Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-23, 22:55   #4381
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Słuchałam "Między słowami" w Toku. Piosenka Reni Jusis "Koniec końców" brzmi, jakby Reni powiedziała - dobra, a teraz nagrajmy piosenkę taką, żeby brzmiała jak FKA Twigs.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 22:59   #4382
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Niby "Jak nie robić YT", a mają już 220 000 subów w zasadzie na samym starcie.
Zdaje się że ponad 100 tys. miały już przy pierwszym filmie. Tyle że to zasługa reklamy z innego kanału

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Pytanie ile by mialy jakby nie "promocja" ze strony ich facetow.
22, albo 220
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:02   #4383
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

[/COLOR]zna ktos jakies dobre słodkie białe wino?
w sensie smaczne, dla laika
Choya!! Wersja Silver
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:17   #4384
yesno
Raczkowanie

Nie oglądam top model, ale dziewczyna fajna

yesno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:24   #4385
meeow
Lwiątko z Cintry

komentarze pod filmikami Łobuzów znikają szybciej, niż się pojawiają
ten i wiele podobnych już zrobiło wylot, w tym mój... a samą prawdę napisałam o shadowbanach i wykładzie o hejterach w kolejnym vlogu :< pracowity sobotni wieczór mają

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:31   #4386
201606270916
Konto usunięte

Aż dziwne że nie nagrała o urodzinach Olfy że "nie zaczęło się źle bo poczekała na nią i na początku siedziały obok siebie, ale potem sobie poszła i zostawiła Karolinę przy tym samym stole co jakieś podrzędne snapowiczki, tak się nie robi"
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:39   #4387
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Aż dziwne że nie nagrała o urodzinach Olfy że "nie zaczęło się źle bo poczekała na nią i na początku siedziały obok siebie, ale potem sobie poszła i zostawiła Karolinę przy tym samym stole co jakieś podrzędne snapowiczki, tak się nie robi"
Poczekaj, vlogi są z opóźnieniem, kto wie kto wie
Stary 2016-04-23, 23:40   #4388
201607131110
Konto usunięte

Dobra, czy ja oglądałam inny film, czy Wy dopowiadacie, a może ja inaczej zrozumiałam, ale... w moim odczuciu oni wkurzali się, że z przodu siedziały laski od sponsorów, a z tyłu stali projektanci... machnęli ręką na siebie, potem wspomnieli to, że "projektanci i ludzie z internetu"... nie wyczułam wywyższania się, raczej krytykę na charakter imprezy, który był bardziej medialny niż artystyczny.
Stary 2016-04-23, 23:49   #4389
Cherry_Muffin
nibyżona

no, ale tak na serio to oni tez by nie mieli wejscia
sorry, ale sami sa ta maszyna, ktora wysyla tych wszystkich youtuberow i blogerow gdzie tylko sie da nie wazne czy sa jakos z tym zwiazani czy nie

troche tak rozumiałam jak Ty mifiku, a troche przez te ich "ton" odbiera sie to negatywnie wg mnie.
16.10.2017r. T ♥

Edytowane przez Cherry_Muffin
Czas edycji: 2016-04-23 o 23:54
Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 23:54   #4390
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
no, ale tak na serio to oni tez by nie mieli wejscia
sorry, ale sami sa ta maszyna, ktora wysyla tych wszystkich youtuberow i blogerow gdzie tylko sie da nie wazne czy sa jakos z tym zwiazani czy nie

