|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
A ja dziś wyruszam na poszukiwania steppera. (mam nadzieję, że jak już go znajdę to nie będzie kurzył się w kącie).
Na tę okazję oczywiście Theorema |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kanapa "Ferrari" mmmmm (było mnie sluchać, to nie chcieli )Nebrasko - nawet jak się będzie kurzył, to dużo miejsca nie zajmie Ja mam w pokoju cały wielki rower eliptyczny, a mój pokój jest naprawdę maleńki. Kiedyś zobowiązałam się, ża jak mi kupią, to będzie stał u mnie i na pewno będę na nim ćwiczyć. Tak... Zajmuje mi 1/10 pokoju i nie pamiętam kiedy ostatnio go używałam
|
|
|
|
|
#1323 |
|
czyli Endżi
|
Już w domu. Impreza Andrzejkowa była super. Tylko teraz mi się piiiiić chceeeeee....
Ciekawych rzeczy się człowiek na takich andrzejkach dowiaduje... ![]() Pachnę Addictem co by się trochę otrzeźwić, do porządku doprowadzić i lepiej poczuć Niezmiennie piękny jest ten zapach...Sabbath, opis kanapy brzmi rewelacyjnie Zawsze marzyła mi się biała lub czerwona skórzana kanapa w pokoju ?Rachel, z Kluseczką będzie lepiej
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie niedawno wstałam ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze jednak, że podjęto właściwe leczenie, że ma troskliwą opiekę i że jest szansa na całkowite wyzdrowienie, bo antybiotyki powinny pomóc, tylko widomo trzeba na to trochę czasu. Tak, że uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj czarnym wizjom, amputacja ogonka to już zupełna ostateczność, i mam nadzieję, że nie będzie wcale potrzebna! Ugłaskaj Kluskę ode mnie i powiedź jej, że da radę!
|
||
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo,
![]() Taka, i tak trzymaj Zabawa byla swietna dzisiaj ciag dalszy Jeszcze niczym nie pachne, siedze w oparach kawy i dumam co wybrac
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
212 Herrera
Słodkie kwiatuchy
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
i teraz jak je poznałam - wcale się nie dziwię, że tak za nimi szalejesz
. Są absolutnie niesamowite MAJU! Ogółem, wszystkiego najlepszego!jakaś dzisiaj wylewna jestem ![]() pachnę Euphorią, bo wczoraj przy wieczornych testach, całkiem niechcący wylałam na siebie prawie całą próbkę. niezdara ze mnie strrraszna wyczuwam w niej bób tonka, w znienawidzonej dla mnie postaci... więc nie chce, oj nie.Rachelo, trzymam kciuki za biednego szczurka, żeby udało mu się uniknąć takiej operacji, bo musiałoby mu być po tym conajmniej dziwnie. Przez dwa lata mieć śliczny ogonek i następnie stracić go... Eh, okropne. Ale cóż, będzie dobrze, trzeba wierzyć, że wyzdrowieje i wszystko pójdzie po Twojej myśli.
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chciałabym jakiś porządny rowerek stacjonarny. Najlepszy sposób na tłuszczyk (przydałby się bardzo) Dogrzewam się OI
|
|
|
|
|
#1330 |
|
czyli Endżi
|
To moje określonko
Dotyczące paczuli ![]() Ja też kliknęłam dla siebie małą OI na Truskawce (jakoś zatęskniło mi się do niej i zreflektowałam się po puszczeniu ją w świat W ogóle to muszę ponarzekać na PP Wiem, że nie będę oryginalna, ale strasznie frustruje mnie tak długie czekanie i niepewność czy przesyłki do mnie i ode mnie podocierają Polecony już dwa tygodnie idzie i chyba po raz pierwszy w życiu będę musiała uderzać po reklamację Nie, na razie nawet do siebie nie dopuszczam myśli, że przesyłki nie dotrą... Masakra
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi się ono podoba Ja ledwo poznałam OI z próbeczki od noska i już wiedziałam, że muszę ją mieć, zwłaszcza, że na truskawie taka przystępna cena ![]() Mnie, jak sama wiesz, też PP dobija Czasem bywa nawet i tak, że przy składaniu reklamacji, przesyłka nagle magicznie się znajduje, bo okazało się, że gdzieś "się zawieruszyła" ![]() Ale liczę na to, że w końcu wszystko dojdzie i mam nadzieję, że niedługo, bo jak w poniedziałek listonosz nie przyniesie dla mnie AdC to go rozszarpię chyba na miejscu, o ile w ogóle będzie łaskaw się przyczłapać. Tymbardziej, że nowemu listonoszowi nie chce się nosić nieco większych przesyłek i zostawia awizo, a czasem nawet nie, bo zapomina zabrać ... No szlag człowieka może trafić, tymbardziej, że poprzedni listonosz (mniejsza, że był lekko wstawiony przy każdej wizycie) przynosił wszyściuteńko, niezależnie od wielkości... Aaa, ja chcę moje AdC i chcę żeby do Aniołka dotarła Escada.
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na temat ich działalności mogłabym rozprawę napisać dosłownie. Stoczyłam z nimi już wiele bojów, niektóre zakończone pozytywnie dla mnie, inne nie. Ostatnio ukradli mi paczkę wartościową ubezpieczoną na 150 zł - do tej pory uważałam tę formę wysyłki za najbezpieczniejszą i skrzętnie dopłacałam, oby tylko przesyłka dotarła szczęśliwie do adresata. Jak się okazuje nawet ta forma wysyłki nie jest bezpieczną, złodziejstwo kwitnie, a PP nic z tym nie robi. Złożyłam reklamację i mi jej nie uznali, więc złożyłam odwołanie i czekam na odpowiedź. Jeśli nie zwrócą należnej mi kasy mimo podstaw prawnych na jakie się w tym odwołaniu powołałam to chyba skieruję sprawę na drogę sądową. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-12-02 o 08:56 Powód: Ciśnienie spadło :) |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
apparition emanuel ungaro + zapach serum winogronowego do twarzy
|
|
|
|
#1335 |
|
Rozeznanie
|
Fougere Bengale. Na szczęście tylko nadgarstkowo, bo wyszła nuta wody kolońskiej z czasów komunistycznych, co to ją czasem w kiosku można było kupić
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Kasiu czy skuteczne
drogie nie jest 15-40zł http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=3919Próbowałam tego twistera u koleżanki, nieźle pracują mięśnie brzucha i bioderka |
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się na tym ćwiczy? bo nie wiem czy dobrze go sobie wyobrażam Rozumiem że staje się na tym twisterze i kręci pracuje głównie talia, tak?
|
|
|
|
|
#1338 |
|
czyli Endżi
|
Basiu, to jest dopiero masakra, co piszesz! To mi się w głowie nie mieści... Masz rację, tak tego zostawić nie można. Ale z drugiej strony trzeba będzie przygotować się na sporo nerwów...
Mnie nigdy przez 3 i pół roku regularnej działalności na Allegro i 2 lata na Targowisku czy czasem w przypadku wymiany próbkowej z Perfumkami nigdy - przenigdy nic nie zaginęło Pamiętam nawet taki przypadek, że list polecony (bez prio!) wysłany rano w Gdańsku do Racheli w Warszawie doszedł już następnego dnia. A biedulka w tym czasie czekała już półtora tygodnia na jakieś Allegrowe zamówienie nadane poleconym prio ![]() W każdym razie nigdy nie miałam prawa narzekać Teraz z kolei jest tak, że polecony idzie do Lei od 20 listopada Nawet priorytet do Irlandii doszedł 5 razy szybciej! Do mnie polecony prio z 21 czy 22 listopada do dziś nie może trafić ![]() Ale to wina naszego rejonu Pomorskiego ![]() Lea, ja niedawno miałam szansę przekonać się jak pachnie czysta paczula z Grasse Wąchałam ten Neonkowy skarb i muszę przyznać, że o ile na Neo czy Tymenie pachniało naprawdę nieziemsko to na mnie - sama stęchła piwnica wypełniona drewnianymi skrzynkami z podgnitymi jabłkami Ten słodki kurz ujawnia się tylko w połączeniu paczuli ze słodkimi dodatkami
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pachnę reszteczką Ambre Russe która mi została. Daje jej którąś szansę z kolei i niestety, wychodzi dziwna nuta kamfory, która niweczy wyobrażenia o carskiej Rosji, szampanie czy Rasputinie. Niestety, nie kochamy się z AR. Na szczęście zaraz idę pod prysznic
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basiu, napisz, że żartujesz, nie mogą odrzucić reklamacji, przecież po to płacimy za ubezpieczenie, żeby w razie kradzieży, czy uszkodzenia dostać pełną wartość, a nie standardowe odszkodowanie Cytat:
my mamy w domu rowerek i cały kompletny atlas, który mój mąż zakupił z mocnym postanowieniem używania, nie mówiąc o skakankach, ciężarkach wszelkiej maści, jakichś sprężynach itp.itd. A wszystko i tak jest jedynie oazą spokoju dla kurzu i roztoczy nikt im tam sielanki nie zakłóca ![]() ja nie mam na tyle samozaparcia, żeby ćwiczyć w domu, a przede wszystkim, żeby robić to SAMEJ, ja muszę mieć towarzystwo i kogoś, kto mi będzie truł głowę, że jeszcze jeden raz dam coś radę zrobić, więc niestety zostaje chodzenie do fitness - na szczęście wraca do pracy trener, z którym kiedyś świetnie mi się ćwiczyło, więc od stycznia biorę się znowu za siebie, bo zapasłam się niemożebnie przez ostatni rok i wszystkie spodnie mam o rozmiar większe niż zeszłej zimy
|
||
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeeej, od razu mi się przypomina tej filmik rysunkowy na YouTube, z kocią pobudką
Cytat:
Cytat:
--- Feminite du Bois, na szczęście chociaż ten zapach mnie nie męczy (bo wczoraj postanowiłam, że niestety ale z czterema zapachami muszę się pożegnać). Nerwicy ciąg dalszy, wkroczyłam w etap skurczów jelit i otępienia umysłowego. A w poniedziałek mam kobylaste kolokwium... --- P.S. A te twistery to świetna rzecz. Znajoma miała takiego drewnianego staruszka, świetnie działał na pośladki i brzuch.
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak prawie co rano I jaki dzięki niej mam długi dzień ![]() A co do ćwczenia w domu - mam stepper i też nie pamiętam kiedy ostatnio na nim ćwiczyłam Idę zaraz do wanny taplać się w soli z Morza Martwego i coś poczytam a potem z herbatką przed TV zrobię sobie maraton Przyjaciół
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, stoisz i kręcisz dupcią, tzn robisz skręty tułowia
|
||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Co do poczty to piekielna instytucja, którą ciężko tknąć. Za to mam kochanego listonosza, ostatnio przychodził 3 razy tego samego dnia bo przesylki do mnie dochodzily i mi je przynosil, przyszedł nawet z katalogiem z Sephory
|
#1346 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) po czym grzecznie wstałam o 9.00 i poszłam złożyć wniosek o wyminae dowodu - o dziwo, nawet kolejki nie było.Dziś również życzę dobrej zabawy! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rachelo, ja dopiero dziś doczytałam o Twojej Kluseczce, pogłaszcz ja cieplutko ode mnie Maju79, wszystkiego najlepszego!
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daruję tym razem, miałam wcześniej dwa przypadki kiedy podmienili zwartośc przesyłek, nic z tym z nie mogłam zrobić, bo nie sposób udowodnić co miało być w środku, reklamacje mi odzrzucili. Tym razem sprawa wygląda inaczej i naprawdę nie odpuszczę! Cytat:
Oni nawet standardowego odszkodaowania mi nie przyznali .... twierdząc, że przesyłkę odebrał przysłowiowy Jan Kowalski, oczywiście lipa, co udowodniłam w odwołaniu.Tak, że uważajcie dziewczyny, jeśli znajdujecie przesyłki rejestrowane w dziwnych miejscach, albo ich wogóle co gorsza nie znajdujecie to ktos musiał złożyć wcześniej podpis, że odebrałyście, najczęściej nieistniejący wspołlokator! vel listonosz. |
||
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jestem pod wielkim wrażeniem wrocławskiego UMPadło jak już mówiłam na Bright Crystal |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

(było mnie sluchać, to nie chcieli
Ja mam w pokoju cały wielki rower eliptyczny, a mój pokój jest naprawdę maleńki. Kiedyś zobowiązałam się, ża jak mi kupią, to będzie stał u mnie i na pewno będę na nim ćwiczyć. Tak...
Zajmuje mi 1/10 pokoju i nie pamiętam kiedy ostatnio go używałam 
Niezmiennie piękny jest ten zapach...
i powiedź jej, że da radę!

niezdara ze mnie strrraszna
Polecony już dwa tygodnie idzie i chyba po raz pierwszy w życiu będę musiała uderzać po reklamację