Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-01, 10:29   #1321
nebraska
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII

A ja dziś wyruszam na poszukiwania steppera. (mam nadzieję, że jak już go znajdę to nie będzie kurzył się w kącie).

Na tę okazję oczywiście Theorema

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 10:33   #1322
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Oj, życie jest ciężkie...
Ja byłam wczoraj i wybieram się jutro, co nie zwolniło mnie od obowiązku imprezowania dziś.

Dodatkowo zamówiłam sobie dziś kanapę za osiem tysięcy. Skóra w kolorze "Ferrari"... Jestem obłąkana!
Oj ciężkie już się zapowiedziałam, że spóźnię się lekko - przed północą nie zdążę
A kanapa "Ferrari" mmmmm namawiałam rodziców na czerwoną, kiedy remontowaliśmy duży pokój, ale się uparli na beżową. I żałują (było mnie sluchać, to nie chcieli )

Nebrasko - nawet jak się będzie kurzył, to dużo miejsca nie zajmie Ja mam w pokoju cały wielki rower eliptyczny, a mój pokój jest naprawdę maleńki. Kiedyś zobowiązałam się, ża jak mi kupią, to będzie stał u mnie i na pewno będę na nim ćwiczyć. Tak... Zajmuje mi 1/10 pokoju i nie pamiętam kiedy ostatnio go używałam
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 10:42   #1323
your Angel
czyli Endżi

Już w domu. Impreza Andrzejkowa była super. Tylko teraz mi się piiiiić chceeeeee.... Wooody

Ciekawych rzeczy się człowiek na takich andrzejkach dowiaduje...

Pachnę Addictem co by się trochę otrzeźwić, do porządku doprowadzić i lepiej poczuć Niezmiennie piękny jest ten zapach...

Sabbath, opis kanapy brzmi rewelacyjnie Zawsze marzyła mi się biała lub czerwona skórzana kanapa w pokoju Masz może gdzieś zdjęcie katalogowe tego nabytku ?

Rachel, z Kluseczką będzie lepiej
Stary 2007-12-01, 10:52   #1324
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
[B]

Ha! u mnie też stoi, resztka w miniaturowej flaszeczce - własnie nią płukałam fiolke do przygotowania próbki
A ja sobie wczoraj na noc "walnęłam kielicha" tej żołądkówki i momentalnie usnęłam jak dziecko Właśnie niedawno wstałam

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Ogonek ma chory...
Musiała się zadrapać, może jej coś weszło - grunt że w tą rankę (którą przeoczyliśmy ) wdało się zakażenie... Miała małe wybrzuszenie, więc w środę pojechałam z nią do weterynarza. Okazało się, że zebrała się ropa, ogonek był czyszczony i dezynfekowany. Szczurek jedzie na antybiotykach, dzisiaj znowu wizyta u weta, znowu czyszczenie ranki. Jutro i pojutrze znowu będę słuchać, jak bidulka piszczy i znowu będę musiała trzymać kruszynkę w żelaznym uścisku
Dostaje obiadki dla niemowlaków, bo jest cała obolała i nie ma siły gryźć ani trzymać jedzenia w łapkach. Kaszkę jej zrobiliśmy na obiad, z miodem. Niech ma coś dobrego od życia
Żyć mi się odechciewa, bo jeśli nie będzie poprawy... to grozi jej amputacja ogonka. Dwuletniemu szczurowi amputować ogonek, ja się na to nie zgadzam. I pewnie się nie zgodzę, ale jeśli taki wyrok zapadnie, to będę to konsultować z innymi weterynarzami.
rahelo doskonale Cię rozumiem, bo wiem jakie to przykre patrzeć na bezbronnego cierpiącego stworka
Najważniejsze jednak, że podjęto właściwe leczenie, że ma troskliwą opiekę i że jest szansa na całkowite wyzdrowienie, bo antybiotyki powinny pomóc, tylko widomo trzeba na to trochę czasu. Tak, że uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj czarnym wizjom, amputacja ogonka to już zupełna ostateczność, i mam nadzieję, że nie będzie wcale potrzebna!

Ugłaskaj Kluskę ode mnie i powiedź jej, że da radę!
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:15   #1325
Contax
Zakorzenienie

Rachelo,

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
humor lepszy
zapach jest mój, a nawet najmojejszy

Taka, i tak trzymaj

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Contax, baw się dobrze i pięknie pachnij

Cytat:
Contax baw się dobrze
Zabawa byla swietna dzisiaj ciag dalszy

Jeszcze niczym nie pachne, siedze w oparach kawy i dumam co wybrac
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:18   #1326
Kasiulka22
Zakorzenienie

212 Herrera Słodkie kwiatuchy

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:28   #1327
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
A ja dziś wyruszam na poszukiwania steppera. (mam nadzieję, że jak już go znajdę to nie będzie kurzył się w kącie).

Na tę okazję oczywiście Theorema

Ja wysłałam dzisiaj męża po twistera
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:29   #1328
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Gratuluję - w końcu OI to moje ukochane perfumy
i teraz jak je poznałam - wcale się nie dziwię, że tak za nimi szalejesz . Są absolutnie niesamowite Cynamon i karmel, pokryty pudrem, z nutą słodkiego kurzu, wszystko pięknie przełamane łagodną nutą wanilii i czymś drzewnym. No poprostu magia Już się nie mogę doczekać mojej trzydziestki z truskawy, którą będę mieć dzięki Homyczkowi .

MAJU! Sto lat! Spełnienia marzeń, ale nie wszystkich, bo czymże byłoby życie bez marzeń? Zdrowia, szczęścia, życia pełnego radości, żadnych smutków, dużo pachnących flaszek i tych niekoniecznie pachnących Ogółem, wszystkiego najlepszego!

jakaś dzisiaj wylewna jestem

pachnę Euphorią, bo wczoraj przy wieczornych testach, całkiem niechcący wylałam na siebie prawie całą próbkę. niezdara ze mnie strrraszna wyczuwam w niej bób tonka, w znienawidzonej dla mnie postaci... więc nie chce, oj nie.

Rachelo, trzymam kciuki za biednego szczurka, żeby udało mu się uniknąć takiej operacji, bo musiałoby mu być po tym conajmniej dziwnie. Przez dwa lata mieć śliczny ogonek i następnie stracić go... Eh, okropne. Ale cóż, będzie dobrze, trzeba wierzyć, że wyzdrowieje i wszystko pójdzie po Twojej myśli.

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:36   #1329
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mi też się chce usportowić trochę i chciałabym jakiś porządny rowerek stacjonarny. Najlepszy sposób na tłuszczyk (przydałby się bardzo)

Dogrzewam się OI
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:36   #1330
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
(..) z nutą słodkiego kurzu (..)
To moje określonko Dotyczące paczuli

Ja też kliknęłam dla siebie małą OI na Truskawce (jakoś zatęskniło mi się do niej i zreflektowałam się po puszczeniu ją w świat ). W sumie aż 6 Nieprzyzwoitek naklikłam na Truskawie 1 dla mnie, reszta dla Wizażanek

W ogóle to muszę ponarzekać na PP Wiem, że nie będę oryginalna, ale strasznie frustruje mnie tak długie czekanie i niepewność czy przesyłki do mnie i ode mnie podocierają Polecony już dwa tygodnie idzie i chyba po raz pierwszy w życiu będę musiała uderzać po reklamację

Nie, na razie nawet do siebie nie dopuszczam myśli, że przesyłki nie dotrą...

Masakra
Stary 2007-12-01, 11:45   #1331
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a to jest skuteczne i po ile mozna je kupic

Maju, sto lat w dostatku i milosci
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:48   #1332
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
To moje określonko Dotyczące paczuli

Ja też kliknęłam dla siebie małą OI na Truskawce (jakoś zatęskniło mi się do niej i zreflektowałam się po puszczeniu ją w świat ). W sumie aż 6 Nieprzyzwoitek naklikłam na Truskawie 1 dla mnie, reszta dla Wizażanek

W ogóle to muszę ponarzekać na PP Wiem, że nie będę oryginalna, ale strasznie frustruje mnie tak długie czekanie i niepewność czy przesyłki do mnie i ode mnie podocierają Polecony już dwa tygodnie idzie i chyba po raz pierwszy w życiu będę musiała uderzać po reklamację

Masakra
tak, wiem, że Twoje określenie bardzo mi się ono podoba

Ja ledwo poznałam OI z próbeczki od noska i już wiedziałam, że muszę ją mieć, zwłaszcza, że na truskawie taka przystępna cena

Mnie, jak sama wiesz, też PP dobija
Czasem bywa nawet i tak, że przy składaniu reklamacji, przesyłka nagle magicznie się znajduje, bo okazało się, że gdzieś "się zawieruszyła"
Ale liczę na to, że w końcu wszystko dojdzie i mam nadzieję, że niedługo, bo jak w poniedziałek listonosz nie przyniesie dla mnie AdC to go rozszarpię chyba na miejscu, o ile w ogóle będzie łaskaw się przyczłapać. Tymbardziej, że nowemu listonoszowi nie chce się nosić nieco większych przesyłek i zostawia awizo, a czasem nawet nie, bo zapomina zabrać ... No szlag człowieka może trafić, tymbardziej, że poprzedni listonosz (mniejsza, że był lekko wstawiony przy każdej wizycie) przynosił wszyściuteńko, niezależnie od wielkości...

Aaa, ja chcę moje AdC i chcę żeby do Aniołka dotarła Escada. *tupie nóżką*

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:53   #1333
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra
Aniołku mi jak słysze hasło Poczta Polska podnosi się momentalnie ciśnienie, nie potrzeba kawy, czy innych wspomagaczy. Hasło PP w zupełności wystarczy
Na temat ich działalności mogłabym rozprawę napisać dosłownie.
Stoczyłam z nimi już wiele bojów, niektóre zakończone pozytywnie dla mnie, inne nie. Ostatnio ukradli mi paczkę wartościową ubezpieczoną na 150 zł - do tej pory uważałam tę formę wysyłki za najbezpieczniejszą i skrzętnie dopłacałam, oby tylko przesyłka dotarła szczęśliwie do adresata. Jak się okazuje nawet ta forma wysyłki nie jest bezpieczną, złodziejstwo kwitnie, a PP nic z tym nie robi. Złożyłam reklamację i mi jej nie uznali, więc złożyłam odwołanie i czekam na odpowiedź. Jeśli nie zwrócą należnej mi kasy mimo podstaw prawnych na jakie się w tym odwołaniu powołałam to chyba skieruję sprawę na drogę sądową.

Edytowane przez Basia39
Czas edycji: 2007-12-02 o 08:56 Powód: Ciśnienie spadło :)
Stary 2007-12-01, 11:55   #1334
Chatte96
Zadomowienie

apparition emanuel ungaro + zapach serum winogronowego do twarzy
Chatte96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:58   #1335
Nuitblanche
Rozeznanie

Fougere Bengale. Na szczęście tylko nadgarstkowo, bo wyszła nuta wody kolońskiej z czasów komunistycznych, co to ją czasem w kiosku można było kupić
Nuitblanche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:03   #1336
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a to jest skuteczne i po ile mozna je kupic

Nie wiem Kasiu czy skuteczne drogie nie jest 15-40zł http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=3919

Próbowałam tego twistera u koleżanki, nieźle pracują mięśnie brzucha i bioderka
Stary 2007-12-01, 12:15   #1337
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem Kasiu czy skuteczne drogie nie jest 15-40zł http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=3919

Tymeno, zadam debilne pytanie ale jak się na tym ćwiczy? bo nie wiem czy dobrze go sobie wyobrażam Rozumiem że staje się na tym twisterze i kręci pracuje głównie talia, tak?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:20   #1338
your Angel
czyli Endżi

Basiu, to jest dopiero masakra, co piszesz! To mi się w głowie nie mieści... Masz rację, tak tego zostawić nie można. Ale z drugiej strony trzeba będzie przygotować się na sporo nerwów...

Mnie nigdy przez 3 i pół roku regularnej działalności na Allegro i 2 lata na Targowisku czy czasem w przypadku wymiany próbkowej z Perfumkami nigdy - przenigdy nic nie zaginęło Obojętnie: polecony, polecony priorytet czy dodatkowe ubezpieczenie - zawsze wszystko było dobrze. W dodatku wszystko ode mnie szło jak błyskawica.

Pamiętam nawet taki przypadek, że list polecony (bez prio!) wysłany rano w Gdańsku do Racheli w Warszawie doszedł już następnego dnia. A biedulka w tym czasie czekała już półtora tygodnia na jakieś Allegrowe zamówienie nadane poleconym prio

W każdym razie nigdy nie miałam prawa narzekać

Teraz z kolei jest tak, że polecony idzie do Lei od 20 listopada Nawet priorytet do Irlandii doszedł 5 razy szybciej! Do mnie polecony prio z 21 czy 22 listopada do dziś nie może trafić

Ale to wina naszego rejonu Pomorskiego Kiedy niedawno stałam tam w kolejce miałam szansę usłyszeć (od wkurzonych interesantów), że w sortowni jest aktualnie 20 tys (słownie - dwadzieścia tysięcy) przesyłek, które czekają aż ktoś się nimi zajmie

Lea, ja niedawno miałam szansę przekonać się jak pachnie czysta paczula z Grasse Wąchałam ten Neonkowy skarb i muszę przyznać, że o ile na Neo czy Tymenie pachniało naprawdę nieziemsko to na mnie - sama stęchła piwnica wypełniona drewnianymi skrzynkami z podgnitymi jabłkami Wszystko pokryte sowicie pajęczynką Tymena potwierdziła!

Ten słodki kurz ujawnia się tylko w połączeniu paczuli ze słodkimi dodatkami
Stary 2007-12-01, 12:20   #1339
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Tymeno, zadam debilne pytanie ale jak się na tym ćwiczy? bo nie wiem czy dobrze go sobie wyobrażam Rozumiem że staje się na tym twisterze i kręci pracuje głównie talia, tak?
Mi się jeszcze jedno pytanie nasunęło - i z tego się nie spada?
Stary 2007-12-01, 12:23   #1340
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Dziś pachnę reszteczką Ambre Russe która mi została. Daje jej którąś szansę z kolei i niestety, wychodzi dziwna nuta kamfory, która niweczy wyobrażenia o carskiej Rosji, szampanie czy Rasputinie. Niestety, nie kochamy się z AR. Na szczęście zaraz idę pod prysznic

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:25   #1341
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia39 Pokaż wiadomość
Ostatnio ukradli mi paczkę wartościową ubezpieczoną na 150 zł - do tej pory uważałam tę formę wysyłki za najbezpieczniejszą i skrzętnie dopłacałam, oby tylko przesyłka dotarła szczęśliwie do adresata. Jak się okazuje nawet ta forma wysyłki nie jest bezpieczną, złodziejstwo kwitnie, a PP nic z tym nie robi. Złożyłam reklamację i mi jej nie uznali, więc złożyłam odwołanie i czekam na odpowiedź. Bóg mi świadkiem, jeśli nie zwrócą należnej mi kasy mimo podstaw prawnych na jakie się w tym odwołaniu powołałam skieruję sprawę na drogę sądową!

Basiu, napisz, że żartujesz, nie mogą odrzucić reklamacji, przecież po to płacimy za ubezpieczenie, żeby w razie kradzieży, czy uszkodzenia dostać pełną wartość, a nie standardowe odszkodowanie

Cytat:

dziewczyny podziwiam

my mamy w domu rowerek i cały kompletny atlas, który mój mąż zakupił z mocnym postanowieniem używania, nie mówiąc o skakankach, ciężarkach wszelkiej maści, jakichś sprężynach itp.itd.
A wszystko i tak jest jedynie oazą spokoju dla kurzu i roztoczy nikt im tam sielanki nie zakłóca

ja nie mam na tyle samozaparcia, żeby ćwiczyć w domu, a przede wszystkim, żeby robić to SAMEJ, ja muszę mieć towarzystwo i kogoś, kto mi będzie truł głowę, że jeszcze jeden raz dam coś radę zrobić, więc niestety zostaje chodzenie do fitness - na szczęście wraca do pracy trener, z którym kiedyś świetnie mi się ćwiczyło, więc od stycznia biorę się znowu za siebie, bo zapasłam się niemożebnie przez ostatni rok i wszystkie spodnie mam o rozmiar większe niż zeszłej zimy
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:25   #1342
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
pacanie mnie łapkami po twarzy żebym miała otwarte oczy)
Jeeej, od razu mi się przypomina tej filmik rysunkowy na YouTube, z kocią pobudką
Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
...albo kladzenie sie o jak najwczesniejszej porze mruczac wnieboglosy (TZ nazywa ja za to Bakiem) na moim pelnym pecherzu,bo wtedy niechybnie wstane i swinskim truchtem gnam do toalety!!!
No to już jest mniej słodkie. Ale zdążasz, prawda? ;]
Cytat:
Najważniejsze jednak, że podjęto właściwe leczenie, że ma troskliwą opiekę i że jest szansa na całkowite wyzdrowienie, bo antybiotyki powinny pomóc, tylko widomo trzeba na to trochę czasu. Tak, że uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj czarnym wizjom, amputacja ogonka to już zupełna ostateczność, i mam nadzieję, że nie będzie wcale potrzebna!
Powtarzam to sobie jak mantrę. Dzisiaj Kluska czuje się lepiej, niż po pierwszym zabiegu, ale za dwie godziny czeka ją to samo, jutro to samo... Mam nadzieję, że antybiotyki jej pomogą, ma silny organizm. I wcina na potęgę.

---

Feminite du Bois, na szczęście chociaż ten zapach mnie nie męczy (bo wczoraj postanowiłam, że niestety ale z czterema zapachami muszę się pożegnać).

Nerwicy ciąg dalszy, wkroczyłam w etap skurczów jelit i otępienia umysłowego. A w poniedziałek mam kobylaste kolokwium...

---

P.S. A te twistery to świetna rzecz. Znajoma miała takiego drewnianego staruszka, świetnie działał na pośladki i brzuch.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:35   #1343
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeej, od razu mi się przypomina tej filmik rysunkowy na YouTube, z kocią pobudką
Widziałam, Margo mi kiedyś link podesłała Mam tak prawie co rano Dziś nie wiedziałam czy się wściekać czy raczej cieszyć że Koto zachowuje się normalnie I jaki dzięki niej mam długi dzień

A co do ćwczenia w domu - mam stepper i też nie pamiętam kiedy ostatnio na nim ćwiczyłam
Idę zaraz do wanny taplać się w soli z Morza Martwego i coś poczytam a potem z herbatką przed TV zrobię sobie maraton Przyjaciół
Stary 2007-12-01, 12:38   #1344
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mi się jeszcze jedno pytanie nasunęło - i z tego się nie spada?

Tak, stoisz i kręcisz dupcią, tzn robisz skręty tułowia Trzeba się nieźle wysilic, zeby utrzymać równowagę bo to cholerstwo nieźle się kręci hihihih
Stary 2007-12-01, 12:40   #1345
Kasiulka22
Zakorzenienie

Co do poczty to piekielna instytucja, którą ciężko tknąć. Za to mam kochanego listonosza, ostatnio przychodził 3 razy tego samego dnia bo przesylki do mnie dochodzily i mi je przynosil, przyszedł nawet z katalogiem z Sephory

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:44   #1346
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A ja sobie wczoraj na noc "walnęłam kielicha" tej żołądkówki i momentalnie usnęłam jak dziecko Właśnie niedawno wstałam
Ja poczytałam grzecznie do północy (bez wspomagania ) po czym grzecznie wstałam o 9.00 i poszłam złożyć wniosek o wyminae dowodu - o dziwo, nawet kolejki nie było.

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Zabawa byla swietna dzisiaj ciag dalszy
Dziś również życzę dobrej zabawy!

Cytat:
Jeszcze niczym nie pachne, siedze w oparach kawy i dumam co wybrac
Też jeszcze niczym, chyba Brit będzie, on taki "domowy".

Cytat:

Cytat:
P.S. A te twistery to świetna rzecz. Znajoma miała takiego drewnianego staruszka, świetnie działał na pośladki i brzuch.
Oooo, to mnie by się takie cudo przydało, może sobie od Mikołaja zażycze...?

Rachelo, ja dopiero dziś doczytałam o Twojej Kluseczce, pogłaszcz ja cieplutko ode mnie mam nadzieję, ze ogonek uda się uratować.

Maju79, wszystkiego najlepszego!
Stary 2007-12-01, 12:47   #1347
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu, to jest dopiero masakra, co piszesz! To mi się w głowie nie mieści... Masz rację, tak tego zostawić nie można. Ale z drugiej strony trzeba będzie przygotować się na sporo nerwów... ......................... ......................... ..
Aniołku jeśli bym to zostawiła, to by znaczyło, że daję przyzwolenie na takie trakotwanie klienta, że daję przyzwolenie na kradzież - nic z tego!
Nie daruję tym razem, miałam wcześniej dwa przypadki kiedy podmienili zwartośc przesyłek, nic z tym z nie mogłam zrobić, bo nie sposób udowodnić co miało być w środku, reklamacje mi odzrzucili. Tym razem sprawa wygląda inaczej i naprawdę nie odpuszczę!

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
Basiu, napisz, że żartujesz, nie mogą odrzucić reklamacji, przecież po to płacimy za ubezpieczenie, żeby w razie kradzieży, czy uszkodzenia dostać pełną wartość, a nie standardowe odszkodowanie
:
Niestety Mad nie żartuje Oni nawet standardowego odszkodaowania mi nie przyznali .... twierdząc, że przesyłkę odebrał przysłowiowy Jan Kowalski, oczywiście lipa, co udowodniłam w odwołaniu.

Tak, że uważajcie dziewczyny, jeśli znajdujecie przesyłki rejestrowane w dziwnych miejscach, albo ich wogóle co gorsza nie znajdujecie to ktos musiał złożyć wcześniej podpis, że odebrałyście, najczęściej nieistniejący wspołlokator! vel listonosz.
Stary 2007-12-01, 12:49   #1348
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, stoisz i kręcisz dupcią, tzn robisz skręty tułowia Trzeba się nieźle wysilic, zeby utrzymać równowagę bo to cholerstwo nieźle się kręci hihihih
To ja się chyba boję i sobie odpuszczę
Stary 2007-12-01, 12:52   #1349
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że antybiotyki jej pomogą, ma silny organizm. I wcina na potęgę.
Pomogą, zobaczysz.
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 12:56   #1350
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ja poczytałam grzecznie do północy (bez wspomagania ) po czym grzecznie wstałam o 9.00 i poszłam złożyć wniosek o wyminae dowodu - o dziwo, nawet kolejki nie było.!
Ja też byłam wczoraj złożyć wniosek o dowód i wyszłam w ciężkim,pozytywnym szoku-zero kolejek,przemiłe,kompeten tne i szybko uwijające się panie.Jestem pod wielkim wrażeniem wrocławskiego UM

Padło jak już mówiłam na Bright Crystal

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości