Scent Bar LIX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-21, 14:23   #1681
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIX

Ju, jak zdrowie?
Odnośnie perfum dla Cię to wpadło mi niechcący w oko Mad Madame JHAG, znasz? Ja nie znam, ale z opisów brzmi "Twojo".
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 16:10   #1682
Parabelka
Panaroja

snad oczekiwania na ciepło
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. pff Ale ja kiedyś rzekłam dokładnie to samo, a teraz mnie straszliwie urzekły.
2. ja też! Znowu znudziły mnie mono-dymy i chce mi się czegoś wyszukanego, zmiennego. Najlepiej leśno-ziołowego i pogańskiego. Nawet Black mnie nudzi, nie wiem czy go nie pożegnam...
1.znaczy mus przeteścić ponownie
2.nowy trynd tej wiosny, wszystko nam się zmienia
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Może nie uwierzysz, ale dokładnie to samo sobie pomyślałam dzisiaj przy półkach. Tylko mnie się jeszcze Organza taka wydała. Amarige klasycznego nie lubię, ale zapewne też należy do tej grupy porządnych perfum.

No nic, jestem skazana na niszę

Tam prędzej znajdę mój kwiat śliwy jak sądzę, tylko nie po drodze mam teściarnie. Buuuuu.
1.należy Organzy dawno nie wąchałam , ale pamiętam ze mi się nigdy nie podobała .Chyba muszę znowu sprawdzić, czy dalej mi się nie podoba
2.

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 16:53   #1683
Redhaired Witch
Nindżopesz

Pilne pytanie - kupiłam flachę Słodkiej Łąki no i... nie pachnie jak Słodka Łąka. Znaczy pachnie, ale rozwodniona, bardziej alkoholowa, słabsza i niesłodka. Czyli co, zwietrzała? Czy może ta z próbki była stara bo bardziej daje kocanką i jest słodka? (wiadomo, kocanka = maggi a tak pachną jak się psują).
Spróbuję zagadać o wymianę... ale właśnie, wymianę? A może one muszą tak pachnieć?
Stary 2016-04-21, 18:00   #1684
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pilne pytanie - kupiłam flachę Słodkiej Łąki no i... nie pachnie jak Słodka Łąka. Znaczy pachnie, ale rozwodniona, bardziej alkoholowa, słabsza i niesłodka. Czyli co, zwietrzała? Czy może ta z próbki była stara bo bardziej daje kocanką i jest słodka? (wiadomo, kocanka = maggi a tak pachną jak się psują).
Spróbuję zagadać o wymianę... ale właśnie, wymianę? A może one muszą tak pachnieć?
Współczuję, niezły rozdźwięk

No ale nawet jeśli muszą, a Ci to nie leży, to zagaduj o jakieś wymiany, zwroty etc. Zawsze warto, po co na co się męczyć?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 18:19   #1685
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Współczuję, niezły rozdźwięk

No ale nawet jeśli muszą, a Ci to nie leży, to zagaduj o jakieś wymiany, zwroty etc. Zawsze warto, po co na co się męczyć?
Zagadałam jaka sytuacja i że chcę zwrócić. Podejrzewam, że zwrócić się nie da, może w drodze łaski wymienią. Wtedy nie będę rozpakowywać nowego tylko im odeślę :P A potem wezmę kasę i pojadę przetestować ustrojstwo na żywo w MSB i ewentualnie tam kupić, o.
Stary 2016-04-21, 18:33   #1686
rachell111
Zakorzenienie

Master plan
Stary 2016-04-21, 20:22   #1687
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie lubie uzalania sie nad sobą i stękania, ale dzisiaj tak mi zle, ze muszę to wywalić z siebie. Chyba nam kryzys wieku średniego. Niezadowolenia z siebie, utycia zbytnio, przesytu w szafie - tu akurat obiecałam sobie zero zakupów i miesiąc daje ładnie rade juz. Gorzej z kosmetykami. No generalnie dzien paszteta/ kaszalota itp mam
To na pewno hormony - nie przejmuj się i nie przywiązuj do tej myśli, zmieni się twoja opinia aż nie będziesz wiedzieć, kiedy

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Dziewczyny, SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przysięgam że zaraz się chyba posikam ze szczęścia!!!!

Wczoraj zrobiłam remanent w szafie. Wyrzuciłam wszystko, co stare, rozciągnięte, zmechacone, nienoszone, za małe.
Zostało mi niewiele ubrań, ale przynajmniej teraz łatwo je znaleźć pośród sterty niepotrzebnych szmat. I nagle mam się w co ubrać.

Chłop zerknął do mojej szafy i stwierdził... że sam też musi tak zrobić!!! I wyobraźcie sobie, że mój Chłop-Hoarder wczoraj przez dwie godziny bez żalu i bez litości pakował do worów wszystkie ubrania, których nie nosi!

Nadal nie mogę w to uwierzyć... no nie mogię no.

Cytat:
Ju, jak zdrowie?
Odnośnie perfum dla Cię to wpadło mi niechcący w oko Mad Madame JHAG, znasz? Ja nie znam, ale z opisów brzmi "Twojo".
Zdrowie... nie za dobrze... jutro mam nadzieję na konsultację u gastro

Mad Madame mi śmierdziało kupą przy pierwszych testach, teraz już nie - może...?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 20:39   #1688
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
To na pewno hormony - nie przejmuj się i nie przywiązuj do tej myśli, zmieni się twoja opinia aż nie będziesz wiedzieć, kiedy

Zdrowie... nie za dobrze... jutro mam nadzieję na konsultację u gastro
Ju, dziękuje Juz lepiej

Oj, czemu niezbyt? jakies wiesci? Widziałam na fb, ześ w szpitalu była - coś wiadomo?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 21:10   #1689
justynaneyman
Zakorzenienie

Nie chciałam tutaj mówić, ale skoro sie wydało... nie nic nie wiadomo, badają, na oddział gin. mnie położyli, na żołądek dali mi ranigast, po którym wylądowałam w łazience i mało się nie przekręciłam, a pani doktor, ktorą wezwałam, że podejrzewam u siebie niedokwasotę, powiedziała, że owszem, o nadkwasocie słyszała - a o niedokwasocie - nie. I spojrzala na mnie jak na wariatkę.

Stary 2016-04-21, 21:13   #1690
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No tylko to co mi polecałyście!

Ogólnie L'eau Lutensowe, o ile będą.

Ateliery - o ile będą, ale raczej z opisów netowych nic dla mnie. Cedre Atlas mieliśmy próbkę i mocarny to zapach, w sensie dla mnie zbyt intensywny. Jednak bardziej męski, aczkolwiek zachęcił mnie do sprawdzenia reszty - ponownie, o ile będą.

Może wpadnę do L'Occitane, acz tylko rekonansowo.

No i tak się kręcę wokół zapachów magnoliowatych, to całe Gucci mnie nie odepchło tak do końca. Aczkolwiek nie wiem, nie wiem. Skoro mnie nie wzięło, to sprawa chyba przesądzona.

To że szukam drugi rok zapachu kwiatu śliwy, jak z Yankee Candle, to juz tak na marginesie, nie sądzę, bym go znalazła Ale z głowy nie chce wyjsć.

To co mi potrzebne na już to - świeżak w typie Escentric 02 lub sam Escentric. Jednak on zimny, na upały i taki no cóż, trochę dystansujący, ostry.

Opary żelazka sobie podarowałam Jako drugi chciałabym ten tzw "wiosenny" "kobiecy" miękki, ale nie Chloe One nie są miękkie. Jakaś niby magnolia, niby coś tam.

Czyli potrzebuję dwa zapachy - zimny, ostry, lodowaty!
Oraz fajny kwieciuch, ale nie taki standardowy jak Dolce z D&G etc. etc... Preferably coś zbliżonego zapachem do kwiatu śliwy YC.
ale opary zelazka som w tym zapachu co miał skandynawia dawac, tylko zebym ja sobie przypomniala co to był za zapach?????, kurde taka seria była ze niby skandynawia inspirowana-redzia powinna pamietac

co do tych swiezakow to mowie ci- te juniper bridge som ok i jesczze jest zapach zielonu ktory lubie-jedyny zielony strawny dla mniei naszam w lecie - corsica Furiosa
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 21:20   #1691
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie chciałam tutaj mówić, ale skoro sie wydało... nie nic nie wiadomo, badają, na oddział gin. mnie położyli, na żołądek dali mi ranigast, po którym wylądowałam w łazience i mało się nie przekręciłam, a pani doktor, ktorą wezwałam, że podejrzewam u siebie niedokwasotę, powiedziała, że owszem, o nadkwasocie słyszała - a o niedokwasocie - nie. I spojrzala na mnie jak na wariatkę.
O zesz aż mnie szarpie jak słyszę co wyrabiają z pacjentami w szpitalach ja bym chyba po czymś takim szybko stamtąd sie wypisała
Trzymam mocno kciuki aby szybko znaleziono przyczynę i aby nie było to nic poważniejszego

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 21:43   #1692
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kurde taka seria była ze niby skandynawia inspirowana-redzia powinna pamietac

co do tych swiezakow to mowie ci- te juniper bridge som ok i jesczze jest zapach zielonu ktory lubie-jedyny zielony strawny dla mniei naszam w lecie - corsica Furiosa
1. Pale mountains, small black lake? Może i faktycznie.
2. o, nad Corsiką ciągle dumam czy zamawiać próbkę, jak to pachnie, tak szczerze? A z Juniperów co lubisz?

Ja obwąchałam dziś sławetne Olympic Rainforest i łee, słabe... Mi prawie takie coś wyszło jak się bawiłam w perfumiarstwo

A Słodka Łąka z flakonu jest ewidentnie mniej bogata i słodka od Łąki z próbki. Czyli zwietrzała? Dałam się obwąchać TŻtu i matce, oboje stwierdzili, że flakonowa słabsza (a było jej z 8 psików vs 1 psik). Dopiero gdzieś tam w bazie są takie same.
Stary 2016-04-21, 22:27   #1693
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
O zesz aż mnie szarpie jak słyszę co wyrabiają z pacjentami w szpitalach ja bym chyba po czymś takim szybko stamtąd sie wypisała
Trzymam mocno kciuki aby szybko znaleziono przyczynę i aby nie było to nic poważniejszego
Jestem prawie pewna, że to żolądek i niestrawność, bardzo liczę na jutrzejszą konsultację u gastro - przyjaciółka pracująca na Banacha mi to umożliwiła.
Ogólnie - straszne jest to, że kiedy lekarze tutaj mają do czynienia z innymi dolegliwościami, niż ich działka, umywają ręce "My nic nie możemy, takie są procedury" - a oddział interny jest piętro wyżej i nie ma mozliwości, żebym tam poszla
Dziękuję Corii
Ja się czuję źle - kłuje mnie, ciągnie, a mówią, że "nie ma prawa" , no i co zrobisz? Nic! Czeka,m do jutra, do wieczora

Stary 2016-04-21, 22:36   #1694
Betty83
Zakorzenienie

znad maratonu w pracy

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ciekawe dlaczego akurat 44
bo jakbyśmy przyjęli wiecej, to by musieli spać na łóżkach małżeńskich

w maju będziemy mieć dwie wycieczki z księżmi
ale po jednym na grupę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Bo Twój głos jest fascynujący

Cytat:
Ju

trzymaj się

straszne to

a wyrostek wykluczyli?
znajomy poszedł do lekarza z ostrym bólem brzucha
rodzinny powiedział mu tylko: wrzody masz
i odesłał do domu

a wieczorem trafił do szpitala z zapaleniem wyrostka i go pokroili...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 22:44   #1695
justynaneyman
Zakorzenienie

Wyrostek mi wycinali, jak miałam 5 lat - więc wiem na pewno, że to nie on.

Stary 2016-04-21, 22:50   #1696
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrostek mi wycinali, jak miałam 5 lat - więc wiem na pewno, że to nie on.

no to odpada

oby się jak najszybciej wyjaśniło i wyleczyło
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 23:21   #1697
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. Pale mountains, small black lake? Może i faktycznie.
2. o, nad Corsiką ciągle dumam czy zamawiać próbkę, jak to pachnie, tak szczerze? A z Juniperów co lubisz?

Ja obwąchałam dziś sławetne Olympic Rainforest i łee, słabe... Mi prawie takie coś wyszło jak się bawiłam w perfumiarstwo

A Słodka Łąka z flakonu jest ewidentnie mniej bogata i słodka od Łąki z próbki. Czyli zwietrzała? Dałam się obwąchać TŻtu i matce, oboje stwierdzili, że flakonowa słabsza (a było jej z 8 psików vs 1 psik). Dopiero gdzieś tam w bazie są takie same.
nie nie, pogrzebalam w pamieci i to chodzilo mi o six scents series 2 No3

z juniperów-na pierwszy rzut wszystko mi sie spodobało, mam 3 probki i bede globalnie sie zlewac wzkrotce

corsica pachnie lisciami pomidora głównie + jakis zielscoko-moze to to drzewo mastyksowe co jest w nutach . jak dla mnie do ideału brakuje mu ziemności, bo taki zapach bym chciala- chwascisto-ziemisty, ale przynajmniej nie ma tych mdławych słodko-wodnych nutek ktore tk czesto sie pojawiaja w zielonych zapachach i doprowadzaja mnie do mdłosci. Wg mnie to nie jest zadne oszalamiajace cudo,ale chcialam miec cos fajnego zielonego i ten mi sie nadał

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2016-04-21 o 23:22
Stary 2016-04-22, 10:02   #1698
Maja102
Zakorzenienie

Znad choróbska ciągu dalszego, lekarz kazał wyleżeć wirusa, więc weekend w łóżku z książkami i filmami
A jak ładnie waga spadła z gorączki i braku apetytu
Stary 2016-04-22, 10:24   #1699
rachell111
Zakorzenienie

Justyno - To strasznie przykre, ale niestety i ja to przerobiłam, i dlatego niestety nie jestem zdziwiona, że jak idziemy z marszu gdzie popadnie to nas tak właśnie traktują. Brak słów. Nie powinno tak być, a jest.

Dlatego właśnie należy uderzać do specjalisty możliwie jak najszybciej. Wiem, że na to właśnie człowiek liczy, wpadając z bólem do szpitala, no ale ... wzdech... koszmarek.

Obyś miała racje, ja wierzę w to, że intuicyjnie wiemy co nam dolega.

Polly - thnx, to póki co pozostaje mi zamówić próbki. Dzięki.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
nie nie, pogrzebalam w pamieci i to chodzilo mi o six scents series 2 No3

z juniperów-na pierwszy rzut wszystko mi sie spodobało, mam 3 probki i bede globalnie sie zlewac wzkrotce

corsica pachnie lisciami pomidora głównie + jakis zielscoko-moze to to drzewo mastyksowe co jest w nutach . jak dla mnie do ideału brakuje mu ziemności, bo taki zapach bym chciala- chwascisto-ziemisty, ale przynajmniej nie ma tych mdławych słodko-wodnych nutek ktore tk czesto sie pojawiaja w zielonych zapachach i doprowadzaja mnie do mdłosci. Wg mnie to nie jest zadne oszalamiajace cudo,ale chcialam miec cos fajnego zielonego i ten mi sie nadał
takich nie lubię ja z kolei. NA sobie of kors.

Nie wierzę, że klikam tako oto próbkie - toż w teorii to wszystko, czego NIE chcę
"To łoże miłości. Zapach słomy, siana... można niemalże usłyszeć zgniatanie słomki na skórze."

Ale dzięki Red, bo być może będzie mi z nim dobrze. La Paille Lutensa.

No a tera szczelam w Junipery, trochę raboty jest

Ale mnie też to jara

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-04-22 o 10:33
Stary 2016-04-22, 10:27   #1700
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Znad choróbska ciągu dalszego, lekarz kazał wyleżeć wirusa, więc weekend w łóżku z książkami i filmami
Zdrówka

Ju oby się coś wreszcie wyjaśniło, strasznie współczuję... Trzymam kciuki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:33   #1701
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
spotkanko chetnie,tylko ze nie wiem czy ja sie nadaje obecnie do celow towzryskich.
Hwy not?
Cytat:

zdrówka!

I Justynie też!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:44   #1702
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ju, Maja, trzymcie się

Maja, obejrzałam SW i faktycznie nindżopesz z tego Kylo Dopóki nie zdjął maski... Chcę taki płaszcz

Cytat:

corsica pachnie lisciami pomidora głównie + jakis zielscoko

jak dla mnie do ideału brakuje mu ziemności, bo taki zapach bym chciala- chwascisto-ziemisty, ale przynajmniej nie ma tych mdławych słodko-wodnych nutek ktore tk czesto sie pojawiaja w zielonych zapachach i doprowadzaja mnie do mdłosci.
1. mi na pierwszy właśnie nic ale może powinnam dać im drugą szansę. Daj znać po testach, plis.
2. to chyba nie dla mnie, liście pomidora mi nie leżą.
3. znasz Chaman's Party? To jest dopiero ziemisto-chwastowo-dymne! Ale wyłazi bazylia i nie mogę nosić.

Rejcz, trzymam kciuki żeby to był strzał w sedes

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2016-04-22 o 11:02
Stary 2016-04-22, 10:49   #1703
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rejcz, trzymam kciuki żeby t był strzał w sedes
Hry hry Na razie utkłam
Stary 2016-04-22, 11:03   #1704
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hry hry Na razie utkłam
Ale na Juniperach? Ja trzymam kciuki za Lutensa bo Junipery jakoś mnie nie zachwyciły.
Stary 2016-04-22, 14:46   #1705
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na Juniperach? Ja trzymam kciuki za Lutensa bo Junipery jakoś mnie nie zachwyciły.
Aaaa dzięki.

Na Juniperach utkłam, jakoś tak każdy ma w opisie coś w połowie czego szukam, a w połowie nie. No i nie fię, nie fię, chyba dziś nic nie klikneu, bo piatek i bessęsu. Przez weekend przemyślę sprawę. Bo nie chcę, żeby tylko jedna próbka leciała sama. Ile można max w Lulua 7 próbasków?
Stary 2016-04-22, 15:14   #1706
Parabelka
Panaroja

snad piątku
Cytat:
Jestem prawie pewna, że to żolądek i niestrawność, bardzo liczę na jutrzejszą konsultację u gastro - przyjaciółka pracująca na Banacha mi to umożliwiła.
Ogólnie - straszne jest to, że kiedy lekarze tutaj mają do czynienia z innymi dolegliwościami, niż ich działka, umywają ręce "My nic nie możemy, takie są procedury" - a oddział interny jest piętro wyżej i nie ma mozliwości, żebym tam poszla
Dziękuję Corii
Ja się czuję źle - kłuje mnie, ciągnie, a mówią, że "nie ma prawa" , no i co zrobisz? Nic! Czeka,m do jutra, do wieczora
alke niestrawność tyle nie trwa nie chcę Cię martwić.
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
bo jakbyśmy przyjęli wiecej, to by musieli spać na łóżkach małżeńskich

w maju będziemy mieć dwie wycieczki z księżmi
ale po jednym na grupę
1.ahaaaaa ale taka ładna mickiewiczowska liczba wyszła akurat
2.no to da się znieść chyba
Cytat:

ale taki spadek błyskawicznie się z reguły odrabia jak zdrowie oraz apetyt wracają

ad sinupret perfumuf - coś ze mną ewidentnie nie tak - mam ochotę pachnieć banalnym zwykłościami które sobie ładnie pachną - i nic więcej - w związku z tym wyciągnęłam Cerrutti Image i jestem zachwycona czy ktoś wie co mi może być

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-04-22, 15:22   #1707
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ad sinupret perfumuf - coś ze mną ewidentnie nie tak - mam ochotę pachnieć banalnym zwykłościami które sobie ładnie pachną - i nic więcej - w związku z tym wyciągnęłam Cerrutti Image i jestem zachwycona czy ktoś wie co mi może być
Sądzę, że to samo co mi - mniej więcej od początku kwietnia pławiłam się w kwatkach, piżmowych puszkach, homeopatycznych mgiełkach itp. Dopiero stresiki narastające nakierowały mnie znów na kadzidła.

A propos stresiku, mam dość. Koniec sezonu jest zły. Dedlajny są złe. Ja wykończona. Grafik współpracujący ledwo zipie i tylko się zastanawiam, kiedy w końcu jednak mnie obije. A tu jeszcze prawie dwa tygodnie za...dalania, że już tak dosadnie się wyrażę. Mój organizm podniósł dziś bunt - gorączka i osłabienie. A weekend z konieczności pracujący

Edit:
Jednak jest plus nerwówki i braku czasu - chudnę w końcu i przestaję wyglądać jak księżyc w pełni

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2016-04-22 o 15:25
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:27   #1708
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
A propos stresiku, mam dość.
U mnie z innych względów, ale też mam dość. I też chudnę.
Spadłam poniżej 50kg i więcej już nie chcę
Stary 2016-04-22, 15:36   #1709
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Sądzę, że to samo co mi - mniej więcej od początku kwietnia pławiłam się w kwatkach, piżmowych puszkach, homeopatycznych mgiełkach itp. Dopiero stresiki narastające nakierowały mnie znów na kadzidła.

A propos stresiku, mam dość. Koniec sezonu jest zły. Dedlajny są złe. Ja wykończona. Grafik współpracujący ledwo zipie i tylko się zastanawiam, kiedy w końcu jednak mnie obije. A tu jeszcze prawie dwa tygodnie za...dalania, że już tak dosadnie się wyrażę. Mój organizm podniósł dziś bunt - gorączka i osłabienie. A weekend z konieczności pracujący

Edit:
Jednak jest plus nerwówki i braku czasu - chudnę w końcu i przestaję wyglądać jak księżyc w pełni
1.a Ci co ? znaczy jak się to nazywa i dlaczemu jest i skont ?
2.oj , współczuję schuścia gratuluję i zazdraszczam , bo mnie wciąż nie wychodzi chociaż chuście ze stresu nie jest zdrowe . Ale z dwojga złego wolę chuść ze stresu niż tyć

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-04-23, 00:15   #1710
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ju, Maja, trzymcie się

Maja, obejrzałam SW i faktycznie nindżopesz z tego Kylo Dopóki nie zdjął maski... Chcę taki płaszcz

1. mi na pierwszy właśnie nic ale może powinnam dać im drugą szansę. Daj znać po testach, plis.
2. to chyba nie dla mnie, liście pomidora mi nie leżą.
3. znasz Chaman's Party? To jest dopiero ziemisto-chwastowo-dymne! Ale wyłazi bazylia i nie mogę nosić.

Rejcz, trzymam kciuki żeby to był strzał w sedes
zanam, nawet mam pribkieu gdzies jakas popsuto juz pewnie, ale on chyba ogniskowy nieco był? w sumie to juz nie pamietam dokladnie,ale poamietam ze byłam bardziej na tak niz na nie, no ale własnie dymne- ja nie chce dymnego,ani wetiwerowego, zeby bły swieze listki i mokra gleba, ale bez jakis niszowo-wrednych nut

co do pomidora to liscie lisciom nierówne ;-)

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2016-04-23 o 00:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości