Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-30, 20:29   #1351
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK

Ice ile masz błyszczyków? Ja uwielbiam te z seri Juice
Zizou z balsamami jesteś rozgrzeszona - w końcu lepiej miec zapas niż męczyc się z poranioną i bolącą skórą.
Ja potrzebuję peelingu do ciała, bo Joanna mi się kończy, ale jeszcze nie zdecydowałam, który kupię.
Micel narazie oszczędzam, czekam na promocję w SP. Mam nadzieję, że pod koniec grudnia lub na początku stycznia pojawi się w niższej cenie.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 20:41   #1352
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
gdzie i za ile? nie zebym chciala kupic, ale list do swietego jeszcze nie napsiany wiec moze dorzuci do butow i kombinezonu takze i rozswietlacz? [przy liscie prezentow tez jestem z sibie dumna, do tej pory ani pol kosmetyka same praktyczne i potrzebne rzeczy typu deska snowboardowa a rozswietlacz moglby dorzucic zamiast czekoaldy i mandarynek ]
GC i Drogeria/Apteka Europejska. 99 zł. I mnóstwo drobinek + mocny połysk.

A mandarynki na Mikołaja i gwiazdkę być muszą - o tej porze roku zawsze smakują najlepiej.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Aha i jeszcze jedna myśl - nie stać mnie na drogie kosmetyki, mimo że je kupuję.
O to, to. Mnie też nie stać zbytnio, ale przez wizaż zaczęłam. No i przez to, że nie jestem fanatyczką i wielbicielką kupowania ciuchów, więc zamiast zbierać bluzki, bluzeczki i spódniczki, zbieram róże do policzków.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ice ile masz błyszczyków? Ja uwielbiam te z seri Juice
Mam jeden jedyny. I kilka szminek, ale też niedużo. Nie mam błyszczyka bez drobinek, nigdy nie miałam serii Juice. Jestem usprawiedliwiona? Coś mi się widzi, ze osoba, która kupuje 2-3 błyszczyki w roku nie jest chora i może właśnie kupić ten nr 2.

Cytat:
Micel narazie oszczędzam, czekam na promocję w SP. Mam nadzieję, że pod koniec grudnia lub na początku stycznia pojawi się w niższej cenie.
O ja się zastanawiam, czy mi moje niedawno zaczęte pół litra () starczy do końca roku, a 28.12 będzie go tyle w butelce, żebym mogła podzielić na pół i zostawić część mamie, a część zabrać na wyjazd i żeby wystarczyło dla nas obu. Fajnie by było, chociaż ciekawe, jaka SP jest w stanie zaserwować promocję. Ich ceny są po prostu bandyckie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 20:55   #1353
zizou
Zakorzenienie

Ice dzieki juz wiem, ze sama nie kupie ale zyczliwe mikolaje chodza po swiecie wiec pewnie ktorys mi sprawi

co do kosmetykow selektywnych... ech, uzalezniaja. zwlaszcza kiedy sie dostrzeze roznice w jakosci pomiedzy nimi a tymi nizej. albo sobie czlowiek wmowi, ze widzi roznice [a tak jest w moim przypadku pewnie ].
ale z drugiej strony - dluuugo szukalam tuszu idealnego. na tusze ze sredniej polki wydalam majatek a i tak nie bylam niezadowolona. teraz wole wydac pieniadze raz a porzadnie - mam pewnosc, ze kosmetyk mnie zadowoli.

pielegnacji uzywam wylacznie apteczne - tylko taka sluzy mojej skorze a pielegnacja apteczna to tez niemaly wydatek - jednak na tym oszczedzac nie bede.

tak sobie mysle, ze kusila mnie jeszcze baza MAC spf50. jak skonczy mi sie moja filtrowana avenka to pewnie kupie ta baze. wczesniej niet
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 21:38   #1354
Estella
Zakorzenienie

Myślę, że jeden błyszczyk możesz kupić. To nie mania a Juice bardzo lubię, więc polecam
SP sprzedaje 250ml za ok. 25zł w promocji, kiedyś chyba było nawet 21, więc przyjazna cena. Zamówiłabym półlitra z apteki netowej, ale nic innego mi narazie nie potrzeba, więc nie jest to opłacalne.
Rozświetlacz ArtDeco podoba się bardzo mojej mamie, tak samo błyszczyki - zwłaszcza ten jaśniejszy, chyba brudny róż. Może przy -20% w GC, kto wie...

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2007-11-30, 21:51   #1355
iceflower
Przyjaciółka KWC

No to fajna promocja, takiej bym się po nich nie spodziewała (Biodermy używam dopiero od tej jesieni i wcześniej nie interesowałam się cenami/promocjami). Jakby była, to grzech nie skorzystać.

Ciekawe, czy będzie -20% w GC niedługo. Ja w sumie nie poczkeałam i kupiłam i serum Lumene i ten rozświetlacz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2007-11-30 o 22:20
Stary 2007-11-30, 22:16   #1356
dziewczyna
Zakorzenienie

Ja w tym miesiącu wydałam majątek na kosmetyki Bez zdecydowanej większości mogłam się obejść dość długo, ale napadło mnie coś i nazbierało się tego Moja spowiedź jest w złącznikach.

1. Balsamy, musy.
2. Zapachy.
3. Żele pod prysznic.
4. i 5. to kolorówka.
6. Inne rzeczy (szampon, kremy do rąk itp).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg to i owo 001.jpg (49,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 003.jpg (50,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 004.jpg (56,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 005.jpg (42,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 010.jpg (46,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 006.jpg (53,3 KB, 36 załadowań)
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 22:40   #1357
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Znam i bardzo lubię nie wiem czy nie zażyczyć sobie pod choinkę tego masełka lub zestawu z miniaturami kosmetyków z tej serii.
Niveę masz tutaj https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.htmlLekka, nie zostawia tłustej warstwy, nawilża, ale ja nie mam problemu z suchą skórą.
Brown bosko pachnie zastanawiałam się ostatnio nad czymś z tej serii, ale nie mogłam się zdecydować.
Masełko jest naprawdę świetne, ma naprawdę bdb właściwości pielęgnacyjne no i ten zapach! Kocham mango w każdej postaci.
Może kupię tą Niveę jak pozużywam Już od dawna miałam na nią ochotę, podoba mi się błękit opakowania

Co do M&S, to w styczniu będę miała okazję, żeby mi je ktoś przywiózł - na pewno zechcę scrub Papaya ma go moja przyjaciółka i pachnie obłędnie. No i te urocze miniaturki tez chcę

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Snow, moim zdaniem nie masz sie nawet co zastanawiać - jak można mieć tylko półtora różu? Poza tym, jak jednego zostało mało, to niedługo może się np. pokruszyć i co wtedy zrobisz?
O no właśnie. Jeśli nagle nie stwierdzę, że jest paskudny i okropny, to kupię go na pewno. Chociaż przypomniało mi się, że mam jeszcze taki pudro-róż w kulkach w wiosennej kolekcji Sephory Ale teraz jestem na niego zbyt blada, niestety

Cytat:
Wiem, wiem - intencja tego wątku jest zupełnie inna niż moje słowa, ale ja tak trochę na punkcie róży... No same wiecie.
Wiemy

Cytat:

A ja właśnie chciałabym ten błyszczyk. Ale nie wiem, czy to ma sens. Błyszczyki lubię tylko zimą jak mnie najdzie ochota, a Glam Shiny lubię najbardziej (kojarzą mi się z zimą, bo kiedyś siostra podrzucała mi je od choinkę). Na razie mam 1 błyszczyk. Właśnie Glam Shine Natural Glowa, ale w kolorze Magnetic Nude Glow. Czy usprawiedliwiony jest zakup błyszczyka bez drobinek?
Jest on przecudowny i polecam Ci go jak najbardziej. Najlepszy Glam Shine jakiego miałam i jakiego testowałam. Absolutnie boski, w ogóle nie wysusza i wygląda przepięknie na ustach.

Cytat:
Ja dzisiaj zrobiłam głupstwo, bo oczywiście jak sroka wpadnie na nową kolekcję AD, to głupieje. No i kupiłam ten ich wielki, trójkolorowy rozświetlacz, bo tak mnie zahipnotyzował swoim blaskiem.
Kolejny rozświetlacz? Chyba faktycznie jakaś hipnoza się tam odbyła

Cytat:
No i dojrzałam do racjonalizacji moich zakupów (pukanie w czoło mi przeszło)
Gratulacje

Cytat:
O to, to. Mnie też nie stać zbytnio, ale przez wizaż zaczęłam. No i przez to, że nie jestem fanatyczką i wielbicielką kupowania ciuchów, więc zamiast zbierać bluzki, bluzeczki i spódniczki, zbieram róże do policzków.
No ja też przez wizaż tak jakoś... Tzn. ja pamiętam jak już mając lat 7 czy 8 grzecznie chodziłam za rączkę z mamusią do perfumerii i sobie tam maziałam, oglądałam, brałam ulotki, a potem czytałam i polecałam ciociom kremy

Ale wizaż spowodował u mnie eksplozję kosmetycznego nałogu, który dojrzewał najwyraźniej od lat

Niestety ciuchów też kupuję sporo (bez wielu mogłabym się spokojnie obejść), to samo z torebkami i butami. U mnie szaleństwo pełną parą

Od Nowego Roku planuję to zmienić, naprawdę zaczęło mnie to denerwować. I martwić, no bo ileż można tak niepohamowanie kupować?

Cytat:
Mam jeden jedyny. I kilka szminek, ale też niedużo. Nie mam błyszczyka bez drobinek, nigdy nie miałam serii Juice. Jestem usprawiedliwiona? Coś mi się widzi, ze osoba, która kupuje 2-3 błyszczyki w roku nie jest chora i może właśnie kupić ten nr 2.
Zakup w pełni usprawiedliwiony - to przecież potrzeba, a nie kaprys!

A tak serio, ten błyszczyk naprawdę jest świetny, cenę ma przyzwoitą, a jak to byłby Twój drugi w tym roku, to już w ogóle nie ma się co zastanawiać. To tak jak ja i moje 1,5 różu

Cytat:
SP sprzedaje 250ml za ok. 25zł w promocji, kiedyś chyba było nawet 21, więc przyjazna cena.
Jakoś na początku lata w jednej z wrocławskich aptek sprzedawali Sensibio 250 ml za 16 zł To się nazywa promocja!

500 ml zawsze mają w cenie 50,50 zł i zawsze tam kupuję
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 23:08   #1358
droga A
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyna Pokaż wiadomość
Ja w tym miesiącu wydałam majątek na kosmetyki Bez zdecydowanej większości mogłam się obejść dość długo, ale napadło mnie coś i nazbierało się tego Moja spowiedź jest w złącznikach.

1. Balsamy, musy.
2. Zapachy.
3. Żele pod prysznic.
4. i 5. to kolorówka.
6. Inne rzeczy (szampon, kremy do rąk itp).
Fajne zakupy , te z YR to nawet podobne do moich. Wybrałam taki sam zestaw perfum Rose Absolue i Iris Noir I żele pod prysznic też.
Moje ostatnie nabytki już przyszły. Teraz przystopuję w grudniu licząc na Gwiazdora, który poczyta w moich myślach o czym teraz marzę.
Fotki najnowszych nabytków też wrzucę, ale jak będę sama w domu. Z wiadomych względów, oczywiście
Znowu powoli mogę iść na odwyk.
Aha i zużyłam w tym miesiącu 30 kosmetyków w akcji pozbywamy się
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 23:28   #1359
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Jest on przecudowny i polecam Ci go jak najbardziej. Najlepszy Glam Shine jakiego miałam i jakiego testowałam. Absolutnie boski, w ogóle nie wysusza i wygląda przepięknie na ustach.

Kolejny rozświetlacz? Chyba faktycznie jakaś hipnoza się tam odbyła

(...)

Zakup w pełni usprawiedliwiony - to przecież potrzeba, a nie kaprys!

A tak serio, ten błyszczyk naprawdę jest świetny, cenę ma przyzwoitą, a jak to byłby Twój drugi w tym roku, to już w ogóle nie ma się co zastanawiać. To tak jak ja i moje 1,5 różu
Teraz się zastanawiam na ile lat starczy mi 10 g rozświetlacza, skoro to nie jest jedyny. I w dodatku jest tak do bólu błyszczący, że szybkie zużywanie wykluczone.

Z błyszczyka czuję się powoli rozgrzeszona i powoli planuję, kiedy go kupić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-30, 23:31   #1360
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz się zastanawiam na ile lat starczy mi 10 g rozświetlacza, skoro to nie jest jedyny. I w dodatku jest tak do bólu błyszczący, że szybkie zużywanie wykluczone.

Z błyszczyka czuję się powoli rozgrzeszona i powoli planuję, kiedy go kupić.
Dlatego postanowiłam go nie kupować W ogóle żadnych pudro-różo-rozświetlaczowych zakupów już nie planuję, poza jednym wiadomym różem Chyba, że znajdę inne cudeńko

Tylko nic nie kupuj przy okazji błyszczyka
Stary 2007-11-30, 23:38   #1361
iceflower
Przyjaciółka KWC

Może jakiś mały rozświetlacz?

Nie no. Nie będę kupować rzeczy nadprogramowych w najbliższym czasie. Potrzebna mi sukienka na Sylwestra (i bucikami nie pogardzę), a nie 9-ty róż.

Ja nie mogłam nie kupić tego AD. No po prostu nie mogłam, trzy razy podchodziłam do niego w sklepie, brałam do ręki, odkładałam, maziałam testerem. No i wzięłam. Właściwie to nie będę teraz żałować - jest cudny i posłuży mi latami. O.

Ładnie sobie to wytłumaczyłam?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-30, 23:38   #1362
Maemi
Raczkowanie

Iceflower - a widziałam je tam jeszcze we wtorek Też uważam zakup błyszczyka za usprawiedliwiony. A mogę tak niedyskretnie zapytać ile masz róży? Moim sukcesem dnia dzisiejszego jest niekliknięcie na All zestawu YSL tusz plus Touche Eclat plus cinema. Jedyne co mnie powstrzymało to fakt posiadania 3 tuszy w domu i jednego w drodze. Mam nadzieję, że wytrzymam póki się nie sprzedają. Są jeszcze dwa. Trzymajcie za mnie kciuki.
Fajne zakupy Dziewczyno, koniecznie daj znać jak musy, bo tych dwóch nie próbowałam jeszcze.
Estello - dziękuję za opinię o lakierach, uznałam, że u mnie w tym temacie tak słabo, że z czystym sumieniem zamieniłam się na Targowisku na 4 nowe
Stary 2007-11-30, 23:41   #1363
iceflower
Przyjaciółka KWC

No a ja byłam tam chyba w środę i nie było. I w zeszłym tygodniu też nie. Ale już nieważne, bo mam. Jak sobie palców nie połamię na tym wspaniałym zamknięciu to będzie dobrze.

Mam obecnie 8 róży. W tym 6 Burżujów.
A, i jeden cień do powiek, którego używam jako różu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-30, 23:43   #1364
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no. Nie będę kupować rzeczy nadprogramowych w najbliższym czasie. Potrzebna mi sukienka na Sylwestra (i bucikami nie pogardzę), a nie 9-ty róż.

Ja nie mogłam nie kupić tego AD. No po prostu nie mogłam, trzy razy podchodziłam do niego w sklepie, brałam do ręki, odkładałam, maziałam testerem. No i wzięłam. Właściwie to nie będę teraz żałować - jest cudny i posłuży mi latami. O.

Ładnie sobie to wytłumaczyłam?
Bardzo ładnie Przynajmniej próbowałaś się mu oprzeć Ale Cię zahipnotyzował na amen

Ale lepiej mnie już nim nie kuś, bo może się to źle skończyć, zwłaszcza, że jutro mogę być w rejonie GC.

8 róży, o matko, a ja tu miałam problem czy aby 2,5 to nie będzie zbyt wiele
Stary 2007-11-30, 23:48   #1365
Maemi
Raczkowanie

Iceflower - nie ma dramatu jeszcze Stanowczo nie ma się czym przejmować. Jak dojdę do 8 błyszczyków to będzie wielki sukces. Dobrze, że szminek nie używam Dobrze, że nie ma go na Szewskiej, bo on mnie tak strasznie kusił.

Cytat:
Snowqueen - a ja tu się staram pocieszyć....
Stary 2007-11-30, 23:55   #1366
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Toteż ja Ci nie odradzam. To by była hipokryzja.
O rozświetlaczu już zamilknę, obiecuję. Wiesz, że w GC jest w ten weekend promocja 2 + 1 gratis? Ale nie można kupić 3 kosmetyków, więc ja się zbuntowałam i nie skorzystałam.

Cytat:
Napisane przez Maemi Pokaż wiadomość
Iceflower - nie ma dramatu jeszcze Stanowczo nie ma się czym przejmować. Jak dojdę do 8 błyszczyków to będzie wielki sukces. Dobrze, że szminek nie używam Dobrze, że nie ma go na Szewskiej, bo on mnie tak strasznie kusił.
Ja wiem, że nie ma dramatu. Dramat by był, gdybym miała wszystkie róże, które mi się podobają. Ale fakt faktem, nie da się tego zużyć, więc nie ma po co kupować więcej.

Ja się cieszę, że dopadłam ten peeling, ale mi był potrzebny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-01, 11:06   #1367
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś na początku lata w jednej z wrocławskich aptek sprzedawali Sensibio 250 ml za 16 zł To się nazywa promocja!

500 ml zawsze mają w cenie 50,50 zł i zawsze tam kupuję
WOW planowałam wyjazd na Sylwka do Wrocka, ale nikt nie chce jechać BUUU u nas pół litra jest po ok. 60zł; pewnie w aptekach najtańszych trochę mniej, ale nie mam cierpliwości stać w gigantycznych kolejkach. I nie bardzo mam kiedy pojechać.
Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Aha i zużyłam w tym miesiącu 30 kosmetyków w akcji pozbywamy się
Ja 31 łącznie z kilkoma próbkami. Niestety mam ich całą masę, muszę to wreszcie zużyć.
Cytat:
Napisane przez Maemi Pokaż wiadomość
Estello - dziękuję za opinię o lakierach, uznałam, że u mnie w tym temacie tak słabo, że z czystym sumieniem zamieniłam się na Targowisku na 4 nowe
Po ile był ten zestaw YSL? Taniej niż w drogeriach?
Ja kupiłam jeszcze jeden lakier - znowu z Vipery; czerwień ze złotymi drobinkami. Lakiery są świetne, mogę je polecić z czystym sumieniem

Poluję na sztuczne rzęsy, właśnie w gazecie znalazłam firmę, która ma krótkie rzęsy w paseczku do kącików. Mam nadzieję, że uda mi się je znaleźć.

Siegfried Obermeier
Stary 2007-12-01, 13:28   #1368
Iwona 25
Zakorzenienie

Dziewczyna...
ja też kupiłam
- płyn do płukania ust Rossman
-balsam oliwkowy Isana
-dezodorant Concertino to ostatnio mój faworyt,super zapach
PS.A jak się sprawuje dezod.Cztery pory roku i jaka cena?
Z góry dzięki za odp.
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 14:41   #1369
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice - kusisz tym roz[świetlaczem AD. W sumie jestem zadowolona z tego z Bell ale on mało sie błyszczy,a marzy mi się jeszcze taki większy błysk Testowałam dziś Skinlight Revlona (ten ze srebrnymi drobinkami) ale on tez słabo się błyszczy. Mogłabyś wrzucić foto??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 14:53   #1370
zizou
Zakorzenienie

ja AD dostane pod choinke - postanowione
a dzis zamiast kolejnego kosmetyku kubpilam se flaszke zubrowki zawsze jakis postep z jednego nalogu w drugi
Stary 2007-12-01, 15:16   #1371
moll_y
Rozeznanie

Cytat:
tak sobie mysle, ze kusila mnie jeszcze baza MAC spf50. jak skonczy mi sie moja filtrowana avenka to pewnie kupie ta baze. wczesniej niet
Zizou ta baza jest swietna, posiadam od miesiaca; wchlania sie prawie do matu, pieknie wygladza paszcze no i te filtry.. ach

Wykorzystalam sms do sephory..
probowalam wyperswadowac ostatnio Snowqueen zakup kolejnego rozu uzywajac chwytu z expire date gdy tymczasem sprawdzilam swoj i okazalo sie ze juz dwa m-ce jest przeterminowany i tak oto na mojej liscie pojawil sie kolejny 'must have' dzieki czemu za sms nabylam:
- roz Burzuja
- tusz Dior Show (to z kolei 7-my tusz/ mam hopla na punkcie tuszow)
sms natomiast nie uwzglednial promocji Fekkai poniewaz na te kosmetyki nadal trwa promocja - i tak oto nabylam odzywke Full Volume a za zlotowke wybralam serum nablyszczajace...
Stary 2007-12-01, 15:58   #1372
Hosenka*
Zakorzenienie

Też dostałam smsa (wczoraj chyba) - obowiązuje na cały asortyment czy tylko Sephorowy?

EDYCJA: doczytałam własnie że Sephorowych. Jakim cudem molly kupiłas kosmetyki innych form w tej promocji Czy to może jakaś inna promocja?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:00   #1373
Maemi
Raczkowanie

Estello, na allegro 169,90, nie wiem ile w perfumieriach, daj znać. Kupiłam 500ml Sensibio za 48,87 w aptece internetowej. Wysyłka 6,80. Ja odbierałam osobiście, bo oni szczęśliwie z Krakowa i próbki można wybrać, ale nawet z wysyłka taniej troszkę Ci wyjdzie.

Iceflower - straszne te wiadomości o promocji 2+1. Po obiedzie wyruszam sprawdzić hipnotyczne właściwości rozświetlacza
Stary 2007-12-01, 16:01   #1374
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja AD dostane pod choinke - postanowione
a dzis zamiast kolejnego kosmetyku kubpilam se flaszke zubrowki zawsze jakis postep z jednego nalogu w drugi
Żubrówka fe, już bym brała sobieskiego waniliowego

Peeling do ciała kupiony, grejfrutowa Joanna. Ale to malusie jest!

Czy zamówienie z truskawy tuszu za połowe jego ceny sklepowej to rozrzutność czy zdrowy rozsądek?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:08   #1375
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moll_y Pokaż wiadomość
Zizou ta baza jest swietna, posiadam od miesiaca; wchlania sie prawie do matu, pieknie wygladza paszcze no i te filtry.. ach
molly a jaka cena tej bazy? ja jestem na nia w 100% zdecydowana ale jak mi sie avena skonczy - daje jej jeszcze ze dwa tygodnie i potem zakup bazy bedzie usprawiedliwony

Paksoto, dla mnie wanilia za slodka a zubrowka z soczkiem jablkowym mniam!
w kwestii tuszu: zdrowy rozsadek i do tego pomysl, ze tusz bedzie lepszej jakosci niz ten kupiony tutaj. zazwyczaj tez agrancizne odbiegaja jakosciowo od polskich. niesetty, polskie zostaja daleko w tyle
Stary 2007-12-01, 16:20   #1376
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Toteż ja Ci nie odradzam. To by była hipokryzja.
O rozświetlaczu już zamilknę, obiecuję. Wiesz, że w GC jest w ten weekend promocja 2 + 1 gratis? Ale nie można kupić 3 kosmetyków, więc ja się zbuntowałam i nie skorzystałam.
O promocji nie wiedziałam, dzisiaj się do GC nie wybrałam, ale jutro już chyba nie wytrzymam i pojadę. Chcę rozświetlacz

Cytat:
WOW planowałam wyjazd na Sylwka do Wrocka, ale nikt nie chce jechać BUUU u nas pół litra jest po ok. 60zł; pewnie w aptekach najtańszych trochę mniej, ale nie mam cierpliwości stać w gigantycznych kolejkach. I nie bardzo mam kiedy pojechać.
Może jeszcze kogoś namówisz. Wrocław jest super

U mnie ta apteka jest prawie w Rynku, w samym centrum miasta i prawie naprzeciwko Superpharmu Tak więc gdy mam potrzebę zakupienia Sensibio (albo innych aptecznych kosmetyków) to nawet się nie zastanawiam, do której z tych dwóch aptek wejść.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice - kusisz tym roz[świetlaczem AD. (...) Mogłabyś wrzucić foto??
O właśnie, foto foto foto

Cytat:
Napisane przez moll_y Pokaż wiadomość
Wykorzystalam sms do sephory..
probowalam wyperswadowac ostatnio Snowqueen zakup kolejnego rozu uzywajac chwytu z expire date gdy tymczasem sprawdzilam swoj i okazalo sie ze juz dwa m-ce jest przeterminowany i tak oto na mojej liscie pojawil sie kolejny 'must have' dzieki czemu za sms nabylam:
- roz Burzuja
- tusz Dior Show (to z kolei 7-my tusz/ mam hopla na punkcie tuszow)
sms natomiast nie uwzglednial promocji Fekkai poniewaz na te kosmetyki nadal trwa promocja - i tak oto nabylam odzywke Full Volume a za zlotowke wybralam serum nablyszczajace...
I Ciebie dopadł brak różowy? No widzisz, to tak się nie da, z jednym różem Trzeba mieć jakiś zapasowy

Ale jakie wielkie zakupy Siódmy tusz! Przecież wyschną, nim je zużyjesz...

Cytat:
Żubrówka fe, już bym brała sobieskiego waniliowego

Peeling do ciała kupiony, grejfrutowa Joanna. Ale to malusie jest!

Czy zamówienie z truskawy tuszu za połowe jego ceny sklepowej to rozrzutność czy zdrowy rozsądek?
Ja muszę kupić w najbliższym czasie Martini Bianco, biały rum Bacardi i tequilę Będę robiła drinkowe imprezki

U mnie nigdzie nowych peelingów Joanny nie ma. Wczoraj zaczęłam ostatni peeling na stanie - winogronowy Planet Spa z Avonu - boski Ma konsystencję peelingu z cukrem również z serii PS, którą już wycofali, a bardzo mi go brakowało, tak więc jestem usatysfakcjonowana jego następcą

I to zdecydowanie zdrowy rozsądek! A jak CV, kolejne testy dalej do niczego?
Ja też muszę niedługo kupić tusz. Ostatnio mój VC zaczął słąbo malowac, myślę sobie, szczoteczkę umyję itp. to pomoże. Umyłam, wyciągam świeżo umytą szczoteczkę z tuszu, a ona dalej czysta Dopiero jak nią poruszałam w środku itp. to trochę tuszu się na niej osadziło, ale chyba po prostu powoli się kończy...

Proszę o opinię jak sprawdzi się tusz z truskawy (Dior, tak?)

zizou takie nerwy wywołuje u Ciebie leczenie kosmetoholizmu, że żubrówką musiałaś się wesprzeć dla ukojenia?
Stary 2007-12-01, 16:24   #1377
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja muszę kupić w najbliższym czasie Martini Bianco, biały rum Bacardi i tequilę Będę robiła drinkowe imprezki
Uwielbiam drinki wszelkiej maści, ale raczej słodkie i owocowe, wiec u mnie zamiast rumu i tequili prędzej campari i likier bananowy bolsa

Cytat:
U mnie nigdzie nowych peelingów Joanny nie ma. Wczoraj zaczęłam ostatni peeling na stanie - winogronowy Planet Spa z Avonu - boski Ma konsystencję peelingu z cukrem również z serii PS, którą już wycofali, a bardzo mi go brakowało, tak więc jestem usatysfakcjonowana jego następcą
Zaraz idę testować Joasię

Cytat:
I to zdecydowanie zdrowy rozsądek! A jak CV, kolejne testy dalej do niczego?
Ja też muszę niedługo kupić tusz. Ostatnio mój VC zaczął słąbo malowac, myślę sobie, szczoteczkę umyję itp. to pomoże. Umyłam, wyciągam świeżo umytą szczoteczkę z tuszu, a ona dalej czysta Dopiero jak nią poruszałam w środku itp. to trochę tuszu się na niej osadziło, ale chyba po prostu powoli się kończy...

Proszę o opinię jak sprawdzi się tusz z truskawy (Dior, tak?)
CV maluje mi ładnie lewe oko. Więc już jest postęp Z truskawy Diorshow Unlimited. Jeszcze się waham

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:28   #1378
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam drinki wszelkiej maści, ale raczej słodkie i owocowe, wiec u mnie zamiast rumu i tequili prędzej campari i likier bananowy bolsa
Zapomniałam jeszcze o malibu
Nigdy nie próbowałam likieru bananowego

Już nie offtopuję, bo się zrobi wątek alkoholicki

Cytat:
CV maluje mi ładnie lewe oko. Więc już jest postęp Z truskawy Diorshow Unlimited. Jeszcze się waham
Ja myślałam, że tusz już kupiony

Skoro lewe już ładnie wygląda, to może niedługo i prawe się zdecyduje na ten krok
Stary 2007-12-01, 16:39   #1379
isa666
Zakorzenienie

Zrobiłam podsumowanie: Listopad u mnie zakończył się wynikiem 107 zł W sumie nie kupiłam dużo(jakieś 10 kosmetyków), ale się uzbierało
Wczoraj w SP kupiłam tylko:
- płyn dwufazowy do demakijażu Ziaja
- pomadkę Bebe sensitive
- błyszczyk Maybelline Water shine diamonds.
Stary 2007-12-01, 16:42   #1380
snowqueen
Zakorzenienie

isa666 no to nieźle Ci idzie odwyk U mnie niestety kiepsko. Podsumowania nie robię, będe żyć z myślą o lepszym grudniu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości