Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-01, 15:42   #1891
agatka-a
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Nie lubię wódki Agata Ale piwem czy winkiem nie pogardzę
no problem, mówisz i masz

a na prawdziwe zapraszam do Torunia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wino.jpg (27,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piwo.jpg (12,3 KB, 1 załadowań)
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:53   #1892
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
To jakies nieporozumienie!
mam już 600 m do ośordka, 2 razy mi zgasło, zatoczka zaliczopna, prakowanie zaliczone, ręczny elegancko i co? Wyskoczył pieszy, ja się zatrzymałam, chciałam ruszyć i... zgasł za 3 razem i papa... Jaka jestem wściekła na siebie! aaaaaaaa!
pech Cię dopadł tym razem będzie lepiej , już jesteś blisko

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
a dzis na obiad u TZ... makaron z twarogiem i sosem truskawkowym tesciowa umie gotować
porozmawiałam dzisiaj szczerze z mamą, wyjaśniłyśmy pare spraw między nami... mam nadzieję, ze jakoś się ułoży, bo na szczescie wyrosłam już ze sprzeciwiania się na siłę, buntowania itd.. chciałabym mieć z nią dobre stosunki, bo to w końcu mama.
to bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Ufff, wizaż nie działał ...
Widzę, że nie ma chętnych na zdjęcia nauczycielek
ja bym chciała, ja

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, ja tylko melduję, że żyję i lecę do nauki, bo strasznie dużo mi się wszystkiego nawarstwiło. Nie wiem jak się z tym wyrobię.
wyrobisz się dasz radę, jesteś dzielną studentką

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam. Nie można pakować wszystkich do jednego wora z powodu kilku paskudnych jednostek z niskim poczuciem własnej wartości, które zachowując się w ten sposób pragną siebie dowartościować
też sie zgadzam

(cóż za ogólna zgodność )

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość

a ja mam doło-nerwa wczoraj Typ spod ciemnej gwiazdy odegral tak piękną scenkę z inną laską, ze poczatkowo nie wiedziałam czy śmiać się czy plakać, potem mnie to bawilo (alkohol?) a teraz chce mi sie płakać
i jeszcze kurde mi sie śnił
nawet nowo poznany kolega (przy którym mało w narcyzm nie popadłam) nie poprawił mi humoru

faceci bywają naprawdę podli

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Heh, a ja wczoraj nigdzie nie poszłam bo się masakrycznie czułam i stwierdziłam, że wolę się wyspać i wykurować. Tym bardziej, że w niedzielę muszę być "na chodzie"
Dziś czuję się trochę lepiej

dobrze zrobiłaś, zdrowie najważniejsze

Cytat:

Imprezka przednia Chociaż doszłam do wniosku, że się starzeje, bo mi takie tłumy poprostu na nerwy działają i w pewnym momencie miałam ochotę rzucić to wszystko i wracać do domu Dodam, że nie było nocnego, a mam jakieś dwie godzinki do domu, no ale znajomi wyperswadowali mi ten szalony pomysł Jednka wolę imprezować na początku tygodnia

o matko starzejemy się razem mam dokładnie te same odczucia
czyli że na imprezie było fajnie, ale ludzi stanowczo za dużo

(gdzie te czasy kiedy się wybierało kluby jak najbardziej zapełnione )

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Btw. Dziś JUŻ 1 GRUDNIA !
ano zima idzie

Cytat:

Faktycznie już 1 grudnia Jak ten czas szybko leci , niebawem Święta, studniówka, ferie i .. matura A ja nic nie umiem Btw. skończyłam juz prawie konspekt tylko za Chiny Ludowe nie chce mi się on zmieścic na 1 kartce A4 I Co ja mam w takiej sytuacji zrobic? ;/
hehe, ja też sie zawsze tak rozpisuję ze nie mieszczę się w limicie

Cytat:

Btw. Dziewczyny co kupić rodzicom na gwiazdkę ?
zależy co lubią i co już kupowałaś
ja mam ten problem prawie co roku
teraz już wymyśliłam zę tacie kupię płytę, ale nad mamą się jeszcze zastanawiam kosmetyki mi chodzą po głowie, jak zwykle

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość

Wróciłam wreszcie do domu i nawet kawa nie dodała mi siły więc odmówiłam już moje spotkanie ze znajomymi Ale po zakupach jestem zadowolona Kupiłam sobie dużą grafitową? torbę, bluzeczke, i czarny pasek, a mama na Mikołaja zapłaciła za śliczny szalik, dłuugie rękawiczki, 2 czapki (1 kaszkietka i 1 włóczkowa), pistacjowy sweterko-golf i pierścionek ^^

gratuluję zakupów

Cytat:

czy rozpijanie nieletnich nie jest karalne?

nie bój się, nie poskarżymy

jak już wspomniałam imprezka okej, tylko starość moja sprawia już że to nie to co kiedyś
dziś za to miałam kryzys z TŻ-em dość poważny ale po godzinnej rozmowie przez telefon jakoś z tego wybrnęliśmy oby na stałe

jakaś zmęczona dziś jestem i rozbita
i znów sobie rękę rozwaliłam i mnie boli ależ ja gapa jestem

emotki musiałam pousuwać ....

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 17:20   #1893
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dzień dobry

zależy co lubią i co już kupowałaś
ja mam ten problem prawie co roku
teraz już wymyśliłam zę tacie kupię płytę, ale nad mamą się jeszcze zastanawiam kosmetyki mi chodzą po głowie, jak zwykle

jak już wspomniałam imprezka okej, tylko starość moja sprawia już że to nie to co kiedyś
dziś za to miałam kryzys z TŻ-em dość poważny ale po godzinnej rozmowie przez telefon jakoś z tego wybrnęliśmy oby na stałe

emotki musiałam pousuwać ....
Ale się Ewuś rozpisałaś
Wiesz ja rodzicom w sumie rózne rzeczy juz kupywałam, ale tak: tata żadnego konkretnego hobby nie ma, a kosmetyków pół szafki, to samo mama, a np. nie chcialabym im kupić czegoś w stylu figurki do postawienia w domu czy czegoś w tym rodzaju :/ Bo chciałabym, żeby to było dla nich.

Ehh kryzys z TŻ-tem.. współczuje bardzo i znam ten ból, na szczęście (lub nieszczęscie) już mnie takie kłótnie nie dotyczą od uuuu.. od dawna
A co do rączki to co bidulko zrobiłaś w nią ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 17:23   #1894
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

To prawo juz mi nosem wychodzi
Awrrr....Mam dosyć

Ewusiu - dobrze, że kryzys z TZ-em zażegnany

Jakas taka dziwna sobota. Szybko czas mi leci, za oknem deszcz. Eh.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 17:26   #1895
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzia bo Ty zawsze madrze gadasz !
jak najbardziej podpisuje się pod dziewczynami !
Gdybyście usłyszały, jakie ja czasem głupoty plotę w realu, straciłabym 'twarz'

Cytat:
Coś taniego

Cytat:
Cóż..chyba masz rację (jak zawsze ) Tylko czasem trudno jest się otworzyć, trudno jest zaufać ludziom i trudno jest do tego zycia towarzyskiego wrócić, skoro już się z niego zrezygnowało.
To faktycznie musi odbywać się stopniowo i wbrew pozorom wcale nie jest łatwe. Przynajmniej dla mnie
Rozumiem, oczywiście

Cytat:

A studniowki to Ci zazdroszcze.
Ja też
Chciałabym kupić sobie sukienkę studniówkową

Cytat:

Nieeee!
Ja piję bardzo sporadycznie. Wszak to niezdrowo i niedietetycznie

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 17:51   #1896
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

http://allegro.pl/item275282885_pate...20cm_1733.html

Co o tym myslicie? Powalila mnie cena i mam ochote od razu to zakupić

Stary 2007-12-01, 17:55   #1897
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
najgorsze, ze on myślala że ja siędząc z tym nowym kolegą też chciałam zagrać mu na nosie, a tak nie było o prostu czemu nie miaam pogadać z miła osobą, zwłaszcza ze byłam sama
pewnie, też bym z kims milym pogadala w takiej sytuacji... coz, pozostaje miec nadzieje, ze nastepna impreza bedzie bez tego typu nieporozumien i niemilych scenek..

Cytat:

Imprezka przednia Chociaż doszłam do wniosku, że się starzeje, bo mi takie tłumy poprostu na nerwy działają i w pewnym momencie miałam ochotę rzucić to wszystko i wracać do domu

A co się w niedziele szykuje
ooo kurde, to ja sie przedwczesnie starzeje,wynika z tego... Nie znosze tłumów w klubach, a nade wszystko cenię sobie domówki. Sami swoi i tyle ile trzeba - wtedy dopiero jest impreza
a w niedzielę koncert się szykuje - Coma.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam z nocki u koleżanki A niebawem wybieram się z TŻ-tem i znajomymi na lodowisko () . Muszę się jeździć nauczyć
ooo jak ja bym sobie chetnie poszla na lodowicho Pamietam jak ze 4lata temuposzlam po raz pierwszy i wywalałam sie co minute - nie wiedzialam juz czy sie smiac ze swojego talentu czy plakac nad wszechobecnymi siniakami Ale juz nastepnym razem nie upadlam wcale kocham łyżwy
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Chyba wczoraj za dużo poszalałam z jedzeniem i czuję się taka gruubaa ... Przechodzę na redukcję
ojjj - Jak juz Milka pisala - jakaś mięta czy cuś, pojedz dzień-dwa lżej i powinno samopoczucie wrócić do normy po co zaraz redukcja....?

Cytat:
Kurcze ostatnio nie ogladałam, bo w tym samym czasie leci "Pensjonat pod różą"
hah,ja też Pendjonat oglądam nałogowo, wciągnęłam się jak głupek:P

Cytat:
Btw. Dziś JUŻ 1 GRUDNIA !
tez przezylam szok patrzac w kalendarz:P Czas zasuwa jak szalony,nie wiem czy to dobrze...Ani sie obejrze i sesja nadciągnie...:P

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

już za pare dni, za dni parę...
mamy w szkole mikołajki klasowe a ja jeszcze po prezent nie pojechałam
a wiesz juz co chcesz kupic?