troche tak rozumiem, a troche przez te ich "ton" odbiera sie to negatywnie wg mnie.
No tak, też prawda. Zapomniałam, że oni mediakraft : /
Stary 2016-04-24, 00:14   #4391
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Pewnie wyjdzie, że się czepiam i jestem pozbawionym empatii potworem bez serca, ale miałam bardzo mieszane uczucia, oglądając ten filmik. Z jednej strony zawsze super się patrzy na czyjąś radość, szczególnie że Marta jest – moim zdaniem – słodka i urocza. Taka mała dziewczynka, którą chciałoby się przytulić albo popiszczeć razem z nią ze szczęścia, że spełniła swoje marzenie. Z drugiej strony, gdybym była akurat na etapie poszukiwania trenera personalnego, to gdybym zobaczyła ten film, byłaby to ostatnia osoba, na którą bym się zdecydowała. Nie wiem, może w rzeczywistości jest niesamowicie profesjonalna i treningi z nią to bajka, ale niestety na mnie robi wrażenie bardzo niedojrzałej, nadmiernie emocjonującej się i nadmiernie egzaltowanej. I niestety – być może niesłusznie – trudno by mi było ‘oddać się w ręce’ takiej osoby. Na szczęście każdy ma inne oczekiwania w tym zakresie, więc pewnie znajdzie się mnóstwo osób, które tego rodzaju emocjonalność docenią.
Mnie bardziej przekonuje ścieżka którą obrała Kaja z kanału Dźwigaj dziewczyno, studiuje dietetykę, swoją pracę poddaje ocenie - startuje w zawodach, ma cały czas kontakt z osobami które są zajarani na punkcie kulturystyki na wysokim poziomie, gromadzi sobie cenne doświadczenie a nie kursy i kursiki.
Bo powiedzmy sobie szczerze, skończyć kurs to jest nic w porównaniu do przygotowania formy startowej na zawody. Ci najbardziej rozchwytywani trenerzy personalni to właśnie byli zawodnicy sportów sylwetkowych. Rozwaliło mnie też to że Doncze oferuje doradztwo w zakresie żywienia, a doskonale pamiętam jak wyglądała jej własna redukcja, sama przyznała że ją skopała...
Stary 2016-04-24, 00:24   #4392
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dobra, czy ja oglądałam inny film, czy Wy dopowiadacie, a może ja inaczej zrozumiałam, ale... w moim odczuciu oni wkurzali się, że z przodu siedziały laski od sponsorów, a z tyłu stali projektanci... machnęli ręką na siebie, potem wspomnieli to, że "projektanci i ludzie z internetu"... nie wyczułam wywyższania się, raczej krytykę na charakter imprezy, który był bardziej medialny niż artystyczny.
Jestem tylko ciekawa jacy to słynni projektanci staliz tyłu Pewnie tacy, którzy mają sklepy na cupsell i koszuleczki z 'kreatywnymi' napisami dla fanów
Przeglądajac zdjecia ze ścianki widziałam tam właściwie tylko Jacoba i Sabrine Pilewicz (siedzieli później z przodu). W pierwszym rzeedzie siedziały osoby, które jak najbardziej powinny tam być. Blogerki modowe (była Macadamian, Maff i Jess są w USA), osoby z portali i gazet zajmujących się modą + często fotogram, bo do artykułu/relacji potrzebne są zdjecia dobrej jakości, osoby, które siedzą w modzie od wielu lat, prowadzą szkoły, wykłady, piszą artykuły, ludzie z agnecji modelek.
Miejca stojące nie był też na jakimś zadupiu, kilometr od wybiegu. To normnalne, ze część osób stoi i jakoś nikomu jeszcze korona z głowy nie spadła. Przód jest dla ludzi, którzy licza się w świecie mody, a nie dla laski projektującej koszulki wątpliwej jakości
Łobuzy wymagały wyjątkowego traktowania, a nie pozostawienia samych, w dodatku na miejscach dla 'zwykłych' ludzi
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 00:35   #4393
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Mnie bardziej przekonuje ścieżka którą obrała Kaja z kanału Dźwigaj dziewczyno, studiuje dietetykę, swoją pracę poddaje ocenie - startuje w zawodach, ma cały czas kontakt z osobami które są zajarani na punkcie kulturystyki na wysokim poziomie, gromadzi sobie cenne doświadczenie a nie kursy i kursiki.
Bo powiedzmy sobie szczerze, skończyć kurs to jest nic w porównaniu do przygotowania formy startowej na zawody. Ci najbardziej rozchwytywani trenerzy personalni to właśnie byli zawodnicy sportów sylwetkowych. Rozwaliło mnie też to że Doncze oferuje doradztwo w zakresie żywienia, a doskonale pamiętam jak wyglądała jej własna redukcja, sama przyznała że ją skopała...
Od czegos trzeba zaczac Wszystko jeszcze przed nia. Nikt od jednego pstryknięcia palcem calej wiedzy nie zdobyl, a ona swoja droge dopiero zaczela. A to ze przyznala ze skopala swoja diete tylko dobrze o niej swiadczy bo potrafi przyznac sie do bledu, a nie wymislac milion powodow ze to wcale tak nie bylo
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 01:10   #4394
magmeg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Choya!! Wersja Silver
Potwierdzam Super jest. Słodziutkie i jednocześnie lekko kwaśne

Cytat:
Od czegos trzeba zaczac Wszystko jeszcze przed nia. Nikt od jednego pstryknięcia palcem calej wiedzy nie zdobyl, a ona swoja droge dopiero zaczela. A to ze przyznala ze skopala swoja diete tylko dobrze o niej swiadczy bo potrafi przyznac sie do bledu, a nie wymislac milion powodow ze to wcale tak nie bylo
Dokładnie. Powtarzała wielokrotnie na snapie, że wie, gdzie popełniała błędy, jakie głupoty zdarzyło jej się palnąć. Fajnie, że spełnia marzenia i rozumiem, że jej przykro i czuje się sfrustrowana, kiedy ludzie cały czas wypominają te wpadki.
magmeg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 01:28   #4395
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Nie byłam, nie widziałam i możliwe, że organizacja rzeczywiście była zła i że mają rację mówiąc, że zaproszono zbyt wiele osób itd., natomiast co do tego, że machnęli ręką na siebie, to odnoszę zupełnie inne wrażenie:
"Słabe było to, że.. z nami to tam wiecie <przewracanie oczami> <kwaśna mina> <wymowne machnięcie dłonią> Kij z nami, CHOCIAŻ MAMY WIĘCEJ WYŚWIETLEŃ NIŻ CI WSZYSCY, KTÓRZY SIEDZIELI Z PRZODU, bo to były jakieś tam laski od sponsorów, jakieś takie towarzystwo, wiecie <kwaśna mina>"
Jak dla mnie ewidentny żal i gul, że gwiazdy jutuba, co na wakacje celem nierozpoznawalności przez szary tłum do LA mogą latać, zostali upokorzeni miejscem STOJĄCYM.
DG też kiedyś wg Bogu źle zorganizował pewną imprezę, bo nie dostąpiła zaszczytu wstąpienia do słynnej sali vipowskiej i też niby machnęła ręką na to, bo "kisimy się we własnym sosie, siedzimy sobie, jest fajnie", ale jednak nie do końca
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 02:54   #4396
la_bellegerent
Raczkowanie

Lobuzom sie serio w dup.kach poprzewracalo, ostatnio do sprzatania wlaczylam filmik Karoliny o inspiracjach, najpierw jakies pitupitu o gierce na telefon, potem o karnecie do kina i pada gwozdz programu: "ogladamy duzo filmow, bo jak wiecie, kupilismy sobie karte unlimited... NIESTETY to nie jest sponsorowane a bardzo chcielibysmy ja dostac, ale kupilsmy, kosztuje 500zl, no i tak kupilismy dwie wiec wydalismy 1000 zlotych". Jakze mnie to po uszach porazilo. Celebrycji naczelnej polskich vlogerow kina nie sponsoruja?! Nie moze byc... Daje 10 dan w oderwaniu od rzeczywistosci i odsubskrybowuje Karoline po 5 latach. Gudbaj.
/koniec hejtu, wyszumialam sie
la_bellegerent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 08:06   #4397
natuso
Wtajemniczenie

Hania dla Biodermy:

25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 09:00   #4398
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Redukcję miała już jakiś czas temu, od tamtej pory pewnie zdążyła sobie przyswoić odpowiednią wiedzę. Zresztą sama przyznała się, że redukcja jej nie wyszła, więc wiedziała, co robiła źle. No i nie wiem, czy skopała ją, bo jej się nie chciało trzymać diety, czy też że nie wiedziała, jak ma ją przeprowadzić, ale jeśli to pierwsze, to nie ma się czego czepiać.

Jakbym chciała iść na zawody, to bym poszła do kogoś, kto brał udział w zawodach, ale jeśli mam ćwiczyć dla samej siebie, to nie mam takich wymagań. Ok, w tym momencie pewnie wybrałabym kogoś, kto jest trenerem od lat i ma wielu klientów poświadczających jego umiejętności, ale nie skreślam Doncze.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 09:40   #4399
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - polecacie jakiegoś smarfona z naprawdę dobrą kamerą i aparatem, który nie kosztuje 2 kafle? Zależy mi na tym,żeby się nie ciął, nagrywał w niezłej jakości i robił naprawdę ładne zdjęcia.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 09:52   #4400
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
I weźmy też pod uwage to, że Doncze skopała diete jeszcze długo przed tym, jak zaczęła się szkolić. Ostatnia redukcja wyszła jej bardzo dobrze, zmieniła też sposób żywienia na bardziej białkowo-tłuszczowy (widać, ze szkolenia u Mauricza ).
A kto wie czy nie będzie chciała kiedyś startować w zawodach

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:01   #4401
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Nie byłam, nie widziałam i możliwe, że organizacja rzeczywiście była zła i że mają rację mówiąc, że zaproszono zbyt wiele osób itd., natomiast co do tego, że machnęli ręką na siebie, to odnoszę zupełnie inne wrażenie:
"Słabe było to, że.. z nami to tam wiecie <przewracanie oczami> <kwaśna mina> <wymowne machnięcie dłonią> Kij z nami, CHOCIAŻ MAMY WIĘCEJ WYŚWIETLEŃ NIŻ CI WSZYSCY, KTÓRZY SIEDZIELI Z PRZODU, bo to były jakieś tam laski od sponsorów, jakieś takie towarzystwo, wiecie <kwaśna mina>"
Jak dla mnie ewidentny żal i gul, że gwiazdy jutuba, co na wakacje celem nierozpoznawalności przez szary tłum do LA mogą latać, zostali upokorzeni miejscem STOJĄCYM.
DG też kiedyś wg Bogu źle zorganizował pewną imprezę, bo nie dostąpiła zaszczytu wstąpienia do słynnej sali vipowskiej i też niby machnęła ręką na to, bo "kisimy się we własnym sosie, siedzimy sobie, jest fajnie", ale jednak nie do końca
Rozumiem mifika, ale też tak (tzn. jak heater) odebrałam ten filmik. Mam wrażenie że wsadzili tych projektantów do wypowiedzi po to, aby załagodzić przekaz całości i aby nie wyszło, że mówią tylko o sobie. Karolina wypowiada się, jakby z mechanizmami biznesu się nigdy nie spotkała, ach nagle sponsorzy, wogóle kto to jest, jak to działa, czemu z własnymi laskami <?> siedzą, ach jakie to nie sprawiedliwe, a Oni ze swoimi Wyświetleniami, stoją.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:14   #4402
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki - polecacie jakiegoś smarfona z naprawdę dobrą kamerą i aparatem, który nie kosztuje 2 kafle? Zależy mi na tym,żeby się nie ciął, nagrywał w niezłej jakości i robił naprawdę ładne zdjęcia.
Mój chlopak ma Huawei honor 7 i jest bardzo zadowolony. Kosztowal 1200zl na jakiejś promo, normalnie ok 1400. Wiem, ze długo szukal czegos dobrego i z niewygorowana ceną. Aparat ma 20 mega pixeli, a przedni bodajze 8. Zdjecia robi naprawdę bardzo dobrej jakości, ma tez wbudowany świetny edytor zdjęć, ktorym mozesz poprawić jasność, kontrast itd i to nie na zasadzie takiej chamskiej zmiany, tylko po prostu podkrecenia wszystkiego. Wiem, ze aparat ma tez tryb "dobry posiłek" do robienia zdjęć jedzonku, ale nie testowalam tego. Telefon ma tez mnóstwo bajerow do spersonalizowania pod siebie ustawień, skrótów, ukladu przyciskow itp. Ma tez zabezpieczenie w postaci czytnika lini papilarnych: odblokowujesz telefon przykladajac palec do specjalnej płytki. Generalnie dużo fajnych i nowoczesnych rozwiązań w nim zastosowano
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:26   #4403
Munkaa
Zakorzenienie

Czytam o tym Huawei i sama nie wiem - opinie średniawka, ale ten aparat kusi - dzięki, czekam na więcej

/
Ale się jaram <3
http://www.rap-up.com/2016/04/23/bey...lemonade-film/
Stary 2016-04-24, 10:28   #4404
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Czytam o tym Huawei i sama nie wiem - opinie średniawka, ale ten aparat kusi - dzięki, czekam na więcej

/
Ale się jaram <3
http://www.rap-up.com/2016/04/23/bey...lemonade-film/
Wiadomo, że są różne Huaweie, mojego mankamentem jest to, że zdjęcie naprawdę dobre wychodzą tylko przy dobrym świetle. Odrobinę ciemniej i już kiepskawo. Ale może ten, o którym piszecie dużo lepiej działa.
Jak masz kogoś na insta, kogo zdjęcia Cię rozwalają, możesz napisać i zapytać, czym je robi
Stary 2016-04-24, 10:37   #4405
loczek88
Wtajemniczenie

Notabene, jeśli można, chętnie się więcej poudzielam na wątku, ostatnio miałam spore turbulencje życiowe, trwa przeprowadzka, w nowym & starym mieszkaniu dzieje się WSZYSTKO co tylko może źle/pechowo pójść, chyba przyciągam tego typu problemy. Do tego okazało się, że straciłam połowę swoich oszczędności, dla mnie Dużo Pieniążków, przez kilka uroczych matactw ( nie moich ) z różnych stron naraz, jak się okazało, Dolce Vita.
Więc w zasadzie od stanu "nie śpię, nie jem, boję się życia", przeszłam do "wszystko mi jedno, najwyżej wyląduje na ulicy" (co zapewne miejsca mieć nie będzie, ale emocje robią swoje). Dlatego moją terapią będzie kontakt z Miłymi Ludźmi na wątku, taka odskocznia od mojej obecnie groteskowej rzeczywistości.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:46   #4406
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Notabene, jeśli można, chętnie się więcej poudzielam na wątku, ostatnio miałam spore turbulencje życiowe, trwa przeprowadzka, w nowym & starym mieszkaniu dzieje się WSZYSTKO co tylko może źle/pechowo pójść, chyba przyciągam tego typu problemy. Do tego okazało się, że straciłam połowę swoich oszczędności, dla mnie Dużo Pieniążków, przez kilka uroczych matactw ( nie moich ) z różnych stron naraz, jak się okazało, Dolce Vita.
Więc w zasadzie od stanu "nie śpię, nie jem, boję się życia", przeszłam do "wszystko mi jedno, najwyżej wyląduje na ulicy" (co zapewne miejsca mieć nie będzie, ale emocje robią swoje). Dlatego moją terapią będzie kontakt z Miłymi Ludźmi na wątku, taka odskocznia od mojej obecnie groteskowej rzeczywistości.

No jasne, Loczku Ja bardzo lubię Cię czytać, na temat jakikolwiek. Przykro, że masz pod górkę.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2016-04-24 o 10:53
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:01   #4407
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Sony z3 Compact? Mam normalna z3 i bardzo sobie chwalę, a Compact to jest jej mniejsza wersja z takimi samymi "bebechy", co odróżnia od wszelkich wersji "mini" innych marek (które są mniejszą, ale także gorszą wersja oryginału).

Marta-Doncze dokonała ogromnej przemiany, podziwiam ją i zazdroszczę samozaparcia - zmotywowala mnie i jutro idę na pierwsze zajęcia crossfit, poza tym zaczynam plan biegowy wg WH. Nie mogę patrzeć na to, jak przytyłam
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:30   #4408
clementine_
Raczkowanie

Cytat:

Też jestem na etapie szukania telefonu; polecam przeglądnąć sobie ranking telefonów np. gsm maniak. Mi to bardzo pomogło, z boku po lewej możesz sobie ustawić kryteria: np. wielkość ekranu, cenę "od ... do ...", aparat, system itd.
Ranking pokazuje najlepsze telefony wg kryteriów, które sobie wybrałaś, po kliknięciu w model pojawia się naprawdę szczegółowa recenzja testera + porównania z innymi telefonami tej samej klasy, a pod każdym artykułem jest sporo komentarzy użytkowników, więc dość szczegółowo możesz poznać dany model, zanim się zdecydujesz.

Ja zastanawiałam się nad Moto X Style (kusił mnie aparat 16 MP przy cenie ~1700), ale poczytałam recenzje i przede wszystkim komentarze i chyba jednak sobie odpuszczę, bo ma kilka minusów nie do przeskoczenia.
LG G4 i V10 stoją wysoko i mają najwyżej ocenianą jakość aparatów, ale mój aktualny LG po 1.5 roku użytkowania (głownie dzwonienie, smsy i muzyka, sporadycznie sudoku i internet) nadaje się tylko do śmieci, wiec zraziłam się do tej marki.
Na tę chwilę zastanawiam się na Samsungiem Galaxy S6 albo Note 4, ale zamierzam sprawdzić jeszcze inne rankingi.

Edytowane przez clementine_
Czas edycji: 2016-04-24 o 11:36
clementine_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:34   #4409
magi18
Zadomowienie

Oglądacie Cyber Mariana?
Dzisiaj w proponowanych pojawił mi się jego filmik:

Wyzwanie zwane życiem ---> "Milion cudownych listów"
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:36   #4410
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez clementine_ Pokaż wiadomość

Też jestem na etapie szukania telefonu; polecam przeglądnąć sobie ranking telefonów np. gsm maniak. Mi to bardzo pomogło, z boku po lewej możesz sobie ustawić kryteria: np. wielkość ekranu, cenę "od ... do ...", aparat, system itd.
Ranking pokazuje najlepsze telefony wg kryteriów, które sobie wybrałaś, po kliknięciu w model pojawia się naprawdę szczegółowa recenzja testera + porównania z innymi telefonami tej samej klasy, a pod każdym artykułem jest sporo komentarzy użytkowników, więc dość szczegółowo możesz poznać dany model, zanim się zdecydujesz.

Ja zastanawiałam się nad Moto X Style, ale poczytałam recenzje i przede wszystkim komentarze i chyba jednak sobie odpuszczę, bo ma kilka minusów nie do przeskoczenia.
LG G4 i V10 stoją wysoko i mają najwyżej ocenianą jakość aparatów, ale mój aktualny LG po 1.5 roku użytkowania (głownie dzwonienie, smsy i muzyka, sporadycznie sudoku i internet) nadaje się tylko do śmieci, wiec zraziłam się do tej marki.
Na tę chwilę zastanawiam się na Samsungiem Galaxy S6 albo Note 4, ale zamierzam sprawdzić jeszcze inne rankingi.

długo stawiałam na LG G4 ale wychodzi dosyć drogo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości