|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Drogeria Natura - cz. V
Cytat:
Cytat:
Na Essence i Catrice nie wiem czy się nastawiać. Jak byłam parę razy w N to w ogóle nie widziałam by była dostawa nowych rzeczy- same resztki. ![]() Poza tym ceny mają wyższe niż w Hebe (o 1zł) i boję się, że coś wykombinują z podwyższaniem cen na czas promo. Denerwuje mnie, że by kupić coś z Catrice czy Essence będę musiała 2 razy jeździć. Jak jeszcze towaru nie uzupełnią to nawet dla tych -40% nie będę jeździć po kilku naraz Naturach. Wtedy mogą mnie pocałować. Bo z tych resztek zmacanych to nawet nie zamierzam wybierać. |
||
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym do Natury mam bardzo blisko, ale właśnie to codzienne chodzenie mnie zniechęca ![]() Na poprzedniej stronie jest wklejona
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś w naturze już leżała
![]() Czekam na promocję na Catrice i /essence szminki przygarnę
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2016-04-26 o 13:55 |
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusi mnie jeszcze eyeliner My Secret "Burgundy Brown"
|
|
|
|
|
#4056 |
|
goniąca własny ogon..
|
No ja też wolę właśnie promocje na wszystko razem, a nie takie skakanie po kalendarzu tego dnia to, następnego co innego.
Ja mam Naturę pod domem w zasadzie, więc jestem tam kilka razy w tygodniu, nawet z nudów. Dzisiaj na przykład przypatrzyłam się cenom Essence i Catrice, coby na promocji właśnie być czujnym, czy cena gdzieś dziwnie nie podskoczyła... Pomadki Catrice bardzo przyjemne, takie miękkie. Kto wie, kto wie... Rozważam bazę pod cienie i korektor Essence, korektor Catrice, błyszczyki XXXL Essence, pomadki Sheer Shine Essence... ... ups Zweryfikuję to jeszcze pod kątem moich realnych potrzeb
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4059 |
|
goniąca własny ogon..
|
Ja to mam taki 'problem', że generalnie całą szafę Essence i My Secret mogłabym kupić.
Do żadnej innej marki ani w Naturze, ani w Rossie sentymentu nie posiadam, jak do tych ![]() A może mi pomożecie w ukierunkowaniu na kredkę w odcieniu nude albo białą na linię wodną oka, żeby się trzymała przynajmniej ze cztery godziny... o dziesięciu nie marzę przyglądałam się KWC, że stosunkowo niezłe są właśnie My Secret i Essence, ale może macie jakieś pomysły...
|
|
|
|
#4060 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co bym chciała z tej promocji: z Essence Cienie velvet, żel do brwi, pomadki nude (2 szt) i long lasting Z Catrice kredki do brwi, żel do brwi, 2 cienie, balsam w kredce Pure shine, rozświetlacz |
|||
|
|
|
#4061 |
|
goniąca własny ogon..
|
A ja z kolei do Hebe mam jazdy... około... godziny? Drugi koniec miasta
I przez to omija mnie na pewno wiele interesujących promocji...
|
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Na co teraz jest promocja bo na necie nie umiem znaleźć
teraz jest tylko kobo?
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale promocja kończy się jutro, od czwartku wchodzi nowa gazetka.
|
|
#4064 |
|
goniąca własny ogon..
|
Generalnie na wszystko, różnica procentowo w obniżce, ale tylko do jutra jeszcze. Od czwartku nowa gazetka.
|
|
|
|
#4065 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tą promocję na marki też olewam. Faktycznie moga być same resztki.
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, którą drogerię Natura w Warszawie polecacie? Żeby była szafa pierre rene i całkiem dobrze zaopatrzona szafa Catrice
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pół godz. drogi do centrum potem już wszystkie drogerie dość blisko siebie, tak aby obskoczyć piechotą
Ale też mi się nie chcę specjalnie jeździć w te konkretne dni, a też nie mam już nic na oku. Kupiłam tylko żel do twarzy Soraya, ostatni był
|
|
|
|
#4068 |
|
Konto usunięte
|
Szukam cielistej/białej kredki na linię wodną i zastanawiam się którą markę wziąć-Essence czy Catrice? A może Sensique lub Smart Girls Get More? Możecie mi doradzić?
|
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
Mam z my secret cielistą i jest ok, nie wytrzymuje całego dnia, ale coś tam zostaje. Nie uczuliła, a oczy mam wrażliwe
|
|
#4070 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
goniąca własny ogon..
|
ainut dzięki, w takim razie kupię My Secret.
Masz na myśli taką normalną, cienką tradycyjną kredkę?
|
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Myslalam ze jeszcze dzisiaj jest promocja na pierre rene, na skin balance.
Patrzylam na podklady z catrice all matt czy jakos tak, tester byl z nr 010, czy fizycznie gdzies ten kolor dostanę, bo był fajny jaśniutki? ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- A i kupilam jakies plasterki na niedoskonalosci. Myslalam, ze zalapia sie na promke dot. pielegnacji twarzy, ale nie i wydalam na nie 14zl. Mam nadzieje, ze warto
|
#4073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba za Waszą radą kupię kredkę My Secret, a przy okazji wezmę jeszcze cielistą Smart Girls Get More-mam brązową, pierwsze wrażenie jest pozytywne, więc chętnie wypróbuję też kolor Nude.
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, polecacie te pomadki w plynie z essence?
|
|
#4075 |
|
goniąca własny ogon..
|
Haruhi a jak z trwałością kredki Smart Girls? Jak z pigmentacją? Jak z 'poślizgiem'?
|
|
|
|
#4076 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Rozeznanie
|
A ja na tej promocji kupiłam jeden bubel. Badziewie stulecia
A mianowicie kredkę do oczu z Prestige. Podobał mi się kolor testera. Kupiłam kredkę Total intensity long lasting intense color. Pomalowałam się nią w domu, wszystko było ok. I co z tego?! Chciałam się nią pomalować następnego dnia- niestety grafit się ułamał. I to jeszcze z kawałkiem ze środka, nie sam czubek. ![]() Chciałam zatemperować i nic. Rzęziła, drewno po kawałku ułamywało się. Jak już ją ciut zatemperowałam, to z kredki robiła się plastelina. Nie dało się jej nawet delikatnie dotknąć. O uformowaniu w szpic mogę zapomnieć tak jak o pomalowaniu oka. Od razu się łamie i ciastoli, ciapka. Co mam z nią zrobić?! Włożyć do lodówki czy zamrażalnika i wtedy się nią malować?! Dobrze, że za nią dałam w promo TYLKO 12 zł, a nie 24. ![]() Wtedy byłabym nieźle wkurr.. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego. Jest to mój jedyny zakup z Prestige i ostatni. |
|
|
|
#4079 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zadomowienie
|
A do jakiego odcieniq podkladu porownalabys te 010?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

teraz jest tylko kobo?