|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Słuchałam "Między słowami" w Toku. Piosenka Reni Jusis "Koniec końców" brzmi, jakby Reni powiedziała - dobra, a teraz nagrajmy piosenkę taką, żeby brzmiała jak FKA Twigs.
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Nie oglądam top model, ale dziewczyna fajna
|
|
|
|
#4385 |
|
Lwiątko z Cintry
|
komentarze pod filmikami Łobuzów znikają szybciej, niż się pojawiają
![]() ten i wiele podobnych już zrobiło wylot, w tym mój... a samą prawdę napisałam o shadowbanach i wykładzie o hejterach w kolejnym vlogu :< pracowity sobotni wieczór mają ![]()
|
#4386 |
|
Konto usunięte
|
Aż dziwne że nie nagrała o urodzinach Olfy że "nie zaczęło się źle bo poczekała na nią i na początku siedziały obok siebie, ale potem sobie poszła i zostawiła Karolinę przy tym samym stole co jakieś podrzędne snapowiczki, tak się nie robi"
|
|
|
|
#4387 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#4388 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, czy ja oglądałam inny film, czy Wy dopowiadacie, a może ja inaczej zrozumiałam, ale... w moim odczuciu oni wkurzali się, że z przodu siedziały laski od sponsorów, a z tyłu stali projektanci... machnęli ręką na siebie, potem wspomnieli to, że "projektanci i ludzie z internetu"... nie wyczułam wywyższania się, raczej krytykę na charakter imprezy, który był bardziej medialny niż artystyczny.
|
|
|
|
#4389 |
|
nibyżona
|
no, ale tak na serio to oni tez by nie mieli wejscia
![]() sorry, ale sami sa ta maszyna, ktora wysyla tych wszystkich youtuberow i blogerow gdzie tylko sie da nie wazne czy sa jakos z tym zwiazani czy nie ![]() troche tak rozumiałam jak Ty mifiku, a troche przez te ich "ton" odbiera sie to negatywnie wg mnie.
"...to był maj." 18.05.2011r. ♥ 23.05.2015r. ∞ 16.10.2017r. T ♥ Edytowane przez Cherry_Muffin Czas edycji: 2016-04-23 o 23:54 |
|
|
|
#4390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Bo powiedzmy sobie szczerze, skończyć kurs to jest nic w porównaniu do przygotowania formy startowej na zawody. Ci najbardziej rozchwytywani trenerzy personalni to właśnie byli zawodnicy sportów sylwetkowych. Rozwaliło mnie też to że Doncze oferuje doradztwo w zakresie żywienia, a doskonale pamiętam jak wyglądała jej własna redukcja, sama przyznała że ją skopała...
|
|
#4392 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie tacy, którzy mają sklepy na cupsell i koszuleczki z 'kreatywnymi' napisami dla fanówPrzeglądajac zdjecia ze ścianki widziałam tam właściwie tylko Jacoba i Sabrine Pilewicz (siedzieli później z przodu). W pierwszym rzeedzie siedziały osoby, które jak najbardziej powinny tam być. Blogerki modowe (była Macadamian, Maff i Jess są w USA), osoby z portali i gazet zajmujących się modą + często fotogram, bo do artykułu/relacji potrzebne są zdjecia dobrej jakości, osoby, które siedzą w modzie od wielu lat, prowadzą szkoły, wykłady, piszą artykuły, ludzie z agnecji modelek. Miejca stojące nie był też na jakimś zadupiu, kilometr od wybiegu. To normnalne, ze część osób stoi i jakoś nikomu jeszcze korona z głowy nie spadła. Przód jest dla ludzi, którzy licza się w świecie mody, a nie dla laski projektującej koszulki wątpliwej jakości Łobuzy wymagały wyjątkowego traktowania, a nie pozostawienia samych, w dodatku na miejscach dla 'zwykłych' ludzi |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystko jeszcze przed nia. Nikt od jednego pstryknięcia palcem calej wiedzy nie zdobyl, a ona swoja droge dopiero zaczela. A to ze przyznala ze skopala swoja diete tylko dobrze o niej swiadczy bo potrafi przyznac sie do bledu, a nie wymislac milion powodow ze to wcale tak nie bylo
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam
Cytat:
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
gonna heat
|
Cytat:
"Słabe było to, że.. z nami to tam wiecie <przewracanie oczami> <kwaśna mina> <wymowne machnięcie dłonią> Kij z nami, CHOCIAŻ MAMY WIĘCEJ WYŚWIETLEŃ NIŻ CI WSZYSCY, KTÓRZY SIEDZIELI Z PRZODU, bo to były jakieś tam laski od sponsorów, jakieś takie towarzystwo, wiecie <kwaśna mina>" Jak dla mnie ewidentny żal i gul, że gwiazdy jutuba, co na wakacje celem nierozpoznawalności przez szary tłum do LA mogą latać, zostali upokorzeni miejscem STOJĄCYM. DG też kiedyś wg Bogu źle zorganizował pewną imprezę, bo nie dostąpiła zaszczytu wstąpienia do słynnej sali vipowskiej i też niby machnęła ręką na to, bo "kisimy się we własnym sosie, siedzimy sobie, jest fajnie", ale jednak nie do końca
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
Lobuzom sie serio w dup.kach poprzewracalo, ostatnio do sprzatania wlaczylam filmik Karoliny o inspiracjach, najpierw jakies pitupitu o gierce na telefon, potem o karnecie do kina i pada gwozdz programu: "ogladamy duzo filmow, bo jak wiecie, kupilismy sobie karte unlimited... NIESTETY to nie jest sponsorowane a bardzo chcielibysmy ja dostac, ale kupilsmy, kosztuje 500zl, no i tak kupilismy dwie wiec wydalismy 1000 zlotych". Jakze mnie to po uszach porazilo. Celebrycji naczelnej polskich vlogerow kina nie sponsoruja?! Nie moze byc... Daje 10 dan w oderwaniu od rzeczywistosci i odsubskrybowuje Karoline po 5 latach. Gudbaj.
/koniec hejtu, wyszumialam sie
|
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
Hania dla Biodermy:
|
|
#4398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym chciała iść na zawody, to bym poszła do kogoś, kto brał udział w zawodach, ale jeśli mam ćwiczyć dla samej siebie, to nie mam takich wymagań. Ok, w tym momencie pewnie wybrałabym kogoś, kto jest trenerem od lat i ma wielu klientów poświadczających jego umiejętności, ale nie skreślam Doncze. |
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki - polecacie jakiegoś smarfona z naprawdę dobrą kamerą i aparatem, który nie kosztuje 2 kafle? Zależy mi na tym,żeby się nie ciął, nagrywał w niezłej jakości i robił naprawdę ładne zdjęcia.
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A kto wie czy nie będzie chciała kiedyś startować w zawodach |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o tym Huawei i sama nie wiem - opinie średniawka, ale ten aparat kusi - dzięki, czekam na więcej
![]() / Ale się jaram <3 http://www.rap-up.com/2016/04/23/bey...lemonade-film/ |
|
|
|
#4404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak masz kogoś na insta, kogo zdjęcia Cię rozwalają, możesz napisać i zapytać, czym je robi
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Wtajemniczenie
|
Notabene, jeśli można, chętnie się więcej poudzielam na wątku, ostatnio miałam spore turbulencje życiowe, trwa przeprowadzka, w nowym & starym mieszkaniu dzieje się WSZYSTKO co tylko może źle/pechowo pójść, chyba przyciągam tego typu problemy. Do tego okazało się, że straciłam połowę swoich oszczędności, dla mnie Dużo Pieniążków, przez kilka uroczych matactw ( nie moich
) z różnych stron naraz, jak się okazało, Dolce Vita. Więc w zasadzie od stanu "nie śpię, nie jem, boję się życia", przeszłam do "wszystko mi jedno, najwyżej wyląduje na ulicy" (co zapewne miejsca mieć nie będzie, ale emocje robią swoje). Dlatego moją terapią będzie kontakt z Miłymi Ludźmi na wątku, taka odskocznia od mojej obecnie groteskowej rzeczywistości. |
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
No jasne, Loczku Ja bardzo lubię Cię czytać, na temat jakikolwiek. Przykro, że masz pod górkę.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2016-04-24 o 10:53 |
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta-Doncze dokonała ogromnej przemiany, podziwiam ją i zazdroszczę samozaparcia - zmotywowala mnie i jutro idę na pierwsze zajęcia crossfit, poza tym zaczynam plan biegowy wg WH. Nie mogę patrzeć na to, jak przytyłam
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jestem na etapie szukania telefonu; polecam przeglądnąć sobie ranking telefonów np. gsm maniak. Mi to bardzo pomogło, z boku po lewej możesz sobie ustawić kryteria: np. wielkość ekranu, cenę "od ... do ...", aparat, system itd. Ranking pokazuje najlepsze telefony wg kryteriów, które sobie wybrałaś, po kliknięciu w model pojawia się naprawdę szczegółowa recenzja testera + porównania z innymi telefonami tej samej klasy, a pod każdym artykułem jest sporo komentarzy użytkowników, więc dość szczegółowo możesz poznać dany model, zanim się zdecydujesz. ![]() Ja zastanawiałam się nad Moto X Style (kusił mnie aparat 16 MP przy cenie ~1700), ale poczytałam recenzje i przede wszystkim komentarze i chyba jednak sobie odpuszczę, bo ma kilka minusów nie do przeskoczenia. LG G4 i V10 stoją wysoko i mają najwyżej ocenianą jakość aparatów, ale mój aktualny LG po 1.5 roku użytkowania (głownie dzwonienie, smsy i muzyka, sporadycznie sudoku i internet) nadaje się tylko do śmieci, wiec zraziłam się do tej marki. Na tę chwilę zastanawiam się na Samsungiem Galaxy S6 albo Note 4, ale zamierzam sprawdzić jeszcze inne rankingi. Edytowane przez clementine_ Czas edycji: 2016-04-24 o 11:36 |
|
|
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Oglądacie Cyber Mariana?
Dzisiaj w proponowanych pojawił mi się jego filmik:
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo stawiałam na LG G4 ale wychodzi dosyć drogo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Pewnie tacy, którzy mają sklepy na cupsell i koszuleczki z 'kreatywnymi' napisami dla fanów
)