|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
Tym bardziej, ze tak wcale nie tak dawno sama jadła nabial.
Dziwne, ze zabieranie mleka biednym krowkom jest takie be i straszne, a używanie kosmetyków, które są testowane na zwierzętach jest juz spoko.
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać po niej że to kocha
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
Doncze jest tak szczesliwa ze az sie usmiechalam caly film doo niej
|
|
|
|
#4295 | |
|
no witam
|
Cytat:
Teoretycznie trzeba, ale jak ktoś przyjdzie bez, to też zwykle wpuszczają Jakbym była w Wawie, to chyba bym zaryzykowała ![]() Baaardzo lubię Hey, ale raczej nie nazwałabym się fanką. Po prostu z przyjemnością mi się ich słucha i, podobnie jak mifik, uwielbiam Kasię. Jestem mega ciekawa tej płyty, bo jak na razie słyszę same zachwyty. W poniedziałek lecę do empiku i kupuję ![]() noo, fajnie widzieć ją taką szczęśliwą Edytowane przez werek serek Czas edycji: 2016-04-23 o 15:51 |
|
|
|
|
#4296 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
![]() chcialabym sama w sobie znalezc taka radosc z czegos co robie, bo ostatnio slabo
|
|
#4297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
gonna heat
|
Cytat:
![]() W ogóle to polecam film o ich wyprawie do Azji ![]() https://www.youtube.com/watch?v=pIxu1pQFUT8 |
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się kulalam z bólem zamostkowym lata, kilka miesięcy temu bolało mnie kilka dni i nie przechodziło. Ze łzami w oczach jechałam do lekarza po czterech dniach bólu i głodówki. Miałam zdiagnozowana wadę przełyku, nie mogli nawet zrobić gastroskopi, tak miałam zacisniety przełyk i operowali mi to na cito robiąc dużą dziurę w przypadkowy szpitalu Operacja trwała cztery godziny i skutki odczuwam do dziś.Nie polecam. Może gdybym się wcześniej uparla na szpital to nie miałbym takiego problemu, bo moja wadę w dobrym szpitalu leczą laparoskopowo. Nie muszę chyba pisać, że miałam miesiąc z życia wyjęty ![]() Jeszcze tylko dodam, że ja od lat jestem pacjentem poradni gastro i miałam wiele badań, notatnik przyjmowało leki. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2016-04-23 o 16:13 |
|
|
|
|
#4302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Przerywnik plotkowy z kategorii "wtf are they wearing?!"
.Macie na to jakieś wytłumaczenie? Czy to po prostu Kany i nie warto dociekać, bo i tak się nie zrozumie?
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, ile Donia będzie brać za konsultacje ale cieszę się, że spełnia swoje marzenia i jest szczęśliwa z tego, co robi Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
Kurde, zauważyłam jak Laura się zmieniła na plus! Zaraz po tym filmie wyświetlił mi się kolejny z okolic Bożego Narodzenia. Wow! Widać, że schudła. Cieszę się, bo wiem ile to wysiłku wymaga... Dziewczyny, Katosu napisała do mnie prywatna wiadomość. Pisze, ze nie jest agresywnie nastawiona do ludzi, którzy jedzą inaczej niż ona, tylko że jej weganizm przyniósł energię i dobre samopoczucie i dlatego chciałaby, żeby wszyscy wiedzieli, że to dobry sposób na życie jest. Nie będę cytować całej wiadomości, bo nie wiem czy by sobie życzyła, ale czuję się nieswojo i wolę zaznaczyć, że napisała, wyjaśniła i być może ja ją jakoś źle odebrałam. |
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
Przez takie sytuacje przestałam oglądać Katosu na snapie
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4309 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pogrubione widziałam i uwielbiam (i Chicago, o czym pisałam wcześniej), aczkolwiek oczywiście jest różnica między choćby RHPS a Mamma mią. Dla mnie ten musical wylądowałby w kategorii guilty pleasure, podobnie jak Sweeney Todd, w którym zdolności wokalne mają zdaje się jedynie dwie osoby, ale ja ten film oglądałam dla fabuły jeszcze w czasach, gdy byłam mroczna i bardzo emo. Od paru lat go nie widziałam, bardzo mnie zastanawia, jak odebrałabym go dzisiaj, muszę sprawdzić. Nędznicy to dla mnie fantastyczny film, nawet, jeśli większość piosenek brzmi lepiej na scenie. W przypadku tego filmu nie zależy mi na umiejętnościach, a na ładunku emocjonalnym. Skoro mówimy o musicalach, kojarzysz na pewno Hamiltona? Cytat:
Cytat:
Nie skomentuję... Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2016-04-23 o 17:04 |
|||
|
|
|
#4310 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie lubię przeginania w żadną ze stron. Znam takich co nie rozumieją jak można zjeść obiad, śniadanie i kolację bez mięsa. Uważam, że jesteśmy wszystkożerni. Niech każdy je to co mu służy, nie ma jednej słusznej drogi w odżywianiu bo każdy organizm jest inny. Niestety często mam wrażenie, że weganie czują się lepsi od reszty świata i wygłaszają swoje pouczające mowy, zaś typowi mięsożercy nie potrafią zmienić swojego trybu jedzeniowego chociaż często im nie służy i upierają się przy jedzeniu na prawde ogromnych ilości miecha.
|
#4312 |
|
Konto usunięte
|
Za niedługo na rynku ma ukazac sie czasopismo historyczne Historia bez ceznury. Czasopismo nie bedzie mialo nic wspolnego z ekipa, która tworzy program Histora bez cenzury.
Mam nadzieje ze chlopaki z Hbc nie zostawia tego, bo jak dla mnie to proba zarobienia na marce, ktora stworzyli.
|
|
|
|
#4313 |
|
now or never
|
cała Donce - ryczy, że spełniła swoje marzenia
![]() żeby nie było; cieszy mnie to, ale żeby płakać a tak na serio poszłybyście do niej na konsultacje ?
|
#4314 |
|
sajkolidżist
|
). Spodobał mi się komentarz jakiejś dziewczyny, że jeśli weganie nazywają jajka kurzymi dziećmi, to powinni nazywać każdy okres dzieckiem
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem czepiasz się. Jeżeli było to jej naprawdę wielkie marzenie to czemu się dziwisz, że się popłakała? Tym bardziej nie dziwię się, że się wzruszyła po tym co napisała Czocher-czyli, że kiedyś za bardzo nie miała zainteresowań i pasji więc wcale się nie dziwię, że nastąpiła taka a nie inna reakcja jeżeli w końcu znalazła jakiś cel w życiu.
|
|
|
|
#4317 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam komentarz Karolinie odnośnie maseczki jako sposobu na depresję. Na razie wisi. Zobaczymy, czy mnie posądzi o hejt
Napisałam, że nie ma pojęcia co to jest depresja, że to jest choroba, którą się leczy, a nie stosuje maseczki czekoladowe. Tym bardziej mnie to uderzyło, bo sama zmagam się z tą chorobą od ładnych kilku lat, i dziś jestem w dołku psychicznym I tak naprawdę nikogo to nie obchodzi. Karolina na kanale łobuzów jest ostatnio coraz bardziej infantylna. To chyba przystosowanie do wieku odbiorców kanału i jej własnego męża. |
|
|
|
#4318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ilekroc wchodze do madzikaa na insta maam ochote zabrac jej te filtry ktorrymi sie bawi ;_; |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszłabym. Jej ciało jest dla mnie dowodem na to, że wie co robi. Może niekoniecznie poszłabym w sprawie treningu na pośladki, bo mimo że robię mniej ćwiczeń niż ona i na mniejszych ciężarach, to mam wrażenie, że są porównywalne, ale ten biceps |
|
|
|
|
#4320 |
|
nibyżona
|
a pośladki mimo nawet pakowania i diety to tez nie kwestia genow?
![]() ja sie jej tez nie dziwie ![]() mysle, ze bym poszla. wydaje sie z tym autentyczna, jestem tez w stanie bardziej "ocenic" jej prace. nie lubię jak danej osoby z ktorej uslug chce skorzystac nie moge znalezc info w sieci. wiem, ze to nie zawsze znaczy ze nie jest super, ale jakos tak mam, ze wszystko porownuje, a tu by bylo duzo materialu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Przynajmniej nie poszła w jakieś kubki czy inne badziewia i faktycznie się rozwija
widać po niej że to kocha

Operacja trwała cztery godziny i skutki odczuwam do dziś.
Mam nadzieję, że dzisiaj już nic nas nie zaskoczy, wczoraj zaczęło się dopiero tak o 22:00 :/

). Spodobał mi się komentarz jakiejś dziewczyny, że jeśli weganie nazywają jajka kurzymi dziećmi, to powinni nazywać każdy okres dzieckiem