Cytat:
Ja poszłam spać normalnie, czyli po 00.00, a wstać tak późno zdarzyło mi się po raz pierwszy Może to dlatego, że codziennie wstaje przed 6 i kilkakrotnie budze się w nocy..
no to pewnie dlatego tak sobie pospałaś Samo zdrowie taki sen czasem!
Cytat:
Za 23 dni święta

Cytat:
I ja nie od razu wychodze z założenia, ze ludzie są dobrzy. Wiele razy sie przejechała i teraz, gdy poznaję człowieka.. stawiam go na przegranej pozycji. Dopiero po jakims czasie sie do niego przekonuję albo i nie Wiem, że to nie jest dobre, ale mi takie coś pasuje
skoro Tobie pasuje, to znaczy ze dla Ciebie jest dobre

Cytat:
I śnieg już zniknął ;( Ale przykro.. a myslalam, że to się utrzyma do Świąt
spoko, na święta nowy spadnie, świeżutki :P

Cytat:
Ja odkąd nie jem słodyczy, czy np.nie kupuje sobie soczków, bułek do szkoły itp. itd. to z tego co codzień dostaje do szkoły od babci, odłozyłam ze 100 złotych już
nie no pięknie ja jakbym dostawała na słodycze etc i nie kupowała ich to pewnie po tygodni zlądowałabym w sklepie z ciuchami albo drogerii i kupiła coś małego :P

Cytat:

To faktycznie musi odbywać się stopniowo i wbrew pozorom wcale nie jest łatwe. Przynajmniej dla mnie
Pewnie, że niełatwe. Ale całkiem możliwe Warto się postarać

Cytat:
A studniowki to Ci zazdroszcze. Moją do tej pory wspominam z rozżewnieniem
ech, ja swoją też... wczoraj jeszcze oglądałysmy z koleżanką zdjęcia... Łezka się w oku kręci

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Wróciłam wreszcie do domu i nawet kawa nie dodała mi siły więc odmówiłam już moje spotkanie ze znajomymi Ale po zakupach jestem zadowolona Kupiłam sobie dużą grafitową? torbę, bluzeczke, i czarny pasek, a mama na Mikołaja zapłaciła za śliczny szalik, dłuugie rękawiczki, 2 czapki (1 kaszkietka i 1 włóczkowa), pistacjowy sweterko-golf i pierścionek

hmm chyba mam ochotę na budyń (Znowu .. !)
wow, gratuluje zakupów, dawaj zdjęcia
btw. kurcze, jak skończę z redukcją to tez chyba wpadnę w budyniowy nałóg...tak tymi budyniami kusicie,ze szok

Cytat:

a co zrobiłaś z łapą?
dobrze, ze kryzys zażegnany

Cytat:
Wiesz ja rodzicom w sumie rózne rzeczy juz kupywałam, ale tak: tata żadnego konkretnego hobby nie ma, a kosmetyków pół szafki, to samo mama, a np. nie chcialabym im kupić czegoś w stylu figurki do postawienia w domu czy czegoś w tym rodzaju :/ Bo chciałabym, żeby to było dla nich.
hmmm to może kup im jakiś bilet do teatru/kina/na koncert/sylwka żeby mogli iść razem? Albo zarezerwuj stolik na romantyczną kolację we 2 np. na 2 dzień świąt? Żeby mogli sobie razem wyjść i odpocząć. Hmm...Nie wiem ile funduszy masz...

Cytat:
Mi tez strasznie szybko czas leci Juz o czwartej robi sie ciemno calkiem - szalu mozna dostac :/

Cytat:
a Ty kiedy studniówkujesz? za rok czy za dwa?

Cytat:
hah jak Ci się "rymło" Ale wiesz, kieliszek czerwonego winka dziennie to samo zdrowie no i piwko na nerki

A ja dziś na zakupach byłam Kupiłam sobie ciepłe rękawiczki (stare zgubiłam wczoraj - notorycznie gubię rękawiczki i parasolki:/), wielką chustę, puder brązujący, mnóstwo wieśniaków, twarożków, płatków, jogurtów i Tym Podobnych Niezbędników No i rodzice w ramach nadchodzących Mikołajek kupili mi świąteczny zestaw L'Oreal'a - mascara+cienie+szminka+kr edka+pędzelek i minikosmetyczka Ale zapakowali i nie otwieram do czwartku :P Ciesze sie, kocham kosmetyki :P
No, a teraz zaraz wykorzystam to,ze siedze w domu i wezmę się za nauke i porzadki (haha, ktory raz juz powtarzam o porzadkach?:P)

Buzi

PS. emotki musialam pusuwac

EDIT: nefre taka teflonowa patelnia to świetna rzecz ogólnie Tylko ta jakaś podejrzanie tania mi się wydaje...:P

A i w ogóle dziś po raz pierwszy zakupiłam Velvetkę i wypiłam z mlekiem - pyszna ta kawucha...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 18:26   #1898
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
To prawo juz mi nosem wychodzi
Awrrr....Mam dosyć

Ewusiu - dobrze, że kryzys z TZ-em zażegnany

Zgadzam się, strasznie szybko mi zleciała, nie ładnie na dworze, smutno, zimno... ja chce śnieżek, a nie deszcz !!!

Cytat:
Coś taniego
Napewno nie jest tak źle z tymi głupotami, każdy czasem gada od rzeczy

Cytat:

ooo jak ja bym sobie chetnie poszla na lodowicho Pamietam jak ze 4lata temuposzlam po raz pierwszy i wywalałam sie co minute - nie wiedzialam juz czy sie smiac ze swojego talentu czy plakac nad wszechobecnymi siniakami Ale juz nastepnym razem nie upadlam wcale kocham łyżwy

hah,ja też Pendjonat oglądam nałogowo, wciągnęłam się jak głupek:P

tez przezylam szok patrzac w kalendarz:P Czas zasuwa jak szalony,nie wiem czy to dobrze...Ani sie obejrze i sesja nadciągnie...:P

no to pewnie dlatego tak sobie pospałaś Samo zdrowie taki sen czasem!

spoko, na święta nowy spadnie, świeżutki :P

nie no pięknie ja jakbym dostawała na słodycze etc i nie kupowała ich to pewnie po tygodni zlądowałabym w sklepie z ciuchami albo drogerii i kupiła coś małego :P

hmmm to może kup im jakiś bilet do teatru/kina/na koncert/sylwka żeby mogli iść razem? Albo zarezerwuj stolik na romantyczną kolację we 2 np. na 2 dzień świąt? Żeby mogli sobie razem wyjść i odpocząć. Hmm...Nie wiem ile funduszy masz...

A ja dziś na zakupach byłam Kupiłam sobie ciepłe rękawiczki (stare zgubiłam wczoraj - notorycznie gubię rękawiczki i parasolki:/), wielką chustę, puder brązujący, mnóstwo wieśniaków, twarożków, płatków, jogurtów i Tym Podobnych Niezbędników No i rodzice w ramach nadchodzących Mikołajek kupili mi świąteczny zestaw L'Oreal'a - mascara+cienie+szminka+kr edka+pędzelek i minikosmetyczka Ale zapakowali i nie otwieram do czwartku :P Ciesze sie, kocham kosmetyki :P
No, a teraz zaraz wykorzystam to,ze siedze w domu i wezmę się za nauke i porzadki (haha, ktory raz juz powtarzam o porzadkach?:P)

Buzi

PS. emotki musialam pusuwac

A i w ogóle dziś po raz pierwszy zakupiłam Velvetkę i wypiłam z mlekiem - pyszna ta kawucha...

U mnie w klasie chcą wycieczke na lodowisko zrobić a ja nie umiem jeździć i będzie wstyd
Pensjonat tez oglądam juz nałogowo, a najśmieszniejsze, że każdy odcinek juz ze 100 razy widziałam
No ja po tygodniu oszczędzania tego co dostaje do szkoły miałabym co tydzień dobry kosmetyk jakiś
Ale niedługo zaczne kupywać sobie soki codzien w szkole to i kasy będzie mniej
Ten bilet to nie taki głupi pomysł gdyby nie to, że... u mnie nie ma teatru, koncertów nie robią, kino jest jedno i to takie, że żal gadać xD (Boże gdzie ja mieszkam wogóle ) a na sylwka mają już plany chyba...
Ooo a ten zestaw ciekawie brzmi, też bym chciała
Velvetka.. mmm narobiłaś mi ochoty na kawke ale o tej porze wole nie i nie mam mleka Osobiście pijam Nescafe Espiro- pyyyszna

Btw. to ide robić kolacje
A później będe dalej robiła notatki do szkoły

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-01, 18:34   #1899
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam czasem takie marzenia.
Ludzie bywaja beznadziejni, ale nie przejmuj się. Co cie to obchodzi?
Cytat:

Chciałabym, żeby moja dzielnica zamieniła się w bezludną wyspę. Wystarczyłby laptop do kontaktowania się z Wami
Ech... Gwiazdeczki
szkoda że mieszkamy wszystkie tak daleko od siebie.

Cytat:

Moim zdaniem ludzie są wspaniali. Jasne, nie wszyscy, ale większość jest fajna .
jest ich coraz mniej.

Cytat:
uff, dobrze że ja mam już ten problem z głowy i dla rodziców prezenty prawie kupione, na mikołajki też.

Została choinka dla rodzeństwa... chociaż dla brata obcykałam prezent, on uwielbia ta Anime Naruto, sprowadzam mu z Japonii ze sklepu internetowego opaskę shinobi Taką jak miał główny bohater.
Mam nadzieję, że się ucieszy

Cytat:
http://allegro.pl/item275282885_pate...20cm_1733.html

Co o tym myslicie? Powalila mnie cena i mam ochote od razu to zakupić
wiesz Nefre, rozejrzyj się w Carrefourze lub tesco - takie malutkie teflonowe patelnie 'niefirmowe' dostaniesz w granicach 10 zł.

Cytat:
wow, gratuluje zakupów, dawaj zdjęcia
Dokładnie

Ufff... a ja od 11 do 17.30 na zakupach Masakra, jestem tak zmęczona, że
W ciągu 2 dni poszło 1000 zł nie wiem jak i gdzie nawet.

Kupiłam prezenty na mikołajki dla wszystkich, połowę pod choinkę, zostało jeszcze kilka

Matula do pokoju dostanie od nas olbrzymi ruchomy 'obraz' w lustrzanej ramie.. Cały jest podświetlany, z efektem dźwiękowym (szumem oceanu) i 'ruchomą wodą' (efekt delikatnych fal). I pięknymi zmieniającymi się widokami na ocean, wyspy etc. ( 7 różnych, można włączym opcję zmian lub zostawić jeden konkretny) nie potrafię opisać tego wynalazku xD
Ale coś wspaniałego, aż sama bym chciała taki w pokoju

I choć jestem bardzo zmęczona to uwielbiam takie dni
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 18:43   #1900
phenomena
Zakorzenienie

a jakie macie plany na sylwestra?
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 18:54   #1901
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się Ewuś rozpisałaś

A co do rączki to co bidulko zrobiłaś w nią ?
tyyyyle mnie nie było to się rozpisałam

a w rękę się uderzyłam dokładniej w nadgarstek jak przy oknie majstrowałam

Cytat:

śnieg był jednak przyjemniejszy

Cytat:

ooo kurde, to ja sie przedwczesnie starzeje,wynika z tego... Nie znosze tłumów w klubach, a nade wszystko cenię sobie domówki. Sami swoi i tyle ile trzeba - wtedy dopiero jest impreza
a w niedzielę koncert się szykuje - Coma.
dokładnie mam tak samo
koncertu zazdroszczę i zakupów
Cytat:

Velvetka.. mmm narobiłaś mi ochoty na kawke ale o tej porze wole nie i nie mam mleka Osobiście pijam Nescafe Espiro- pyyyszna
ja jestem wierna Maxwell House, ale tej rozdrobnionej, jak velvetka
za velvetką nie przepadam, jakaś taka mdła jak dla mnie jest
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Matula do pokoju dostanie od nas olbrzymi ruchomy 'obraz' w lustrzanej ramie.. Cały jest podświetlany, z efektem dźwiękowym (szumem oceanu) i 'ruchomą wodą' (efekt delikatnych fal). I pięknymi zmieniającymi się widokami na ocean, wyspy etc. ( 7 różnych, można włączym opcję zmian lub zostawić jeden konkretny) nie potrafię opisać tego wynalazku xD
dobrze ma Twoja mama z Tobą

fajnie żę już kupiłaś prezenty ja zawsze zostawiam to na ostatnią chwilę i później żałuję

Cytat:
u mnie prawdopodobnie domówka, jak zwykle

jak już późno nawet nie zauważyłam jak mi dzień zleciał
oczywiscie nic konkretnego nie zrobiłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 18:55   #1902
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Ech... Gwiazdeczki

Szkoda Ale fajnie by było jakbyśmy sobie wszystkie na jakieś fajnej wyspie mieszkały czyż nie? Wiecie... bambusy i te sprawy

Ale Ci zazdroszczę Mnie było stać na banany i wodę

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 19:01   #1903
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Ech... Gwiazdeczki

Została choinka dla rodzeństwa... chociaż dla brata obcykałam prezent, on uwielbia ta Anime Naruto, sprowadzam mu z Japonii ze sklepu internetowego opaskę shinobi Taką jak miał główny bohater.
Mam nadzieję, że się ucieszy

Kupiłam prezenty na mikołajki dla wszystkich, połowę pod choinkę, zostało jeszcze kilka

No, no Ather zaszalałaś, tyle kasy na prezenty ! Podziwiam !!
A bratu na bank spodoba się prezent ! i mamie też ! Ahhh jaka z ciebie dobra córka i siostra, az mi głupio, że ja taka nie jestem

Cytat:
Żadne..

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-01, 19:05   #1904
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
No, no Ather zaszalałaś, tyle kasy na prezenty ! Podziwiam !!
A bratu na bank spodoba się prezent ! i mamie też ! Ahhh jaka z ciebie dobra córka i siostra, az mi głupio, że ja taka nie jestem
Ale przecież nie ja wydałam te 1000 tylko pisałam, że ogólnie tyle poszło w 2 dni zakupy robiłam z mamą i jej TŻ'em, więc równomiernie się rozłożyła suma na 3, powiedzmy

Co do sylwestra - zostaje w tym roku w domu z dzieciakami, aby mama mogła wyjść na bal z TŻ'em.
Stary 2007-12-01, 19:14   #1905
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Kochane
Dzień peeeeeeeeeeełen wrażeń.
Rano pojechałam z koleżanką do Katowic,kupiłam mamie na urodziny piękny złoty zegarek u jubilera! po prostu powalił mnie na kolana(cena też,ale matulę ma się tylko jedną) no i zakupiłam go,otrzymałam piękne pudełeczko od niezmiernie miłego pana sprzedawcy i 24 miesiące gwarancji muszę tylko jeszcze jechać go skrócić . No i tradycyjnie nie obyło się bez wizyty w Rossmanie zakupiłam sobie nowy szampon do włosów,herbatę i oliwke do dzieci,bo Tż-et ma mi zrobić masaż mi w ciągu 3dni poszło 500zł już a zostało mi tylko 200 i trzeba kupić prezenty na święta dla rodziców,bratanka,brata,e h..Aa później właśnie przyjechał mój luby i pojechaliśmy na 3stawy->kolejne zakupy ale nic nie znalazłam,więc pojechaliśmy do SCC i kupiłam mu tam już prezent na święta,uf mam z głowy teraz jeszcze do koleżanki z klasy na mikołajki,myślałam żeby jej kupić takie wieeeelkie puchowe papcie,myślicie że to dobry pomysł.
Co do sylwestra wybieramy się z Tż-etem do jego znajomych,taka domówka w niewielkim gronie.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 19:30   #1906
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
faceci bywają naprawdę podli
ja bym to inaczej nazwała...ale cenzura...

czy rozpijanie nieletnich nie jest karalne?

nie złapia mnie

nie bój się, nie poskarżymy

no własnie

tego wam życzę
Cytat:
Coś taniego
i to jest rozwiazanie

Nieeee!
e tam, ja tylko raz na tydzień, wczoraj np. tylko 8 drinków, ale one zdrowe były bo to Krwawe Mery były
dobrze że nie ja płaciłam

Cytat:

uff, dobrze że ja mam już ten problem z głowy i dla rodziców prezenty prawie kupione, na mikołajki też.
szczęściara
choć w sumie mi mama zawsze mówi co chce, bo bez sensu bym wydawala mnostwo pieniędzy, gdy ona potrzebuje akurat coś innego
tym razem wymysliła sobie Inneov Jędrność skóry
Cytat:
tak, pewnie impreza na białej sali...
Stary 2007-12-01, 19:33   #1907
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Na razie co do sylwestra to porpzycja imprezy w Bytomiu u znajomego Jeszcze dawny były niedoszły chłopak [ale fajne okreslenie ] zapraszał mniew góry, ale średnio chcę z nim jechac. Zobacze jeszcze gdzie co i jak

Chyba zaraz się wyciszam i siup z ksiązką do łóżka

Stary 2007-12-01, 19:51   #1908
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Ten bilet to nie taki głupi pomysł gdyby nie to, że... u mnie nie ma teatru, koncertów nie robią, kino jest jedno i to takie, że żal gadać xD (Boże gdzie ja mieszkam wogóle ) a na sylwka mają już plany chyba...
heh rozumiem... a może się czymś szczególnym interesują?
Cytat:
muszę spróbować

Cytat:

noooo ładnie, ładnie Matula na pewno się ucieszy, to musi być coś pięknego No i brat tak samo, pewnie bedzie zaskoczony Powtorze slowa dziewczyn-świetna z Ciebie corka i siostra, pozazdroscic

tez uwielbiam takie pozakupowe zmeczenie

Cytat:
ja jestem wierna Maxwell House, ale tej rozdrobnionej, jak velvetka
za velvetką nie przepadam, jakaś taka mdła jak dla mnie jest
hah wlasnie kupujac wahalam sie miedzy Velvetka i rozdrobniona MH - wybralam te pierwsza Ale jak juz ja spije, i jak sprobuje to Espiro to z pewnoscia kupie MH
Zastanawiam sie czy taka Velvetka bez mleka tez bdzie sie nadawala do picia... nie jest za mocna wtedy? hmm, moze rano sprobuje, chociaz co z mlekiem to z mlekiem

Cytat:
fajnie żę już kupiłaś prezenty ja zawsze zostawiam to na ostatnią chwilę i później żałuję
no ja wlasnie tez... Jakos nigdy wczesniej nie moge sie za to zabrac bo nie czuje tego swiateczno-prezentowego klimatu... Ale jak klimat juz jest (zwykle 2-3dni przed Wigilia) to i czasu brak i kolejki wielgachne i ogolny szal... No,ale 'ten typ tak ma' - ktos musi kupowac na ostatnia chwile

Cytat:
jak już późno nawet nie zauważyłam jak mi dzień zleciał
oczywiscie nic konkretnego nie zrobiłam
buahah to tak jak ja... a tyle bylo mądrych planów...

Cytat:
Wiecie... bambusy i te sprawy
oj...fajnie by bylo...

Cytat:
yhhh jeszcze zadnych konkretnych co oznacza,ze pewno domówka jakas bedzie no i dobrze w sumie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
faaaajny dzień miałaś No i kolejna kochana córka wśród wizażanek Córy marnotrawne,gdzie jestescie....??
w ogole jak Ci zazdroszcze tego masazu.... Moj TZ jak juz go bede miala bedzie musial umiec robic dobry masaz - uwielbiam byc masowana....ech

EDIT: tak w ogóle sobie myślę... co się dzieje z gujanką,Sydzią i diamentową?Jakoś długo ich tu nie czytałam...

Stary 2007-12-01, 19:53   #1909
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

hahah ja się domyslam ze pleciesz....

Ja też

Ja mam w tym roku studniowke i tez sie zastanawiam, mam niby jedna sukienke ale nie wiem czy w niej pójde....muszę sie zastanowic, wrzuce Wam tu kiedys foty to ocenicie czy ładna, mam jeszcze drugą-mama mi ostatnio kupiła bo bardzo tania była, az dziw bierze-30zł-taka krótka czarna tylko bym halke musiała pod nia miec bo0 jest taka koronkowa...

Nieeee!
Taaa...jasne...
Cytat:
Z
U mnie w klasie chcą wycieczke na lodowisko zrobić a ja nie umiem jeździć i będzie wstyd
Ja tez nie umiem jezdzic, ale mam zamiar isc z kolezankami, trudno przynajmniej bede na pupie jezdzic

Cytat:

Ather no no no fajne te prezenty

Cytat:
Hahaha Dzięki Widać jaka z niej wiedźma

Właśnie wygrzebałam jakieś pieniądze z kieszeni spodni, poszłam do sklepu po banany i wodę... Ech. Nienawidzę ludzi! Pech chciał, że spotkałam dziewczynę, która mnie bez powodu gnębi za żywota... Za każdym razem nie spuszcza ze mnie wzroku i szyderczo się śmieje. W dodatku mnie obgaduje. A ja nigdy nie zamieniłam z nią słowa! Stała z nogą w gipsie na rogu i kolejny raz to samo. Tak bacznie mnie obserwowała, że aż bąble z butów mi się splątały i o mało nie potknęłam się na ulicy...
Chciałabym, żeby moja dzielnica zamieniła się w bezludną wyspę. Wystarczyłby laptop do kontaktowania się z Wami
Jezu mam to samo, szczególnie jak chodziłam do gimnazjum to tez byłam w ten sposób gnębiona.Nie wiem skad sie tacy ludzie biora i co im nie pasuje skoro nawet mnie nie znaja i nic nikomu nie zrobiłamEch..szkoda słow..dobrze ze od kad chodze do liceum rzadko widuje tamte twarze..

Cytat:
Dziewczyny...
Chociaż, przyznam szczerze, ja Was trochę nie rozumiem.

Moim zdaniem ludzie są wspaniali. Jasne, nie wszyscy, ale większość jest fajna . Myślę, że ludzie są dobrzy z natury - zabrzmi to jak slogan, ale tak jest. Nie warto zamykać się na swiat z powodu kilku ewenementów, rezygnować z życia towarzyskiego przez jakiś głupków - po prostu olać ich.
Sądzę, że człowiek jest już tak stworzony, że potrzebuje kontaktu z innymi, przyjaźni, ba, miłości, choćby podświadomie, nawet, gdy nie przyznaje się do tego przed samym sobą. Tylko wtedy jest szczęśliwy - gdy zaspokaja również potrzeby wyższego rzędu.

Wymądrzam się?

Na Waszym miejscu postarałabym się choć trochę otworzyć. Nie od razu, może za jakiś czas, troszeczkę... Stopniowo.
Nie Ludzia, nie wymądrzasz sie, dobrze mówisz po częsci przynajmniej, ale ja jakos nie mam zaufania do ludzi, musze ich dopiero bardzo dobrze poznac zeby móc sie otworzyc, poczuc swobodnie.Mój brat mi nie raz mówi ze jestem dzikuskaNo ale co ja na to poradzeMam 3 dobrych znajomych z którymi swietnie sie rozumiem i jest okNo i mam jeszcze Was-jestem z Wami o wiele bardziej zzyta niz z kolegami z klasy
Cytat:
j

mądrze gada, dać jej wódki
hahaha agatka

A co do tego typa,wez go olej-hmmm wiem łatwo powiedziec , ale mam nadzieje ze nie pokazałas mu ze Cie to ruszyło ze on tak do innej..

Mango ja tez chce zdjecia tych poczwar!!!!!!!
Stary 2007-12-01, 20:09   #1910
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przecież nie ja wydałam te 1000 tylko pisałam, że ogólnie tyle poszło w 2 dni zakupy robiłam z mamą i jej TŻ'em, więc równomiernie się rozłożyła suma na 3, powiedzmy

Co do sylwestra - zostaje w tym roku w domu z dzieciakami, aby mama mogła wyjść na bal z TŻ'em.
Aaaa myślałam, że sama takie prezenty zrobiłaś
Niezłe poświęcenie naprawde jesteś dobrą córką Czyli w tym roku spędzamy sylwka "razem" przed kompem

Cytat:
Witam Kochane
Rano pojechałam z koleżanką do Katowic,kupiłam mamie na urodziny piękny złoty zegarek u jubilera! po prostu powalił mnie na kolana(cena też,ale matulę ma się tylko jedną) no i zakupiłam go,otrzymałam piękne pudełeczko od niezmiernie miłego pana sprzedawcy i 24 miesiące gwarancji muszę tylko jeszcze jechać go skrócić . No i tradycyjnie nie obyło się bez wizyty w Rossmanie zakupiłam sobie nowy szampon do włosów,herbatę i oliwke do dzieci,bo Tż-et ma mi zrobić masaż mi w ciągu 3dni poszło 500zł już a zostało mi tylko 200 i trzeba kupić prezenty na święta dla rodziców,bratanka,brata,e h..Aa później właśnie przyjechał mój luby i pojechaliśmy na 3stawy->kolejne zakupy ale nic nie znalazłam,więc pojechaliśmy do SCC i kupiłam mu tam już prezent na święta,uf mam z głowy teraz jeszcze do koleżanki z klasy na mikołajki,myślałam żeby jej kupić takie wieeeelkie puchowe papcie,myślicie że to dobry pomysł.
Co do sylwestra wybieramy się z Tż-etem do jego znajomych,taka domówka w niewielkim gronie.
no, to miałaś zabiegany dzień
A ten zegarek.. no no świetny pomysł masz racje mamcie ma się tylko jedną, dlatego ja tez musze coś specjalnego mamie i Tacie kupić na te święta... Zasłużyli bo w tym roku wyjątkowo wiele smutków ich przezemnie spotkało...

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ja tez nie umiem jezdzic, ale mam zamiar isc z kolezankami, trudno przynajmniej bede na pupie jezdzic
hahahha dobre Powiem Ci Mercy, że w sumie to nie taka głupia sprawa, ja na tej wycieczce najwyzej tez pojeżdze na tyłku, a co.. Chociaż.. w sumie mam troche zbyt kościsty, ale cóz

Madame_apple kurcze własnie jakos niczym szczególnym się nie interesują, dlatego mam ogromny orzech do zgryzienia...
A może jakbym tacie kupiła jakąś fajną koszulkę... Np. ze śmiesznym naapisem... Tylko, że gdzie ja taką dostane ??
A mamie.. no nadal nie mam pojęcia !! grrr...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-01, 20:13   #1911
asiek14
Zakorzenienie

uff... troche nauczona, odsprzątana i oczytana
dzisiaj jeszcze skończę czytać jedna ksiązkę - niesamowicie wciągająca

jabłuszko - jeszcze nie mam pomysłu na prezent, pewnie kupie pod wpływem chwili

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 20:16   #1912
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:

A co do tego typa,wez go olej-hmmm wiem łatwo powiedziec , ale mam nadzieje ze nie pokazałas mu ze Cie to ruszyło ze on tak do innej..
nie pokazałam, bo byłam wtedy lekko znieczulona niezdrowymi % ;P
dziś mnie to tknęło
Stary 2007-12-01, 20:23   #1913
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Niezłe poświęcenie naprawde jesteś dobrą córką Czyli w tym roku spędzamy sylwka "razem" przed kompem
hm... wstępnie aczkolwiek może się coś jeszcze zmieni, bo dzieciaki chciały kogoś tam pozapraszać, więc ja bym była sama... Ale jest ktoś, kto pewnie byłby chętny przyjść i ponudzić się ze mną, bo dostałam od tej osoby zaproszenie na impreze, ale że odmówiłam z przyczyn w/w - uznał, że beze mnie nie idzie

No ale czas pokaże
Stary 2007-12-01, 20:26   #1914
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
faaaajny dzień miałaś No i kolejna kochana córka wśród wizażanek Córy marnotrawne,gdzie jestescie....??
w ogole jak Ci zazdroszcze tego masazu.... Moj TZ jak juz go bede miala bedzie musial umiec robic dobry masaz - uwielbiam byc masowana....ech
Oj mój Tż-et bosko masuje,naprawdę.Ostatnio jak mi masował nogi,bo strasznie mnie bolały,to odpływałam
Cytat:
no, to miałaś zabiegany dzień
A ten zegarek.. no no świetny pomysł masz racje mamcie ma się tylko jedną, dlatego ja tez musze coś specjalnego mamie i Tacie kupić na te święta... Zasłużyli bo w tym roku wyjątkowo wiele smutków ich przezemnie spotkało...
Moi rodzice też ze mną mieli kłopoty,więc myślę tak samo.Ja na prezent dla taty wybrałabym; portfel,albo jakiś super brylok do kluczyków,komplet kosmetyków,saszetke na dokumenty,albo pędzel do golenia w takim specialnym czymś.Dla mamy natomiast jakiś śliczny szaliczek&rękawiczki,kosm etyki-dobry krem,podkład,cienie do oczu książkę,perfum, jakieś korale,albo komplecik biżuterii,zależy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć,pomysłów mam mnóstwo

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-01, 20:26   #1915
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
oj...fajnie by bylo...
Cieszę się, że się zgadzasz ze mną

Cytat:
Jezu mam to samo, szczególnie jak chodziłam do gimnazjum to tez byłam w ten sposób gnębiona.Nie wiem skad sie tacy ludzie biora i co im nie pasuje skoro nawet mnie nie znaja i nic nikomu nie zrobiłamEch..szkoda słow..dobrze ze od kad chodze do liceum rzadko widuje tamte twarze..

Nie Ludzia, nie wymądrzasz sie, dobrze mówisz po częsci przynajmniej, ale ja jakos nie mam zaufania do ludzi, musze ich dopiero bardzo dobrze poznac zeby móc sie otworzyc, poczuc swobodnie.Mój brat mi nie raz mówi ze jestem dzikuskaNo ale co ja na to poradzeMam 3 dobrych znajomych z którymi swietnie sie rozumiem i jest okNo i mam jeszcze Was-jestem z Wami o wiele bardziej zzyta niz z kolegami z klasy

Mango ja tez chce zdjecia tych poczwar!!!!!!!
Echh, tak to jest Niestety... nie warto wylewać łez z powodu wredzioli życzyła mi w każdym razie zapewne, żebym też nogę miała w gipsie

ja również nie mam zaufania do ludzi Zbyt wiele razy zawiedli właśnie te moje zaufanie... Zbyt naiwna byłam zawsze. Trzeba być twardym i wyrachowanym

Mam tak samo Uwielbiam tutaj tak z Wami pisać Dzięki Wam odzyskuję wiarę w ludzi Jesteście wszystkie świetne

Dobranoc kochane
Tamonitko - pamiętaj o kontroli *godz. 6:00*

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 20:27   #1916
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
nie pokazałam, bo byłam wtedy lekko znieczulona niezdrowymi % ;P
dziś mnie to tknęło
yhhh właśnie... jak jesteś po alku to jakoś się trzymasz-cud miod i orzeszki. Ale nad ranem dół. Wiele razy to przeżywałam przez jednego faceta... Kiedys nawet tknelo mnie o 4nad ranem,po imprezie kiedy wysiadlam z kolejki. Szlam ponad pol godziny na piechote do domu bo nie bylo busa i plakalam przez kretyna.
I nie wiem czy to kwestia tego,ze tyle razy mnie zawiodl czy mojego charakteru, ale teraz czuje chęć odwetu. Mam ochote jakos mu zagrac na nosie...Choc wciaz mi sie podoba i cos do niego czuje,to juz nie moglabym z nim byc...-ale chce,zeby to on zalowal,ze nie moze juz byc ze mna. Takie glupie "dziewczynskie" zagrywki,wiem, totalnie głupie...Ale musze jakos odreagowac po tych wszystkich przeplakanych razach,po prostu musze.

UUU... Ather, o kim mowa...?

Stary 2007-12-01, 20:31   #1917
asiek14
Zakorzenienie

ja sie już na dzisiaj zmywam może podczytywać was jeszcze będę ale ksiązka na łóżku wzywa...
do jutra

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 20:37   #1918
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja zaczynam sie nudzić w domu
Iz tego wszystkiego chyba zaraz uciekne spać ;D

Stary 2007-12-01, 20:38   #1919
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zaczynam sie nudzić w domu
Iz tego wszystkiego chyba zaraz uciekne spać ;D
Zapraszam do mnie,mam kupe sprzątania

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-01, 20:43   #1920
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Zapraszam do mnie,mam kupe sprzątania
Wiesz ile nagle rzeczy mi sie przypomniało, aby zrobić?
Ojc, tutaj poukładac w szafce, tu znowu maseczke zmyć - bardzo czasochłonne zajęcia, więc wybacz

Kumpel ma moją fotkę na telefonie i co? Własnie od niego esa dostaje, ze już jakies 3 dziewuchy zazdrosne jaki bezsens w ogole. Rozumiem gdybym była jego dziewczyną czy cos, ale no

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości