|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podlaskie panny młode :P
Cytat:
Jeżeli i Ciebie interesują takie fryzury to napisz PW - dam Ci namiar. Sama w maju mam próbną fryzurę, po zdam relację. Wymarzyłam sobie delikatną fryzurę z dodatkiem żywych kwiatów. Chyba nawet będę miała rozpuszczone włosy. Jak tak sobie myślę, to spokojnie zrobiłabym ją sobie sama, ale boję się że stres zrobi swoje, więc wolę oddać się w fachowe ręce (dłonie)
|
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w koncu 'klient nasz pan' i chyba chodzi o to zebym byla zadowolona, nie? te znane fryzjerki sa juz zajete, albo maja pojedyncze godziny kiedy np mam makijaz
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, teraz to już ciężko będzie znaleźć fryzjerkę jeśli ślub blisko, chociaż czasami widzę na fb że niektóre się ogłaszają że miejsce się zwolniło A powiesz u kogo byłaś? |
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Iza Siemienianko robi piekne upiecia
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze, że wyszło teraz niż w dniu ślubu. Niestety nie mam kogo polecić, bo sama ciągle szukam... ale trzymam mocno kciuki!
|
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
do tej osoby poszlam w polecenia na forum wizazu. takze co dla kogo... sprawdzilam na sobie i bede jeszcze szukac pewnie
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dlatego powinno się robić próbne fryzury i makijaże. Moja koleżanka nie zrobiła próbnej - bo miała zaufanie do fryzjerki, która strzygła ją od lat ... i w dzień ślubu płakała przez fryzurę
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziwne, bo w trakcie fryzjerka powinna pokazywać co robi, pytać czy się podoba czy coś zmieniamy... tym bardziej, że to był ślub.
|
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dwa razy pytalam sie "ale tutaj bedzie tak to ulozone?" - "tak, tak, jasne". i tak zrobila po swojemu... no nic...jak tam przygotowania dziewczyny? jestem po kolejnej lekcji tanca i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
My w końcu ogarnęliśmy samochód
W niedzielę idziemy do pierwszej z dwóch spowiedzi przedślubnych. A Wy już byłyście? la figa do jakiej szkoły tańca chodzicie? Uczycie się układu czy tak po prostu? |
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
A znacie może jakiegoś dobrego fryzjera od loków? Chcę mieć rozpuszczone włosy na ślubie
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takze spowiedz z calego zycia jeszcze przed nami ;p tak w ogole to nie pamietam starych grzechow i boje sie tej spowiedzi - uraz z dziecinstwa kiedy ksiadz "drozyl", zadawal pytania, ktore w ogole nie pasowaly do mojego wieku. o pewnych rzeczach jakbym sie wtedy dowiedziala...chodzimy do sfery tanca na ryskiej. nasza instruktorka jest po prostu fantastyczna - energiczna, dobrze nas wyczula. to juz drugie zajecia. przeslalismy przed zajeciami piosenke do akceptacji, okazalo sie, ze jest okej i pod nia jest ukladany uklad. na 1 zajeciach poznalismy podstawowe kroki takie przejsciowe, dzisiaj pare obrotow i podnoszen. na nastepnym spotkaniu juz bedziemy wszystko ukladac w calosc ![]() nie polecam studia feniks. wyslalam zapytanie z pol roku temu na emaila kierownika i do tej pory brak odpowiedzi - czyli widac jak sie dba o potencjalnych klientow. slabe zainteresowanie na starcie = slaba wspolpraca pozniej ogolnie bardzo polecam zapisanie sie na taki kurs. my z narzeczonym nigdy razem nie tanczylismy w ten sposob i uczymy sie nie dosc ze nowych rzeczy to jeszcze bardziej siebie
|
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez chcielismy isc do jakiejs szkoly tanca, ale juz chyba za pozno...
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy jedną spowiedź tydzień przed, też mieszkamy razem. w ogóle ksiądz nam bardzo poszedł na rękę, nie mieliśmy żadnych nauk, jedyne co to mamy przynieść w terminie wszystkie dokumenty + spowiedź
|
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już się wybieramy do pierwszej spowiedzi, bo już i zapowiedzi się odbyły. A bez rozgrzeszenia podpiszą tą karteczkę ? Dosłownie dzisiaj widziałam na fb ogłoszenie jakieś szkoły tańca o pierwszym tańcu itp - i było żeby zgłosić się 6 tyg przed ślubem |
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolno rozglądam się za fryzjerem i kosmetyczką, w sierpniu wybieram suknię ( a raczej mierzę tę, którą już wybrałam ) Jedyne, co mnie martwi to to, że NIC jeszcze nie mam załatwionego w kościele... to też dopiero w sierpniu. Lekcje tańca wspaniała sprawa, biorąc pod uwagę umiejętności taneczne moje i narzeczonego, nawet konieczna ale jeszcze mamy na to czas A właśnie nasunęło mi sie pytanie Tańczycie normalne, tradycyjne tańce? Mój narzeczony chce coś takiego z 'jajem'... średnio podobają mi się takie wygłupy, naogladałam się filmików na yt i zamiast mnie śmieszyć to raczej... zniesmacza? Sama nie wiem jak to okreslić
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
My chodzilismy do Latin Studio. Zajecia grupowe beznadziejne (dużo par, wiecej sie tanczy z kims niz z wlasnym partnerem. A ja srednio mialam ochote tanczyc z kims o głowe nizszym czy niezbyt przyjemnie pachnacym albo kto przyszedl za karę bo dziewczyna zaciagnęla
). Zajecia indywidualne juz lepiej.My tanczylismy klasyczny układ. Dla mnie oierwszy taniec to nie taniec dla jaj tylko jakis taki symbol. Tym bardziej, ze ostatnia piosenką na weselu była nasza z 1 tańca. Nasz ostatni taniec i moje morze łez, że ta noc już dobiegła końca
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-04-23 o 11:31 |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie ta reklama była z Latin Studio
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Mi się strasznie nie podobają te niby zbawne tańce, żenada :P |
|
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest zabawne dla samych tancerzy zachwyconych swoim "oryginalnym" pomysłem. Mnie wyłącznie żenuje ten zestaw przaśnych piosenek typu chodź tu na siano, gdzie ci mężczyźni u do tego facet to świnia.
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
haha
cieszę się, że nie tylko ja mam takie zdanie już myślałam, że coś ze mną nie tak Niestety mieszkam za granicą i będę musiała znaleźć jakieś studio tańca tutaj, ale trzeba być dobrej myśli. Wierzę, że pozytywne nastawienie wpływa proporcjonalnie na wyniki wykonywanych działań A wybrałyście już swoje pierwsze piosenki? Pochwalicie się?
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam B.Adams - Heaven
|
|
|
#1316 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
samo jakos wyszlo my lekcje zaczelismy 1,5 miesiaca przed, kiedy to normalnie pary zaczynaja ok miesiaca przed i ze wszystkim sie wyrabiaja tyle, ze my pracujemy w roznych zmianach Cytat:
|
|
|
#1317 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
Ja z księdzem z mojej parafii wymieniam maile, bo mieszkam daleko od Białegostoku :p
Mamy dokumenty z USC, weekendowy kurs przedmałżeński, zaświadczenie z chrztu, komunii i bierzmowania Narzeczonego. W tym tygodniu idziemy do Poradni Rodzinnej, potem Dni Skupienia w Bstoku, spisać protokół, zapowiedzi i chyba the end :O dużo tego.... My slub mamy 30. lipca ![]() ---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- My też bujanca, nie chcę chodzić na naukę tańca dobrze razem się czujemy w parĘ i nie będzie żadnych podnoszen itp
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jakich kwiatów będą się składać Wasze bukiety? Edytowane przez withi_as Czas edycji: 2016-04-24 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

i jestem w dolku
Jeżeli i Ciebie interesują takie fryzury to napisz PW - dam Ci namiar. Sama w maju mam próbną fryzurę, po zdam relację.

tylko jakis taki symbol. Tym bardziej, ze ostatnia piosenką na weselu była nasza z 1 tańca. Nasz ostatni taniec i moje morze łez, że ta noc już dobiegła końca