Wszystko o Avonie II - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-03, 14:10   #1651
littlevenus
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Zgadzam się!! Mnie się teraz na święta porządnie ruszyło, ale fakt, zamawiać co 3 tygodnie, to przesada... Przecież tego się nie je!!
Stary 2007-12-03, 14:11   #1652
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
niestety nie mam

ale kosmetyczka jest w ślicznym czerwonym kolorze i jest niezwykle mięciutka, jakby z takiej cieniutkiej skórki dla mnie bomba. No i zawartość zestawu za tą cenę super.
Mam te dwa zestawy Arabian Glow i Stylowy zestaw , jedna kosmetyczka jest czerwona a druga złotawa i jak dla mnie to kawałek szmaty i nic więcej. Dobrze że kosmetyki są ok.
Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Eee, jakis za przeproszeniem, bzdet Ściągnęłam toto, ale nawet nie zainstalowałam, bo skutecznie zniechęciło mnie:

" UWAGA: Program nie ma nic wspólnego z firmą Avon. Jest to inicjatywa całkowicie niezależna. W programie mogą znajdować się błędy, dlatego zastrzegamy, że w żaden sposób nie odpowiadamy za jakiekolwiek straty wynikłe z jego użytkowania."
Może i fajny ten programik ale ja swoją dokumentację trzymam w Exelu i jest super. Nie zamieżam jej zmieniać

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 14:24   #1653
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Hosenko mogłabyś wkleic fotki tej szminki Nectar? Tez się nad nią zastanawiałam ale w końcu postanowiłam się wstrzymac... Może real fotki pomogą mi w decyzji
Kolor jest tak delikatny że podejrzewam że na zdjęciu nic nie bedzie widać

Zobacz na te fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1686 na ich podstawie się zdecydowałąm

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 15:14   #1654
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Stosowanie mikrodembrazji ad hoc jest bez sensu. jak z definicji wynika jest to zluszczanie naskorka z jednoczesna stymulacją odnowy. Młodej skórze nie jest taka stymulacja potrzebna, dlatego tego typu dermokosmetyk zaleca się do skory dojrzalej.

wszystko zalezy od cery i w jakim ona jest stanie...sorry jak bede miec cere dojrzala to nawet mikrod.mi juz nie pomoze

Cytat:
Przed zastosowaniem mikrodembrazji zalecalabym kontakt z kosmetyczką. Pamietajcie moje drogie,ze stosowanie kosmetykow może też przynosić skórze szkody, zwlaszcza dermokosmetyków.
kosmetyczka?a co ma do tego kosmetyczka?sorry ja o takich rzeczach rozmawiam z dermatologiem

p.s.przepraszam za wpis pod wpisem

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-03 o 15:26 Powód: prosze korzystać z funkcji edytuj i multicytuj
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 15:18   #1655
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kolor jest tak delikatny że podejrzewam że na zdjęciu nic nie bedzie widać

Zobacz na te fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1686 na ich podstawie się zdecydowałąm
dziękuję Hosenko za pomoc... tylko nie widziałam tych szminek w k16... mam nadzieje, ze będą w k01 bo chyba się zdecyduję
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 15:19   #1656
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
dziękuję Hosenko za pomoc... tylko nie widziałam tych szminek w k16... mam nadzieje, ze będą w k01 bo chyba się zdecyduję
One mają dzwoneczek w K15 czyli ostatni raz sie pojawiły się w katalogu - potem trzeba będzie czekać aż pojawią się w netto, czy na jakiejś wyprzedaży.

Kolor jest śłiczny ale ... jest nietrwała co już pisałam. Ma lekką konsystencję przez co szybko znika z ust

Instagram

Stary 2007-12-03, 15:25   #1657
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
kosmetyczka?a co ma do tego kosmetyczka?sorry ja o takich rzeczach rozmawiam z dermatologiem

p.s.przepraszam za wpis pod wpisem
Emilko i tu Cię musze zdziwic ponieważ KOSMETYCZKA ma dużo do tego! Jestem na pierwszym roku kosmetologii i właśnie jesteśmy na etapie dogłęgnego omawiania struktury skóry... wpradzie nie mogę jesczze pomóc wtakich sprawach bo jesczze poprostu tego nie umiem ale przecież dobór odpoweiednich kosmetyków do typu skóry jest jednym z głównych zadań kosmetyczki! to nie tylko malowanie paznokci!
Stary 2007-12-03, 15:29   #1658
Emilkaa
Zadomowienie

ja wiem jakie sa zadania kosmetyczki i wiem,ze sa bardzo ciezkie i wiadome ze nei ejst to tylko malowanie paznokci bez przesady...
ale jesli chodzi o moja cere to lecze ja u dermatologa,a nie kosmetyczki,poniewaz kosmetyczka zadnego leku na recepte mi nie przepisze,wiec nie bede specjalnie chodzic do kosmetyczki pytac sie jej czy moge uzywac jakiegos produktu czy nie,bo od tego mam dermatologa
Stary 2007-12-03, 15:33   #1659
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
ja wiem jakie sa zadania kosmetyczki i wiem,ze sa bardzo ciezkie i wiadome ze nei ejst to tylko malowanie paznokci bez przesady...
ale jesli chodzi o moja cere to lecze ja u dermatologa,a nie kosmetyczki,poniewaz kosmetyczka zadnego leku na recepte mi nie przepisze,wiec nie bede specjalnie chodzic do kosmetyczki pytac sie jej czy moge uzywac jakiegos produktu czy nie,bo od tego mam dermatologa
jeżeli masz chorobowe zmiany skórne to zgadzam się z Tobą... wtedy najlepiej iśc z tym do dermatologa, bo skórze potrzebne jest leczenie. ale jeżeli ktoś poprostu chce się poradzic czy do jego typu cery można używac danych kosmetyków to jak najbardziej można iśc ztym do kosmetyczki chciałam jesczze dodac, że będziemy kształcone także w zakresie dermatologii więc i na zmianach skórnych chorobowo zmienionych też będziemy się znały...
Stary 2007-12-03, 15:57   #1660
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystko zalezy od cery i w jakim ona jest stanie...sorry jak bede miec cere dojrzala to nawet mikrod.mi juz nie pomoze

Ty rozmawiasz na ten temat z drmatologiem, ale osoby o skorze bezproblemowej moga rozmawiać z kosmetyczka. I o wlaśnie takich osobach myślalam.Skąd moge wiedzieć jaką masz cerę?
Zgadzam sie całkowicie z Caroline, dla wielu osob kosmetyczka jest skarbnicą wiedzy.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 16:01   #1661
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Ty rozmawiasz na ten temat z drmatologiem, ale osoby o skorze bezproblemowej moga rozmawiać z kosmetyczka. I o wlaśnie takich osobach myślalam.Skąd moge wiedzieć jaką masz cerę?
Zgadzam sie całkowicie z Caroline, dla wielu osob kosmetyczka jest skarbnicą wiedzy.
dziękuję ankoro, że przyznałaś mi rację mam nadzieję, że wkrótce nauczę się w końcu czegoś w czym będe mogła wam pomóc przy doborze kosmetyków wprawdzie nie będę mogłą obejrzec waszej cery ale mam andzijee, ze naucez się skłądów itd
Stary 2007-12-03, 16:09   #1662
kasiek1122
Zakorzenienie

Miałam w brakach poczwórne cienie vintage violets i ten krem jezynowy za 4,90, poszłam do coku żeby kupić, ale nie było i nie wiadomo kiedy będą te rzeczy

a tak w ogóle, to w krakowskim coku fajną rzecz zrobili taką jakby toaletkę z lustrem i kolorowymi kosmetykami avonu.

Kupiłam puder mineralny almond, bo bisque była dla mnie za pomarańczowo-brązowy i jakie było moje zdziwienie, że prawie całe opakowanie jest pełne, a bisque miałam napelnione tylko do połowy
Stary 2007-12-03, 16:10   #1663
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Miałam w brakach poczwórne cienie vintage violets i ten krem jezynowy za 4,90, poszłam do coku żeby kupić, ale nie było i nie wiadomo kiedy będą te rzeczy

a tak w ogóle, to w krakowskim coku fajną rzecz zrobili taką jakby toaletkę z lustrem i kolorowymi kosmetykami avonu.

Kupiłam puder mineralny almond, bo bisque była dla mnie za pomarańczowo-brązowy i jakie było moje zdziwienie, że prawie całe opakowanie jest pełne, a bisque miałam napelnione tylko do połowy
O no widzisz! I ja o tym pisałam tydzień temu!! Też dostałam Bisque napełnione do połowy!! A Almond masz cały?? Możesz wkleić foto na katalogi?

Na allegro znlaząłm fotkę Ivory: http://www.allegro.pl/item276904281_...alny_avon.html --> tez cały

Instagram

Stary 2007-12-03, 16:16   #1664
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:

osoby o skorze bezproblemowej raczej nie uzywaja mikrod.,bo nie maja po co.
Stary 2007-12-03, 16:18   #1665
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
O no widzisz! I ja o tym pisałam tydzień temu!! Też dostałam Bisque napełnione do połowy!! A Almond masz cały?? Możesz wkleić foto na katalogi?
wkleje i to z porównaniem tylko, że wieczorkiem, muszę naładować baterie w aparacie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-03, 16:18   #1666
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Miałam w brakach poczwórne cienie vintage violets
Nie,nie,nie tylko nie te cienie w brakach... mam zamówienie na 5 takich...

P.S. Drogie Avonki, powiedzcie, które produkty mają stały opust? Niekosmetyczne 20%, to wiem, czy jeszcze coś? O czym mam pamiętać spisując zamówienie?
Stary 2007-12-03, 16:40   #1667
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wkleje i to z porównaniem tylko, że wieczorkiem, muszę naładować baterie w aparacie
Ja od tygodnia prowadze korespondecje z Avonem na ten temat
Napisali ze na podstawie zdjęcia nie moga określić czy podkład jest wybrakowany czy nie Jak tu się nie wkurzyć? Przecież różnice widać gołym okiem (wkleiłam wcześniej tu link do podkładu z allegro).

Ty tez napisz w tej sprawie do Avonu - nei można pozwolić na oszustwo.

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
P.S. Drogie Avonki, powiedzcie, które produkty mają stały opust? Niekosmetyczne 20%, to wiem, czy jeszcze coś? O czym mam pamiętać spisując zamówienie?
20% jeśłi masz opust conajmniej 20%, a jeśłi mneij to 10%.(przynajmniej tak było poprzednio)

W promocjach typu kup X a Y możesz kupić za np. 5,90 to wtedy ten produkt Y jest z 10%, lub kup z katalogu za X a produkt Y możesz kupić za ...

W Panoramie jest wszystko napisane

Instagram

Stary 2007-12-03, 17:10   #1668
piskorzyk
Przyczajenie

hej
Czy nadal nie przychodzą podkłady w musie ivory i cream? Mam sporo zamówień na nie a ostatnio mi nie przyszły.
Dajcie znać
piskorzyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 17:11   #1669
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Też miałam w K15 z 1500zł(nawet nie wiem ile dokładnie). Ale na K16 mam póki co jakieś 80zł(a już w czwartek składam zamóienie)
Wczoraj mialam tylko za 30, a dzis sypnelo zamowieniami i doszlo do 270 (a to jeszcze nie koniec). Zamawiam we czwartek na COK i mam nadzieje ze nie bedzie brakow
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 17:36   #1670
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Jejku skąd wy bierzecie takie duże zamówienia ja odkąd katalog jest co 3 tygdnie mam coraz mniejsze zamówienia
Ja też niestety mam coraz mniejsze. Tylko na święta miałam większe-klienci poszaleli i kupowali kosmetyki także na prezenty. Gdyby nie to to nie osiągnę nigdy 35% odkąd są katalogi co 3 tydzień.
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5938859]jak dla mnie to fajny program pomocny, mi to bez roznicy, szczegolnie ze w exelu dokumentacje mam[/quote]
Ja chyba wolę Exela jednak.
Cytat:
A pamietacie zapewnienia firmy: Więcej katalogów, większe zamówienia, wiekszy zarobek.
I większe progi np. do KR. Ciekawe jak je mamy przekroczyć
Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Co zanoszę nowy katalog to jest pytanie: Już jest nowy?
Składają u mnie tylko te dziewczyny, które nie mają internetu. Te które mają net i dostęp do Allegro, nie zamawiają z katalogu.
Też słyszę takie pytania. Ale u mnie składają nawet koleżanki, które mają internet, żadna chyba nie zamawia kosmetyków na allegro. Nie wiem czy to jest wiarygodne źródło. No i koszty przesyłki itp.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 17:38   #1671
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
20% jeśłi masz opust conajmniej 20%, a jeśłi mneij to 10%.(przynajmniej tak było poprzednio)

W promocjach typu kup X a Y możesz kupić za np. 5,90 to wtedy ten produkt Y jest z 10%, lub kup z katalogu za X a produkt Y możesz kupić za ...

W Panoramie jest wszystko napisane
Dziękuję Hosenko
Stary 2007-12-03, 17:53   #1672
Anka :)
Wtajemniczenie

Czy woda TRESELLE SEDUCTION na żywo pachnie tak jak pachnąca strona w katalogu 16 ?
i jeszcze jedno pytanko:

Co myślicie o torebce DELICATE (ta czarna mala blyszczaca) ? Widzial ktos moze na zywo? Mozecie cos powiedziec na jej temat ?
Stary 2007-12-03, 18:12   #1673
rea1981
Raczkowanie

GG do rea1981

Cytat:
no i jak teraz zobaczylam,ze jest netto to nie wacham sie tylko od razu kupuje 2
W katalogu 02 wchodzi zaawansowany system dermabrazji, wiec ja bym zbyt duzych zapasow nie robila
Stary 2007-12-03, 18:13   #1674
kasiek1122
Zakorzenienie

wg mnie seduction pachnie tak samo jak w katalogu

Dziewczyny dodałam fotki zdjęć pudru mineralnego almond i bisque, porównajcie sobie..

Edytowane przez kasiek1122
Czas edycji: 2007-12-03 o 18:25 Powód: dopisek
kasiek1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 18:33   #1675
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość

Czy woda TRESELLE SEDUCTION na żywo pachnie tak jak pachnąca strona w katalogu 16 ?
Tak.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 18:34   #1676
daga88
Raczkowanie

a wedlug mnie seduction na zywo pachnie bardziej intensywnie
wachalam dzis w coku, zapach przepiekny, dobrze ze zamowilam dzis w demo i juz w srode bede sie mogla nim psikac do woli a buteleczka rewelacyjna.
zamowienie zlozone na 650,70, jest dobrze choc odkad jest katalog co 3 tygodnie to u mnie tez kiepsko, na swieta zawsze mialam powyzej 1000 no ale nie ma co narzekac jest dobrze tak jak jest
daga88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 18:38   #1677
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daga88 Pokaż wiadomość
a wedlug mnie seduction na zywo pachnie bardziej intensywnie
wachalam dzis w coku, zapach przepiekny, dobrze ze zamowilam dzis w demo i juz w srode bede sie mogla nim psikac do woli a buteleczka rewelacyjna.
zamowienie zlozone na 650,70, jest dobrze choc odkad jest katalog co 3 tygodnie to u mnie tez kiepsko, na swieta zawsze mialam powyzej 1000 no ale nie ma co narzekac jest dobrze tak jak jest
no nie wiem czy jeszcze bardziej mocniej...
każda znajoma jak pocierała kartkę dłonią i wąchała ten zapach to odrazu mówiła 'ale ostre'

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 18:41   #1678
porzeczka2602
Zakorzenienie

Nadal brak podkładu w musie cream ze stron z wyprzedażą
cienie poczwórne vintage violets przychodzą już od dziś(dzis mi pakowali paczke i mam)
natomiast dzwoniłam dziś do avonu rano i pani powiedziała że ten zestaw ozdób ktory jest nowością w tym roku nie będzie juz dostępny wcale.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 18:44   #1679
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

asia_z widziałam, że w "katalogach avonu" zamieściłaś zdjęcie torebki Sharma-co możesz o niej więcej powiedzieć, czy ma ona jakieś przegrutki w środku i jaki ona włąściwie ma kolor cimno szary czy czarny????????????

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 20:00   #1680
mijjenka
Zakorzenienie

ooo mam nadzieje ze tutaj znajdę odpowiedź....
ma ktoras z was biezacy katalog Avonu i moglaby mi powiedziec ile kosztuje Głęboko Oczyszczający Peeling-Clearskin ?
Dziekuje z gory za odpowiedz!!;*

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości