Promocje -49%, 1+1 - Część II - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-26, 17:00   #4681
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
ja w tym roku chyba też dużo mniej wydam w Rossmannie, bo zazwyczaj na takich akcjach szło 300 złotych , ale teraz tusze,korektor i róż kupiłam przez internet, a bronzer i część kredek wzięłam w Naturze.
Ja odkąd czytam więcej recenzji w necie, dłużej myślę przed zakupem, bardziej liczę wydatki wydają na tych promocjach coraz mniej.
Też kiedyś potrafiłam wydać na nich dużo, tak jak Ty, a teraz wiem, że nie za bardzo warto aż tak w nie inwestować.Zwłaszcza, że to głównie czyszczenie szaf ze staroci. Tak, wiem, że niby są dostawy, ale głównie idzie to, co dotąd nie zeszło, a ja wolę jednak świeże produkty.
Tylko jeden podkład kupiłam. Myślałam o małej paletce cieni i 1 kredce do oczu, ale chyba się wstrzymam. Recenzje dwóch paletek, o których myślałam nie powalają. A co do kredki- nie wiem czy ją znajdę. Może kupię inną?
W Rossmanie to czekam na zniżki na pielęgnację bo kończą mi się kremy do rąk, balsam do ciała, szampony. Poluję na zniżkę na produkty Evree (balsam, krem do rąk, kremy do twarzy no i może jeden olejek do twarzy). Jakbyście gdzieś widziały to dajcie znać.
Jak patrzę na to ile wydałam na tą promocję w ubiegłym roku to
No, ale fakt, że zapas moich niezbędników nadal mam.
Jeśli zaszaleję to najwcześniej w listopadzie, jeśli nie dopiero w maju za rok ( o ile znów będzie taka promocja).
Stary 2016-04-26, 17:12   #4682
Leili
Rozeznanie

UWAGA!
W superpharm od dziś do 02.05. znowu -50% na pudry,podkłady, róże, korektory z kartą Lifestyle
Leili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:21   #4683
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość
[...]

Z Miss sporty nie wspominam dobrze tuszów.
A Wibo i lovely mnie nie kręcą.
Ja już też ich dobrze nie wspominam
Widocznie moje rzęsy wolą tuszę z nieco wyższej półki
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:24   #4684
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja odkąd czytam więcej recenzji w necie, dłużej myślę przed zakupem, bardziej liczę wydatki wydają na tych promocjach coraz mniej.
Też kiedyś potrafiłam wydać na nich dużo, tak jak Ty, a teraz wiem, że nie za bardzo warto aż tak w nie inwestować.Zwłaszcza, że to głównie czyszczenie szaf ze staroci. Tak, wiem, że niby są dostawy, ale głównie idzie to, co dotąd nie zeszło, a ja wolę jednak świeże produkty.
Tylko jeden podkład kupiłam. Myślałam o małej paletce cieni i 1 kredce do oczu, ale chyba się wstrzymam. Recenzje dwóch paletek, o których myślałam nie powalają. A co do kredki- nie wiem czy ją znajdę. Może kupię inną?
W Rossmanie to czekam na zniżki na pielęgnację bo kończą mi się kremy do rąk, balsam do ciała, szampony. Poluję na zniżkę na produkty Evree (balsam, krem do rąk, kremy do twarzy no i może jeden olejek do twarzy). Jakbyście gdzieś widziały to dajcie znać.
Jak patrzę na to ile wydałam na tą promocję w ubiegłym roku to
No, ale fakt, że zapas moich niezbędników nadal mam.
Jeśli zaszaleję to najwcześniej w listopadzie, jeśli nie dopiero w maju za rok ( o ile znów będzie taka promocja).
mam podobne podejście, na akcji pudry wzięłam tylko krem bb, a dziś tylko tusz do rzęs chociaż uważam że śmiało obeszłabym sie bez niego
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:26   #4685
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Można sobie to na stronie sprawdzić, o ile dany Ross ma sprzedaż internetową, to wybieramy w niej odbiór, potem klikam w logo R. i następenie w regały, jak zmienię lokalizację gdzie jest konkurencja kliknę w logo R. żeby odświeżył się sklep i ponownie w regały to ceny i szafy są takie jak w danym R. czyli nie będzie tych których nie ma na miejscu np. Bourjois, Eveline

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

To już czuję że sobie Color tatoo kupię Do tej pory w R. kupiłam tylko AA Lumi i bazę pod cienie z Dax czyli wydalam aż 14 zł
Ile ta baza z Dax ? Hm może ją kupię
Cytat:
ja w tym roku chyba też dużo mniej wydam w Rossmannie, bo zazwyczaj na takich akcjach szło 300 złotych , ale teraz tusze,korektor i róż kupiłam przez internet, a bronzer i część kredek wzięłam w Naturze. Dotychczas wydałam jakieś 130 zł. W tym tygodniu zapoluję jeszcze na kredkę Max Factor, żel do brwi (nie wiem już jaki polecicie coś do ciemnych, prawie czarnych gęstych brwi?) i eyeliner z Eveline.
A w następnym tygodniu jedna pomadka ochronna (o ile będzie się łapać na promo )i parę lakierów, bo żadnej szminki nie potrzebuję, więc w dwóch stówkach powinnam się spokojnie wyrobić.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Chciałam dziś kupić w Naturze mój ulubiony podkład Skin Balance i nie było nr 20 za 15 zł żal nie brać, a już nie będę w najbliższym czasie w naturze. Sprawdziłam nr 21 i był dużo ciemniejszy, za ciemny chyba że na lato.
Pocieszam się faktem,że mam 5 podkładów w zapasie i 4 w użyciu(w tym właśnie jeden Skin Balance, nie sądziłam,że polubię się tak z jakimkolwiek podkładem)

Fajny ten podkład ? Najbardziej interesuje mnie czy zakryje mi niedoskonałości.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:31   #4686
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Jaki tusz podkręcający oprócz żółtego z lovely polecacie? I jak cienie z bell się sprawują?
2000 kalorii z czerwonym napisem
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:31   #4687
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
ja w tym roku chyba też dużo mniej wydam w Rossmannie, bo zazwyczaj na takich akcjach szło 300 złotych , ale teraz tusze,korektor i róż kupiłam przez internet, a bronzer i część kredek wzięłam w Naturze. Dotychczas wydałam jakieś 130 zł. W tym tygodniu zapoluję jeszcze na kredkę Max Factor, żel do brwi (nie wiem już jaki polecicie coś do ciemnych, prawie czarnych gęstych brwi?) i eyeliner z Eveline.
A w następnym tygodniu jedna pomadka ochronna (o ile będzie się łapać na promo )i parę lakierów, bo żadnej szminki nie potrzebuję, więc w dwóch stówkach powinnam się spokojnie wyrobić.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Chciałam dziś kupić w Naturze mój ulubiony podkład Skin Balance i nie było nr 20 za 15 zł żal nie brać, a już nie będę w najbliższym czasie w naturze. Sprawdziłam nr 21 i był dużo ciemniejszy, za ciemny chyba że na lato.
Pocieszam się faktem,że mam 5 podkładów w zapasie i 4 w użyciu(w tym właśnie jeden Skin Balance, nie sądziłam,że polubię się tak z jakimkolwiek podkładem)
Różne opinie krążą o nim po internatach
Stary 2016-04-26, 17:36   #4688
maartussss
Zadomowienie

Cytat:

U mnie Skin Balance się w ogóle nie sprawdził.. Użyłam trzy pompki. I chyba go sprzedam bo wątpię, żeby coś się zmieniło..
Stary 2016-04-26, 17:38   #4689
Radzka
Zadomowienie

Ja dopiero jutro chcę upolować jakis tusz z eveline

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:40   #4690
laylaaa
Zakorzenienie

orientujecie się czy dostanę w rossmanie kosmetyk do brwi (najlepiej cień, ale może być też kredka) w grafitowym odcieniu? szukałam i chyba nie ma, ale może coś przeoczyłam

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 17:40   #4691
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
U mnie Skin Balance się w ogóle nie sprawdził.. Użyłam trzy pompki. I chyba go sprzedam bo wątpię, żeby coś się zmieniło..
A co u Ciebie w nim nie "grało" ?
Stary 2016-04-26, 17:41   #4692
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
A co u Ciebie w nim nie "grało" ?
Podkreśla wszystkie suche skórki. Po 3h robi mi się ciacho i strasznie się ściera.. Mam nr 20..
Stary 2016-04-26, 17:49   #4693
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Podkreśla wszystkie suche skórki. Po 3h robi mi się ciacho i strasznie się ściera.. Mam nr 20..
Taki opis mnie skutecznie zniechęca.
Stary 2016-04-26, 17:51   #4694
OrangeMonster
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Taki opis mnie skutecznie zniechęca.
A u mnie się sprawdził 😊 Ma ładny kolor u mnie na cerze mieszanej nie tworzy maski i utrzymuje się cały dzień. Dobrze kryje i wtapia się w skórę. U mnie się świetnie sprawuje 😀
OrangeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 18:02   #4695
zouuza_
Rozeznanie

w nocy kupilam color tatoo za 19,90 teraz juz 25,9 no jajca
zouuza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 18:07   #4696
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OrangeMonster Pokaż wiadomość
A u mnie się sprawdził 😊 Ma ładny kolor u mnie na cerze mieszanej nie tworzy maski i utrzymuje się cały dzień. Dobrze kryje i wtapia się w skórę. U mnie się świetnie sprawuje 😀
Wiadomo najlepiej sprawdzić na sobie, ale jakoś mnie on nie zachęca
Stary 2016-04-26, 18:11   #4697
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Z Golden Rose polecam te płynne:
http://goldenrose.pl/produkty/usta/p...-rose-310.html

Na wątku o kosmetykach GR wrzucałam wszystkie swatche.
Fajnie obczaję kolorki Dzięki za link.

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ale jak ktoś chce tylko rozcieńczyć tusz to najtańsza opcja to sól fizjologiczna, można jedna fiolkę nabyć za grosze.

No co Ty ja ją zostawiłam i teraz używam do tuszu Mega Plush z Maybelline :P Ta szczoteczka jest świetna bo ma dość miękkie te włoski

Ja byłam dzielna i nie kupiłam rozświetacza z Eveline, chociaż taaaki ładny

Też Cie muszę skracać

O własnie te! Zapach idento jak Lip Stain z Sephory.
Mi ta szczoteczka sklejała rzęsy, musiałam je czesać inną szczoteczką (akurat z Eveline extension volume). Po tym rzęsy extra wydłużone i pogrubione. A tusz jest rewelacyjny, trzyma się, nie osypuje nie robi pandy. I ciężko się zmywa.

Popatrzyłam sobie na ten tusz Mega Plush. Jaka koszmarna szczoteczka.

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Tak, w tych Rossmana, które są blisko Hebe.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178550&page=21
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za link . Nie dla mnie on był, ale się przyda bo lubię GR.

Cytat:
Podobno tam gdzie jest w sąsiedztwie Hebe i Superpharm. Dziewczyny pisały,że np podkład FaceFinity Max Factor oraz Loreal TM kosztuje wówczas 45 zł, a nie 60.
Z tego co kojarzę to powinno tak być w Rossmannie w Atrium.
W Plazie na pewno nie, bo byłam i patrzyłam dziś na te ceny.

Ja nie jestem z Lublina, byłam przejazdem niejako, weszłam więc w centrum, bo tam mi było blisko. Tj. do Plazy i w dwóch na Krakowskim. Ale dzięki
Nie jestem pewna co do SP. Mam Rossa i SP w jednym budynku i wydaje mi się, że ceny są takie jak w drogerii internetowej. Jeszcze to sprawdzę.
Cytat:
Napisane przez Leili Pokaż wiadomość
Ja byłam koło 12 w rossie i dorwałam ostatnią nie zmacaną kredkę Manhattanu x-act czarną. W szufladzie już nie było bo Pani dla mnie sprawdzała. Szukałam też kredki z Rimmela w kolorze bright blue ale nie było i wzięłam z wibo podobną, ale chyba się nie polubimy. Dorwałam też bazę pod cienie wibo za grosze i paletkę Neutral też z Wibo -ostatnią. Przede mną pałętały się nastolatki-5 i chyba zgarnęły wszystkie paletki i color tatoo a stały i macały chyba z godzinę... Inna babeczka po 30-stce owiera color tatoo, nakłada przy lusterku na powiękę i patrzy czy jej ładnie... chyba było nie ładnie bo odłożyła spowrotem. Nie przylukałam tylko czy był to tester czy nie
U mnie te paletki neutral z Wibo były rozchwytywane. Babka wyjmowała je z szuflady- od razu 3 kobitki je capnęły. Potem jeszcze dołożyły z zaplecza. Jak wyszłam nie ostała się żadna.
Maybelline Tatoo- u mnie wszystkie zmacane.
Jeszcze szły eyelinery z Wibo/ Lovely i Eveline Celebrities- eyelinery.

Ja widziałam dziewczę, które malowało sobie paznokcie lakierem.
O malowaniu rzęs i ust to już nie wspomnę.
Cytat:

Zobacz sobie ten z Bell Brow Modeller gel. Nr 2 i 3. Pomaziałam się nim po ręce. Jak wysechł to nie mogłam go zetrzeć. A wosk do brwi Bell zszedł bez najmniejszego tarcia.
I z Loreal Brow Artist Plumper (medium dark i transparentny)
Transparentny- jak chcesz tylko wymodelować brwi.

I jeszcze z Eveline Eyebrow Corrector 5 w1. Ten dark jest podobno mocno ciemnobrązowy.
http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...ml,354570,2868
Cytat:
Napisane przez Leili Pokaż wiadomość
UWAGA!
W superpharm od dziś do 02.05. znowu -50% na pudry,podkłady, róże, korektory z kartą Lifestyle
Znowu?! Ile można. I to samo. Mogliby dać na pomadki, albo pielęgnację twarzy czy ciała.
Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ile ta baza z Dax ? Hm może ją kupię

Fajny ten podkład ? Najbardziej interesuje mnie czy zakryje mi niedoskonałości.
Ta baza z Dax pod cienie jest w CND. Kosztuje ok 14zł.
Ja ją chciałam kupić na promocji twarzowej (wtedy wchodziła), ale termin ważności miała 10-11. 2015.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 18:36   #4698
Klutka
Rozeznanie

Jutro pierwszy raz wypróbuję ten podkład co kupiłam AA Make up Satin, bo mam wolne i mogę spokojnie go przetestować w domu, do pracy się bałam użyć

Insta

śpiewam

Klutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 18:36   #4699
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to samo było a tak go wszyscy chwalili, a jak ja kupiłam to czar prysl
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 18:45   #4700
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość
[...]

Ta baza z Dax pod cienie jest w CND. Kosztuje ok 14zł.
Ja ją chciałam kupić na promocji twarzowej (wtedy wchodziła), ale termin ważności miała 10-11. 2015.
Ja mam do 10-11 2016
Stary 2016-04-26, 18:49   #4701
Leili
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
U mnie to samo było a tak go wszyscy chwalili, a jak ja kupiłam to czar prysl
Ja dawno temu miałam skin balance, już nie pamiętam który kolor. Pięknie wyglądał zaraz po nałożeniu, ale po 3 godzinach świeciłam się jak choinka .

Z paletki z Wibo się cieszę, choć nie nastawiałam się, że ją dostanę

W superpharm lepiej się opłaca kupować bo wychodzi taniej, choć zawsze myślałam, że jest drożej. Pewnie rzucą za niedługo promocje na resztę.
Leili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 19:07   #4702
bleuclair
Zakorzenienie

Smerfetka mi Skin Balanc BAAAARDZO odpowiada,ale jak widać opinie są różne. Mam suchą cerę z przebarwieniami potradzikowymi na policzkach (choć generalnie obecnie nawet bez wstydu moglabym wyjść bez makijażu,niegdyś to było nie do pomyslenia). I mnie ustalony pudrem trzyma się cały dzień. Nie zapycha (nie stosuje codziennie,bo mam inne). Suche skórki podkreśla każdy podklad jeśli takowe są. Do tej pory ,a przetestowalam wiele drogeryjnych podkładów takich jak:Rimmel lasting finish w butelce,RevlonCS,Essene all Day,Maybelline super stay,Bourjois 123, Astor Skin Match,Bell HA CC,Rimmel Stay Matte Manhattan Powder Mat Make up,Kobo Cover to jest to najlepszy podklad jaki używałam. Za 15 zł teraz znajdziesz go w Naturze,za taką cenę można spróbować. Najwyżej będziesz z czymś mieszać.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

I najważniejsze dla mnie-kryje pięknie już przy jednej warstwie.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 19:14   #4703
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Smerfetka mi Skin Balanc BAAAARDZO odpowiada,ale jak widać opinie są różne. Mam suchą cerę z przebarwieniami potradzikowymi na policzkach (choć generalnie obecnie nawet bez wstydu moglabym wyjść bez makijażu,niegdyś to było nie do pomyslenia). I mnie ustalony pudrem trzyma się cały dzień. Nie zapycha (nie stosuje codziennie,bo mam inne). Suche skórki podkreśla każdy podklad jeśli takowe są. Do tej pory ,a przetestowalam wiele drogeryjnych podkładów takich jak:Rimmel lasting finish w butelce,RevlonCS,Essene all Day,Maybelline super stay,Bourjois 123, Astor Skin Match,Bell HA CC,Rimmel Stay Matte Manhattan Powder Mat Make up,Kobo Cover to jest to najlepszy podklad jaki używałam. Za 15 zł teraz znajdziesz go w Naturze,za taką cenę można spróbować. Najwyżej będziesz z czymś mieszać.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Nieprawda
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 19:21   #4704
bleuclair
Zakorzenienie

U mnie podkreślał każdy jako używałam. Nie zauważyłam zaś żeby ten podkreślał bardziej a po kuracji Izotekiem nie stosuje od kilku miesięcy peelingów.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 19:26   #4705
Atenya
summer vibes;)

Dziewczyny, czy znajdę w Rossmannie dobrą kredkę do oczu w odcieniu chłodnego brązu? Ekspedientka pokazała mi tylko grafitową i brązowe - oczywiście ciepłe... Nawet nie musi być koniecznie z Rossmana.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 19:37   #4706
maartussss
Zadomowienie

Cytat:

Mam dokładnie taką samą skórę, jaką Ty opisujesz i Skin Balance u mnie praktycznie nic nie zakrył.
A co do tego, że każdy podkład podkreśla suche skórki to się nie zgodzę..np Rimmel LF Nude czy Healthy Mix tego nie robią u mnie.
Stary 2016-04-26, 20:06   #4707
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Podobno tam gdzie jest w sąsiedztwie Hebe i Superpharm. Dziewczyny pisały,że np podkład FaceFinity Max Factor oraz Loreal TM kosztuje wówczas 45 zł, a nie 60.
Z tego co kojarzę to powinno tak być w Rossmannie w Atrium.
W Plazie na pewno nie, bo byłam i patrzyłam dziś na te ceny.
Bo tak jest, możliwe, że to zależy od konkurencyjnych drogerii w pobliżu. U mnie w jednym rossmanie (kilka kroków dalej od drugiego) podkład rimmel lasting finish 25 nude był tańszy o kilka zł.
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 20:28   #4708
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie taką samą skórę, jaką Ty opisujesz i Skin Balance u mnie praktycznie nic nie zakrył.
A co do tego, że każdy podkład podkreśla suche skórki to się nie zgodzę..np Rimmel LF Nude czy Healthy Mix tego nie robią u mnie.
U mnie suchych skórek nie podkreśla tylko Healthy Mix.
Rimmel w tubce Nude podkreśla suche skórki, wymaga dobrego kremu nawilżającego pod podkład.
Mam cerę bardzo suchą, w kierunku atopowej,naczynkową, bez trądziku, skóra łuszczy mi się na policzkach i na brodzie.
Jak na tą chwilę HM to najlepszy podkład jaki testowałam, ale raczej na lato bo bardzo słabo kryje. Jedyny minus to to, że szybko znika, ze skóry.
Stary 2016-04-26, 21:06   #4709
Jik
Zadomowienie

Kupiłam i testowałam dziś tę bazę pod cienie Daxa i rozczarowała mnie. Cień jeszcze bardziej się zbierał w załamaniu powieki niż bez bazy, ale z bazą ciężko było go rozprowadzić, żeby znów nie było takiej kreski w załamaniu. Jednak to moja pierwsza baza, więc nie mam porównania i... może też techniki użytkowania, no nie wiem, ale na pewno nie jest to to, czego oczekiwałam

Jik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 21:58   #4710
nerveuse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jik Pokaż wiadomość
Kupiłam i testowałam dziś tę bazę pod cienie Daxa i rozczarowała mnie. Cień jeszcze bardziej się zbierał w załamaniu powieki niż bez bazy, ale z bazą ciężko było go rozprowadzić, żeby znów nie było takiej kreski w załamaniu. Jednak to moja pierwsza baza, więc nie mam porównania i... może też techniki użytkowania, no nie wiem, ale na pewno nie jest to to, czego oczekiwałam
a zastosowałaś cieniutką warstwę?
nerveuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości