|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Lbd.
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff. Najgorszy dzień tygodnia za mną. Właściwie - weekend
(we czwartek 4 wykłady, nie wiem czy na nie pójdę w tym tygodniu)Nu EDT. Najlepsze życzenia dla Córki i dla wszystkich Baś
|
|
|
|
#1893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. "Lustro zaklęte w trzydziestym zakrywa pękate brzuszysko" - jeżeli to oznacza 9-cio miesięczne wybrzuszenie, to ciekawie ujęte ![]() Aaaach nie, niestety. Ale zaciekawiłyście mnie, bo nie pamiętam juz jak Mauboussin pachnie. Już drugi dzień czaruje mnie w ten sposób czarna Mania
|
|
#1894 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A ja jestem monochromatyczna (wszyscy wymieniali odcienie czerwieni. Hmmm... Carnal Flower - nie wzbudził protestów. Na szczęście, bo piękny i pasuje do mojej fazy na tuberozę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu,Tharoon, Aragonte, Bjeato, Mendosita, Agnieszko,
Burn-it-up, Nuitblanche, Favkes, Różowy Strachulec, Koto Gryx82, Moniak, Agga13, Noseknosek, SpanishMyszko,Basiu Pieńkowa_damo, Anuschko, Contax, Nebrasko, Homyk Eenax, Secco, Margot45, Czarnazuziu1, Kattarino Katy_p13, Madlaine, Zuziuniu, Aggie125, Hecate Dzika Truskawo, Nuxi, Rachelo Lea93, Martwa Papugo, Olik04(zielony , Bieta, Your Angel, YoonoTulipanko, Maju, Joasiu... dla Was mocny całus ode mnieSabbath ![]() ______ Theo Leggero ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2007-12-04 o 20:06 |
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj pachnę zapachem Fuel for life firmy Diesel
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
Corko, spelnienia marzen
A za wszystkie Basie Dzis DKNY w. |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Córko i Basie-
!A w temacie - pachnę ... już wstyd mi pisać ciągle to samo... Dzingiem (i wstydliwie zwiesza główkę...). Może żeby się ciągle nie powtarzać, będę tylko offtopować?...
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Sasiu, niepotrzebnie
![]() Ja, jak szczęście dopisze, niedługo będę mogła powiedzieć podobnie... Ciągle to samo. Oby
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
lewicująca, walcząca o sprawiedliwość Córko D'artagnana, pachnąca burżuazyjnym Chanel No 19, życzę Ci spełnienia marzeń i tych dotyczących całej ludzkości i tych najbardziej osobistych, żeby spełnienie Twoich marzeń przynosiło Ci wiele radości i szczęścia
i jeszcze Cię wycałuję Wszystkim Barbarom,Basiom i Basieńkom życzę wszystkiego naj ......................... ......................... ......................... ............ padam na twarz i nie nadanżam w tym wątku i w ogóle w życiupachnę Theoremą w skojarzeniach z kolorami w mojej wyobraźni przoduje czrno-czerwono-złota Tymena, śliwkowa Tulipanka, zielono-fioletowa Homyk, biała Contax, srebrno-różowa Neonka i czarno-wiśniowa Rachela inne dziewczyny nie kojarzą mi się tak jednoznacznie z kolorami |
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Rachelu, Historią Wody?
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało ![]() Pachnę sobie pralinkami, bo Mira Bai udało mi się wreszcie przelać do sephorowskiego atomizerka (zepsuł mi się ten przy flaszce, wrrr) i odrobiną Smoka po robieniu testowych odleweczek dla Szarej Róży. Ale na razie nie będę otulać się Smokiem Jutro znowu chyba wybiorę zapach, w którym poczuję się niewidzialna. Pewnie znowu Simply albo klasyczne Burberry.I zła jestem ciut - w sobotę zaczęłam wyłazić (skutecznie) z megadoła, ale za to zaczęłam żreć Wolałabym utrzymać obecną wagę (idealną dla mnie, jak myślę), nie zjeżdżając powtórnie do żadnej czarnej dziury czy to z powodu chłopa, czy innych "atrakcji"
|
|
|
|
#1902 |
|
Rozeznanie
|
Córko D`artagnana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Radości , szczęścia, spełnienia marzeń i wielu prezentów , w tym tych slicznie pachnacych .
Najserdeczniejsze imieninowe życzenia dla wszytkich Barbar Mnóstwo pracy , pogoda fatlna , samopoczucie też. Dla lepszego nastroju był dziś BC. |
|
|
|
#1903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Kurcze to na prawdę arcydzieło-jeszcze nie znalazłam serialu tak genialnie i bez zakłamań przedstawiającego życie.Ogromne wrażenie wywarł też na mnie odcinek po śmierci Nate'a -długo nie mogłam się pozbierać...takie to wszystko było realne,takie głęboki i nieidealne a przez to piękne...ach Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1904 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Takim zapachem z klasą warto się tu chwalić codziennie ![]() Na mnie Dzing pachnie męską szatnią po wuefie (pisałam już tu o tym ) tak więc szczerze gratuluję, że na Tobie pachnie ładnie ![]() Cytat:
Tylko w cholerną zadumę mnie to wpędziło. No bo w końcu co ma sens? Ehhh...A tego odcinka "po smierci Nate'a " nie widziałam ![]() Cytat:
Mój ulubiony wątek to wątek tych wspaniałych gejów - uwielbiam ich ![]() Cytat:
![]() Jesli będziesz miała okazję to koniecznie (!) oglądaj Szpital Królestwo. Teraz od nowa leci edycja amerykańska. W zeszły piątek poleciały dwa pierwsze odcinki, ale jeszcze 13 przed nami ![]() Pora jest masakryczna - piątki od 1.55 - 3.15 (tak, tak - nad ranem ) na TVP1, ale masz moje słowo, że warto Mam jeszcze edycję szwedzką na DVD, ale jednak wdg mnie amerykańska jest lepsza ![]() No i w przyszły piątek ostatni odcinek (pora tylko trochę mniej skandaliczna) Twin Peaks genialnego Lyncha Cholera, nie udało mi się oglądać W temacie - papryka pachnę Bo zgłodniałam i pierś z kurczaka sobie pitraszę
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
na wieczor kropelka tempore donna
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc i tu sie zastanawiam czy brzuszysko bo na USG usłyszalam ze mi dzieciak to chyba do kręgosłupa sie przykleił bo z przodu go nie widać. Zmysłowych szaleństw tez nie bedzie bo maż od tygodnia na delegacji a jeszcze nie bedzie go 2 tygodnie. Jedyne szaleństwo to spanie z czerwonym skórzanym misiem. Tłumaczenie z małą interpretacja bez analizy wiersza. Buduar hrabiny de Kuku (bo mam ostatnio kuku na muniu) tonie w pleśni (dokładniej w kurzach bo nie mam siły sprzatać). Lustro zaklęte w trzydziestym (bo juz tak stara jestem) zakrywa pękate brzuszysko (moze nie pekate ale wystajace), faluje kłębowisko loków (nie chce mi sie włosów prostować), usta oblizują się łakomie (bo jestem głodna a nie chce mi sie gotować). Brak żarówki sprzyja szaleństwu (nie ma kto wymienić? TŻ-a brak); rozrzucone na kanapie koty nerwowo (z głodu?) gryzą kokardy (jak zarazie Kota nie pogryzła ale porozdrapywała na szczepy mojego Lovmisia)
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry mówisz.Chyba muszę zacząć oglądać , a co do pory to najwyżej sobie nagram(tak jak robię z Gotowymi i Sześcioma stopami),będę mogła obejżec w dogodnym momencie.Szkoda,że już wykasowałam ten odcinek 6 s. bo inaczej z wielką przyjemnością bym Ci jakoś podesłała.No nic,szkoda ![]() Smacznego kurczaka
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Królestwo jest niesamowite, w stylu gęsiej skórki na plecach i siedzenia przed telewizorem z lekko obniżoną szczęką. Kiedyś oglądałam, pokręcone to strasznie.
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na nos
![]() Na noc kropelka Safran Troublant |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy podziękowań
![]() agoo, pieńkowa_damo, Anuschko, Contax, homyku, nebrasko, Margot, secco, czarnazuziu, Eenax, Kattarino, Katty, Aggie, mariolu, hecate, dzika truskawo, nuxi, Lea, martwa papugo, maju, oliku, joasiu, Aniołku, yoona, tulipanko, tornado, sasiu, taka, Ondine Kochani przez cały dzień towarzyszł mi niesamowity przypływ pozytywnej energii, a to wszystkio dzęki życzeniom, które odebrałam od Was dziś za siebie i chyba wszystie pozostałe Basie, Basieńki, Barbórki i Barbary Świata ![]() Córko jak Ci się nosi Theo Leggero? Bo ja jeszcze swojej paczuszki niestety nie dostałam ... |
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Wciaz w intensywnych oaparch Aniola.
W pracy dzien zaczal sie milo, skonczyl - penisowo. musze jutro rano wstac! na takie durne spotkanie z szefami, fajnie, ze mi powiedzieli dzis. pozniej, z racji tego, ze nie chce mi sie isc do domu po tym spotkaniu bede j... 11 godzin w robocie. Poza tym wkurzylam sie na kolesia, koniec koncow wyszlam z fochem, nie pozegnalam sie z nim i czuje sie podle. Fajnie - cudownie sie wrecz zapowiada piatkowa impreza, jestm przed okresem, na piatek powinnam byc juz w trakcie wiec bede 'uroczo' |
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anioły w Ameryce - wspaniałe, ale to właściwie mini serial na podstawie sztuki teatralnej. Recz przejmująca do bólu House - chociaż jest trochę schematyczny to uwielbiam Hugh Laurie, szkoda, że w najnowszej serii zszedł na dalszy plan. Niewiarygodne, że kiedyś wyglądał tak i grał świetnie zresztą w Czarnej Żmiji: |
|
|
|
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tornado, dziękuję
Sasiu ![]() Cytat:
, tu mnie masz![]() Tylko się wymiankuję na Targowisku. Dziękuję za piękne życzenia Cytat:
Cytat:
Wszystkiego najlepszegoBasiu, świetnie nosi się Theo Leggero |
|||
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli to Czarna Mania rozwija się na Tobie czekoladowo-śliwkowo ?
Na mnie wychodzi nuta ogórków kiszonych... ![]() Cytat:
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Na pytanie czym dziś pachniesz muszę odpowiedzieć:
Śmierdzę Insolence, a śmierdzę tak, że aż musiałam na wizażu po raz drugi się wygadać na ten temat. Łeb mnie trzaska, smród się za mną wszędzie wlecze. Idę się zaraz szorować do wanny - szczotką ryżową
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, no ale już określenie "puszysty i śmietankowo-słodki", a do tego jeszcze "świeżo parzona kawa" to już wogóle ![]() Nie mogę się doczekać! |
||
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna, na jakim świecie ja żyję?!
Wszystkim Basiom, szczególnie tym pachnącym, składam serdeczne życzenia imieninowe Cytat:
Ja nie pachnę, za to chodzę po ścianach. Zgadnijcie co upolowałam! Aaaa
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Męska szatnia po wuefie
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tam Kluska, a właściwie jej biedny ogonek? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

(we czwartek 4 wykłady, nie wiem czy na nie pójdę w tym tygodniu)

dla Was mocny całus ode mnie

Jutro znowu chyba wybiorę zapach, w którym poczuję się niewidzialna. Pewnie znowu Simply albo klasyczne Burberry.
Wolałabym utrzymać obecną wagę (idealną dla mnie, jak myślę), nie zjeżdżając powtórnie do żadnej czarnej dziury czy to z powodu chłopa, czy innych "atrakcji" 

, a co do pory to najwyżej sobie nagram(tak jak robię z Gotowymi i Sześcioma stopami),będę mogła obejżec w dogodnym momencie.