|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Ice ile masz błyszczyków? Ja uwielbiam te z seri Juice
Zizou z balsamami jesteś rozgrzeszona - w końcu lepiej miec zapas niż męczyc się z poranioną i bolącą skórą. Ja potrzebuję peelingu do ciała, bo Joanna mi się kończy, ale jeszcze nie zdecydowałam, który kupię. Micel narazie oszczędzam, czekam na promocję w SP. Mam nadzieję, że pod koniec grudnia lub na początku stycznia pojawi się w niższej cenie.
|
|
#1352 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
A mandarynki na Mikołaja i gwiazdkę być muszą - o tej porze roku zawsze smakują najlepiej. ![]() Cytat:
![]() Mam jeden jedyny. I kilka szminek, ale też niedużo. Nie mam błyszczyka bez drobinek, nigdy nie miałam serii Juice. Jestem usprawiedliwiona? Coś mi się widzi, ze osoba, która kupuje 2-3 błyszczyki w roku nie jest chora i może właśnie kupić ten nr 2. ![]() Cytat:
) starczy do końca roku, a 28.12 będzie go tyle w butelce, żebym mogła podzielić na pół i zostawić część mamie, a część zabrać na wyjazd i żeby wystarczyło dla nas obu. Fajnie by było, chociaż ciekawe, jaka SP jest w stanie zaserwować promocję. Ich ceny są po prostu bandyckie.
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Ice dzieki
co do kosmetykow selektywnych... ech, uzalezniaja. zwlaszcza kiedy sie dostrzeze roznice w jakosci pomiedzy nimi a tymi nizej. albo sobie czlowiek wmowi, ze widzi roznice [a tak jest w moim przypadku pewnie ].ale z drugiej strony - dluuugo szukalam tuszu idealnego. na tusze ze sredniej polki wydalam majatek a i tak nie bylam niezadowolona. teraz wole wydac pieniadze raz a porzadnie - mam pewnosc, ze kosmetyk mnie zadowoli. pielegnacji uzywam wylacznie apteczne - tylko taka sluzy mojej skorze a pielegnacja apteczna to tez niemaly wydatek - jednak na tym oszczedzac nie bede.tak sobie mysle, ze kusila mnie jeszcze baza MAC spf50. jak skonczy mi sie moja filtrowana avenka to pewnie kupie ta baze. wczesniej niet
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jeden błyszczyk możesz kupić. To nie mania
a Juice bardzo lubię, więc polecam![]() SP sprzedaje 250ml za ok. 25zł w promocji, kiedyś chyba było nawet 21, więc przyjazna cena. Zamówiłabym półlitra z apteki netowej, ale nic innego mi narazie nie potrzeba, więc nie jest to opłacalne. Rozświetlacz ArtDeco podoba się bardzo mojej mamie, tak samo błyszczyki - zwłaszcza ten jaśniejszy, chyba brudny róż. Może przy -20% w GC, kto wie...
|
|
#1355 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No to fajna promocja, takiej bym się po nich nie spodziewała (Biodermy używam dopiero od tej jesieni i wcześniej nie interesowałam się cenami/promocjami). Jakby była, to grzech nie skorzystać.
Ciekawe, czy będzie -20% w GC niedługo. Ja w sumie nie poczkeałam i kupiłam i serum Lumene i ten rozświetlacz.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-11-30 o 22:20 |
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym miesiącu wydałam majątek na kosmetyki
1. Balsamy, musy. 2. Zapachy. 3. Żele pod prysznic. 4. i 5. to kolorówka. 6. Inne rzeczy (szampon, kremy do rąk itp). |
|
|
|
#1357 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kupię tą Niveę jak pozużywam Już od dawna miałam na nią ochotę, podoba mi się błękit opakowania ![]() Co do M&S, to w styczniu będę miała okazję, żeby mi je ktoś przywiózł - na pewno zechcę scrub Papaya ma go moja przyjaciółka i pachnie obłędnie. No i te urocze miniaturki tez chcę ![]() Cytat:
Ale teraz jestem na niego zbyt blada, niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba faktycznie jakaś hipnoza się tam odbyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wizaż spowodował u mnie eksplozję kosmetycznego nałogu, który dojrzewał najwyraźniej od lat ![]() Niestety ciuchów też kupuję sporo (bez wielu mogłabym się spokojnie obejść), to samo z torebkami i butami. U mnie szaleństwo pełną parą Od Nowego Roku planuję to zmienić, naprawdę zaczęło mnie to denerwować. I martwić, no bo ileż można tak niepohamowanie kupować? Cytat:
![]() A tak serio, ten błyszczyk naprawdę jest świetny, cenę ma przyzwoitą, a jak to byłby Twój drugi w tym roku, to już w ogóle nie ma się co zastanawiać. To tak jak ja i moje 1,5 różu Cytat:
To się nazywa promocja! 500 ml zawsze mają w cenie 50,50 zł i zawsze tam kupuję |
|||||||||
|
|
|
#1358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I żele pod prysznic też.Moje ostatnie nabytki już przyszły. Teraz przystopuję w grudniu licząc na Gwiazdora, który poczyta w moich myślach o czym teraz marzę. Fotki najnowszych nabytków też wrzucę, ale jak będę sama w domu. Z wiadomych względów, oczywiście ![]() Znowu powoli mogę iść na odwyk. Aha i zużyłam w tym miesiącu 30 kosmetyków w akcji pozbywamy się |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Z błyszczyka czuję się powoli rozgrzeszona i powoli planuję, kiedy go kupić.
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle żadnych pudro-różo-rozświetlaczowych zakupów już nie planuję, poza jednym wiadomym różem Chyba, że znajdę inne cudeńko ![]() Tylko nic nie kupuj przy okazji błyszczyka
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Może jakiś mały rozświetlacz?
![]() Nie no. Nie będę kupować rzeczy nadprogramowych w najbliższym czasie. Potrzebna mi sukienka na Sylwestra (i bucikami nie pogardzę), a nie 9-ty róż. Ja nie mogłam nie kupić tego AD. No po prostu nie mogłam, trzy razy podchodziłam do niego w sklepie, brałam do ręki, odkładałam, maziałam testerem. No i wzięłam. Właściwie to nie będę teraz żałować - jest cudny i posłuży mi latami. O. Ładnie sobie to wytłumaczyłam?
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
Iceflower - a widziałam je tam jeszcze we wtorek
Też uważam zakup błyszczyka za usprawiedliwiony. A mogę tak niedyskretnie zapytać ile masz róży? Moim sukcesem dnia dzisiejszego jest niekliknięcie na All zestawu YSL tusz plus Touche Eclat plus cinema. Jedyne co mnie powstrzymało to fakt posiadania 3 tuszy w domu i jednego w drodze. Mam nadzieję, że wytrzymam póki się nie sprzedają. Są jeszcze dwa. Trzymajcie za mnie kciuki.Fajne zakupy Dziewczyno, koniecznie daj znać jak musy, bo tych dwóch nie próbowałam jeszcze. Estello - dziękuję za opinię o lakierach, uznałam, że u mnie w tym temacie tak słabo, że z czystym sumieniem zamieniłam się na Targowisku na 4 nowe
|
#1363 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No a ja byłam tam chyba w środę i nie było. I w zeszłym tygodniu też nie. Ale już nieważne, bo mam.
Jak sobie palców nie połamię na tym wspaniałym zamknięciu to będzie dobrze.Mam obecnie 8 róży. W tym 6 Burżujów. A, i jeden cień do powiek, którego używam jako różu.
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej próbowałaś się mu oprzeć Ale Cię zahipnotyzował na amen ![]() Ale lepiej mnie już nim nie kuś, bo może się to źle skończyć, zwłaszcza, że jutro mogę być w rejonie GC. 8 róży, o matko, a ja tu miałam problem czy aby 2,5 to nie będzie zbyt wiele |
|
|
|
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
Iceflower - nie ma dramatu jeszcze
Dobrze, że nie ma go na Szewskiej, bo on mnie tak strasznie kusił.Snowqueen - a ja tu się staram pocieszyć....
|
#1366 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
O rozświetlaczu już zamilknę, obiecuję. Wiesz, że w GC jest w ten weekend promocja 2 + 1 gratis? Ale nie można kupić 3 kosmetyków, więc ja się zbuntowałam i nie skorzystałam.![]() Cytat:
Dramat by był, gdybym miała wszystkie róże, które mi się podobają.Ja się cieszę, że dopadłam ten peeling, ale mi był potrzebny.
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planowałam wyjazd na Sylwka do Wrocka, ale nikt nie chce jechać BUUU u nas pół litra jest po ok. 60zł; pewnie w aptekach najtańszych trochę mniej, ale nie mam cierpliwości stać w gigantycznych kolejkach. I nie bardzo mam kiedy pojechać.Ja 31 łącznie z kilkoma próbkami. Niestety mam ich całą masę, muszę to wreszcie zużyć. Cytat:
Ja kupiłam jeszcze jeden lakier - znowu z Vipery; czerwień ze złotymi drobinkami. Lakiery są świetne, mogę je polecić z czystym sumieniem ![]() Poluję na sztuczne rzęsy, właśnie w gazecie znalazłam firmę, która ma krótkie rzęsy w paseczku do kącików. Mam nadzieję, że uda mi się je znaleźć.
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna...
ja też kupiłam - płyn do płukania ust Rossman -balsam oliwkowy Isana -dezodorant Concertino to ostatnio mój faworyt,super zapach PS.A jak się sprawuje dezod.Cztery pory roku i jaka cena? Z góry dzięki za odp. |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Ice - kusisz tym roz[świetlaczem AD. W sumie jestem zadowolona z tego z Bell ale on mało sie błyszczy,a marzy mi się jeszcze taki większy błysk
Testowałam dziś Skinlight Revlona (ten ze srebrnymi drobinkami) ale on tez słabo się błyszczy. Mogłabyś wrzucić foto??
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
ja AD dostane pod choinke - postanowione
![]() a dzis zamiast kolejnego kosmetyku kubpilam se flaszke zubrowki zawsze jakis postep
|
#1371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wykorzystalam sms do sephory.. ![]() probowalam wyperswadowac ostatnio Snowqueen zakup kolejnego rozu uzywajac chwytu z expire date gdy tymczasem sprawdzilam swoj i okazalo sie ze juz dwa m-ce jest przeterminowany i tak oto na mojej liscie pojawil sie kolejny 'must have' dzieki czemu za sms nabylam:- roz Burzuja - tusz Dior Show (to z kolei 7-my tusz/ mam hopla na punkcie tuszow) sms natomiast nie uwzglednial promocji Fekkai poniewaz na te kosmetyki nadal trwa promocja - i tak oto nabylam odzywke Full Volume a za zlotowke wybralam serum nablyszczajace ...
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam smsa (wczoraj chyba) - obowiązuje na cały asortyment czy tylko Sephorowy?
EDYCJA: doczytałam własnie że Sephorowych. Jakim cudem molly kupiłas kosmetyki innych form w tej promocji Czy to może jakaś inna promocja?
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Estello, na allegro 169,90, nie wiem ile w perfumieriach, daj znać. Kupiłam 500ml Sensibio za 48,87 w aptece internetowej. Wysyłka 6,80. Ja odbierałam osobiście, bo oni szczęśliwie z Krakowa i próbki można wybrać, ale nawet z wysyłka taniej troszkę Ci wyjdzie.
Iceflower - straszne te wiadomości o promocji 2+1. Po obiedzie wyruszam sprawdzić hipnotyczne właściwości rozświetlacza
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Peeling do ciała kupiony, grejfrutowa Joanna. Ale to malusie jest! Czy zamówienie z truskawy tuszu za połowe jego ceny sklepowej to rozrzutność czy zdrowy rozsądek?
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paksoto, dla mnie wanilia za slodka a zubrowka z soczkiem jablkowym mniam! ![]() w kwestii tuszu: zdrowy rozsadek i do tego pomysl, ze tusz bedzie lepszej jakosci niz ten kupiony tutaj. zazwyczaj tez agrancizne odbiegaja jakosciowo od polskich. niesetty, polskie zostaja daleko w tyle
|
|
#1376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie ta apteka jest prawie w Rynku, w samym centrum miasta i prawie naprzeciwko Superpharmu O właśnie, foto foto foto ![]() Cytat:
Trzeba mieć jakiś zapasowy ![]() Ale jakie wielkie zakupy Siódmy tusz! Przecież wyschną, nim je zużyjesz... Cytat:
![]() U mnie nigdzie nowych peelingów Joanny nie ma. Wczoraj zaczęłam ostatni peeling na stanie - winogronowy Planet Spa z Avonu - boski ![]() I to zdecydowanie zdrowy rozsądek! A jak CV, kolejne testy dalej do niczego? Ja też muszę niedługo kupić tusz. Ostatnio mój VC zaczął słąbo malowac, myślę sobie, szczoteczkę umyję itp. to pomoże. Umyłam, wyciągam świeżo umytą szczoteczkę z tuszu, a ona dalej czysta Dopiero jak nią poruszałam w środku itp. to trochę tuszu się na niej osadziło, ale chyba po prostu powoli się kończy...Proszę o opinię jak sprawdzi się tusz z truskawy (Dior, tak?) zizou takie nerwy wywołuje u Ciebie leczenie kosmetoholizmu, że żubrówką musiałaś się wesprzeć dla ukojenia?
|
||||
|
|
|
#1377 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z truskawy Diorshow Unlimited. Jeszcze się waham
|
|||
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie próbowałam likieru bananowego Już nie offtopuję, bo się zrobi wątek alkoholicki Cytat:
Skoro lewe już ładnie wygląda, to może niedługo i prawe się zdecyduje na ten krok
|
||
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam podsumowanie: Listopad u mnie zakończył się wynikiem 107 zł
![]() Wczoraj w SP kupiłam tylko: - płyn dwufazowy do demakijażu Ziaja - pomadkę Bebe sensitive - błyszczyk Maybelline Water shine diamonds.
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
isa666 no to nieźle Ci idzie odwyk
U mnie niestety kiepsko. Podsumowania nie robię, będe żyć z myślą o lepszym grudniu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

wiec moze dorzuci do butow i kombinezonu takze i rozswietlacz? [przy liscie prezentow tez jestem z sibie dumna, do tej pory ani pol kosmetyka 
a pielegnacja apteczna to tez niemaly wydatek - jednak na tym oszczedzac nie bede.
a Juice bardzo lubię, więc polecam
zastanawiałam się ostatnio nad czymś z tej serii, ale nie mogłam się zdecydować.

Ale teraz jestem na niego zbyt blada, niestety
Chyba faktycznie jakaś hipnoza się tam odbyła
To się nazywa promocja!