|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
![]() no co Ty..ja to widzę oczyma mojej wyobraźni... można by opatentować to i zrobić na tym niezłą kasiorę
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1053 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może faktycznie póki metka jest z delikatnego materiału to sobie daruję obcięcie Niektóre ciuszki mam na szczęście z rozmiarem nadrukowanym od środka Fajne rozwiązanie![]() Przesłodkie! a ten pajacyk z delfinkiemCytat:
Taki nietypowy wzór![]() Ja jednak zostaje przy 'neutralnych' wzorach i kolorach, bo wózek przyda się kiedyś przy drugim dziecku ![]() a propo brzuszków.. codziennie obserwuję swój brzuszek, czy czasem nie pojawia się jakaś 'niespodzianka' Liczę, że odziedziczyłam skóre po mamie.. po szóstce dzieci nie ma ani jednego rozstępu! Póki co widać kreseczkę biegnącą pod i nad pępkiem.. i wokół pępka mam taką ciemniejsza otoczkę z odrobiną popękanych naczynek
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-04-21 o 15:54 |
||
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziarałas się u liroya? no ja Cie proszę.. wrzuć w klubie przynajmniej..a jak Ty tam trafiłaś? |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Normalnie. Przez drzwi ![]() Zaczęłam studia , szlam ulicą, patrzę gabinet tatuaży pierwszy w miarę profesjonalny to weszłam usiadłam. Powiedzieli ze wymyśla mi jakiś wzór. Jedyne czego nie chciałam to delfinów i celtycko/ chińskich napisów. I tak otrzymałam motyla na sercu. Dobrze ze w miejscu do którego niewiele osób ma dostęp ![]() Pod koniec zeszłego roku byłam umówiona na kolejny/ lub poprawę tego co mam ale juz w innym salonie. Juz nie poszłam bo w ciazy byłam. Nad klubem sie zastanowię ![]() Zobaczę czy dam radę zrobić zdjęcie. Ale tatuaż do arcydzieł nie należy Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-04-21 o 15:58 |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może to popękane naczynka?
|
|
#1057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja i ja czeka na paczkę z żarełkiem dla sierściucha ![]() Koniecznie musisz się uśmiechnąć do kuriera ![]() Ja zawsze zamawiam paczki do pracy i przynajmniej mąż nie widzi ... więc mu nie żal ![]() No ale ty tak nie dasz rady
|
|
#1058 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To co innego, ja nawet nie umiem tak podrzucić naleśnika żeby się obrócił, stosuję łopatkę. ![]() Cytat:
Ja strasznie nie lubię jak nie ma metki, mało która mnie gryzie, a czasem jakieś informacje z nich się przydają, za to mój mąż wycina wszystkie (najchętniej z takich rzeczy których pranie w pralce jest dyskusyjne zanim ja zdążę przeczytać wskazówki o praniu ) i dziecku też mówił że wszystkie poobcina. :PCytat:
To tym bardziej ciekawie brzmi, też proszę o wrzucenie.
|
|||
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1060 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczniaste, uwielbiam ciuszki z fajnymi napisami Cytat:
Zrobiłam wstępną listę na gemini - 400zł, a potem zaczęłam was nadrabiać... inhalator, nawilżacz powietrza...
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|||
|
|
|
#1061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty to taka szalona trzydziecha jesteś czyli się zgadzasz..to czekamy.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie przejmuj się..jak masz za 400zl to masz darmowa przesyłke.. potem zrobisz drugie zamówienie i znowu wyślą Ci za darmo, bo przekroczysz 300zł
|
||||
|
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Tija - moze byc, ze naczynka. Poprzegladalam sie w domu i chyba spanikowałam za szybko ale bede sie obserwować...
|
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiesz do kiedy ta promo? Wyplata dopiero za tydzien, a teraz splukana jestem :P
Nadrobic Was to jakas masakra :P Jade z Tz do wirlkiego miasta obczaic kolory, moze cos wybierzemy do naszego mieszkania i zahacze o pare kosmetycznych sklepow :P
|
#1066 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Pierniczku śliczności nakupiłaś!
Cytat:
Cytat:
i mam sokowirówkę więc sama wyciskam! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po wizycie w poradni. W sumie nic nie wiem bo było na szybko, z resztą o mało by mnie dziś nie przyjęli. Dostałam glukometr, mam mierzyć cukier 4xdziennie i za tydzień przyjść z pomiarami. |
||||||
|
|
|
#1067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety nie spojrzałam juz gupia ja....
|
|
|
|
|
#1068 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam właśnie nebulizator i dla mnie to mistrzostwo świata....tylko zgubiłam jedną część i nie mogę jej znaleźć ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Ja na początku też zostawiałam różne rzeczy a teraz po tych 11 latach to ja nawet nie wiem czy to jeszcze mam....Tym razem nie zamierzam już zbierać niczego....A kikuta u nas nie było bo nie było pępka:P ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Ja zawsze chciałam Mateusza Ale kilka koleżanek mnie uprzedziło Mój TŻ ma na imie Tomasz![]() My też wybraliśmy "zwyklaka". Już mnie męczy moda na coraz bardziej wymyślne imiona i jak znajomi się pytają o imię i słyszą Michał to zawsze jest takie westchnięcie/zawód. Ale w tyle to mam ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Nie wiem czy oglądałyście Pamiętniki Wampirów albo The Originals:P Ale tam jest jeden Eliasz tudzież Elijah po ang I zawsze byłam w tym imieniu zakochana....niestety do czasu. Oliwia ma w klasie jednego Elijah i jest brudny, wiecznie zawszony i bardzo niegrzeczny.....---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inhalator i nawilżacz możesz kupić po porodzie gdy zajdzie taka potrzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi materacami w łóżeczkach turystycznych to jest tak, że one są spoko na jakiś wyjazd weekendowy czy krótkie wakacje, gdyby dziecko mialo w takim łóżeczku spać na stałe, to trzeba włożyć porzadny normalny materac. I w łóżeczku tego typu nie da się używać monitora oddechu przez miekkie dno.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1071 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Oliwia się urodziła z wytrzewieniem jelitowym. Teraz nadal nie ma pępka - jeden problem mniej nie poprosi o kolczyka
|
||
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Korzystałam dziś z pięknej pogody 3 słoneczny dzień pod rząd rzadko się zdarza Najpierw zjadłam śniadanie u koleżanki, później byłam na maseczce u kosmetyczki, później spacer i muszę Wam coś powiedzieć. Jest coś lepszego niż truskawkowy w białej czekoladzie......to jest magnum z masłem orzechowym :brzyd al:![]() ![]() Moje hormony też szaleją i mam doła bo się w nic nie mieszczę. Wszystko jest aktualnie nie tak, nikt mnie nie lubi i nie kocha... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Moje dziecko boi się każdego bólu Myślę, że u niej kolczyki w innych miejscach to chyba tylko pod narkozą ) To jest taki delikates, że wejście w krzaki to dla niej jest już super hiper wyczyn podnoszący adrenalinę....nic się w matkę nie wdała... |
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam przepysznego bakaliowego rożka ![]() A no chyba, że tak To możesz spać spokojnie, Twoja córka nie przyjdzie do domu z kolczykiem i tatuażem
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyciągnęłam rodzinkę do parku na gofry i były miedobre :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie byłam wczoraj w biedrze i widziałam na cenach w lodowce magnum peanut ale nie było w srodku ale to i dobrze bo jeszcze mocniej by mi sie gardło pochorowało :P nie wiem kiedy zjem loda chyba za miesiac dopiero
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
Jestem smutna dzisiaj poprosiłam mojego kochanego mężczyzne- stara sie więc opiewam go :P żeby w biedrze kupił lody . Dzwoni że są malagowe jęzor mi wyszedł już snułam takie plany w głowie i miałam prawie filmy przed oczami jak pochłaniam litrowe opakowanie ahhhh ekstaza... Coś mnie natchnęło i mówię sprawdź skład i było że rodzynki są na winie malaga i czar prysł
. Jak myślicie można takie coś jeść czy nie bardzo. Powiedziałam żeby nie kupował tych lodów ale sama nie wiem jak to jest przecież dzieci też jedzą takie lody , ciekawe ile tam tego alku jest...
|
|
|
|
#1079 | ||||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
To trzymam kciuki żeby dobrze szło z cukrami. ![]() Cytat:
Michał to bardzo fajne imię. Też nie lubię tych "wymyślnych" za bardzo. ![]() Mnie też tak wciskali antybiotyki jak byłam dzieckiem, beznadzieja. ;/ ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Noo, tyle zwlekałam ze spróbowaniem Magnumów, a teraz nie mogę ich zjeść, niefajnie z tym gardłem. ;P ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Hmm pewnie bardzo mało jest, ale ja bym chyba nie jadła - z tym, że ja z tych scykanych i nastraszonych przez gina płynem do płukania ust.
|
||||
|
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo, żeby ustawić dietę i coś powiedzieć trzeba zobaczyć pewnie jak organizm w ciagu dnia radzi sobie z cukrami..który posiłek zwiększa ich poziom itp.. mam nadzieję,że bedą pomyślne wieści.. Cytat:
smoothie z łożyska..uu rarytas.. z drugiej strony jedzenie łożyska to spadek ewolucyjny..zwierzęta tak robią, bo chodzi o zawartość jakis tam cudów niewidów potrzebnych kobiecie-samicy wyczerpanej po porodzie dojść do siebie.. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Jutro zobacz czy nadal są
bo jest sieć taka czerwonych krótkich kreseczek ehhhh
Te metki zazwyczaj są takie delikatne, że prędzej ten ucięty kawałek co zostanie będzie drapał niż metka 

czerwiec 2015
ale akurat to mam opanowane

<3

do niego też kupuję się materac? i jest podobne jeśli chodzi o wygodę? Turystyczne też chcemy kupić ale myślałam że tylko na wyjazdy.
i mam sokowirówkę więc sama wyciskam!

klask i: