Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-24, 21:38   #3361
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Madlis, trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze!

Ja dziś wysiedziałam na zajęciach z podyplomówki od 8 do 17, jestem hardkorem Całe szczęście jeszcze tylko 3 dni zajęć w maju i daję se siana. Są jeszcze dwa zjazdy w czerwcu, ale już zagadywałam do wykładowców i będę miała zaliczenie bez problemu Jedna Pani Profesor to dziś nawet mi powiedziała, że nie mam się niczym martwić, tylko rodzić - inni muszą pisać referaty, a ja nie
Super podejście Pani profesor Jeśli wykładowcy są normalni to widząc kobietę w ciąży idą jej na rękę

Wróciliśmy z trasy, nerka boli juz trzy ostatnie dni miałam takie spokojne tylko mocniejsze kłucie, a dziś normalnie mocny ból.
Wypije dwie-trzy szklanki cieplej herbaty/kompotu , nospa, ciepły prysznic i spanie.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 21:43   #3362
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Hej! Meldujemy sie po weselu, było suuuuper! Choć ja się oszczedzałam, za to mąz tanczył z mała, oboje sie wybawili.

Madlis Wszystko będzie dobrze! Jak przeczytałam Twojego posta to od razu pomyślałam o tym czopie. Chociaz ja osobiście nigdy go nie wiedziałam

Na weselu podchodzi o mnie czterolatek który bawił się z córą i sie mnie p-yta: Prosze Pani, czy nie wie Pani gdzie sa rodzice Zosi? Mówię mu, że ja jestem jej mamą. A on do mnie: Dobrze, ja jestem jej partnerem
Wziął ją za rekę i zniknęli

Co do wózka mamy Tako Jumper Light - po córce
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 21:47   #3363
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Super podejście Pani profesor Jeśli wykładowcy są normalni to widząc kobietę w ciąży idą jej na rękę

Wróciliśmy z trasy, nerka boli juz trzy ostatnie dni miałam takie spokojne tylko mocniejsze kłucie, a dziś normalnie mocny ból.
Wypije dwie-trzy szklanki cieplej herbaty/kompotu , nospa, ciepły prysznic i spanie.
Mnie z kolei cały czas biodro daje do wiwatu, pewnie od tego chodzenia i siedzenia na twardym krześle. Ale jutro leżę plackiem w domu, mam nadzieję, że trochę będzie lepiej.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59441201]Hej! Meldujemy sie po weselu, było suuuuper! Choć ja się oszczedzałam, za to mąz tanczył z mała, oboje sie wybawili.

Madlis Wszystko będzie dobrze! Jak przeczytałam Twojego posta to od razu pomyślałam o tym czopie. Chociaz ja osobiście nigdy go nie wiedziałam

Na weselu podchodzi o mnie czterolatek który bawił się z córą i sie mnie p-yta: Prosze Pani, czy nie wie Pani gdzie sa rodzice Zosi? Mówię mu, że ja jestem jej mamą. A on do mnie: Dobrze, ja jestem jej partnerem

Co do wózka mamy Tako Jumper Light - po córce[/QUOTE]
Jaki słodziak!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:18   #3364
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Miszkaa, moja kolezanka teraz rodzila 15 kwietnia przez CC. Jak byla na wizycue w 36 tc w szpitalu to powiedzieli ze dzuecko lezy w miednicy brzuchem w dol i tam tez byla pepowina. Kazali jej za tydzien zniwu przyjsc i naszykowac sobie torbe bo moze ja od razu zostawia w szpitalu. Bali sie ze jak jej wody odejda to wyleci jej pepowina. Poszla po tygodniu obadali, dziecko sie nie obrocilo, nie wychodzily zadne skurcze, stwierdzili ze wszystko jeszcze daleko i miala wrocic za dwa tygodnie, od razu ustalili dzien na CC. Chyba ze jej wody odejda to od razu w taxi i do szpitala bo maja wtety tylko 15 min na wyciagniecue dziecka. Dotrwala do terminu cesarki, pojechala na 7 rano, przed 13 urodzila.

Nie masz jeszcze jakis wizyt w szpitalu? Ja teraz ide na wizyte na 32 tc i zobacze co mi ciekawego powiedza, bo mam wrazenie ze Gabrys nadal jest w mojej miednicy.
Następną wizytę mam w 36 tc ale lekarz już zapowiedział, że usg będę miała dopiero w 38tc
Muszę czekać, nie mam wyjścia.

Cytat:
Dziewczynki wiecie jak to jest z tym obroceniem się dziecka tzn do kiedy ma czas żeby się przekręcić?
do ostatniego dnia.

U mojej koleżanki było tak, że córcia do wyznaczonego tp nie odwróciła się. Nie było żadnych objawów porodu więc kazali czekać normalnie te 10 dni po tp jednocześnie ustalając datę cc. Zgłosiła się w dniu cc z bólami i okazało się, że córcia odwróciła się i rodziła sn

Cytat:
Napisane przez Madlis Pokaż wiadomość
Msmusie trzymajcie za mnie i moją córeczkę kciuki. Wstałam sobie dzisiaj na spokojnie, poszłam na ostatni dzień katechez przedmałżeńskich które były od piątku po 4 h dziennie i wysiedziałam zadowolona że już koniec, pojechałam z Tz do przyszłych teściów. Zaraz jak się pojawiliśmy poszłam się załatwić i nagle szok, na prawie całej wkładce krew brązowego koloru, dziwnej gęstej konsystencji a ja od razu szok bo jeszcze godzinę wcześniej byłam w WC i było okej i nie bolał mnie brzuch ani nic. Pojechalismy szybko na izbe przyjęć, nawet nie wzięłam żadnych rzeczy do szpitala wrazie w bo tak się wystraszyłam o malutką że chciałam zobaczyć co z Nią jak najszybciej. Zostawili mnie na obserwacji, z dzidzią w porządku, szyjka się nie skraca, łożysko się nie odkleja, wód płodowych ilość w porządku ale ciężko stwierdzić skąd wzięła się ta krew dlatego wolą dmuchać na zimne. Dostałam zastrzyk ze sterydami na rozwój płuc dzieciątka ale mam nadzieję że dotrwamy do 9 czerwca
trzymajcie się dziewczyny

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59441201]Hej! Meldujemy sie po weselu, było suuuuper! Choć ja się oszczedzałam, za to mąz tanczył z mała, oboje sie wybawili.

hahahaha, padłam
Fajnie, że weselicho udane!

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Dziewczyny,no to bez sensu te 2w1. Ale też samych fajnych gondoli za bardzo nie ma,widziałam sporo takich a'la klasycznych z dużymi kołami i do mnie nie przemawiają.[COLOR="Silver"]

No to ja nie wiem dlaczego wszyscy przy tych wózkach 2w1 piszą,ze do 3 roku zycia?
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Hej

Radena no nie kumam dlaczego piszą na tych wózkach, że do 3rż (szczególnie że większość jakoś do 13 czy 15kg). Zresztą kto 3latka w wózku wozi albo inaczej, który 3l w nim wysiedzi
Ale moim zdaniem jest sens kupowania wózka 2w1, bo są dużo stabilniejsze od tzw. parasolek, które telepią, nie zawsze rozkładają się całkiem na płasko i ogólnie raczej nie nadają się dla półrocznego dziecka.
Cenowo też to chyba lepiej wychodzi.
Ale każdy robi jak uważa.
zgadzam się
Spacerówki typu parasolka itp. nie nadają się dla kilkumisięcznego dziecka (a takie dzieci zazwyczaj przesadza się do spacerówek)
Są raczej mało wygodne i nie wyobrażam sobie wozić takiego maluszka w "zwykłej" spacerówce.
Takie dzieciaczki jeszcze często śpią na spacerach a te wózki są raczej mało komfortowe.

Ja po pierwszych spacerach, kiedy przesiedliśmy się z dużych pompowanych kółek do spacerówki-parasolki myślałam, że mam zapalenie stawów. Tak telepie na tych małych kółeczkach. Nie znoszę tych wózków

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:18   #3365
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Weekend u mnie intensywny. Wczoraj poza domem.rodzinnie, dzisiaj ja caly dzien.poza domem na spotkaniu podrozniczym. Z mala przerwą na basen z Igim.
SOFFINKA taaa, cos z delikatnym rozem jest, niebieskiego wiecej, ale to dla mnie neutralny kolor. W sumie muszę byc na wszystko przygotowana.
AUSTRALIA taak, kocyk z biedry. Zobaczymy jak sie sprawdzi, bo poprzednie (ale inne jakosciowo) cudownie i do tej pory sa w uzyciu.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:18   #3366
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Madlis, trzymam kciuki, oby wszystko bylo ok.
Dzanet, chyba ziec Ci sie szykuje

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:21   #3367
Radena
Zadomowienie

Haha,Dzanet,no to miałaś małą próbkę jak to będzie jak już Zosia dorosnie
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:21   #3368
haneczkab92
Ania

Cytat:
Madlis, trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze!

Ja dziś wysiedziałam na zajęciach z podyplomówki od 8 do 17, jestem hardkorem Całe szczęście jeszcze tylko 3 dni zajęć w maju i daję se siana. Są jeszcze dwa zjazdy w czerwcu, ale już zagadywałam do wykładowców i będę miała zaliczenie bez problemu Jedna Pani Profesor to dziś nawet mi powiedziała, że nie mam się niczym martwić, tylko rodzić - inni muszą pisać referaty, a ja nie
no to super przynajmniej w niektórych przypadkach kobiety w ciąży mają lepiej(nie przepuszczają w kolejkach) ale referatu pisać nie musisz!
No i podziwiam, ze tyle wytrwałaś!!!

Cytat:
Napisane przez Madlis Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za wsparcie ��
Właśnie nie, z tego co zapamiętałam to lekarze mówili że to może być krew która się jeszcze kiedyś nagromadziła i nie wypłynęła, w sumie swego czasu miałam łożysko przodujące które się później podniosło
Aha, rozumiem. Z opisu właśnie wyglądało jak czop.
Oby się nic już nie działo

Cytat:

biedna oby szybciutko minęło odpocznij.

Przyszedł, zakomunikował i poszedł uwielbiam dzieci!

Dobranoc;*

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:23   #3369
Asiek121
Zakorzenienie

W Lidlu jakos na poczatku maja będą te termometry elektryczne i ciuchy ciążowe ale to juz raczej nie ma sensu kupowac tych ciuchow
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:26   #3370
misia880
Zakorzenienie

Te termometry z lidla sa o kat dupy rozwalic

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:33   #3371
Madzia9999
Zakorzenienie

Fajnie, że się dobrze bawiliscie
Partnera dlla córki na chwilę miałaś hihi

Cytat:
Mnie z kolei cały czas biodro daje do wiwatu, pewnie od tego chodzenia i siedzenia na twardym krześle. Ale jutro leżę plackiem w domu, mam nadzieję, że trochę będzie lepiej.

Jaki słodziak!

eh oby do porodu potem coś mi na nerki zaradza tzn muszą bo nie wiem na ile czasu mi wystarczy cierpliwosci :/
Często Cię biodro boli?

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Masz taki i odradzasz?
Aa Misia jak nerki? Samo z siebie przeszło z kamieniami czy coś inwazyjnego urologicznie miałaś po porodzie?

Sophia Loren
Stary 2016-04-24, 22:35   #3372
misia880
Zakorzenienie

Mialam i wywalilam go na smieci. Jak wiekszosc kolezanek w tym moja kuzynka ktora kupila dwa dla mnie i dla siebie

Juz nie bola. Ale kamienie sa nadal, na razie bezobjawowo. Ale kolki moge sie spodziewac jak przed ciaza 2 razy na rok sie zdarzala

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 22:45   #3373
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mam balange w brzuszku. ))
Uwielbiam to uczucie
ANIA przytulam
ZEBRAH jedz! My dwa tygodnie temu ok400km od domu bylismy (32-33tc).
MAMANINY jeszcze moze sie odwrócić.
MISIA i jak.po basenie? Moj Igi uwielbia, ale późno zaczęliśmy.bo jak mial 6mies. Wcześniej nie udalo nam.sie dostać. Zobaczymy jak.z drugim będzie, czy tez taka miłość do plywania.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 23:20   #3374
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
Następną wizytę mam w 36 tc ale lekarz już zapowiedział, że usg będę miała dopiero w 38tc
Muszę czekać, nie mam wyjścia.

do ostatniego dnia.

U mojej koleżanki było tak, że córcia do wyznaczonego tp nie odwróciła się. Nie było żadnych objawów porodu więc kazali czekać normalnie te 10 dni po tp jednocześnie ustalając datę cc. Zgłosiła się w dniu cc z bólami i okazało się, że córcia odwróciła się i rodziła sn

trzymajcie się dziewczyny

hahahaha, padłam
Fajnie, że weselicho udane!

zgadzam się
Spacerówki typu parasolka itp. nie nadają się dla kilkumisięcznego dziecka (a takie dzieci zazwyczaj przesadza się do spacerówek)
Są raczej mało wygodne i nie wyobrażam sobie wozić takiego maluszka w "zwykłej" spacerówce.
Takie dzieciaczki jeszcze często śpią na spacerach a te wózki są raczej mało komfortowe.

Ja po pierwszych spacerach, kiedy przesiedliśmy się z dużych pompowanych kółek do spacerówki-parasolki myślałam, że mam zapalenie stawów. Tak telepie na tych małych kółeczkach. Nie znoszę tych wózków
My mamy samą spacerowke teraz camarelo eos, na pompowanych kolach. Waży tyle co wcześniejsza parasolka baby design którą wlaanie strasznie trzeslo... Polecam! I rozkłada się całkiem na płasko, jesZcze bardziej niż ta z tako 2w1
Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Madlis, trzymam kciuki, oby wszystko bylo ok.
Dzanet, chyba ziec Ci sie szykuje
To już? nie ogarniam tej młodzieży
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Zgadzam się! Beznadziejny!

Ale ciuchy ciążowe z Lidla są ok. Może będą staniki do karmienia?

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 23:32   #3375
miszkaaa
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59445816]My mamy samą spacerowke teraz camarelo eos, na pompowanych kolach. Waży tyle co wcześniejsza parasolka baby design którą wlaanie strasznie trzeslo... Polecam! I rozkłada się całkiem na płasko, jesZcze bardziej niż ta z tako 2w1

To już? nie ogarniam tej młodzieży

Zgadzam się! Beznadziejny!

Ale ciuchy ciążowe z Lidla są ok. Może będą staniki do karmienia?

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

nie użytkowałam nigdy takiej spacerówki ale myślę, że jest bardzo podobna do wersji spacerowej mojego quinny.
Oj, różnią się ona mocno od "parasolek"

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Sprawdziłam i faktycznie podobna więc pewnie i komfortowa.
Ale pewnie taka spacerówka trochę kosztuje + koszt wcześniejszego 2w1 to już trochę wychodzi,
Chyba większość ludzi decyduje się jednak na przesiadkę z wózka 2w1 do zwykłej parasolki.

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 01:38   #3376
Cierpliwosc
Zadomowienie

kładę się przed 2, toż to cud

Nie wiem kiedy odezwę się w dzień, wiec teraz życzę dobrego nowego tygodnia,a nam wizytującym samych dobrych wieści!

Kurde stresuje się jakoś, mała od wczoraj jakoś inaczej mnie kopie (łudzę się, ze to dlatego że zmieniła położenie na główkowe), od tygodnia boli mnie w prawym boku (nie zawsze, ale najczęściej jak podnoszę rękę i oczywiście brzuch wtedy jak kamień), no i jeszcze od kilku dni coś mnie w Bożence boli tak dziwnie (tu sobie powtarzam, że skracanie się szyjki nie boli). No nic będzie chwila prawdy koło południa...

Madlis kciuki za Was

Misia a ja się pytam, co marcówki jeszcze robią na poczekalni???? Dawno jesteście rozpakowane, chyba trzeba to zgłosić adminowi ;p

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2016-04-25 o 01:42
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 05:32   #3377
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
kładę się przed 2, toż to cud

Nie wiem kiedy odezwę się w dzień, wiec teraz życzę dobrego nowego tygodnia,a nam wizytującym samych dobrych wieści!

Kurde stresuje się jakoś, mała od wczoraj jakoś inaczej mnie kopie (łudzę się, ze to dlatego że zmieniła położenie na główkowe), od tygodnia boli mnie w prawym boku (nie zawsze, ale najczęściej jak podnoszę rękę i oczywiście brzuch wtedy jak kamień), no i jeszcze od kilku dni coś mnie w Bożence boli tak dziwnie (tu sobie powtarzam, że skracanie się szyjki nie boli). No nic będzie chwila prawdy koło południa...

Madlis kciuki za Was

Misia a ja się pytam, co marcówki jeszcze robią na poczekalni???? Dawno jesteście rozpakowane, chyba trzeba to zgłosić adminowi ;p
Cześć dziewczyny, tż do pracki i ja się przy okazji obudziłam i zasnąć nie mogę, a poszłam spać przed 1 :-(

---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ----------

Maldis kciuki za was, żeby to nic poważnego nie było. Dobrze, że jesjescie pod opieką

---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:18 ----------

Cierpliwość, doje też wczoraj jakieś mniej ruchliwe były, zawsze cały brzuch chodzi, a tu tylko lekkie puk puki, myśle, że to spowodowane jest tym, że mają mniej miejsca. No i w grażynie, też mnie zakłuję co jakiś czas, a szyjka do tej pory byla ok, pewnie to już ścianki przygotowują się do porodu.

---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ----------

Jeszcze mam pytanie, kupuję peluszki bambusowe, jak myślicie, które będą praktyczniejsze i bardziej z nich będę zadowolona 75x75 czy 120x120? Kupuję podgrzewacz i przy okazji dorzuciłam kilka innych rzeczy i znowu ponad 250 wyszlo :-P ja wymiękam z tymi wydatkami, pocieszam się tylko, że to dla dwójki :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 06:43   #3378
olinka012
Zadomowienie

Witajcie
Powodzenia na wizytach!

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 07:29   #3379
soffinka
Zadomowienie

A my sie witamy w 35 tyg dzień dobry
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 07:30   #3380
olinka012
Zadomowienie

Anuszka- czy ciągle chudniesz? Ja juz nie wiem co jesc żeby przytyć

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 07:52   #3381
chudziaszek11
Wtajemniczenie

witam się w 32tc aż mi się wierzyć nie chcę,że to już 8 miesiąc i jeszcze chwila i już będziemy razem z Wojtkiem

U nas sypialnia CAŁA wymalowana jeszcze tylko trzeba powiesić kilka rzeczy na ścianie i ogłaszam finalne przygotowania z praniem i prasowaniem.
Muszę też się pochwalić, że w końcu kupiliśmy nowe rodzinne auto ( co prawda 9cio letnie acz dla nas nowe ) teraz mogę też fotelik kupować. W maju kupię jeszcze materac, ręczniczek koszule nocna i szlafrok do szpitala i pewnie z milion pierduł i będę już spokojnie czekać na czerwiec
Motylku ja zamierzam mieć 1-2 pieluchy bambusowe 120x120 i drugie tyle tych 75x75 .
Ktoś pytał też o planowaną CC - u mnie w szpitalu robi się planowe cięcie dokładnie tydzień przed terminem.
Madlis kciuki za Ciebie i małą

proszę mi dopisać wózek MUTSY IGO
Stary 2016-04-25, 08:07   #3382
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
A bo to chyba najpierw ten wątek muszą wypisać do końca, żeby założyć nowy na Odchowalni :p Trochę bez sensu, bo wiadomo, że przy dziecku mniej się człowiek udziela, to w takim tempie pisania do pół roku im zejdzie :p

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, tż do pracki i ja się przy okazji obudziłam i zasnąć nie mogę, a poszłam spać przed 1 :-(

Jeszcze mam pytanie, kupuję peluszki bambusowe, jak myślicie, które będą praktyczniejsze i bardziej z nich będę zadowolona 75x75 czy 120x120? Kupuję podgrzewacz i przy okazji dorzuciłam kilka innych rzeczy i znowu ponad 250 wyszlo :-P ja wymiękam z tymi wydatkami, pocieszam się tylko, że to dla dwójki :-D
Mnie też mąż obudził budzikiem po 6, po czym sprawdził temperaturę i stwierdził, że jak jest przymrozek, to on idzie jednak do pracy na 9 i poszedł spać dalej A ja już usnąć nie mogłam

TYLKO dla dwójki heheheh Ja chcę bambusową tą większą kupić

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
A my sie witamy w 35 tyg dzień dobry
Stary 2016-04-25, 08:09   #3383
madzius90
Zakorzenienie

Witam się w 8 miesiącu
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 08:11   #3384
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cześć. Mam dzisiaj doła. Zaczynam 8 miesiąc a nic nie gotowe. Mąż robi sypialnię 4 tygodnie i jest w lesie a ci dopiero pokój Mikiego :-(

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 08:12   #3385
Madzia9999
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Chyba już pora zwlec się z łóżka czuję się wyspsna nie ma bo tyle lezakowac :P
Nie rozpakowalam się wczoraj po powrocie od rodziców trzeba będzie to po śniadaniu spokojnie ogarnąć

Sophia Loren
Stary 2016-04-25, 08:14   #3386
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Cześć. Mam dzisiaj doła. Zaczynam 8 miesiąc a nic nie gotowe. Mąż robi sypialnię 4 tygodnie i jest w lesie a ci dopiero pokój Mikiego :-(

Spokojnie jeszcze jest dużo czasu - jak sie zapniesz to w tydzien wszystko bedzie ready
Stres nie pomaga! Szkodzi dziecku - powtarzajcie to sobie
Ja w tym tyg dostanę znow pismo z Zusu i działamy z moim radca. Poza tym odliczam nadal godziny do wizyty zostało 48h i 46 minut :p
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 08:15   #3387
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Ehh, mój TŻ z tych opornych na pracę.. A tu wózek trzeba też zamówić, a ja dalej nie wiem jaki

Mikołaj <3
Stary 2016-04-25, 08:19   #3388
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Spokojnie jeszcze jest dużo czasu - jak sie zapniesz to w tydzien wszystko bedzie ready
Stres nie pomaga! Szkodzi dziecku - powtarzajcie to sobie
Ja w tym tyg dostanę znow pismo z Zusu i działamy z moim radca. Poza tym odliczam nadal godziny do wizyty zostało 48h i 46 minut :p
Grunt to spokój i pozytywne myślenie! Stresem tylko się nakrecamy i to niepotrzebnie...
Lada chwila wizyta.

Sophia Loren
Stary 2016-04-25, 08:24   #3389
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Ja też dzisiaj na 16 jadę do mojej ginki. W weekend tak się objadlam, że pewnie będę miała wesołą wagę

Mikołaj <3
Stary 2016-04-25, 08:33   #3390
australia87
Zakorzenienie

Powodzenia na wizytach!

Kurczę, zjadłabym owsiankę, ale nie chce mi się podnieść z wyrka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości