|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Oooo ja też miałam ochotę na Buttermilka
Dobrze, że śledzę ten wątek!Dzięki za info vril
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przygarnijcie mnie do zamówienia mleczaka
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
A jak realizujecie te zbiorowe zamowienia? Bo ja bardzo chetnie bym sie podpiela z zamowieniem pudru bez pedzla, skoro to taniej (pedzle mam). Tylko czy zaufacie wizazance z krociutkim stazem?
![]() Ten mleczak za 35zl tez mnie kusi. Jesli to problem z przylaczeniem sie, moglby mi ktos rzucic info ile przesylka i czy moze byc przelew z poczty na konto? |
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
przymierzam sie dzis do kupna pudru Blende Faace Powder i po przeczytaniu tego wątku i obejrzeniu paletki tego pudru w necie jestem zielona..zupełnie nie wiem jaki odcien kupic. Byłam przekonana aby kupic nr 04 bo uzywam kremów brązujących więc nie mam bardzo jasnej cery... no i biore pod uwage to ze pudru jest az 35gram !! czyli na lato kiedy skóra naturalnie łapie troszke kolorku puder w jasniejszym odcieniu pojdzie w odstawke
czego bym nie chciała. Moglybyscie mi cos doradzic ? moze pomoze to, ze uzywam podkładu lancome Teint Idole ultra w odcieniu 03 i jest dla mnie idealny.tu jest paletka odcieni tego podkładu http://www.lancome.fr/_fr/_fr/catalo...m_Flu_AllSkin&
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2007-12-02 o 13:20 Powód: błąd |
|
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
a ja, oszalalam na punkcie cieni Clinique.
Wczoraj polecialam do sklepu i kupilam KITTYCAT Super kolorek, jak tak dalej pojdzie, to zostane gola i wesola |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Już pędzę na wątek zakupowy A jakby ktoraś z Was przyuważyła gdzieś Blended Faace Powder w kolorze 08 to plissss o info
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie właśnie przypomnialam ze przeież dostałam karte kredytową Visa, więc mogę kupować na truskawie. Głupol ze mnie
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Vril
No nic, bede polowac na allegro albo w normalnych sklepach, bo w tej chwili czytanie kolejnego obszernego watku przekracza moje mozliwosci intelektualne - ucze sie do dwoch kolosow. Pozdrawiam
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Cos dzisiaj obrodzilo - dwojki, te same co poprzednio.
http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=4577#4577 |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi się podoba Sunburst... Przeszukam zaraz wątek, czy są jakieś jego fotki itp., jeśli nie ma, to pozwolę sobie spytać nieśmiało, czy któraś z Was testowała i czy wygląda tak pięknie jak na fotce
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - mam zamowienie od psiapsiółek na 3 palety plum seduction ![]() Boszzzze, dziewczyny!!! Jak za PRLu !!! Tylko, że teraz załatwiamy wszystko przez internet
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze,że rzucili buttermilki. Capnęłam od razu dwa na prezenty, ma się rozumieć ![]() Pojawiła się też szachownica: http://oth.strawberrynet.com/product...50395&goChar=C
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Snow wynalazlam cos dla Ciebie z mojego przepastnego katalogu
Zdjecie troche "cieple" ale zawsze cos.Mulier, nie strasz mnie, jedna paleta sliwek ma sie ostac dla mnie
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie składam zamówienie, mogę dołożyć 2 pozycje, więc jesli ktoś jest chętny, proszę o info
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest szefowo
|
|
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Pochwal się, jak już dojdą A na następne zamówienie byłabym pewnie chętna, jakbyś robiła kiedyś![]() Yes Miałaś rację z tym 08, pasuje idealnie![]() Paczkę wyślę jutro rano, dziś wydębiłam pudełko od kolegi
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#534 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny PILNIE potrzebuje Waszej pomocy
!!!Mam zamiar kupic maczka...i tak..... Całe zycie walczyłam z rumieńcamim (mam cere naczynkową), ale chciałabym miec cos w stylu różu co by te moje pysie (okrągła twarz) modelować. I zastanaswiam sie nad 02 posy i 03...bo 01 z racji odcienia odpada. I tak....bardziej wpadł mi w oko 03 (bo nie ma on ani ciupki różu) ale z drugiej strony, boje się, że będzie on za ciemny . Powiedzcie mi prosze czy 03 jest dużo ciemniejszy od 02, czy to tylko kapkę róznicy w intensywności koloru a cała tajmnica tkwi właśnie w tonacji.... Błagam, napiszcie co tylko Wam do głowy przychodzi...mam stan przedzawałowy...czyli jak zwykle, gdy nie moge podjąć decyzji
|
|
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu, 03 jest w ciepłej tonacji , prawie jak puder brązujący. 02 zgaszony piękny , bardzo uniwersalny róż. Według mnie 02 mógłby bardziej Ci odpowiadać.
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
, ja mam 08 narazie w wersji mini ale chyba przy najbliższej okazji kupię duży, jakoś mi żal tych małych używać bo się boję, że się za szybko skończą .
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm , dla mnie Almond Blossom jest trochę zbyt żółty , zbyt ciepły ze złoto- karmelową poświatą. Pommo, iż moja cera jest w ciepłej tonacji, to nie najlepiej wygladam w tym odcieniu. Jeśli używam pudrów brązujących to też wybieram te bezdrobinkowe, które wyglądaja bardziej naturalnie.
Stopień nasycenia koloru w 02 i 03 jest taki sam. Na podstawie wypowiedzi mojej i Anety wniosek jeden , dla kazdego dobre co innego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Dobrze, że śledzę ten wątek!

czego bym nie chciała. Moglybyscie mi cos doradzic 
Już pędzę na wątek zakupowy 

Strasznie mi się podoba Sunburst...

Wygląda troszkę inaczej niż na truskawkowej fotce, ale nadal mi się bardzo, bardzo podoba