|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
holizmy
tak sie zastanawiam:
na jakie holizmy cierpicie? (jakim rzeczom nie potraficie sie oprzeć?) bo ja na: -kawoholizm -czekoladoholizm -bananoholizm -komputeroholizm -wizażoholizm ![]() -kwiatoholizm -pizzoholizm -czarnoholizm( lubie wszystko co czarne) hmmm ... tyle w tj chwili, jak mi sie przypomni- to dopisze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: holizmy
![]() - kawoholizm - kawa 3w1-holizm - TŻ-holizm - internetoholizm - pracoholizm - książkoholizm - bita śmietana-holizm - czekoladoholizm - mięsoholizm - dietoholizm - wizażoholizm |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Toż to cała lista będzie:
-czekoladoholizm - jak wiekszość- facetoholizm- bez komentarza ![]() -kilogramo-obsesjo-holizm i związany z tym od-jutra-się-odchudzam-holizm ![]() -ważeniosięholizm -simsoholizm i wizażoholizm, jako odmiany komputeroholizmu ![]() -orzechoholizm -bałaganoholizm -ciuchoholizm -błyszczykoholizm -komórkoholizm, szczególnie odmiana smsoholizm ![]() MOże tyle? Pewnie by się jednak więcej znalazło
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
O kurczę aż na tyle holizmów cierpicie?
To ja jestem chyba jakaś inna,mogę wymienić tylko ewentualnie: komputeroholizm i zakupoholizm.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
-kawoholizm (jak większość narazie
)-internetoholizm -wizażoholizm -mój mąż- holizm -zakupoholizm -książkoholizm -słodyczoholizm -kinoholizm |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
No ładnie zapomniałam o moim podstawowym uzależnieniu. Sylwia- zakupoholiczka
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
No tak, tak, oczywiści. Jeszcze:
- zakupoholizm - ciuchoholizm - cienie do oczu-holizm - kolorówka-holizm - butoholizm
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
* muzykoholizm ( i to zaawansowany )
* kawoholizm ![]() * torebkoholizm * internetoholizm * kosmetykoholizm ( ostatnio balsamoholizm ) * komputeroholizm * jaśkoholizm * owocoholizm * basenoholizm ![]() BUZIACZKI ![]() ![]() * buziakoholizm
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie - zapomniałam o kosmetykoholiźmie!!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm..
![]() - kawoholizm - chrupkoholizm (chrupki orzechowe Twistos) ![]() - zakupoholizm - makijażoholizm - farboholizm (nałogowe farbowanie włosów i ciągłe szukanie "tego wymarzonego" koloru) - kosmetykoholizm - komputeroholizm - filmoholizm
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cierpie na następujące holizmy:
-zakupoholizm -picioholizm(piję bardzo dużo) -zdrowe-odżywianieholizm -wizażoholizm -spanioholizm -muzykoholizm -serialoholizm(dokładnie M jak miłośćholizm) ostatnio ciuchoholizm a wyzbywam się kosmetykoholizmu. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
czekoladoholim w tym białaczekolada-holizm:P
internetoholizm - wizazoholizm TŻ-holizm butoholizm ciuchoholizm dodatkoholizm torebkoholizm kosmetykoholizm makijazoholizm miesocholizm fotografoholizm malarzoholizm:P brązowoholizm- uwielbiam ostatnio wszystko co brazowe ( czekoldaowe przedewszystkim - łącznie z czekolada) pedantoholizm i najwazniejszy holizm to Brysiaholizm - moj pieseczek u ale sie nazbierało...:p
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
o zapomniałam o moim serialoholizmie
mjakmiłośćholizm, samozycieholizm, nawspolnejholizm, pioerwszamiłoscholizm, i jescze mam teletutniejoholizm uwielbiam teleturnieje jak nie ma w tv nic ciekwego to szukam teleturniejow nawet nie po polsku , ot takie zboczenie:P
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie wizażoholizm
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
butoholizm
![]() sosczosnkowyholizm nawspólnejholizm i rzecz jasna : wizażoholizm
|
|
#16 |
|
Mrs Mrau
|
-spanioholizm
-muzykoholizm (a konkrtenie rockoholizm i alternatyvholizm) -marzenioholizm (obecnie najsilniejszy ze wszystkich) -zielona-herbata-holizm (czerwona-hebrataholizm także) -odchudzanieholizm -chleb-razowy-ze-śliwkąholizm -fascynacja-Francjąholizm -poezjoholizm (książkoholizm-w tym także prozoholizm) -filmoholizm -wakacyjne-odosobnienie-od-ludziholizm -biała-czekolada-holizm -brakwiarywsiebieholizm (upierdliwy holizm) nie cierpię natomiast na: -kawoholizm -zakupoholizm -kosmetykoholizm Edytowane przez cattt Czas edycji: 2005-08-11 o 18:33 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
ja cierpie na:
1)wizażoholizm to widomo 2)butoholizm 3)a co za tym idzie i torebkoholizm 4)marchewkoholizm 5)slodyczoholizm po którym szybko wpadam w 6)odchudzanieholizm 7)mój facetholizm
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie przypomniałam że cierpię jeszcze na jeden bardzo upierdliwy holizm:
fotoholizm - robie foy wszystkim i wszystkiemu- pokrowiec na aparat to moja druga torebka
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
![]() *kawoholizm *Wizażoholizm *czerwonoholizm *kocio-psioholizm ![]() *spaceroholizm *hip-hop-holizm (ło matko jak to napisać *marudzenioholizm *butoholizm *jeansoholizm *telewizjoholizm Chyba więcej grzechów nie pamiętam
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się przyznam
:-wizażoholizm -czekoladoholizm -pistacjoholizm -muesliholizm -zakupoholizm -miłościoholizm -kocioholizm Starczy .
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Moje holizmy:
*herbatoholizm(zielona, czerwona, owocowa, miętow - wszystkie herbaty świata) *kawoholizm *książkoholizm i poezjoholizm *bita śmietanaholizm *czekoladoholizm *marchewkoholizm *mój TŻ holizm *błyszczykoholizm *pielęgnacja włosówholizm *muzykoholizm *marzenioholizm(dobrze to nazwałaś Cattt )*zdrowe jedzienieholizm *wizażoholizm Uff...a ja myślałam że nie mam żadnych nałogów...
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
A to moje:
-wizażoholizm -zakupoholizm -siłownioholizm, fitneessoholizm i ogólnie sportoholizm -paznokcioholizm -włosoholizm -facetoholizm -butoholizm -spanioholizm
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
no, ale w neologizmach to ten watek przoduje
Ja cierpię na- czekoladoholizm - błyszczykoholizm - cienioholizm - pudroholizm - różoholizm - okularoholizm - książkoholizm - perfumoholizm - lenioholizm - sukinsynoholizm (co uosabia osoba jedengo mojego ex... )- falafeloholizm w połączenii z baklawoholizmem - daktyloholizm - allegroholizm
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Fajny topic
![]() Oto moje holizmy : => internetoholizm (no proste :P ) => słodyczoholizm => pizzoholizm => odhudzanioholizm (dwa dni sie objadam i dwa kolejne odchudzam )=> roweroholizm =>telenoweloholizm (gorzka zemsta-15:30 od.pon. do pt. )=> kakałoholizm (puchatek + zimne mleko=mniam ) => tapetoholizm -> siusiuwnocyholizm => paznokcioholizm => opalanioholizm => sokomarchewkoholizm itd...itd...
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
slodyczoholizm
seksoholizm muzykoholizm[dzien bez muzyki to dzien stracony] urodoholizm[dzien bez kosmetykow i zabiegow "urodowych"jest rowniez stracony] komorkoholizm[bez telefonu jak bez reki sie czuje] netoholizm tancoholizm sportoholizm[ach plywanie i fitness alez nowotworki slowne sie potworzyly jest jeszcze pare holizmow ale na razie tyle
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
![]() - wizażoholizm - TŻ-holizm ![]() - bialoczekoladoholizm (mam na mysli biala czekolade) ![]() - kosmetykoholizm - bieliznoholizm - smsholizm - cornyholizm (batoniki musli Corny - przepyszne) - donovanoholizm (uwielbiam piosenke J. Donovana - "Sealed with the kiss", slucham jej kilka razy dziennie) - lozkoholizm (uwielbiam spac) - owocoholizm - netoholizm - bananoholizm (moge zjesc wszystko co ma smak bananow polecam lody Carte Dora - o smaku bananowym, mniam)to na razie tyle
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
-Wizażoholizm
-tvholizm -muzoholizm -wodoholizm -jedzenioholizm -słodyczoholizm -TŻholizm (hehe...powinno być na pierwszym miejscu )-kosmetykoholizm ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio lepiej- większość holizmów sobie poszła, ale są:
-pomidoroholzim -wizażoholizm -brązowoholzim -fatboyslimholizm -książkoholizm -perfumoholizm
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
aaa i jeszcze seroholizm
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
kawoholizm
komputeroholizm w tym: netoholizm, wizazoholizm, gg-holizm zakupoholizm w tym: kosmetykoholizm, butoholizm, torebkoholizm, ciuchoholizm kinoholizm (tylko w milym towarzystwie ) co za tym idziefacetoholizm ![]() czekoladoholizm sportoholizm... a co ![]() wlosoholim (ciagle cos zmieniam )i jeszcze kluboholizm (tez w milym towarzystwie) muzykoholizm i tyle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

)
)