|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Dowiedziałam się że mój ex sobie kogoś znalazł, cieszę się, bo wiem jak bardzo złamałam mu serce ale z drugiej strony czuje zazdrość że ja wciąż jestem sama a on sobie układa życie. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie eks. Jakieś 2 miesiące temu dowiedziałam się, że mój eks zaczął się z kimś spotykać. Byłam 100% pewna, że nie chce z nim być, próbowaliśmy parę razy naprawiać, ale nie daliśmy rady. A gdy dowiedziałam się, że kogoś spotkał płakałam, przeżywałam, czułam się fatalnie, zazdrościłam (mimo, że życzę mu jak najlepiej). Dla mnie to, że dowiedziałam się, że jest ktoś w jego życiu było bardzo silnym przeżyciem, prawie jakbyśmy się rozstali kolejny raz. Także rozumiem Cię. Z czasem jest lepiej
|
|
|
|
|
#2793 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby napisał "co taka piękna kobieta robi na tym portalu?" to raczej nie da się tego źle odebrać ;-) ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kont na internetach - sama mam badoo i 99% facetów, to albo desperaci, albo szukający seksu albo... Niczego nie szukający, najzwyczajniej w świecie mają konto dla zabawy i zabicia nudy. Przerabiałam ostatnio jednego pana, który sam do mnie napisał długą i sympatyczną wiadomość, z konwersacji wyszło, że nie szuka przygody (miał to nawet w opisie) i taki spokojny był... Mieliśmy się zobaczyć w sobotę, po 2 tyg pisania, a pan znikł - nie ma go na badoo, nic nie napisał, przestraszył się i zwiał... Nic z tego nie rozumiem, przecież umawialiśmy się tylko na kawę, nie chciałam go pod ołtarz w najbliższym kościele zaciągnąć ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tez tak kilka razy mialam, ze spotykalam sie z facetami, bylo fajnie, pozniej ten kontakt z roznych wzgledow sie rozmywal I pozniej myslalam, ze gdybym wiedziala, ze nic z tego nie bedzie, to chociaz na seks moglam sie zdecydowac
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie Kochana, nie ma co tych faktow ukrywac
Ale tak jak napisal jeden z panow wyzej, ze kolo kobiety trzeba troche "pochodzic" i ja tez wyznawalam taka zasade - mimo, ze mialam ochote na seks, to jednak gdzies sie tam blokowalam, zeby nie wyszlo, ze za szybko mnie "zdobyl" A pozniej jak sie rozmywalo, to zalowalam, ze sie nie zdecydowalam Kobieca logika
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam czasami
to chyba normalne. Szczególnie jak facet jest na prawdę atrakcyjny to można przynajmniej miło spędzić wieczór albo... noc Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Ja doszłam do wniosku, że jestem strasznie wybredna tz. Żadko kiedy zdaża się facet, który podoba mi się fizycznie.
Ostatnio nawet z tindera bylam na spotkaniu. Facet super inteligenty, fajna praca, super hobby, wysportowany......no ale nie było tego czegoś. Widze, że zazwyczaj jak facet wydaje sie fajny i madry tym bardziej jest dla mnie aseksualny. Niestety chyba nic z tym nie można zrobić bo jak ktoś nie działa na mnie fizycznie to chuna nie ma sensu pròbować zwiazku.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2016-04-24 o 18:14 |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak ale wiem, że ja się temu chłopakowi dpodobałam i nie chce robićmu nadzieji a potem nara.
Jednak mam zamiar się z nim dpotkac i zobaczymy co wyjdzie. Ale juz w przeszlosci kilka razy probowsl coś budować z takimi panami i nigdy nic z tego nie wychodziło.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj byłam na randce, już dostałam zaproszenie na kolejną. Wszystko było ok, facet w porządku. Może coś z tego wyjdzie, może nie. Teraz szukam nowej pracy, więc bardziej skupiam się na tym niż na facetach
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Zorzoli, nigdy nie wiesz, co wyjdzie z tym panem, bo to już inna historia i inny człowiek. Czasem życie potrafi naprawdę zaskoczyć i to w najmniej oczekiwanym momencie.
December12, i to jest konkret! Jak się mężczyźnie spodobasz to działa, a nie tam pitu pitu, że czasu nie ma, że może za tydzień...
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadaj stąd. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z kolei bywa tak, że jeśli facet jest spoko i z charakteru i z wyglądu, to daję szansę, bo jak go lepiej poznaję i nadal jest dobrze to z czasem pojawia się chemia.
|
#2808 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Krótko, nie ma chemii, ja się męczę, nie lubię się męczyć, koniec "związku" :-P |
||
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Facet nie jest brzydki tylko ja poprostu nic do niego nie poczułam, jutro niby mamy się znowu spotkać to zobacze czy to ma sens czy nie.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w dalszym ciągu mam ochotę iść z nim do łóżka. I co teraz?
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie logika(po raz drugi)
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Namawiacie do złego
![]() ale tak to się pewnie skończy
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co u mnie na początku też było "spoko", "no okej". Jakoś tak, bez szału
Do drugiego spotkania.Czasem warto chociaż jeszcze raz się z kimś spotkać, chyba że faktycznie jest coś co nam gdzieś tam nie pasuje. Jak się chce zaszaleć i się ma ochote to czemu nie? :P To każdego osobista decyzja. I facet może i kobieta. A tłumaczenie pt "klucz który otwiera wszystkie zamki jest za☠☠☠isty ale zamek, który można otworzyć każdym kluczem już nie" osobiście mnie bawi |
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie przerabiam temat, że jak jak chcę, to on nie i na odwrót...
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
.Nie wiem co w tym śmiesznego bo to też dobrze oddaje prawdę. Dosłownie i w przenośni.
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja prawie całe życie to przerabiam. Nawet odtatnio spotkałam dwòch facetów - kolegów. Jeden bardzo mi się spofobał ale oczywiście ma dzieeczyne a na następny dzień wypidywał do mnie ten drugi koleś co oczywiście mi się nie podoba. ![]()
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawde? Chyba wg faceta ktory jest ograniczony umysłowo. Skoro facet cos moze to i kobiecie wolno jesli tylko ma na to ochote.
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koleś który ma ochote bzykać wszystko co się rusza też nie może mieć każdej.Więc to powiedzenie jest śmieszne. Facet może, kobieta też może. I tyle. Jak facet zalicza wszystko co się rusza na imprezach to mam o nim takie samo zdanie jak o kobiecie, ktora robi to samo. |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawdą jest że ci, którzy mogą otworzyć wiele zamków nie szanują ich bo zawsze mogą sobie znaleźć zastępstwo. Nadmiar deprawuje i tak jest ze wszystkim w życiu, nie dotyczy to tylko relacji międzyludzkich. O tym pisze aleks_90 (i ma pewnie rację). Takich posiadaczy wielu kluczy jest relatywnie mało (na kobiety działa najbardziej w kolejności: popularność, atrakcyjność fizyczna, pieniądze i na końcu władza). Są w realnym świecie prawdziwi 'rycerze na białym koniu', ale to, że na takiego trafisz (czy dotrzesz), potem utrzymasz przy sobie nie mając wielkich atutów to już redukuje prawdopodobieństwo na takie coś prawie do zera. Co do atrakcyjności fizycznej to mężczyźni są dużo mniej wybredni od kobiet, jeśli jest wybór oczywiście. Jak nie wierzysz to otwórz sobie znajomych na fejsbuku czy gdziekolwiek i znajdź tych atrakcyjnych, z którymi nie miałabyś problemu pójść do łóżka gdybyś mogła i oni nie mieliby żadnych zobowiązań oczywiście. Potem podziel sobie przez wszystkich tych mężczyzn których masz w znajomych czy czymkolwiek i zobacz co ci wyjdzie. Czy to będzie co drugi, co czwarty czy co dziesiąty? Mężczyźni są mniej wybredni pod tym względem (do tego się odnosi z kolei że 'każda potwora...') i jeśli nie ma zbyt wielu kilogramów nadmiarowych lub jakoś strasznie brzydkiej twarzy to pewnie twój męski odpowiednik nie miałby dużych oporów stojąc przed tą samą hipotetyczną opcją co ty i pewnie na tej samej próbie osób wybrałby po prostu więcej (o patrz, ten twój kolega! ten, nazwijmy go, 'lepszym' dla ciebie jeszcze nie zostawił dla ciebie swojej dziewczyny, tak?). Stąd właśnie ta analogia do zamku i klucza. Tych kluczy jest mniej, a zamek się zawsze może sam 'otworzyć'. Jak się otwiera zbyt często to chyba nie chciałabyś być właścicielem uszkodzonego zamka. Na pewno nie w rzeczywistości? I tak jest właśnie postrzegany taki 'zamek' przez społeczność. Jako 'zepsuty' (też dosłownie i w przenośni). Tak to można sobie wytłumaczyć. Czy to głupie czy nie, sama sobie odpowiedz na to pytanie patrząc z takiego punktu widzenia. Twoja 'wybredność' nie ma oczywiście nic złego w sobie. Edytowane przez aidam11 Czas edycji: 2016-04-24 o 20:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Ostatnio znajoma z pracy przyniosła zawiadomienie o swoim ślubie, trochę rozmawiałyśmy, bo zawsze jestem ciekawa czy można być tak bardzo pewnym kogoś, że chce się z nim wziąć ślub i deklarować wspólne życie. Ona powiedziała, że niczego w życiu nie jest pewna tak jak swojego narzeczonego. Trochę mnie to przeraziło, trochę ścisnęło mnie z zazdrości. I tak sobie pomyślałam - czy nadejdzie kiedyś taki czas, że poznam faceta, z którym chciałabym spełnić resztą życia i będę to po prostu czuła.

Skoro facet cos moze to i kobiecie wolno jesli tylko ma na to ochote.