Promocje -49%, 1+1 - Część II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-22, 00:30   #4351
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

Cytat:
Napisane przez AnnaDorota1993 Pokaż wiadomość
Rimmel LF w butelce ma dobre krycie, bo sama go kiedyś miałam i byłam z niego bardzo zadowolona Trwałość też bez zarzutu
A to kupię xd skoro w tubce użyła już z 2-3 opakowania to tym razem kupię szklanego xd
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Z Bourjois ponoć Healthy Mix lepszy niż ten 123.
Ten drugi mam, ale jeszcze nie testowałam więc nie potwierdzę. Ale niepochlebne recenzje na blogach ma.
Mam teraz HM i jest ok,szczególnie do suchej na lato. Ale krycie minimalne. Na większe problemy muszę dawać pod spód korektor (naczynka) albo krem z zielonym pigmentem. Na gorsze dni to sięgam jednak po ten Rimmel 25 H Nude w tubce.
Do mieszanej, trądzikowej to bym chyba jednak zerknęła na tego L'oreal infallible pro-matte. Bo krycie na pewno lepsze niż oba Bourjois. Choć nie wiem jak będzie z takim mocniej kryjącym podkładem przy rozszerzonych porach skóry.
Jak przetestujesz daj znać nawet po promocjach tych.
Ok zerknę i na tego Loreal
Cytat:
Napisane przez Redhead__GIRL Pokaż wiadomość
Używała któraś z Was może wosku do brwi z Bell Hypoallergenic i może coś powiedzieć na jego temat?

Poza tymi już wymienionymi obczaj sobie jeszcze Rimmel Stay Matte. Bardzo dobrze go wspominam pod względem krycia, na pewno kryje lepiej niż LF Nude. Chociaż z matowieniem już trochę gorzej.

Maybelline Lash Sensational

Ten Rimmel LF Nude 010 faktycznie wpada dość mocno w różowe tony. Mam go i niestety zauważyłam to dopiero po kupieniu, w świetle w sklepie wydawał się ok. Ale za to jest bardzo jasny i nie ciemnieje Jakoś go zużyję, przez zimę już większość zmęczyłam, ale ponownie się raczej nie skuszę.
A rozświetlacz Lovely Gold jest cudowny, też go zakupiłam, dzisiaj użyłam i jestem zachwycona a wzięłam go jako ciekawostkę, bo do tej pory jakoś nie po drodze mi było z rozświetlaczami. Teraz chyba się do nich przekonam
Ok jego też dzięki

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 00:40   #4352
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ja chciałam Radiance reveal i wcale go nie mieli nawet przed tą promo. Chyba w dostawach nie przychodził, w sklepach internet. też wykupiony...
Na ten sam poluję. W sp był już wykupiony. W rossmann widziałam dwa dzień przed promocja ale oba otwierane.

Cytat:
bigosowadama, zgodnie z Twoją sugestią zrobiłam napad na Hebe.
Mam i farbę i 2 szminki. ;-)
Także bardzo dziękuję.
A w rossmanie oglądałam przed zajęciami podkłady i w ciemniejszych kolorach dla średnich karnacji takich jak moja praktycznie jeszcze wszystko było, ale zapasy mam takie, że w sumie nie mam potrzeby się na nic rzucać. Ale dużo testerów podkładów było to kolory sobie pooglądałam. Jeśli nie ma tłumów to można chociaż skorzystać z okazji by z pomocą testerów nowy odcień podkładu sobie dobrać.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

To można mieć za mało róży?
Ja raz zabłądziłam na wyliczanki i wpadłam na pytanie "Ile masz róży?" i stwierdziłam, że straciłam rachubę.
Na dwa róże mam ochotę, ale na razie nie kupuję bo ileż można.
Swoją drogą ciekawe czy do listopada, o ile będzie kolejna promocja w rossmanie, dam radę zużyć choć jeden róż. Bo wtedy może bym jeden nowy kupiła.
Zużyłyście kiedyś jakiś róż w całości? Jeśli tak po jakim czasie używania?

Udalo mi się zużyć trzy róże. Ale dość długo to trwało.

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
To polecam Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB - ja używam w kolorze 01 Soft Beige, to taki jaśniutki ładny beżyk (patrząc po kolorach podkładów dostępnych w PL to jestem bardzo blada ), jest jeszcze drugi ciemniejszy odcień. Pory rzeczywiście wydają się być mniejsze No i nie świeci się twarz po nim, właśnie daje taki satynowy, może nawet lekko matowy efekt Ten bebik ma b. dobre krycie, ale nie robi maski i nie ściąga twarzy.
A gdzie kupujesz ten holika holika?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 05:34   #4353
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
To polecam Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB - ja używam w kolorze 01 Soft Beige, to taki jaśniutki ładny beżyk (patrząc po kolorach podkładów dostępnych w PL to jestem bardzo blada ), jest jeszcze drugi ciemniejszy odcień. Pory rzeczywiście wydają się być mniejsze No i nie świeci się twarz po nim, właśnie daje taki satynowy, może nawet lekko matowy efekt Ten bebik ma b. dobre krycie, ale nie robi maski i nie ściąga twarzy.

To chyba zamiast rozpychać łokciami w R., grzecznie pokazuję po Ebayu.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 06:21   #4354
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
A gdzie kupujesz ten holika holika?
eBay, ale teraz można też go kupić w polskich sklepach internetowych
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 06:56   #4355
agatkaao0
Wtajemniczenie

Czy niedziałającą pompkę w podkładzie można zareklamować ? W czwartek kupiłam podkład, wczoraj chciałam go użyć i niestety nie dało się, bo pompka jest chyba jakaś wadliwa

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 07:13   #4356
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Używała któraś z Was może wosku do brwi z Bell Hypoallergenic i może coś powiedzieć na jego temat?

Poza tymi już wymienionymi obczaj sobie jeszcze Rimmel Stay Matte. Bardzo dobrze go wspominam pod względem krycia, na pewno kryje lepiej niż LF Nude. Chociaż z matowieniem już trochę gorzej.

Maybelline Lash Sensational

Ten Rimmel LF Nude 010 faktycznie wpada dość mocno w różowe tony. Mam go i niestety zauważyłam to dopiero po kupieniu, w świetle w sklepie wydawał się ok. Ale za to jest bardzo jasny i nie ciemnieje Jakoś go zużyję, przez zimę już większość zmęczyłam, ale ponownie się raczej nie skuszę.
A rozświetlacz Lovely Gold jest cudowny, też go zakupiłam, dzisiaj użyłam i jestem zachwycona a wzięłam go jako ciekawostkę, bo do tej pory jakoś nie po drodze mi było z rozświetlaczami. Teraz chyba się do nich przekonam
Następnym razem wypróbuj kolor 100, on jest ładnym bezem, a 010 jest rzeczywiście różowy
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 08:41   #4357
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Daj znać jak ten podkład Lasting Finish Nude - dziś go oglądałam i wydawał mi się bardzo różowy Co jest nie tak z tym Satin?
Na razie nie bede otwierac. W sklepie maznelam na zuchwe i byl lekko rozowy ale wygladal ok. Na pewno lepiej niz 100 Ivory, ktory sie odcinal(co zobaczylam dopiero po wyjsciu na zewnatrz). Szyje mam bardzo blada i ciezko mi okreslic swój odcien, ale raczej jest to zolty. Jesli rimmel okaze sie za rozowy to mam zoltego loreala tm, troche za coemnego, którego bede mogla z nim mieszac.

Sarin slabiutko kryje. Jakos tak dziwnie schodzi, mam na jednym policzku male krostki i on tak sie na nich i wokol nich uklada, ze je bardzo podkresla. Mi tez ciastkuje wokol nosa. To tak po jednym dniu uzywania mowie.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ja nie zużyłam Nawet w żadnym do dna nie dobiłam

Podkład nie należy do najjaśniejszych, ja używam 100 jak jestem trochę opalona. W zimie nie ma opcji, żebym go nałożyła A jak się sprawdza korektor? Ja też kupiłam, ale jeszcze nie używałam, bo kończę Bourjois Healthy Mix i Maybelline Affinitone.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Mnie się podoba, bardzo ładnie nawilża i rozświetla I ma świetne kolory!
Ale dziewczyny narzekały na słabe krycie - to fakt, jest bardzo lekki i słabo kryje.
Z nawilzeniem i rozswietleniem sie zgadzam. Ogolnie od razu po nalozeniu jest dosc ladnie.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2016-04-22 o 09:09
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 09:13   #4358
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Ja mam i bardzo lubię. Wzięłam wersję ciemniejszą, mimo że ciemna ni jestem. Ten brąz wydawał mi się za żółty. Fajny produkt. Aplikacji trzeba się nauczyć, bo ciężko manewrować tym sztyftem. Możne ewentualnie użyć pędzelka. Dziś spróbuję chyba właśnie pędzelkiem.
Stary 2016-04-22, 10:28   #4359
kasia9513
Zakorzenienie

Czy któraś z was ma może podkład Eveline Cover Full HD ? Warto brać ?

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:29   #4360
highheelsjunkie
Raczkowanie

Cytat:
eBay, ale teraz można też go kupić w polskich sklepach internetowych
A możesz do czegoś porównać jego kolor? Np. do maca lub revlona, bo dla mnie w macu ich najjaśniejsze nw13 jest nieco za ciemne, a z opisu ten bebik brzmi super
highheelsjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:30   #4361
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Kupił AA FILLER IVORY. Nie było satin więc wybór dokonał się sam na oczy chyba nic nie wezmę. Na usta lovely color coś tam, te nowe napigmentowane szminki ( podobają mi się 3,4,5,6,7- coś trzeba się zdecydować) , i Astor butter 027 Elegant Nude. I tyle na tą edycję
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:37   #4362
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez highheelsjunkie Pokaż wiadomość
A możesz do czegoś porównać jego kolor? Np. do maca lub revlona, bo dla mnie w macu ich najjaśniejsze nw13 jest nieco za ciemne, a z opisu ten bebik brzmi super
Koloru 02 na żywo nie widziałam - 01 nie mam z czym porównać, bo w PL nie sprowadzają takich jasnych odcieni Jasność może jest na poziomie Colorstay 110, ale on jest różowy, a ten bebik 01 jest beżowy. Na pewno jest jaśniejszy, niż podkłady Maca Jak wrócę wieczorem do domu to mogę porównać z Genius Gel MJ 10 i MUFE HD Y215.
Stary 2016-04-22, 10:48   #4363
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

za mną chodzi jeszcze loreal Revitalift podkład
ale opinii o nim prawie nie ma... lubię delikatne podkłady, ktoś coś o nim wie??? i jak z kolorami? 130 warm ivory leci w róż?
Do końca świata i po końcu świata.
(A. Mickiewicz)
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 10:56   #4364
highheelsjunkie
Raczkowanie

Cytat:
Koloru 02 na żywo nie widziałam - 01 nie mam z czym porównać, bo w PL nie sprowadzają takich jasnych odcieni Jasność może jest na poziomie Colorstay 110, ale on jest różowy, a ten bebik 01 jest beżowy. Na pewno jest jaśniejszy, niż podkłady Maca Jak wrócę wieczorem do domu to mogę porównać z Genius Gel MJ 10 i MUFE HD Y215.
Dzięki Myślę, że nie ma potrzeby dalej porównywać, bo w mufe nigdy swojego odcienia nie znalazłam i z tym MJ też styczności nie miałam (testowałam tylko remarcable i najjaśniejszy był idealny).
Ale jak piszesz, że jasność porównywalna do 110 cs tylko nie tak różowy, to myślę, że trafiłam
Stary 2016-04-22, 11:23   #4365
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Jaki podkład polecacie dobrze kryjacy? Używałam Astor ps,rimmel lf nude,revlon cs-i są średnie :/ wiadomo korektor muszę mieć no ale...
Temat niestety aż za dobrze mi znany. W drogeryjnej kolorówce nic sensownego nie znajdziesz.
Najlepszy wybór to CS revlon, ale wysusza, wiele osó zapycha i nie kryje wszystkiego.
Korektor to Catrice kamuflarz w słoiczku.

Podkład kryjący najlepszy Maximum cover Estee lauder. Najlepiej wychodzi kupiony na stronie estee przez nowego klieneta - 135zł .

Do tego dwie próbki gratis (bardzo opłacalne bo duże). Wysyłka równeiż free
Podkład przy bardzo problematycznej cerze. Używany codziennie, nakładany pędzlem wystarcza mi na cztery miesiące. Trwały, nie zapycha,z akryje wszystko. Nie matowi.

Przetestowałam przez klikanaście lat dziesiątki podkładów. Wszelkie dermalbendy, dermacole, esteelaudery i wiele wiele innych. Wybrałam MC i tylko do niego wracam.
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:27   #4366
Leukotea
Zadomowienie

Cześć! Czy ostatnio na promocji w Rossmannie wchodziła odżywka L4L?

Szczęśliwa
Leukotea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:31   #4367
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
Temat niestety aż za dobrze mi znany. W drogeryjnej kolorówce nic sensownego nie znajdziesz.
Najlepszy wybór to CS revlon, ale wysusza, wiele osó zapycha i nie kryje wszystkiego.

Podkład kryjący najlepszy Maximum cover Estee lauder. Najlepiej wychodzi kupiony na stronie estee przez nowego klieneta - 135zł .

Podkład przy bardzo problematycznej cerze. Używany codziennie, nakładany pędzlem wystarcza mi na cztery miesiące. Trwały, nie zapycha,z akryje wszystko. Nie matowi.

Przetestowałam przez klikanaście lat dziesiątki podkładów. Wszelkie dermalbendy, dermacole, esteelaudery i wiele wiele innych. Wybrałam MC i tylko do niego wracam.
A to Estee ma jakieś zniżki na zakupy dla mówić klientów?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:35   #4368
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
A to Estee ma jakieś zniżki na zakupy dla mówić klientów?
Tak. 15% zniżki było i chyba nadal jest. Newsletter trzeba zmówić.
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:59   #4369
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Kupiłam podkład No Mask Lireny, w kolorze 01 jasny. No, jasny to on nie jest na pewno na zdjęciach No Mask to ta pionowa krecha. Od góry: Rimmel LF Nude 100 Ivory, Rimmel LF 25h 100 Ivory, Rimmel Match Perfection 100 Ivory i Astor Skin Match Protect w najjaśniejszym kolorze.

Na twarzy zachowuje się przyzwoicie, no ale ten kolor Pomarańcz nie jest moim kolorem
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:02   #4370
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Kupił AA FILLER IVORY. Nie było satin więc wybór dokonał się sam na oczy chyba nic nie wezmę. Na usta lovely color coś tam, te nowe napigmentowane szminki ( podobają mi się 3,4,5,6,7- coś trzeba się zdecydować) , i Astor butter 027 Elegant Nude. I tyle na tą edycję
O to możesz dac znać jak przetestujesz.

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość

Ok dzięki

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:02   #4371
201607111050
Konto usunięte

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59341646]Kupiłam podkład No Mask Lireny, w kolorze 01 jasny. No, jasny to on nie jest na pewno na zdjęciach No Mask to ta pionowa krecha. Od góry: Rimmel LF Nude 100 Ivory, Rimmel LF 25h 100 Ivory, Rimmel Match Perfection 100 Ivory i Astor Skin Match Protect w najjaśniejszym kolorze.

Na twarzy zachowuje się przyzwoicie, no ale ten kolor Pomarańcz nie jest moim kolorem[/QUOTE]

Dzięki Ci za zdjęcie
Znaczy nie kupuję
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:13   #4372
Radzka
Zadomowienie

Dziewczyny, czy w ross znajde jeszcze korektor rimmel z tej serii lasting finish? Chodzi mi o ten w pojemniczku

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:16   #4373
highheelsjunkie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w ross znajde jeszcze korektor rimmel z tej serii lasting finish? Chodzi mi o ten w pojemniczku
W moich rosskach już ich od jakiegoś czasu nie ma, chyba się z niego wycofali. Z tego, co pamiętam, to ponoć będą planowali wprowadzić coś na zamianę na jego miejsce.
Stary 2016-04-22, 12:43   #4374
Kayira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leukotea Pokaż wiadomość
Cześć! Czy ostatnio na promocji w Rossmannie wchodziła odżywka L4L?
Rok temu wchodzila przez kilka dni, potem przestala. Nie wiem jak bylo ostatnio

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:54   #4375
Leukotea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kayira Pokaż wiadomość
Rok temu wchodzila przez kilka dni, potem przestala. Nie wiem jak bylo ostatnio
Dziękuję mogłaby teraz wchodzić

Szczęśliwa
Leukotea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:57   #4376
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

A jakie macie zdanie o zielonych bazach?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 12:58   #4377
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Nie
Stary 2016-04-22, 13:20   #4378
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Na ten sam poluję. W sp był już wykupiony. W rossmann widziałam dwa dzień przed promocja ale oba otwierane.

Udalo mi się zużyć trzy róże. Ale dość długo to trwało.
Daj znać czy dorwiesz

Ja owszem mam w jednym wielki denko ale mam go o długo za długo i chyba to mój pierwszy róż, bo serio nie pamiętam żebym miała jakiś przed nim.

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59341646]Kupiłam podkład No Mask Lireny, w kolorze 01 jasny. No, jasny to on nie jest na pewno na zdjęciach No Mask to ta pionowa krecha. Od góry: Rimmel LF Nude 100 Ivory, Rimmel LF 25h 100 Ivory, Rimmel Match Perfection 100 Ivory i Astor Skin Match Protect w najjaśniejszym kolorze.

Na twarzy zachowuje się przyzwoicie, no ale ten kolor Pomarańcz nie jest moim kolorem[/QUOTE]
Ooo Dzieki Ci dobra kobieto za zdjęcia

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

Mnie róże jakoś nie kręcą Jak dla mnie to one mają ze 3 odcienie. Tzn. w pudełku każdy wygląda inaczej, ale moim zdaniem na twarzy ten kolor już nie jest aż tak widoczny.
Mam kilka odcieni które się bardzo różnią bo taki barbiowy pink, brzoskwiniowy, bardziej zgaszony brudny i taki delikatniejszy oraz bardziej jagodowy, ale mam podobne odczucia, że jak się na twarz nałoży to tego już tak nie widać. Musiałabym mieć porcelanową cerę żeby było widać dokładnie kolor różu.

Cytat:
Napisane przez Leukotea Pokaż wiadomość
Dziękuję mogłaby teraz wchodzić
Nie chcę być złą wróżką, ale to stoi na półkach koło akcesoriów i dlatego może nie wejść, nawet te nowe tusze z L4L które wprowadzili. Przy poprzedniej chciałam kupić na ustach balsam Revo takie jajeczko, akurat było na półkach z akcesoriami i nie było go też na całej liście z regulaminu promocji.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 13:22   #4379
Nikaniki
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ale dawno się tutaj nie udzielałam

Poczyniłam wczoraj najgorsze zakupy życia, w ogóle wczorajszy dzień do kitu miałam...

Kupiłam sobie podkład Rimmel Match perfection w odcieniu ivory zawsze kupowałam ivory a ten jest na mnie za ciemny a sprawdzałam odcień testerem i był ok a w domu szok jestem pomarańczką

I kupiłam też choć nie wiem co mnie podkusiło, bo nie było testerów, podkład Maybelline super stay 24h w odcieniu ivory i wiecie co to jest dopiero pomarańcza i oto moje dwa buble i kasa wyrzucona w błoto

I mam do Was pytanie dobry jest ten podkład l'oreal true match? Mam cerę przetłuszczającą się i nie wiem czy się nada i nawet nie ogarniam tych kolorów i nie wiem który jest najjaśniejszy
Nikaniki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 13:32   #4380
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
bigosowadama, zgodnie z Twoją sugestią zrobiłam napad na Hebe.
Mam i farbę i 2 szminki. ;-)
Także bardzo dziękuję.
A w rossmanie oglądałam przed zajęciami podkłady i w ciemniejszych kolorach dla średnich karnacji takich jak moja praktycznie jeszcze wszystko było, ale zapasy mam takie, że w sumie nie mam potrzeby się na nic rzucać. Ale dużo testerów podkładów było to kolory sobie pooglądałam. Jeśli nie ma tłumów to można chociaż skorzystać z okazji by z pomocą testerów nowy odcień podkładu sobie dobrać.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

To można mieć za mało róży?
Ja raz zabłądziłam na wyliczanki i wpadłam na pytanie "Ile masz róży?" i stwierdziłam, że straciłam rachubę.
Na dwa róże mam ochotę, ale na razie nie kupuję bo ileż można.
Swoją drogą ciekawe czy do listopada, o ile będzie kolejna promocja w rossmanie, dam radę zużyć choć jeden róż. Bo wtedy może bym jeden nowy kupiła.
Zużyłyście kiedyś jakiś róż w całości? Jeśli tak po jakim czasie używania?
Ja zużyłam wielokrotnie. W zasadzie to jeszcze nie zdażyło się mi nie zużyć, ale fakt jest taki,że używałam cały czas tego samego, codziennie. Zużyłam róż z Bell (to ekspresowo w miesiąc albo dwa), Essence tez dość szybko i mniej więcej w półtora roku już 3 róże z Bourjois (oczyście 1,5 roku każdy). Teraz używam dwa odcienie z Bourjois to już tak nie będzie zapewne.
Cytat:
Powinni mieć opakowania takie jak w USA - wszystko w zgrzewanym plastiku

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Revlon wcale super nie kryje Lepsze są azjatyckie BB.
Zgadzam się-kiedy miałam trądzik i tłustą cerę Revlon wcale nie krył super./\
Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Mieszana+zaskórniki zamknięte,rozszerzone pory i kaszka normalnie żyć nie umierać
Tak mam nawet na dnie ten w tubce i nawet ujdzie może teraz kupię ten w butelce dla odmiany?
MF teżmiałam, ale mi się nie sprawdził wgl xd

O faktycznie jeszcze ten, ale on to troszkę może być za ciężki...

No nic kupię albo Rimmel LF w butelce albo jakiś z Bouroijs może ten 123
ja używałam już bardzo długo Rimmela LF w butelce i jeśli szukasz lepszego krycia niż Revlon to się zawiedziesz. Teraz mam cerę suchą, z drobnymi przebarwieniami po trądziku i nie krył 100procentowo. Polecałabym Ci bardziej właśnie Bourjois 123-mając cerę tłustą byłam z niego bardzo, bardzo zadowolona. Znajomi mówili do mnie "jaki masz podkład na twarzy bo świetnie wyglądasz", a miałam wówczas naprawdę duże problemy skórne. Leposzy w kryciu niż Revlon CS jest dla mnie Skin Balance (tylko zapach drażniący-taki ciastkowy) oraz Manhattan Powder Matt Make up (tylko ciemne kolory i parafina w składzie więc trzeba mieszać z czymś jeśli jesteś bardzo blada no i nie codziennie bo może zapchać) a także wspomniany tu już Rimmel Stay Matte. Tylko nie bierz najjaśniejszego odcienia bo jest różowy.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości