|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrz jak potrafię szybko kogoś zająć![]() Cytat:
dla mnie bomba![]() Na tvn leci jak stracić chłopaka w 10dni
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie nie wiem dokładnie ile przeznacze, ale jak już wylicze to napisze i wtedy mi pomożesz troszke dobrze ? Cytat:
Mangoniu, nie wiem czy będe o 6 pewnie znów mi się pospi jutro ![]() Ale na sniadanie tu wejde Tzn. jak będe jadła sniadanie Jutro będzie jeszcze lepiej !!
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to smigam na tv ;D
edit: a jednak nie ide. przypomniałam sobie, ze miałam szukac fryzury na studniówkę ;D
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ather podziwiam Cie
a ten 'obraz' faktycznie musi być bardzo ciekawy ^^narazie brak, może jakaś domówka, a może po prostu zostane we wlasnym Cytat:
a woda to z oceanu ktory byłby tak czysty że prosto do picia Cytat:
|
||
|
|
|
#1926 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech..az mi sie zachciało juz teraz isc na lodowisko![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspomnisz moje słowa ![]() A tak w ogóle Ather jaki ty masz sprosny podpis ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
na Sylwestra wynajelismy z TZ wille w Karpaczu i jedziez moimi rodzicami i jego tata bo jego mama nie zyje..
Juz sie nie moge doczekac!!!! My dzis bylismy na zakupach,lazilismy 6 godzin po miescie!!!! na dodatek wialo i lalo, wrocilicmy padnieci na maxa... poszlismy jeszcze na chinski bufet,najadlam sie tak,ze szkoda gadac...ale bylo pyszne wspanialy dzien wogole po zakupach polozylismy sie na sofach,pod kocykami i zrobilismy oko.Teraz ogladamy Tv i niedlugo spac bo TZ pracuje jutro..Co do prezentow to rodzice dostana cyfrowke Kodaka(bo maja nowego pieska,cocker spaniel czarny,cudo ) i mama narzekala,ze nie ma aparatu zeby porobic mu fotki. Siostra dostanie torbe Diversa, skarpetki ze swinka (bo my tak na nia mowimy swinka juz od paru lat ) i dzis znalazlam swieczki rozowe w ksztalcie swinek!!przepiekne!!i tez je dostanie )Tata jeszcze butelke dorej whisky i jakiej pyszne czekoladki z gorzkiej czekolady bo uwielbia ![]() ja ostatnio wynalazlam czarna czekolade Green&Black z kawalkami wisni. Juz wiem co znaczy okreslenie ,,niebo w gebie'' ![]() jutro Tz rano do pracy a ja planuje wypad na ciuchy, ugotowanie rosolu i gulaszu i moze basen ![]() spokojnej nocy robaczki
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Laski mykam do łóżeczka poczytać troszke
![]() Miłego wieczorku i kolorowych snów wam życze ![]() Do jutra. Dobranoc
|
|
#1929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna kochana córka ![]() w 3 stawach byłaś? i znowu do mnie nie wpadłaś? o Ty niedobra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.koszulki.com/ ![]() Cytat:
bo brzmi kusząco ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajne pomysły na prezenty chciałabym mieć jakąż własną kasę dodatkową, mogłabym sobie pozwolić na większe wydatki prezentowe ![]() obejrzałam z siostrą film na kompie i chyba się położę już ![]() coś brzuch mnie boli dobrej nocki Kochane
|
||||||
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
Agolek to super się Wam ipreza zapowiada
A te skarpetki ze swinka i skarpetki-Ja juz powoli sie zabieram spac.Dobranoc, niech sie Wam przysnia aniołki
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
agolek, zazdroszcze ci tego sylwestra!
u mnie jeszcze planow jakichkolwiek brak. nikt ze znajomych na razie nic nie planuje. znajac zycie, to dzien przed 31.12 dowiem sie, gdzie spedze sylwestra ![]() nie mam w ogole czasu na zrobienie zakupow. caly tydzien bede miala zawalony sprawdzianami ( w tym trzy z rozszerzen ). mam nadzieje, ze nie polegne. musze kupic TZ ksiazke na mikolajki, ale nie wiem nawet kiedy znajde na to czas.. aj.. marze o obkupieniu sie ubraniami, ale to jest w moim przypadku bardzo czasochlonne (ah, kobiety ). doba jest za krotka!
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Pies obudził mnie aż 0,5h przed 'moim czasem'!
![]() Śnieżko, Ty się tu z bankrutów nie nabijaj ![]() Tamonitko, cieszę się, że Tobie tu też jest dobrze ![]() Można się wygadać, gdy coś kogoś gryzie i nikt tu nikogo nie "oleje" ani zbeszta. Gdyby tacy byli wszyscy, byłoby świetnie
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dzieczynki
ostatnio nie mam kompletnie czasu tu zaglądać
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miło znów 'czytać' ![]() ![]() Przypomniało mi się co dzisiaj wystąpiło w moim śnie Od 0-3 (3 to te najgorsze.) I śniło mi się, że wchodzi mama, a ja jej pokazuję ostatnie jajko w lodówce (po części sen realny )... a tam cyfra 5
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohayo dziewczyny I od razu życzę udanego dnia - przede mną trochę nauki ![]() Agolku - wspaniały Sylwester Ci się zapowiada - pozazdrościć tylko Mam nadzieję spędzicie razem niezapomniany czas
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę udanego dnia Ja mam jutro sprawdzian z biologi... dziś sobie to uświadomiłam ... Ta baba wymyśli takie rzeczy, że wszyscy padniemy. Klasa, która już go pisała nie była w stanie nawet przytoczyć pytań, które się tam pojawiły Na pewno są takie jak dla jakiś speców od biologii...
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ather - tez mam dużo nauki, rozłozyłam to na dwa dni a i tak wydaje mi się dużo ;( Mango - Miałaś jajcarski sen ![]() A ja juz po sniadaniu, zaraz się ubieram i lecę się uczyć. Później z mamcią na zakupy jakies . Postanowiłam, że chce umieć szpagat i juz od kilku dni sie rozciagam [ btw. idzie coraz lepiej, 10 cm brakuje ]. No i wczoraj przyciskam się do podłogi i co? Pyk i przewracam się jak pionek na bok. Zanim doszła do ładu i składu minęły dobre 3 minuty, coś pod kolanem "pyknęło" i mam pozamiatane na dzisiaj z rozciaganiem.Znalazłam sukienke na studniówkę! Taka o jakiej marzę! Tylko teraz chciałabym wiedzieć, w którym sklepie ona na mnie czeka . Dam za nia każde pieniądze, wezme pożyczkę itp, ale ja ją muszę mieć ^^Miłego dnia
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
specjalnie nie kupiłam ziemniaków bo miałam ochotę na makaron do obiadu... to mama załatwiła ziemniaki od sąsiadki i tak sie nie dam ![]() nefre - ty uważaj z tym rozciąganiem bo ja tak sobie kiedyś ściegno naderwałam i do dzisiaj wracam do formy po tym. tyle ze ja robiłam szpagat bez rozciągania, siadłam i chrupnęło
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
nefre, pokażżżż sukienke!
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Załaczyłam. Mam dwa typy jak widzicie, bardziej skłaniam sie ku tej popielatej. Tylko gdzie ja taką znajdę? ;(
|
#1942 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napwno bedzie duzo smiechu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak widze nie jestem sama to pokrzepiajace![]() Cytat:
Ja sie ciesze na tego Sulwestra strsznie zwlaszcza,ze tak rzadko jestem w domu...Dlatego jade tylko z rodzicami w koncu mozemy spedzic czas naprawde razem. Z dala od domu,gdzie nie trzeba sprzatac,gotowac i wogole. Mama bedzie napewno duzo bardzej wyluzowana bo ma duzo stresow w pracy. Zmiana otoczenia pozwoli wszystkim sie zrelaksowac. No i teraz oficjane dzien dobry ![]() TZ poszedla do pracy,ma jakos 1-2 wrocic. Mnie wlasnie czlowiek-swinia(czyli moja siostrzyczka obudzila sms'em wiec wzielam laptopka i patrze co naskrobalyscie.![]() Planuje zaraz wstac, wstawic rosol, potem skoczyc do sklepu bo zapomnialam pare rzeczy wczoraj, ugotowac gulasz z pieczarkami,papryka i chuda wieprzowinka,zrobilc paste jajeczna ze szczypiorkiem bo TZ uwielbia Przy okazji jak bede w sklepie to kupie mu cos na Mikolajki jakies slodycze i pamrancza i zrobie fajna paczke musze tylko dorze schowac zeby nie znalazl.![]() potem jak on wroci chcemy pojechac jeszcze po prezent do jego taty.Juz wiemy co i gdzie wiec powinno pojsc sprawnie. To co sie wczoraj na miescie dzialo to jais horror. Ludzie wykupuja wszystko jakby to mial koniec swiata nastapic zaraz. Ciuchy,telewizory, jedzenie,zabawki i co tam jeszcze. A przeciez tak naprawde to nie o prezenty chodzi najbardziej, przynajmniej dla mnie. No to milego dnia robaczki
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku masz rację. Tu nie powinno chodzić o prezenty, jednak dla wiekszości Świeta tylko z tym sie kojarza. A szkoda, bo to, wg. mnie, naprawde magiczny czas i powinno się patrzec na inne pozytywne aspekty spędzenia Świąt w gronie najbliższych.
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
ja sukienke na połowinki uszylam u krawcowej. była taka jaką sobie wymarzyłam
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Na wizażu ;D Allegro dzisiaj przeczesuję ^^
P.S. Moj 3 333 post ;D
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agolek - Twój sylwester na pewno będzie udany
, a pomysły na prezenty super ![]() Zgadzam się w 100% ![]() nie śmiałabym ![]() Cytat:
Cytat:
dostałam z ostatniego sprawdzianu dop-a :Pa i zapomniałam się wypowiedzieć na temat Twojej nauczycielki od fizyki ... jestem w stanie pokazać tylko tyle Eh ja też mam dużo nauki na ten tydzien Miłego dnia
|
||
|
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah ![]() A wiesz, ja wczoraj rozciągałam się z tych ćwiczeń na szpagat na fitnessie... Drugi dzień i mam teraz taki ścisk w brzuchu, bo mi się uszkodził przy tych "stojących pompkach" Byłam też ledwo po obiedzie i mam kontuzję wewnętrzną Nie rozciągam się na razie, bo sierota ze mnie nieziemska ![]() Śliczne sukienki ![]() Cytat:
Codziennie mam nienormalne, straszne sny, ale po przebudzeniu nie pamiętam jakie Te jajko zapadło mi w pamięć Miłego dnia ![]() Cytat:
Pamiętaj! Najlepiej 1! ![]() Uuu, dzidziuś Oby ten sen nic nie zwiastowałA babka z fizyki rox I tak wygląda tu "normalnie"!;DJa też mam dużo nauki, ale... ryla mnie to po raz kolejny ![]() Miłego dnia ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

jaki bezsens w ogole. Rozumiem gdybym była jego dziewczyną czy cos, ale no
.Ja na prezent dla taty wybrałabym; portfel,albo jakiś super brylok do kluczyków,komplet kosmetyków,saszetke na dokumenty,albo pędzel do golenia w takim specialnym czymś
Dzięki Wam odzyskuję wiarę w ludzi 

o Ty niedobra

brakuje ]. No i wczoraj przyciskam się do podłogi i co? Pyk i przewracam się jak pionek na bok. Zanim doszła do ładu i składu minęły dobre 3 minuty, coś pod kolanem "pyknęło" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dostałam z ostatniego sprawdzianu dop-a :P