Majówki 2016 sezon V epizod unboxing - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-25, 09:13   #3091
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing

Heeej

Widzę, że nikt się nie rozpakował w nocy. A tu ostatni tydzień kwietnia przed nami

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość

U mnie noc spokojna bez żadnych boli Czuje ze przenoszę tego uparciucha a zwolnienie tylko do 30.04
To ja mam tylko do jutra zwolnienie... Ale od jutra szpital i to już pewnie do porodu więc mam nadzieję, że tam mi wystawią później bez problemu zwolnienie a macierzyński liczy się od dnia porodu tak?

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Ja mam do 11.05 a TP na 7.05 ciekawe czy załapię się jeszcze na ten wątek. A dzis po poludniu wizyta. Ciekawe co u malutkiej. I co sie dowiem dzis. Mona ty masz jeszcze jakas wizyte w planach czy juz do szpitala jak cos?
Mocne kciuki za wizytę, daj znać co tam u Emilki

Cytat:
Napisane przez gingerbre Pokaż wiadomość
Nie mam siły nadrabiać zaległości Życzę pozytywnych nadchodzących wizyt Pozaliczalam wszystko co się dało na studiach, ale czuje się taka wykończona ostatnio, że dobrze, że to już prawie koniec , do tego mam wrażenie, że brzuch nie rośnie(!), a podobno te ostatnie tygodnie to intensywny wzrost dziecka... ale może tylko mi się wydaje
Gratulacje zdolniacho

Cytat:
Śnieg u mnie pada!!!!
A u mnie piękne słońce tylko zimno...

Co do twardnień - u mnie brzuch jest jak skała jak tylko za dużo pochodzę, szczególnie po schodach. Wtedy to aż muszę sobie ten brzuch podtrzymywać od dołu bo taki kamień się robi. A dymam po schodach kilka razy dziennie bo kuchnię mamy na parterze.

Wczoraj przed snem Mała się tak rozkosznie kokosiła, mąż do niej gadał i ją zaczepiał a jej się chyba podobało bo co rusz wypinała a to nóżkę a to pupkę żeby ją głasić . A z tego wszystkiego dostała potem czkawki gigant bo cały brzuch mi podskakiwał. Aż nam jej było szkoda że tak ją siepie, całe ciałko dygało

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:16   #3092
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Podkradam pomysl z taczka! Brzuch juz prawie do kolan.. Plan na rozstepy tez masz? Bo u mnie dokladnie ta sama sytuacja
Planu nie mam, pewnie się wezmę za jakieś kremy czy balsamy i będę ćwiczyć, w planach gdzieś tam druga ciąża, więc nie wiem czy jest sens wydawać miliony monet na zabiegi kosmetyczne

Czytanie w łóżku nie jest moją mocną stroną - z powrotem przysnęłam. Dziś prawie cały dzień sama będę, mąż wpadnie po pracy zjeść i wyjść z psem a potem zaraz na zajęcia, jutro to samo, więc chyba nie bardzo mogę rodzić, bo szkoda żeby zajęcia opuszczał...
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:18   #3093
gingerbre
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Gingerbre graty za studia
Ja wrecz slyszalam i czytalam odwrotnie ze nawet mozliwy spadek wagi. Kolezanka na 2 tyg przed porodem zaczela miec spadki wagi wlasnie. Nie stresuj sie
Ja za to porownalam sobie moje zdjecia z 26.03 i 24.04 i mam brzuch mniejszy a wyzej niz w marcu...tez nie rozumiem...chyba cofa mi sie ta ciaza...
Dzięki Dobrze, że to piszesz, bo faktycznie jakiś stres mi się włącza, zwłaszcza, że baby ogólnie nie waży zbyt dużo i miałam nadzieję, że może przez te ostatnie tygodnie trochę nadrobi
gingerbre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:22   #3094
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Zjadlam teraz 4 pralinki Lindt i mala oszalala. Zaraz mi bokiem wyskoczy. Znaczy mam to rozumiec, ze jej smakuje?

Jade dzis do lekarza, ale mi sie nie chce go widziec... jutro za to kontrolne ktg i usg na IP, a wieczorem wizyta u pani ordynator, gdzie dowiem sie, czy zechca mnie pokroic w Zosce, czy mam sobie szukac innego przytulka Mam nadzieje, ze pojdzie gladko, bo musialam umowic sie na prywatna wizyte za gruby piniondz. Na nfz termin wizyty byl dopiero na druga polowe czerwca, a obawiam sie ze to by bylo ciut za pozno, na planowe cc
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:25   #3095
urshoola
Zadomowienie

Dziewczyny help....zgubilam nazwe tego plynu do mebli z polyskiem. Wyrzucilam karteczke a chcialam skompletowac mezowi liste chemikaliow do wypucowania mieszkania.

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:26   #3096
zabciajs
Zakorzenienie

Zapomniałam Wam pisac. Wczoraj moja Mała to praktycznie calutenski dzień hulała. Tak to jeszcze nie było. Nawet prawie herbate przez nią wylałam!!
Aa i dziś 35t czyżby 9 miesiąc?!
Stary 2016-04-25, 09:27   #3097
Monanka83
Zakorzenienie

Kciuki za wizyty Kobietki!

Martunia, wyciągaj sanie, zaprzegaj psy i kieruj się w stronę szpitala żebyś miała zapas i na za tydzień była gotowa na IP
Stary 2016-04-25, 09:30   #3098
Mad_lenka
Rozeznanie

Ten płyn to chyba meglio
Mad_lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:31   #3099
urshoola
Zadomowienie

I dzieki Ci Madlenka))

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:32   #3100
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Zjadlam teraz 4 pralinki Lindt i mala oszalala. Zaraz mi bokiem wyskoczy. Znaczy mam to rozumiec, ze jej smakuje?

Jade dzis do lekarza, ale mi sie nie chce go widziec... jutro za to kontrolne ktg i usg na IP, a wieczorem wizyta u pani ordynator, gdzie dowiem sie, czy zechca mnie pokroic w Zosce, czy mam sobie szukac innego przytulka Mam nadzieje, ze pojdzie gladko, bo musialam umowic sie na prywatna wizyte za gruby piniondz. Na nfz termin wizyty byl dopiero na druga polowe czerwca, a obawiam sie ze to by bylo ciut za pozno, na planowe cc
Roses to w takim razie niech ta wizyta będzie owocna bo szkoda byłoby tylu monet

Chyba wam się nie żaliłam jeszcze że wczoraj obudziłam się z piękną opryszczką nad wargą? Niemal całą ciążę dziadostwo trzymało się z daleka, tylko na początku coś miałam, a teraz niemal na wylocie się przypałętało
Wiem, że Małej nie zagraża w żaden sposób i dziś już jest znacznie mniejsza bo od razu uruchomiłam smarowanie maściami. Ale mimo to smutno mi, że nie będę mogła wycałować mojej Kluski jeśli urodzi się w ciągu najbliższych dni. A całe 9 miesięcy przecież na to czekam

Stary 2016-04-25, 09:33   #3101
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Heeej

Widzę, że nikt się nie rozpakował w nocy. A tu ostatni tydzień kwietnia przed nami

To ja mam tylko do jutra zwolnienie... Ale od jutra szpital i to już pewnie do porodu więc mam nadzieję, że tam mi wystawią później bez problemu zwolnienie a macierzyński liczy się od dnia porodu tak?

Mocne kciuki za wizytę, daj znać co tam u Emilki

Gratulacje zdolniacho

A u mnie piękne słońce tylko zimno...

Co do twardnień - u mnie brzuch jest jak skała jak tylko za dużo pochodzę, szczególnie po schodach. Wtedy to aż muszę sobie ten brzuch podtrzymywać od dołu bo taki kamień się robi. A dymam po schodach kilka razy dziennie bo kuchnię mamy na parterze.

Wczoraj przed snem Mała się tak rozkosznie kokosiła, mąż do niej gadał i ją zaczepiał a jej się chyba podobało bo co rusz wypinała a to nóżkę a to pupkę żeby ją głasić . A z tego wszystkiego dostała potem czkawki gigant bo cały brzuch mi podskakiwał. Aż nam jej było szkoda że tak ją siepie, całe ciałko dygało
Generalnie tak ale można już na 2 tygodnie przed porodem wziąć macierzyński tylko nie rozumiem sensu tego myku.
chyba tylko po to żeby zus przyoszczedzil dlatego będę w razie czego kombinowała z l4 od rodzinnego.

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Kciuki za wizyty Kobietki!

Martunia, wyciągaj sanie, zaprzegaj psy i kieruj się w stronę szpitala żebyś miała zapas i na za tydzień była gotowa na IP
Ha ha ha nie udźwigną mnie sanie bo śniegu na ziemi brak

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:34   #3102
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
Planu nie mam, pewnie się wezmę za jakieś kremy czy balsamy i będę ćwiczyć, w planach gdzieś tam druga ciąża, więc nie wiem czy jest sens wydawać miliony monet na zabiegi kosmetyczne

Czytanie w łóżku nie jest moją mocną stroną - z powrotem przysnęłam. Dziś prawie cały dzień sama będę, mąż wpadnie po pracy zjeść i wyjść z psem a potem zaraz na zajęcia, jutro to samo, więc chyba nie bardzo mogę rodzić, bo szkoda żeby zajęcia opuszczał...

Ja juz na te rozstepy nie moge patrzec tak przywyklam do tych paru, co sie zrobilo ale teraz to juz idzie za daleko! Chociaz moj mi caly czas powatrza, ze on i tak mnie kocha i jemu to nie przeszkadza.. Kochany!

Planujecie drugie tak zaraz po sobie czy jakas przerwe?

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Fab, dzieciaczki czekaja co matki beda mogly nowy sezon GOT zaczac :p ale co by nie mowic, to nasze zaciskanie nog chyba dziala haha
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:37   #3103
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo dla Ciebie dawaj fotę to ocenimy czy rośniesz czy nie
Dzięki

Oj Martunia nie ma czym się chwalić, jest mały. Co się teraz dziwić, że nikt mi miejsca w mpk nie ustępuje

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Clio_99 Pokaż wiadomość
Mnie czasami tak te już powstałe rozstepy na dole bolą jakbym miała jakieś rany poprzecinane :/ ulgę przynosi mi linomag, który kupilam dla małego :p a wpadłam na to bo mój musi tym smarować świeża blizne po operacji. Także młody dostał maść a starzy już ją prawie zuzyli :p

U nas pracowicie. Malowanie skończone - dziś sprzatanie, jutro składamy lozeczko
Linomag tez jest bardzo dobry na brodawki. Mi na swedzaca skórę pomaga olej ze słodkich migdałów i alantan plus. Reszta kremów typowo na rozstępy się nie sprawdza, zbyt szybko się wchłaniają i bardzo szybko znowu czuje to swędzenie i napinanie się skóry.
Stary 2016-04-25, 09:38   #3104
201701091517
Konto usunięte

Ginger, gratulacje!

Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wszystkie wizyty!

Fab, może akurat jak zadziałałaś to szybko zejdzie?

Co do rozstępów, ja się dorobiłam do tej pory tylko jednego.. ale żeby było śmiesznie, jest na łopatce
Wygląda to jakby ktoś mnie przypalał nożem, wielka krecha w poprzek.. Nadal nie wiem jak to się zrobiło? Ta ciąża to jakaś dziwna serio jest :|
Smaruje tylko go masłem shea, może zbieleje.. No a jak nie to kupie jakieś dziadostwo, ale żeby przy okazji na twarz też stosować (bo twarz to jest calusieńka w bliznach potrądzikowych )

O taak! GOT! GOT! Dzisiaj robimy seans
Moje dziecie grzeczne, chociaż skurcze mam od wczoraj i jeszcze troche to się pogryzę :/ Wczoraj regularne, ale dzisiaj się uspokoiło.. no ale i tak mam nakaz od mamy i tżta, że mam je liczyć jakby co..
W szpitalu kazali mi przyjechać jak wody dopiero odejdą, wiec w sumie nie ma co panikować xD

Edytowane przez 201701091517
Czas edycji: 2016-04-25 o 09:41
201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 09:39   #3105
gingerbre
Zakorzenienie

Mi też się marzy jeszcze jeden szkrab Po cc to pewnie trzeba będzie poczekać trochę.

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
Ginger, gratulacje!

Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wszystkie wizyty!

Co do rozstępów, ja się dorobiłam do tej pory tylko jednego.. ale żeby było śmiesznie, jest na łopatce
Wygląda to jakby ktoś mnie przypalał nożem, wielka krecha w poprzek.. Nadal nie wiem jak to się zrobiło? Ta ciąża to jakaś dziwna serio jest :|
Smaruje tylko go masłem shea, może zbieleje.. No a jak nie to kupie jakieś dziadostwo, ale żeby przy okazji na twarz też stosować (bo twarz to jest calusieńka w bliznach potrądzikowych )
Stary 2016-04-25, 09:43   #3106
martunia_199
Zakorzenienie

Wiecie tak się zafiksowałam na tą wagę młodego że odgrzebałam zdjęcie z wymiarami żeby sprawdzić ile miała główka i ile brzuszek, znalazłam jakiś kalkulator na necie i jak wpisałam wymiary, które ona podała to wychodzi waga 3200 g i nawet jest tam taka waga podana tylko że jako druga a pierwsza 3600 g .... yyy nic z tego nie rozumię:brzydal :

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-04-25, 09:44   #3107
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Ja juz na te rozstepy nie moge patrzec tak przywyklam do tych paru, co sie zrobilo ale teraz to juz idzie za daleko! Chociaz moj mi caly czas powatrza, ze on i tak mnie kocha i jemu to nie przeszkadza.. Kochany!

Planujecie drugie tak zaraz po sobie czy jakas przerwe?

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Fab, dzieciaczki czekaja co matki beda mogly nowy sezon GOT zaczac :p ale co by nie mowic, to nasze zaciskanie nog chyba dziala haha
Zdecydowanie ja planuje przerwę. Chcę aby moje ciało miało czas na wszystko. Jestem rowniez kobieta, a nie tylko matką. I podoba mi sie jak jest roznica wieku.
Ale powiedziałam,ze po porodzie zdecyduje o wszystkim i czy w ogole bede chciała drugie A moze 3?hehe

Najgorzej kwestia pracy. Bo ja po macierzynskim zostaje z niczym. I nie wiadomo czy sie szkolić i inwestować w siebie iść do pracy i co? Odejsc po chwili? Ciężki temat.
Stary 2016-04-25, 09:46   #3108
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie tak się zafiksowałam na tą wagę młodego że odgrzebałam zdjęcie z wymiarami żeby sprawdzić ile miała główka i ile brzuszek, znalazłam jakiś kalkulator na necie i jak wpisałam wymiary, które ona podała to wychodzi waga 3200 g i nawet jest tam taka waga podana tylko że jako druga a pierwsza 3600 g .... yyy nic z tego nie rozumię:brzydal :
Daj link do tego kalkulatora to i ja sobie z ciekawości zobaczę

Stary 2016-04-25, 09:50   #3109
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm usg często się myli Nie wiem dokładnie jak to działa, ale wystarczy, ze lekarz o kilka milimetrów więcej/mniej zaznaczy i juz mamy zupełnie inne wyniki.

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Zdecydowanie ja planuje przerwę. Chcę aby moje ciało miało czas na wszystko. Jestem rowniez kobieta, a nie tylko matką. I podoba mi sie jak jest roznica wieku.
Ale powiedziałam,ze po porodzie zdecyduje o wszystkim i czy w ogole bede chciała drugie A moze 3?hehe

Najgorzej kwestia pracy. Bo ja po macierzynskim zostaje z niczym. I nie wiadomo czy sie szkolić i inwestować w siebie iść do pracy i co? Odejsc po chwili? Ciężki temat.
Ja myślałam o przerwie około dwuletniej. Wydaje mi się, że to wystarczająco dużo czasu, żeby się sprawdzić w roli mamy jednego dziecka (może dojdę do wniosku, że jedno juz wystarczy ), dojść do siebie po cesarce oraz przydać się do czegoś w pracy.

Szkolić się zawsze warto Nigdy nie wiesz co Ci się w życiu przyda, a im więcej wiesz i umiesz tym lepsza Twoja pozycja na rynku pracy. Dla mnie to nie ma znaczenia, czy się myśli zaraz o kolejnym dziecku i tak warto w siebie inwestować.

Edytowane przez gingerbre
Czas edycji: 2016-04-25 o 09:52
Stary 2016-04-25, 09:50   #3110
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość

Oby
Bo nie po to sobie trzasnęłam hennę, zrobiłam pedicure i inne cuda żeby teraz w szpitalu opryszczką straszyć

Cytat:
Hmmm usg często się myli Nie wiem dokładnie jak to działa, ale wystarczy, ze lekarz o kilka milimetrów więcej/mniej zaznaczy i juz mamy zupełnie inne wyniki.
Mój lekarz zaznacza Małą z dużym zapasem, taki mi się wydaje przynajmniej jak zerkam na ekran. Więc wydaje mi się, że waga którą podaje jest raczej zawyżona niż zaniżona. Ale co ja tam wiem

Stary 2016-04-25, 09:52   #3111
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Daj link do tego kalkulatora to i ja sobie z ciekawości zobaczę
http://twoja-ciaza.com.pl/kalkulatory/

Cytat:
Ja wiem że to wszystko jest orientacyjne ale jakoś mi to spokoju nie dawało że mogę nosić w sobie takiego wielkoluda tym bardziej że córa ledwo 3kg przekroczyła... a ginka mi tu na ponad 2 tygodnie przed terminem mówi 3600 g plus błąd pomiaru 200g

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Oby
Bo nie po to sobie trzasnęłam hennę, zrobiłam pedicure i inne cuda żeby teraz w szpitalu opryszczką straszyć

Mój lekarz zaznacza Małą z dużym zapasem, taki mi się wydaje przynajmniej jak zerkam na ekran. Więc wydaje mi się, że waga którą podaje jest raczej zawyżona niż zaniżona. Ale co ja tam wiem
Mojej kuzynce w poniedziałek lekarka powiedziała że młody waży 3800g a w niedzielę urodził się z wagą 4400 raczej małe szanse że przybrał w 6 dni 600g

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-04-25, 09:54   #3112
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
http://twoja-ciaza.com.pl/kalkulatory/

Mojej kuzynce w poniedziałek lekarka powiedziała że młody waży 3800g a w niedzielę urodził się z wagą 4400 raczej małe szanse że przybrał w 6 dni 600g
Raczej mała, ale usg może mylić się też w druga stronę, dla niektórych na szczęście :P
Stary 2016-04-25, 10:00   #3113
dzustam
Zakorzenienie

Cześć. Kiedyś widziałam, że jest sposób na opadający i ciągnący brzuch. Kobiety motają go jakoś chustami, tymi samymi, co do noszenia dzieci. Lub są pasy ortopedyczne odciazajace kręgosłup. To i może trochę przeciwrozstępowe.

Roses, nie chciałaś poczekać na nfz do czerwca? Hi hi.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 10:05   #3114
fruzjape
Zadomowienie

Ja dzisiaj kończę 38 tydzień młodego urodziłam 38t6d
Wieczorem mam wizyte u położnej, zobaczymy co powie.

A na fb wrzuciłam zdjęcia z sesji
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 10:13   #3115
gingerbre
Zakorzenienie

Bardzo fajne te Wasze zdjęcia z sesji Aż sama teraz żałuję, że się nie zdecydowałam. Miła pamiątka
Stary 2016-04-25, 10:14   #3116
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Ja myślałam o przerwie około dwuletniej. Wydaje mi się, że to wystarczająco dużo czasu, żeby się sprawdzić w roli mamy jednego dziecka (może dojdę do wniosku, że jedno juz wystarczy ), dojść do siebie po cesarce oraz przydać się do czegoś w pracy.

Szkolić się zawsze warto Nigdy nie wiesz co Ci się w życiu przyda, a im więcej wiesz i umiesz tym lepsza Twoja pozycja na rynku pracy. Dla mnie to nie ma znaczenia, czy się myśli zaraz o kolejnym dziecku i tak warto w siebie inwestować.
Tak warto. Ale chodzi o to czy zaczynać coś nowego,coś innego. Ja zostaje tak naprawde z dylematem szukac jakiejkolwiek pracy ( no nie calkiem bylejakiej ) czy zaczynac cos co wymaga np trochę lat.. ale nie chce dzis o tym mysle, bo wpadne w mini roztargnienie.
Stary 2016-04-25, 10:15   #3117
no_doubt
Wtajemniczenie

Rose powodzenia na wizycie!!! Daj znać, co ci tam powiedzą...

Fab współczuję tej opryszczki...ja miałam na początku II trymestru i mam nadzieję, że już się nie pojawi...

Dziołchy, a wy pijecie ten napar z liści malin??? To pomaga przy SN?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 10:20   #3118
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
Tak warto. Ale chodzi o to czy zaczynać coś nowego,coś innego. Ja zostaje tak naprawde z dylematem szukac jakiejkolwiek pracy ( no nie calkiem bylejakiej ) czy zaczynac cos co wymaga np trochę lat.. ale nie chce dzis o tym mysle, bo wpadne w mini roztargnienie.
Eee jakiejkolwiek na pewno nie, no chyba, że sytuacja gardłowa i nie ma się wyjścia. Na pewno jest coś co Cie kręci i chciałabyś robić albo w czym jesteś dobra i jest zapotrzebowanie na tego typu pracowników. Ale przed porodem nie ma co się zadreczac (!), jestem pewna, że w odpowiednim czasie będziesz w stanie podjąć słuszna decyzję
Stary 2016-04-25, 10:20   #3119
zabciajs
Zakorzenienie

Ja nie pije jeszcze. Boję się tak wcześnie.
Stary 2016-04-25, 10:21   #3120
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie pije jeszcze. Boję się tak wcześnie.
To kiedy najlepiej zacząć?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości