... ;p
no wiesz nie wiezysz we mnie jak mozesz?!

Agolek biedaku
Stary 2007-11-30, 13:13   #1832
Ather
Zakorzenienie

Mercy !
Agatko - jeśli faktycznie tak się sytuacja przedstawia to podjęłaś mądrą i odpowiedzialną decyzję. Pod warunkiem, że masz już kurtkę zimową

Hm... dziś byłam tylko 3 h na zakupach, nastąpiła zmiana planów i dokończymy z matulą jutro... może to i lepiej, bo i tak nie najlepiej się czułam rano
Jak zimno
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 14:00   #1833
Ludowa
Zakorzenienie

Mercycha
Szkoła, mówisz Ja mam cały tydzień w plecy, jak wrócę we wtorek, chyba się posikam z nadmiaru obowiązków, ale Wizaż i tak będzie
Bo ja już tak mam... Czasem sobie obiecuję - dziś nie siądę do kompa, tyle zajęć, wykorzystam lepiej ten czas.
I nigdy nie wychodzi

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

tak sie rano cieszylam,ze juz piatek i wogole weeken az tu nagle mnie zaczal w pracy bolec zab i zaraz chyba odplyne..Juz mialam go leczonego kanalowo...Juz od 10 lat mam problem z tym samym zebem, na X-ray'u wszystko ok,od czasu do czasu poprostu strasznie boli i potem przechodzi to samo...
Mam nadzieje,ze przejdzie bo jak nie to nie wiem co zrobie przez weekend...

W planach mialam dzis silownie i modle sie zeby mi przeszlo..Cala prawa strona mnie boli od tego cholernego zeba..Wzielam 2 paracetamole i nic...

a co was?jakie plany na weekend? udanego popoludnia wszystkim!
Uuuu, współczuję. Ból zęba paskudna rzecz Nie da się z tym nic zrobić? Przecież nie można tak całe życie.
Który to ząb? Kiedy miałaś kanałowe?

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 14:08   #1834
madame_apple
Zadomowienie

heeeej
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ych... wydarłam się na faceta który kładzie nam kafle w mieszkaniu, ale tak mnie wkurzył, że już nie wytrzymałam, a dodam że mam nie najlepszy dzień
yhh rozumiem Cię... faceci od kafelków potrafią wkurzyc człowieka , wiem z autopsji. Już mam serdecznie dość tego walonego remontu:/

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Chyba się załamie - nie mam pojęcia o czym chce pisać, co ma być celem tej pracy, jaki problem badawczy poruszyć
jesteś na 4 czy 5 roku? Wśród moich znajomych sporo jeszcze na 5 roku nie miało tematu Jak już wymyslisz ten wlasciwy i ciekawy to i prace szybko napiszesz wiec trzymam kciuki za Twoje natchnienie
Cytat:
A co do sprzątania - to jak się naprawdę zdenerwuje to mogę u Was posprzątać To mnie odpręża
Mnie odpręża jak mam postprzątane, ale nie sama czynność sprzątania :P Zatem trzymam Cię za słowo i czekam aż bedziesz sie chciala zrelaksowac

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
A "Szanowna Pani" z fizyki: 'Ryża', gruba lipsta z bujną falą płomiennych loków i spinką na czole a'la york shire terrier Chodzi codziennie w tym samym, brak jej stanika i gustu. Czerwoną szminką nadaje swym ustom "niesamowity" kształt. Nigdy nie rozwiązała żadnego przykładu na tablicy! Ludzie drżą na jej lekcji, bo jest nerwowa i wali kijem po łapach i tablicy
nieźle Moja wyglądała jak facet, zawsze nosiła ten sam czerwony sweter, mówiła jakby chciała a nie mogła, zadania jej na tablicy też wychodziły jakby chciały, a nie mogły...:P A na dodatek włączała światło ołówkiem Nie wiem, chyba bała się bezpośredniego kontaktu z kontaktem czy włącznikiem

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jak pięknie! Kocham zimę! Tylko dl;aczego w dzien mojego egzaminu tak sypie ?
trzymam kciuki daj znac jak poszlo

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś głupawka złapała w drodze do domu.Siedziała w autobusie taka dziewczyna i miała śliczną gumkę! nachyliłam się trochę nad nią żeby ją zobaczyć(tą gumkę) i tak mężczyzna to zauważył,zaczął się śmiać pod nosem,a ja wybuchłam! po prostu śmiałam się i płakałam z dobre 15min a On tak samo,tyle że ze mnie.Później podszedł do mnie i powiedział,że wyjdzie 2przystanki wcześniej,specialnie dla mnie,bo już nie wytrzyma ze śmiechu do teraz nie mogę się uspokoić
haha dobre

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
No to teraz ide zrobić sobie budyn smietakowy i siadam i czytam co tu słychac
No witaj w końcu kochanaaa Miłego czytania i teraz odzywaj się ze zdwojoną siłą, żeby nadrobić zaległości

Cytat:
tak sie rano cieszylam,ze juz piatek i wogole weeken az tu nagle mnie zaczal w pracy bolec zab i zaraz chyba odplyne..Juz mialam go leczonego kanalowo...Juz od 10 lat mam problem z tym samym zebem, na X-ray'u wszystko ok,od czasu do czasu poprostu strasznie boli i potem przechodzi to samo...

W planach mialam dzis silownie i modle sie zeby mi przeszlo..Cala prawa strona mnie boli od tego cholernego zeba..Wzielam 2 paracetamole i nic...
biedaczysko... Mam nadzieje, że przejdzie - ból zęba to straszna sprawa Jak nie to idź do dentysty czym prędzej!

Cytat:
Hm... dziś byłam tylko 3 h na zakupach, nastąpiła zmiana planów i dokończymy z matulą jutro... może to i lepiej, bo i tak nie najlepiej się czułam rano
uuu choróbsko Cię bierze? Nie daj się!
btw. 3 godziny zakupów to nie takie znowu "tylko" Kupiłaś coś ciekawego?

A ja kaszlę, kicham, główka boli i zimno Fervex zaraz zrobię znów... Ech... a jeszcze dziś planuję andrzejkowe wyjście więc mam nadzieję, że się nie załatwię totalnie...;P

Buzi dla Was

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 14:15   #1835
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Mercy !
Kupiłas coś fajnego?
Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Mercycha
Szkoła, mówisz Ja mam cały tydzień w plecy, jak wrócę we wtorek, chyba się posikam z nadmiaru obowiązków, ale Wizaż i tak będzie
Bo ja już tak mam... Czasem sobie obiecuję - dziś nie siądę do kompa, tyle zajęć, wykorzystam lepiej ten czas.
I nigdy nie wychodzi
MercychaLudzicha jedna!Ja mam tak ze jak juz siade na wizaz to trudno mi się oderwać
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heeeej
No witaj w końcu kochanaaa Miłego czytania i teraz odzywaj się ze zdwojoną siłą, żeby nadrobić zaległości
Postaram sie

Teraz zmykam na....Mode na sukces
Stary 2007-11-30, 14:18   #1836
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz zmykam na....Mode na sukces

Za dużo czasu masz

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 14:43   #1837
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Się rozpisałam! Wow, ale ze mnie intelektualista Ciekawe czy tak samo dziś pójdzie mi wypracowanie, sprawdzian z matmy i chemii
Świetnie - 7 bitych lekcji terroru.

Musiałam dokonać redukcji emotek ;(
ale się rozpisałaś od rana ale uśmiałam się, nie powiem
Cytat:
Jaka tam zima za oknem
Jak pięknie! Kocham zimę! Tylko dl;aczego w dzien mojego egzaminu tak sypie ? No nic, najwyżej
i jak?

Cytat:
Ty mój biedaku jeden Jeszcze tak wyjdzie, że razem się bronić będziemy - może nawet w tym samym dniu

no baa, będziemy się wspierać

znajdziemy natchnienie, musimy

Cytat:

Ale mnie dziś głupawka złapała w drodze do domu.Siedziała w autobusie taka dziewczyna i miała śliczną gumkę! nachyliłam się trochę nad nią żeby ją zobaczyć(tą gumkę) i tak mężczyzna to zauważył,zaczął się śmiać pod nosem,a ja wybuchłam! po prostu śmiałam się i płakałam z dobre 15min a On tak samo,tyle że ze mnie.Później podszedł do mnie i powiedział,że wyjdzie 2przystanki wcześniej,specialnie dla mnie,bo już nie wytrzyma ze śmiechu do teraz nie mogę się uspokoić.
oj Ty wariatko

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość

a na którym roku jestescie?
na 4, chyba tak jak Ty

Cytat:
Hello!Wróciłam po chwilowej nieobecnosci-niestety obowiazki szkolne-nadrabianie zaległości i ogólnie brak czasu, pozatym miałam jakis taki czas że rzadko właczałam komputer, musiałam sobie przemyśleć pare spraw i takie tam pierdołkiAle juz wróciłam i dzisiaj mam duuuzo czasu więc ponadrabiam wizazowe zaległości
Mercy

Cytat:
hej dziewczyny,

mam nadzieję zę Ci przejdzie z tym zębem Kochana ;( współczuję bardzo

Cytat:

to w takim razie udanych zakupów jutro
Cytat:

jesteś na 4 czy 5 roku? Wśród moich znajomych sporo jeszcze na 5 roku nie miało tematu Jak już wymyslisz ten wlasciwy i ciekawy to i prace szybko napiszesz wiec trzymam kciuki za Twoje natchnienie
u mnie jest tak że po prostu musimy już mieć temat, bo nie będziemy mieć zaliczonego tego semestru
więc nie ma już czasu na odkładanie

a Milkuś to już chyba promotora nawet ma wybranego

Cytat:
A ja kaszlę, kicham, główka boli i zimno Fervex zaraz zrobię znów... Ech... a jeszcze dziś planuję andrzejkowe wyjście więc mam nadzieję, że się nie załatwię totalnie...;P
uważaj na siebie, ubierz sie ciepło

ja też dziś wychodzę na imprezkę
z TŻ-em
ale jak widzę tą pogodę to mi się odechciewa rano śnieg, teraz deszcz

mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia więc już miłego wieczoru Dziewczynki Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 15:31   #1838
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Hello!Wróciłam po chwilowej nieobecnosci-niestety obowiazki szkolne-nadrabianie zaległości i ogólnie brak czasu, pozatym miałam jakis taki czas że rzadko właczałam komputer, musiałam sobie przemyśleć pare spraw i takie tam pierdołkiAle juz wróciłam i dzisiaj mam duuuzo czasu więc ponadrabiam wizazowe zaległości
Dzieki Agatko za smsa-jest mi miło ze o mnie pamietacie

No to teraz ide zrobić sobie budyn smietakowy i siadam i czytam co tu słychac
Miło, że jesteś znów

Cytat:
hej dziewczyny,

a co was?jakie plany na weekend? udanego popoludnia wszystkim!
Ojj wspólczuje tego bólu, mnie jak boli to nie do życia jestem kompletnie...

Powróciłam. Ahh dziś był bardzo spokojny dzień w szkole, lekcje skończone dwie godziny wcześniej Niestety zamiast zlądowac do domu przed 13 byłam po 15, bo musiałam iść do kumpeli, żeby mi troche tą nieszczęsną matme wytłumaczyła.. ale bynajmniej COŚ zrozumiałam.. powiedzmy Teraz sobie własnie jem obiadek i się relaksuje

A jak Wam dziewczyny mija dzionek ?

Btw. czy to wszystkim czy tylko mnie tak strasznie szybko czas mija ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 15:40   #1839
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

To jakies nieporozumienie!
mam już 600 m do ośordka, 2 razy mi zgasło, zatoczka zaliczopna, prakowanie zaliczone, ręczny elegancko i co? Wyskoczył pieszy, ja się zatrzymałam, chciałam ruszyć i... zgasł za 3 razem i papa... Jaka jestem wściekła na siebie! aaaaaaaa!
Ide zaraz na siłownie się wyładować!

Mercy miło Cie widzieć

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 15:43   #1840
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a

na 4, chyba tak jak Ty
tak, też jestem na 4
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 15:50   #1841
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
mam już 600 m do ośordka, 2 razy mi zgasło, zatoczka zaliczopna, prakowanie zaliczone, ręczny elegancko i co? Wyskoczył pieszy, ja się zatrzymałam, chciałam ruszyć i... zgasł za 3 razem i papa... Jaka jestem wściekła na siebie! aaaaaaaa!

Mercy miło Cie widzieć
Nieprzejmuj się napewno następnym razem się uda !!!

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-30, 16:21   #1842
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

Ych... wydarłam się na faceta który kładzie nam kafle w mieszkaniu, ale tak mnie wkurzył, że już nie wytrzymałam, a dodam że mam nie najlepszy dzień
I jakoś tak wyszło
bidny chłop jeszcze nierowno mu wyjdzie ...

Cytat:

A co do sprzątania - to jak się naprawdę zdenerwuje to mogę u Was posprzątać To mnie odpręża
to ja poproszę u mnie

Cytat:

Nie dam się Jeszcze raz powie do mnie Żaneta, to po prostu nie wytrzymam. Już dawno bym jej coś powiedziała, ale to taki zawzięty, przebiegły i dwulicowy "człowiek"...
I nie dość, że chora psychicznie to jeszcze chyba jakieś zaburzenia ma dodatkowe niedożywiona jest i nie myśli. Menopauzy nadszedł czas...

A "Szanowna Pani" z fizyki: 'Ryża', gruba lipsta z bujną falą płomiennych loków i spinką na czole a'la york shire terrier Chodzi codziennie w tym samym, brak jej stanika i gustu. Czerwoną szminką nadaje swym ustom "niesamowity" kształt. Nigdy nie rozwiązała żadnego przykładu na tablicy! Ludzie drżą na jej lekcji, bo jest nerwowa i wali kijem po łapach i tablicy

Się rozpisałam! Wow, ale ze mnie intelektualista Ciekawe czy tak samo dziś pójdzie mi wypracowanie, sprawdzian z matmy i chemii
Świetnie - 7 bitych lekcji terroru.

Musiałam dokonać redukcji emotek ;(
buaahaha chciałabym zobaczyć Twoich nauczycieli

Cytat:

Ale mnie dziś głupawka złapała w drodze do domu.Siedziała w autobusie taka dziewczyna i miała śliczną gumkę! nachyliłam się trochę nad nią żeby ją zobaczyć(tą gumkę) i tak mężczyzna to zauważył,zaczął się śmiać pod nosem,a ja wybuchłam! po prostu śmiałam się i płakałam z dobre 15min a On tak samo,tyle że ze mnie.Później podszedł do mnie i powiedział,że wyjdzie 2przystanki wcześniej,specialnie dla mnie,bo już nie wytrzyma ze śmiechu do teraz nie mogę się uspokoić.

Weeekend!
haha ja dziś wyłam ze śmiechu na matmie bo gościły w sali zmutowane karaluchy wszystkie oczywiście piszczałyśmy i wyłaziłyśmy na ławki aż nauczycielka z sąsiedniej sali przyszła i się na nas wydarła że nie słyszy swoich uczniów bo nasza młoda matematyczka nie potrafi sobie z nami poradzić w extremalnych sytuacjach

Meeercy! witaj

Agolek wspolczuję bólu zęba

Cytat:
Eh może następnym razem ...

a ja mam tyle rzeczy na ten weekend do zrobienia ...
Wypracowanie na historie, wypracowanie na pedagogikę, nauka na 2 sprawdziany i 3 kartkowki a do tego jeszcze jutro rano na korki z matmy potem na zakupy,do babci a wieczorem umówiłam się ze znajomymi na rynek ;] no i jeszcze posprzątać trzeba ..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 19:24   #1843
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cieszę się, że "spodobały" Wam się moje nauczycielki
Mam ich zdjęcia Nie wypada ich publikować na forum, więc zbieram chętne. I jutro jak wstanę (gdzieś o 6 ) wyślę do Was PW

Ufff, wszystko przekręciłam na dzisiejszej kartkówce z matmy i chemii Chemię poprawię za tydzień, bo doznałam olśnienia! Czuję się świetnie z myślą, że jutro sobota Czeka mnie kulinarny dzień

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 19:38   #1844
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, Nefre... ściskam mocno.

Mango - zatem trzymam kciuki za poprawę tych kartkówek Co dobrego jutro masz w planach upichcić ?

Ja niestety nie będę miała na to za dużo czasu, o 9 wychodzę, wrócę pewnie na 15... potem nauka a zazwyczaj w weekend wprowadzałam się do kuchni
Stary 2007-11-30, 19:42   #1845
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzisiaj sobie obiecałam, że zrobie tyyyyyyyyle rzeczy związanych ze szkołą i co? Poszłam na siłownie i zaraz wychodze ze zanjomymi Nauko, wybacz, nie chce mi się dzisiaj z Tobą romansować

Dziękuję za słowa otuchy, wyzyłam się na siłowni, jest dobrze
Miłego wieczoru kochane ;* w końcu dzisiaj niby Andrzejki

Stary 2007-11-30, 19:42   #1846
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango - zatem trzymam kciuki za poprawę tych kartkówek Co dobrego jutro masz w planach upichcić ?

Ja niestety nie będę miała na to za dużo czasu, o 9 wychodzę, wrócę pewnie na 15... potem nauka a zazwyczaj w weekend wprowadzałam się do kuchni
(Nie - wiadomo, nie zapeszam )Dziękuję

Nie wiem jeszcze co upichcę Najbardziej lubię kombinować z 2śniadaniem I zastanawiam się czy nie zmodyfikować śniadania, bo codziennie jem to samo

A ja jutro kompletna izolacja od wszystkiego- nauka i wychodzenie out Pełne 13 godzin relaksu i wyciszenia (i... gotowania)

Stary 2007-11-30, 19:46   #1847
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

Najbardziej lubię kombinować z 2śniadaniem I zastanawiam się czy nie zmodyfikować śniadania, bo codziennie jem to samo
mam tak samo
Stary 2007-11-30, 19:49   #1848
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
mam tak samo
Och ta możliwość zrobienia 2śn takiego, jakiego nie da się zjeść w ciągu tygodnia w szkole... To jest to Nie wyjdę z domu w weekend bez tego tak upragnionego posiłku ^^

Stary 2007-11-30, 19:54   #1849
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Och ta możliwość zrobienia 2śn takiego, jakiego nie da się zjeść w ciągu tygodnia w szkole... To jest to Nie wyjdę z domu w weekend bez tego tak upragnionego posiłku ^^
mnie coraz częsciej w weekendy nosi na sandwich'e ale dzisiaj powróciłam do starych zwyczajów, chleb po francusku z dzemem. Jutro może serek wiejski a'la pizza xD z żytnią bułeczką... albo jakieś placki / babeczki.
Coś się wymyśli.
... głodna się zrobiłam
Stary 2007-11-30, 20:01   #1850
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
mnie coraz częsciej w weekendy nosi na sandwich'e ale dzisiaj powróciłam do starych zwyczajów, chleb po francusku z dzemem. Jutro może serek wiejski a'la pizza xD z żytnią bułeczką... albo jakieś placki / babeczki.
Coś się wymyśli.
... głodna się zrobiłam
Ja robię sobie do szkoły Dzisiaj mi taki jak cebularz wyszedł I był jeszcze dosyć ciepły
A ja jutro jakaś kombinacja banana, masła orzechowego, migdałów chipsów bananowych, o... Tylko co ze śniadaniem, nie wiem, nie wiem
Ja również jestem już ssana od środka

Stary 2007-11-30, 20:09   #1851
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że "spodobały" Wam się moje nauczycielki
Mam ich zdjęcia Nie wypada ich publikować na forum, więc zbieram chętne. I jutro jak wstanę (gdzieś o 6 ) wyślę do Was PW

Ufff, wszystko przekręciłam na dzisiejszej kartkówce z matmy i chemii Chemię poprawię za tydzień, bo doznałam olśnienia! Czuję się świetnie z myślą, że jutro sobota Czeka mnie kulinarny dzień

Cytat:
Ech, Nefre... ściskam mocno.

dokładnie jak ja, chociaż ja i w tygodniu tam mieszkam, jak mama w pracy jest na popołudnie

Cytat:
Dzisiaj sobie obiecałam, że zrobie tyyyyyyyyle rzeczy związanych ze szkołą i co? Poszłam na siłownie i zaraz wychodze ze zanjomymi Nauko, wybacz, nie chce mi się dzisiaj z Tobą romansować

Dziękuję za słowa otuchy, wyzyłam się na siłowni, jest dobrze
Miłego wieczoru kochane ;* w końcu dzisiaj niby Andrzejki
No, nawet nie niby Udanego i wesołego wieczoru

Ja też mam zamiar jutro pokombinować. Chciałam zrobić tosty na drugie śniadanie, ale... tostera nie mam taki tam maleńki szczególik
No i ogólnie jutro mam szanse spędzić XXX czasu w kuchni, bo mama będzie w pracy, tata nie będzie mi przeszkadzał, więc moge poszałeć, niestety nie mam pomysłu, a przyznaje, że prawie codzień jem to samo i mam juz dość, szczerze dość, pragne jakiejś odmiany ! Mam ochote na kakao i jesli jutro uda mi się ruszyć tyłek z domu to ide po mleko i nie ma bata, zrobie je! Podajcie mi jakiś pomysł na dobre 2śni. i obiad
Wogóle jutro cały dzień mam zamiar spędzić w domu leniąc się, patrząc na tv i jedząc, może tylko w przypływie jakichś chęci odrobie lekcje i poucze się matmy. Uwielbiam soboty. Uwielbiam leżeć w łózku do południa patrząc na bzdurne powtórki beznadziejnych seriali
A jednoczesnie uwielbiam też wstawać w tygodniu o 5.40, zasiadać przed komputerem, pić gorącą kawe (najlepiej z mlekiem ) i wcinać jogurt z płatkami ^^ pełna jestem sprzeczności

Idę zrobić sobie herbatke z cytryną

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-30, 20:14   #1852
śnieżka_
Zakorzenienie

jesteście okropne tylko mi smaków narobilyscie a ja zaraz koncze wstep do wypracowania o rodzinach adopcyjnych i padam do łóżka .. a rano musze wstać i gonitwa do nocy ehh .. ;] O! jeszcze wosk sobie musze polać - nie odpuszcze!
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 20:42   #1853
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej dziewczyny

z radoscia donosze,ze moj zabek coraz mniej boli)

po pracy pojechalam z TZ na silownie,potem kapiel i teraz ogladamy jakies zawody z Pudzianowskim i popijamy drinka

zrobilam dzis czesc prezentow swiatecznych przez Internet bo tak mi najlatwiej. Nie ma sensu wozic stad skoro przysla do domu

Jutro chcemy jechac do nowego sklepu polskiego a potem do chinskiej restauracji na lunch Zapowiada sie super weekendOby tak pozostalo..

buziaki dla wszystkich
Stary 2007-11-30, 21:03   #1854
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny

po pracy pojechalam z TZ na silownie,potem kapiel i teraz ogladamy jakies zawody z Pudzianowskim i popijamy drinka

zrobilam dzis czesc prezentow swiatecznych przez Internet bo tak mi najlatwiej. Nie ma sensu wozic stad skoro przysla do domu

Jutro chcemy jechac do nowego sklepu polskiego a potem do chinskiej restauracji na lunch Zapowiada sie super weekendOby tak pozostalo..

buziaki dla wszystkich
Mam nadzieje, że to będzie bardzo udany weekend
Życze Ci tego

A tak wogóle to musisz mieć fajnego TŻ-ta

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-30, 21:11   #1855
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość

Za dużo czasu masz
Cos Ci nie pasuje?Moda na sukces to bardzo wciągajacy film...a jak trzyma w napieciu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Mercy
ja też dziś wychodzę na imprezkę
z TŻ-em
Udanej imprezki!
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Miło, że jesteś znów
Powróciłam. Ahh dziś był bardzo spokojny dzień w szkole, lekcje skończone dwie godziny wcześniej Niestety zamiast zlądowac do domu przed 13 byłam po 15, bo musiałam iść do kumpeli, żeby mi troche tą nieszczęsną matme wytłumaczyła.. ale bynajmniej COŚ zrozumiałam.. powiedzmy Teraz sobie własnie jem obiadek i się relaksuje
ło matko tylko nie matmaWłsnie mi tez tak szybko czas leci..., ani sie obejrzę a będę babcią
Cytat:

Mercy miło Cie widzieć
Ale pech, mam nadzieje ze następnym razem pójdzie Ci dobrze

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
bi
Meeercy! witaj
Witam
Cytat:
hej dziewczyny

buziaki dla wszystkich
Co to za prezenty?Bo szukam inspiracjiMam nadzieje ze Ci sie weekend uda

Jejku jutro muszę sie pouczyć z biologi bo mam zaległy sprawdzian, z romantyzmu tez ma byc powtórka. z PP jeszcze sprawdzian muszę napisac ale to moze za 2 tygA w przyszłym tygodniu próbne matury..eee tam próbne sie nie licza
Stary 2007-11-30, 21:22   #1856
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Cos Ci nie pasuje?Moda na sukces to bardzo wciągajacy film...a jak trzyma w napieciu

ło matko tylko nie matmaWłsnie mi tez tak szybko czas leci..., ani sie obejrzę a będę babcią

Jejku jutro muszę sie pouczyć z biologi bo mam zaległy sprawdzian, z romantyzmu tez ma byc powtórka. z PP jeszcze sprawdzian muszę napisac ale to moze za 2 tygA w przyszłym tygodniu próbne matury..eee tam próbne sie nie licza
Moda na sukces jest the best w wakacje oglądalam każdy odcinek
A odnośnie bycia babcią... az tak szybko to mi ten czas nie mija
Ale naprawde budze się rano w poniedzialek i ani się obejrze, a już piatek...

Normalnie musze się pochwalic
Zakupiłam sobie dziś śliczny, kolejny, jakiś 20-któryś kubek
taki słodki kolorowy i... z łyżeczką wiem wiem wypas
jestem ogromną kubkomaniaczką i torebkomaniaczką

Kurcze internet mi co chwile umiera... grr jakie to wkurzające !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-30, 21:25   #1857
phenomena
Zakorzenienie

a dzis na obiad u TZ... makaron z twarogiem i sosem truskawkowym tesciowa umie gotować
porozmawiałam dzisiaj szczerze z mamą, wyjaśniłyśmy pare spraw między nami... mam nadzieję, ze jakoś się ułoży, bo na szczescie wyrosłam już ze sprzeciwiania się na siłę, buntowania itd.. chciałabym mieć z nią dobre stosunki, bo to w końcu mama.

a co do nauczycieli... mnie uczy taki delikwent historii nie dośc, że smierdzi od niego starą szafą, to ciągle rzuca żarciki, z których tylko on sie smieje. no naprawdę, zazdroszczę ludziom, którzy potrafią sami wprowadzić się w taką dziką euforię! nie mówie juz o jego klasowkach, bo to t r a g e d i a. dzisiaj mialam zaszczyt pisać takową, z nadzieją na mocne 2, bo trója graniczy z cudem.. jednak pogodziłam się już z perspektywą oceny niedostatecznej
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 21:57   #1858
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
a dzis na obiad u TZ... makaron z twarogiem i sosem truskawkowym tesciowa umie gotować
porozmawiałam dzisiaj szczerze z mamą, wyjaśniłyśmy pare spraw między nami... mam nadzieję, ze jakoś się ułoży, bo na szczescie wyrosłam już ze sprzeciwiania się na siłę, buntowania itd.. chciałabym mieć z nią dobre stosunki, bo to w końcu mama.

a co do nauczycieli... mnie uczy taki delikwent historii nie dośc, że smierdzi od niego starą szafą, to ciągle rzuca żarciki, z których tylko on sie smieje. no naprawdę, zazdroszczę ludziom, którzy potrafią sami wprowadzić się w taką dziką euforię! nie mówie juz o jego klasowkach, bo to t r a g e d i a. dzisiaj mialam zaszczyt pisać takową, z nadzieją na mocne 2, bo trója graniczy z cudem.. jednak pogodziłam się już z perspektywą oceny niedostatecznej
mniaaaaaaaaaaam Jejku.. żes mi ochoty narobiła no !
Ciesze się, że pogadałas z mamą, mam nadzieję, że między wami będzie wszystko w porządku.

No ja ide się połozyć i w łózku poczytać gazetke oraz popatrzec na tv.
Miłego późnego wieczoru dziewczyny.
Do jutra. Dobranoc

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-30, 22:04   #1859
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Moda na sukces jest the best w wakacje oglądalam każdy odcinek
Ja nawet teraz oglądamA teraz takie tragiczne odcinki leca bo sie Bridget dowiedziała ze Dikon ja zdradził z jej własna matką i będa mic dziecko

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
a dzis na obiad u TZ... makaron z twarogiem i sosem truskawkowym
Cytat:
mniaaaaaaaaaaam Jejku.. żes mi ochoty narobiła no !
mi tez!!

dobra ja się zabieram do spania, Dobranoc
Stary 2007-11-30, 23:50   #1860
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

ha! jak tutaj cicho

Mercy - tez mam próbne w tym tygodniu I dobrze, że się nie licza, bo masakra. A w poniedziałek juz musze konspekt oddac Dzisiaj się za to wezmę ;D
W ogóle sobota jest MOJA i nigdzie się nie ruszam ani nic Nauka i sprzatanie i do godziny 15 kuchnia moja Będzie może kombinowanie

Dobranoc kochane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości