Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-25, 19:28   #3481
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Wizyta ok. Wyniki mam bardzo dobre. Młody się bardzo kręcił. Pochwaliła, że ładnie rośnie. Moja lekarka to fanka SN, więc pewniq i pośladkowo każe mi rodzić naturalnie. Dostałam skierowanie na usg w.35-36 tc i w sumie to wszystko. Kazała mi jak najwięcej leżeć, ale z szyjką podobno ok.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 20:15   #3482
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Tak pisałyście o tych lodach, że sobie w biedrze kupiłam pistacjowe i tiramisu. I teraz się zastanawiam, które zjeść pierwsze

A ja nie miałam nigdy specjalnego biustonosza do karmienia i teraz też nie zamierzam...
To jak karmilas :p?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 20:22   #3483
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Eee ale cenówki odcięłaś czy jakie? Bo chyba nie te z rozmiarami
Nie, nie te wewnątrz ubranek tylko takie z cenami właśnie Chociaż też przez moment zastanawiałam się nad niektórymi wszytymi w ubranka, bo niektóre takie długaśne...

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Tak pisałyście o tych lodach, że sobie w biedrze kupiłam pistacjowe i tiramisu. I teraz się zastanawiam, które zjeść pierwsze
Trochę tych i trochę tych sobie nałóż i po sprawie
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 20:41   #3484
Madlis
Przyczajenie

Dodałyście mi mega otuche i dziękuję bardzo za to jutro prawdopodobnie domek, gdyż wszystkie badania wychodzą dobrze i krew przestała lecieć, mam nadzieję że już więcej tego strachu się nie nabawie, zacznę bardzo teraz uważać na siebie dla dobra Kruszynki waży 2300 ale niech się jeszcze w brzuszku rozwija dzisiaj przy ktg miała czkawkę i tą konkretną i pani pielęgniarka powiedziała że to bardzo dobry kolejny znak że z dzieckiem w porządku
Madlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 20:51   #3485
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlis Pokaż wiadomość
Dodałyście mi mega otuche i dziękuję bardzo za to jutro prawdopodobnie domek, gdyż wszystkie badania wychodzą dobrze i krew przestała lecieć, mam nadzieję że już więcej tego strachu się nie nabawie, zacznę bardzo teraz uważać na siebie dla dobra Kruszynki waży 2300 ale niech się jeszcze w brzuszku rozwija dzisiaj przy ktg miała czkawkę i tą konkretną i pani pielęgniarka powiedziała że to bardzo dobry kolejny znak że z dzieckiem w porządku
To super Oby do czerwca, albo chociaż do końcówki maja
Stary 2016-04-25, 21:29   #3486
Radena
Zadomowienie

Dziewczyny,stosuje któraś z Was clotrimazolum? Czy to bezpieczne? bo czytałam ulotkę i się trochę boję:-/
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 21:59   #3487
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Dziewczyny,stosuje któraś z Was clotrimazolum? Czy to bezpieczne? bo czytałam ulotkę i się trochę boję:-/

Cytat:
i super, że wyjdziesz do domu
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Nie, nie te wewnątrz ubranek tylko takie z cenami właśnie Chociaż też przez moment zastanawiałam się nad niektórymi wszytymi w ubranka, bo niektóre takie długaśne...
Maluszkom raczej te długie nie przeszkadzają, a czasem jak się taką odetnie, to bardziej drapie niż wcześniej.
Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Wizyta ok. Wyniki mam bardzo dobre. Młody się bardzo kręcił. Pochwaliła, że ładnie rośnie. Moja lekarka to fanka SN, więc pewniq i pośladkowo każe mi rodzić naturalnie. Dostałam skierowanie na usg w.35-36 tc i w sumie to wszystko. Kazała mi jak najwięcej leżeć, ale z szyjką podobno ok.
To leż sobie i goń męża do pracy (jemu możesz jakąś podrasowaną wersję z wizyty sprzedać, żeby się chłop ogarnął i spiął poślady z tym remontem)

Poczytałam troszkę o tych porodach pośladkowych....jak to w naturze: może być różnie. Więc przestaję czytać, żeby się nie zamartwiać, spróbuję córcię przekonać słowem, dotykiem i może jeszcze latarką

Jeszcze mi ta waga po głowie chodzi... Bo tydzień temu spotkaliśmy znajomych. Mają dwie córki 4,5 i 2,5 no i w zasadzie we wzroście nie ma różnicy, bo ta starsza to taka kruszynka raczej, a młodsza dość wysoka (a rodzice max170 mają). Zaskoczyło mnie to bardzo,bo jakoś tak sobie założyłam, ze skoro nasza pierwsza drobna jest, to druga też będzie... Muszę chyba znaleźć sobie jakiś nowy temat do rozmyślań, bo z tych nic nie wyniknie, a tylko się mogę postresować niepotrzebnie
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 22:02   #3488
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Melduje się po wizycie

Malutka waży 1900 Jezusiu 2 kg w brzuchu nosze Ale bardziej czekam na czwartkową wizytę u prywatnego ginekologa, gdzie się więcej dowiem

Cieszę się, że mimo diety cukrzycowej maluszek ładnie rośnie A bałam się, że mało przybierze na wadze
Super że wizyta udana Pięknie rośnie malutka

Cytat:

Wyłowiłam do tej pory 13 zadeklarowanych modeli WÓZKÓW, chwalić się kto jeszcze tego nie zrobił!
My dostaliśmy wózek od siostry tżta ale nie mogę znaleźć nigdzie co to za model a na wózku nie ma napisów żadnych tylko na kołach jest napisane Compass i chyba jest taka firma ale ten wózek trochę inaczej wygląda. No ale może to straszy model. Więc niech będzie że to Caretero compass. Jak dla mnie to fajny jest a wyjdzie w praniu czy wygodny.

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość

Brawo za wizytę i dobre wyniki

Cytat:
Trzymaj się Madlis i wracaj do domku szybko Odpoczywaj dużo i spokojnie Kruszynka posiedzi sobie w brzuszku jescze

A my w weekend skręcaliśmy łóżeczko i stoi już w sypialni. Narazie postawiliśmy przy ścianie ale docelowo będzie przy naszym łóżku tylko teraz bym się wyczołgać nie mogła a i tak proste to nie jest
Poprałam już wszystkie kocyki i pieluchy, jeszcze tylko ubranka i jedna rzecz z głowy
Stary 2016-04-25, 22:08   #3489
soffinka
Zadomowienie

Apropos położenia miednicowego w aplikacji MOJA CIAZA -> 35 tydzien, na koncu sa opisane sposoby jak spróbować nakłonić dziecko do zmiany pozycji
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 22:11   #3490
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Maluszkom raczej te długie nie przeszkadzają, a czasem jak się taką odetnie, to bardziej drapie niż wcześniej.

Jeszcze mi ta waga po głowie chodzi... Bo tydzień temu spotkaliśmy znajomych. Mają dwie córki 4,5 i 2,5 no i w zasadzie we wzroście nie ma różnicy, bo ta starsza to taka kruszynka raczej, a młodsza dość wysoka (a rodzice max170 mają). Zaskoczyło mnie to bardzo,bo jakoś tak sobie założyłam, ze skoro nasza pierwsza drobna jest, to druga też będzie... Muszę chyba znaleźć sobie jakiś nowy temat do rozmyślań, bo z tych nic nie wyniknie, a tylko się mogę postresować niepotrzebnie
No właśnie ta myśl mnie od tego odwiodła, bo sama już się kiedyś nacięłam na to, że ucięłam metkę przy bluzce, a potem to mnie bardziej drażniło niż sama metka :P

Oj, oj, faktycznie nie ma co za dużo myśleć, bo można zwariować. Książkę jakąś poczytaj (byle nie o porodzie lub dzieciach :P) czy cuś
Stary 2016-04-25, 22:17   #3491
motylek1984
Zadomowienie

Honcia, nie wiem do jakiej miski, ostatnio e kupiłam, ale ostatni był wtedy i akurat mi spasował. Kochane my po wizycie, maluchy ważą po 1600g, czyli mój brzuch jużmieści 3200g, to tak jak już do porodu z jednym :-D wszystko w normie, ale szyjki, ani rozwarcia nie sprawdzał. Mam co tydzień na ktg jeździć, dalej się oszczędzać i zrezygnować w miarę możliwości z jazdy samochodem :-( dzisiaj będziemy spać pierwszą nockę na poddaszu, wszysko super, tylko że nie mamy tam jeszcze toalety, a ja wstaję conajmniej 4 razy na siku :-(
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 22:20   #3492
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Honcia, nie wiem do jakiej miski, ostatnio e kupiłam, ale ostatni był wtedy i akurat mi spasował. Kochane my po wizycie, maluchy ważą po 1600g, czyli mój brzuch jużmieści 3200g, to tak jak już do porodu z jednym :-D wszystko w normie, ale szyjki, ani rozwarcia nie sprawdzał. Mam co tydzień na ktg jeździć, dalej się oszczędzać i zrezygnować w miarę możliwości z jazdy samochodem :-( dzisiaj będziemy spać pierwszą nockę na poddaszu, wszysko super, tylko że nie mamy tam jeszcze toalety, a ja wstaję conajmniej 4 razy na siku :-(
Ale super, że Twoje maluchy tak rosną! Tylko Ty biedna, bo masz więcej kochanego ciężaru do noszenia Uważaj w nocy jak będziesz schodziła na dół do łazienki
Stary 2016-04-25, 22:20   #3493
olinka012
Zadomowienie

Radena ja stosowalam clotrimazolum gin mi zalecil
Wzięłam się wkoncu za pranie ubranek

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 22:23   #3494
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Czyli Kinga jakoś bardziej proporcjonalnie rośnie

Widać wszystkie wijemy gniazdka
My mamy wannę i panel do niej, przez co mogliśmy sobie deszczownicę zamontować, ale i tak ostatnio mało używamy

Hej hej! Ty wizytę chyba miałaś. Pisz tu szybko jakie wieści, na leżąco sobie pisz

Serio wygodne? A jakie masz? Bo ja mam jeden lidlowy z czasów starszej córki i nie lubię go. Ale to taki cienki,a z drutami

Eee ale cenówki odcięłaś czy jakie? Bo chyba nie te z rozmiarami
Cyckonosz z lidla mam miękki, bez drutów, nie jest z bawełny, tylko taki elastyczny, super dopasowujący się, w połowie ciąży kupiłam 2 staniki do karmienia po 80 zł i leżą, nie cierpię ich, druty mnie gniątą itd, a ten to ideał :-D
Stary 2016-04-25, 22:53   #3495
Madzia9999
Zakorzenienie

U mnie dziś dziene lenia coś chyba z,pogodą jest nie tak i ciśnieniem bo nawet drzemka mi nie pomogła :/
Zamowilismy wózek i od ręki fotelik z bazą kupiliśmy to mamy już z głowy
Poza tym jutro idę na usg nerek może poproszę żeby na szybko kobitka zerknela na małą ile waży i jak jest ułożona

Gratulacje udanych wizyt Dobre wieści zawsze cieszą.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 22:59   #3496
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Radena ja stosowalam clotrimazolum gin mi zalecil
Wzięłam się wkoncu za pranie ubranek

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
Dzięki Olinko za odpowiedź:-*
Stary 2016-04-25, 23:02   #3497
Madzia9999
Zakorzenienie

Tylko ja nie wzięłam się za,pranie ciuszkow? Dziś chciałam to zrobić, ale straszna niemoc mnie dopadła :/

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 23:10   #3498
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Nie ma to jak zdrowe odżywianie hihi

Kolejna miłośniczka witaminek
Rozłóż sobie w czasie, szkoda żeby się zmarnowało

Dzięki Najlepszego dla męża!
A co to za ciasto w tortownicy?

Dobrze, ze sobie przed chwilą kisielek zrobiłam i jeszcze córka stwierdziła, że. "to jest niesmaczne", wiec mam więcej

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

O i jeszcze babcia poczęstowała nas ciachami z roczku, mniam mniam

Agusia Widzę że mamy podobny tp, ile Twoje dziecko ważyło ostatnio? I który to był tydzień
A pokazałaś w końcu wyniki cukrowe?
Torcik czekoladowo-kokosowy z kremem na mascarpone i biszkopt z truskawkami, galaretką i kremem z serkow danio.

Wyszło pyszne, mało zostało na szczęście. Mąż ogarnia sprzątanie a ja leżę z młodą. Te ostatnie dni dały mi popalić czuję zmęczenie, na szczęście brzuch mi nie dokuczal. Ale dobrze ze jutro wizyta.

Gratulacje za wizyty i piękne wagimaluchów!

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Pochwale sie- kupiliśmy dziś kabinę prysznicowa w końcu
Za 2-3 dni mają nam przywieźć bo takiej jak sobie wymyśliłam nie mieli na stanie akurat- tzn. drzwi ze szkłem w takie czarne paski.
Ta nasza obecna juz się sypie, wiec w końcu będzie porządna
Super! Mi też się marzy nowa... ale musi jeszcze trochę poczekać. Drzwi macie otwierane czy przesuwne?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Super waga oby tak dalej 2kg szczęścia

Pięknie wyglada a smakuje jeszcze lepiej pewnie

Od 2.05 w lidlu nowa dziecięca gazetka biustonosze i ubrania ciążowe ubranka dziecięce termometry itd.
O! Staniki! Postaram się zapamiętać

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 23:11   #3499
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Tylko ja nie wzięłam się za,pranie ciuszkow? Dziś chciałam to zrobić, ale straszna niemoc mnie dopadła :/
Ja jeszcze nie mam w czym prać, więc też jestem do tyłu w tej kwestii
Stary 2016-04-25, 23:15   #3500
Konto usunięte

Cytat:
Powiem wam, że ja mam biustonosz z lidla do karmienia i jest mega wygodny :-D więc jak będą takie same to kupię kilka, moja siostra pracuje w lidlu, więc napewno nie zwiną mi sprzed nosa.
Zazdroszczę! Super mieć kogoś znajomego kto w razie czego odlozy towar. Zamawiają go tak mało że zwykle do 9 jest już pozamiatane.
Na ciuszki dziecięce rzadko kiedy uda mi się załapać. A że niecierpie tłumów, kolejek i nie potrafie przepychac się łokciem zwykłe jezdze popołudniu.

Te termometry dziewczyny darujcie, serio szkoda kasy

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-25, 23:20   #3501
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Madzia,ja też jeszcze nie pralam,więc piona
Stary 2016-04-25, 23:20   #3502
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Ja kupiłam jeden biustonosz do karmienia i nawet nie wiem czy az tak sie przyda... no ale niech będzie
Za to dzis zakupiłam piękną pościel 4 el do łóżeczka dla małego) szara w białe gwiazdki i jeszcze rożek
Ciekawe tylko jakie to przyjdzie.. aż się doczekać nie umiem
I myślę, że tak za dwa tygodnie będziemy składać łóżeczko
Ja też mam do łóżeczka szarą w białe gwiazdki i szarą w bhpałe kropeczki. Śliczne są :-D
Stary 2016-04-25, 23:43   #3503
Konto usunięte

Cytat:
Ja też jeszcze nie pralam. Nie kupiłam ani jednego nowego ubranka i nie wiem co mam po starszej. Żółwik!

Motylek super wieści! Ponad 3 kg szczęścia pod sercem

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dziewczyny tak na dobranoc napiszę tylko że znajoma mojej koleżanki parę dni temu urodziła córkę przez cc w 33tc. Miała bardzo wysojie ciśnienie. Obie czują się dobrze, a mała już sama oddycha. Jeszcze trochę zostaną w sxpitaku ale jest dobrze mała urodziła się z wagą 1600, czyli taka mała jak nasze szkraby

Stary 2016-04-25, 23:58   #3504
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Najważniejsze, że skarby zdrowe! Pewnie Ci trochę ciężko, nie przemeczaj się
Cytat:
Ja też jeszcze nie piorę. Na początku czerwca będę.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59500986]Ja też jeszcze nie pralam. Nie kupiłam ani jednego nowego ubranka i nie wiem co mam po starszej. Żółwik!

Motylek super wieści! Ponad 3 kg szczęścia pod sercem

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dziewczyny tak na dobranoc napiszę tylko że znajoma mojej koleżanki parę dni temu urodziła córkę przez cc w 33tc. Miała bardzo wysojie ciśnienie. Obie czują się dobrze, a mała już sama oddycha. Jeszcze trochę zostaną w sxpitaku ale jest dobrze mała urodziła się z wagą 1600, czyli taka mała jak nasze szkraby

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

O kurczę, to naprawdę maluszek. Dużo zdrówka dla niej.

Obejrzałam z TŻ GOT i idę spać. Brzuch mn strasz boli, a jutro rano muszę mieć siłę doczołgać się do tej medycyny pracy.. Ehh. Dobranoc!

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 01:52   #3505
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Cyckonosz z lidla mam miękki, bez drutów, nie jest z bawełny, tylko taki elastyczny, super dopasowujący się, w połowie ciąży kupiłam 2 staniki do karmienia po 80 zł i leżą, nie cierpię ich, druty mnie gniątą itd, a ten to ideał :-D
dzięki, może się skuszę o ile te bedą podobne
Cytat:
za wagę maluszków, no masz, co nosić mamuśka
Wyśpij się dobrze Moja babcia, by Ci jeszcze powiedziała: zapamiętaj sen, bo się spełni
Cytat:
No właśnie ta myśl mnie od tego odwiodła, bo sama już się kiedyś nacięłam na to, że ucięłam metkę przy bluzce, a potem to mnie bardziej drażniło niż sama metka :P

Oj, oj, faktycznie nie ma co za dużo myśleć, bo można zwariować. Książkę jakąś poczytaj (byle nie o porodzie lub dzieciach :P) czy cuś
Odpaliłam "Dorota Was urządzi" i szydełkowałam sobie, wystarczyło by nie mieć szans na myślenie o czymś trzecim
Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Apropos położenia miednicowego w aplikacji MOJA CIAZA -> 35 tydzien, na koncu sa opisane sposoby jak spróbować nakłonić dziecko do zmiany pozycji
A dałabyś radę to jakoś skopiować i podzielić się? Bo chyba bez sensu instalować aplikację na niespełna 2 miesiące
Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
A my w weekend skręcaliśmy łóżeczko i stoi już w sypialni. Narazie postawiliśmy przy ścianie ale docelowo będzie przy naszym łóżku tylko teraz bym się wyczołgać nie mogła a i tak proste to nie jest
Poprałam już wszystkie kocyki i pieluchy, jeszcze tylko ubranka i jedna rzecz z głowy
Skręcone łóżeczko, spakowane torby, oj zaczyna się robić poważnie na wątku...
Cytat:
Ja też nie. Czekam na pogodę, żeby suszyć na dworze. Miałam czekać na komodę, ale skoro ma być za 2-4tygodni, to lepiej się już za to wezmę
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59500381]Torcik czekoladowo-kokosowy z kremem na mascarpone i biszkopt z truskawkami, galaretką i kremem z serkow danio.

Wyszło pyszne, mało zostało na szczęście. Mąż ogarnia sprzątanie a ja leżę z młodą. Te ostatnie dni dały mi popalić czuję zmęczenie, na szczęście brzuch mi nie dokuczal. Ale dobrze ze jutro wizyta.
[QUOTE]
Brzmi pysznie no może poza tym kokosem Szkoda , ze mało zostało...jakoś specjalnie daleko do Ciebie nie mam
Pamiętaj żeby przynieść dobre wieści z wizyty!

Czas iść spać Dziś wcześnie pobudka, bo napadamy na Biedronkę - będzie namiot wyprzedażowy i Tż sobie jakieś buty sportowe wypatrzył i uparł się, że trzeba rano jechać.

Chciałam się jeszcze pochwalić, że mam już połowę kocyka (tzn. takiego planowanego, pewnie w praniu wyjdzie, że trzeba więcej kwadratów)
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 07:19   #3506
soffinka
Zadomowienie

Cierpliwość
ImageUploadedByWizaz Forum1461647932.538905.jpg
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 07:35   #3507
kaska87
Zakorzenienie

też robię ćwiczenia na wywrotke, ale na ile to pomoże to.nie wiem, można też kłaść na brzuch zimny kompres lub po prostu mrozonke a na wedżajne ciepły termofor tylko to na kilka minut bo ja ostatnio brzuch odmrozilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160424_115115.jpg (66,5 KB, 16 załadowań)

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 08:08   #3508
Konto usunięte

Witam się w 34tc!
Od rana słoneczko, ale zimnooo. Mam sporo prania po weekendzie, znowu to bedzie schło wieki.
Ale na razie nie chce mi się wyjść Z łóżka choć Zjadłabym coś dobrego

Stary 2016-04-26, 08:14   #3509
CarycaKatharina
Zadomowienie

Wiesci z wczorajszej wizyty- wszystko ok. Wyniki krwi i moczu idealne, nareszcie hemoglobina powyzej 12. Szyjka trzyma murem mlody wazy 2040g- 33tc mamy. Następna wizyta 16.05 i tym razem żadnych badań do zrobienia.
Stary 2016-04-26, 08:25   #3510
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Cierpliwość i Agusia, jakie wasze maluszki duże:-D i super że wszystko dobrze :-D ciekawe ile moje dzisiaj pokażą:-D jakby ważyły po 1500g to już dzwigam w brzuchu 3kg :-D u mnie dziś na obiad placki ziemniaczane z gulaszem, objadłam się, a na deser loda zappa wsiąkłam. Ja to tylko troszkę czegoś zjem i mam taki mega brzuch, jakbym zjadła co najmniej 2 porcje, brzuch wtedy mega twardy jakby kamieniami wypełniony, ciężko oddychać. Ktoś tak ma?
ja tak mam jem 3 razy mniej niz TŻ a po kazdym posilku mówię "ale się nażarłam" i ide się połozyć bo jakoś tak oddycha mi sie trudniej i brzuch się robi ciężki
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości