|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59544996]6.05 jest w Naturze -40% na Catrice a 7.05 na Essence[/QUOTE]
Ciekawe czy na stronie też będzie bo bym kliknela parę rzeczy. |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
poszukaj na necie nowej gazetki od czwartku, tam jest rozpiska keidy jest -40%, chyba 6 lub 7 maja.
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie wchodzi... tusz z odżywką też nie...
w naturze l4l będzie za 40 zł 28-29.04
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59544996]6.05 jest w Naturze -40% na Catrice a 7.05 na Essence[/QUOTE]
Dzięki
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59549091]Ani odzywki, ani tuszy l4l nie ma na liście produktów objętych promocja. Odżywka bedzie na promocji w Naturze w dniach 28-29.04[/QUOTE]
Cytat:
pamiętam,że na jakieś promocji wchodził, nie byłam pewna czy pielęgnacja czy kolorowka
|
|
#2589 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Dużo lepsza jest z Hean A moim ideałem ( pod względem trwałości) jest Virtual. Niestety ta konsystencja
|
|
#2590 |
|
Raczkowanie
|
I ja byłam dzisiaj na szybkich zakupach
Wpadł wosk do brwi Bell HA w kolorze 01 (na zapas, bo używam go od jakiegoś czasu i póki co to mój ulubiony produkt do brwi) oraz zachwalana przez Was kredka na linię wodną Max Factor 090 Natural Glaze - na 4szt. dostępne w szafie tylko 1 była niezmacana... Oglądałam te korektory do brwi z Bell i grafitowy bardzo mi się spodobał, ale strasznie rzadkie/wodniste to to i bałam się, że sobie z nim nie poradzę ![]() To tyle z promocji ocznej. Teraz czekam na usta, ale też raczej będzie skromnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę do sp jest 50% na podkłady
narazie z rossmanna nic nie kupiłam. Czekam na szminki i lakiery
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któraś z szaf ma moze fajne kolorowe elinery ? Cos moe w fiolecie ? W czwartek będę w okolicach dw centralnego i moze tam zajrzę. Bo te klasyczne szafy chyba nie maja nic fajnego, szukam czegoś na lato i sama nie wiem czego chce :P
Wysłane z iPad
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może będzie, ale i tak mają okrojony asortyment.
Cytat:
![]() Ciekawa jaka będzie ta z Daxa która wzięłam, ale powinno być ok bo zajrzałam w pierwszą z brzegu recenzję i pięknie podbija kolor, oceny ma raczej dobre. Oby była warta tych 7 zł :P Cytat:
Burżuj pustki. Weszłam i wyszłam :/
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-04-26 o 23:32 |
||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide do ross po kredke z maxfactora na linie wodna ciekawe co zastane
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi co do paletki z wibo. Opakowanie ładne, owszem, pędzelek też, ale uznałam, że ta mniejsza paletka jak książka ma ładniejsze kolory a w sumie i podobne. Pędzle akurat mam dobre więc.. poza tym lepsze opinie słyszałam o tej mniejszej. No zobaczymy
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też idę po kredkę może była dostawa, bo wczoraj pustki w szufladach
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałam wczoraj kupić w promocji cień Bourjois nr 08, byłam w R. przy Hali Mirowskiej i pomimo, że był tester, to i tak wszystkie 3 szt. były zmacane; stwierdziłam więc, że kupię koło siebie w R. na Dzikiej; tam nie ma tłumów i powinno być w miarę kulturalnie; okazało się, że na Dzikiej nie było testera tego cienia i na 5 szt. 4 były zmacane, kupiłam ten 5-ty egzemplarz niezmacany, ale nie wiem, kto im kupi te pozostałe sztuki, bo są trefne;
nie rozumiem, jak można być takim kołkiem i macać towar, który nie jest testerem, dno i kupa mułu |
|
|
|
#2598 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, jak im nie przeszkadza malować sie testerem pomadki, tuszu ktore były używane przez wiele osob. To co za problem kupić zmacany cień
Ja bym w życiu nie kupiła, bo i testerami sie nie maluje poza ręka. Powiedzcie mi czy tusze te złote eveline sa jakos zabezpieczone ? czy one tez nie maja żadnej folii od producenta. Bo któreś ponoć maja. Bo jak sie okaże, ze moich tuszy jutro nie ma w szufladzie to muszę cos wybrać :/ Wysłane z iPad
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
To dobra informacja, dziękuje bardzo. Będę w takim razie będę szukać nie zmacanych, chociaż z moim szczęściem to każdy po kolei pewnie bedzie otwarty xd bo przecież na bank sie różni jeden od drugiego.
Szkoda, ze nie mam bliżej szaf eveline, bo do Arkadi to ja nie pójdę ![]() Wysłane z iPad
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
jedne złote są zaklejone, drugie nie, ale na tych złotych metalicznych opakowaniach widać czy były macane
odciski paluchów zostają. Jak nakrętka cała zapalcowana to na pewno był otwierany...
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w Rossmannie z zamiarem zakupu kredki 090 MF i niestety nie było już nawet tej całkowicie zmacanej, a szuflada nadal pusta. Nie wiem kto kupił na wpół zużytą kredkę. Pani powiedziała,że dziś w nocy ma być dostawa, więc pójdę jutro.
Kupiłam za to eyeliner z Eveline na spróbowanie, choć nie wiem czy nie zmacany, bo wzięłam z półki. Jak się nie sprawdzi to trudno, zaczęłam robić kreski kredką czarną z Manhattanu i dobrze mi wychodzi, tylko ta czerń nie jest tak całkiem czarna na powiece, ale od biedy będzie. Dalej nie wiem jaki żel wybrać. Czarnego z Bell nie było, zaś brązowy i szary wydawał mi się brzydki ![]() Z Eveline straciłam rachubę który korektor ma ładny kolor taki mocno ciemnobrązowy, bo są jakieś w szafach i poza szafami też. I nie wiem, który był polecany, a który był całkiem nienaturalnie czarny lub rudy. Nie wiem też czy wszystkie łapią się na promocję. Z loreala bym wzięła ale chciałam coś tańszego. Z wibo bezbarwnego nie ma. Wosk w kredce z Bell mi się nie widzi Najwyżej nic nie kupię, bo w sumie mam z Wibo ten brązowy więc płakać nie będę ![]() Pytanie z innej beczki-gdzie leżą temperówki do kredek do oczu w Rossmanie? Dziś szukałam i nie widziałam. |
|
|
|
#2606 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj kupiłam przepiękny fioletowy w kałamarzu z Eveline. Taki ciepły, śliwkowy fiolet. Długo go szukałam i nigdy nie było, a pojawił się na promo - dla mnie super. Ogolnie uważam, że ta seria eyelinerow w kałamarzu jest wyjątkowo łatwa w obsłudze, odpuściłam na ich rzecz zabawę z wypisującymi się, kruszącymi pisakami. Mają z tej serii jeszcze ładny brąz, czerń i chyba granat? No, ale warto. I jeszcze Manhattan ma kolorowy, też w kałamarzu, ale tam jest chyba aplikator w formie gąbeczki, nie pędzelka - zielony cudny i chyba fiolet złamany bordo.
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wzięłam z Lovely Lash Extension tak z ciekawości na testy. Opakowanie było całe z kurzu, wyglądało, że nikt się nim długo nie interesował, otworzyłam na tyle żeby zobaczyć szyjkę i patyczek, czyste wiec jest jakaś szansa że nie macany. ![]() Kupiłam jeszcze Brow satin w kolorze medium brown i z nie kolorówki olejek do mycia z Isany. |
||
|
|
|
#2608 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Płyn micelarny z Ziaji był do połowy opróżniony i wystawiony na sprzedaż z czerwoną nalepką z ceną. Kupiłam ten peeling z Wellnes &beauty- mango. Były 2. Drugi do połowy opróżniony - widać było jak się je porównało. Ktoś sobie przelał, czy co?! Cytat:
W życiu bym się nie pomalowała testerem pomadki. Tuszu też. Wszystko testuję na ręce, oczywiście testerami. Nie chcę mieć gronkowca czy opryszczki. Brr.. Zabespieczenia foliowego tusz Eveline nie mają. Za to niektóre mają pasek nalepiony po środku, także widać czy był tusz otwierany. Celebrities nie mają, ale złote fiberlasty już tak. ![]() Cytat:
Z Bell nr 3 jest szarobrązowy. Natomiast z Maybelline Brow drama ten najciemniejszy- dark brown jest ciemnobrązowy. Medium brown jest taki sam jak 1 i 2 z Bell. Swoją drogą i Bell i Maybelline ładnie mi się trzymają na łapce. Nie starły się. Natomiast z Bell wosk to sam z siebie zszedł. Co do Eveline. Ja chciałam kupić eyebrow corrector 5 w 1. Ten dark. Babka mi powiedziała, że on jest mocno ciemnobrązowy. ( a ja mam średni brąz brwi) Podobny do tego black z wersji art scenic. Light natomiast- jest jasny brąz, ale ciepły. Są jeszcze drugie korektory do brwi z Eveline -Art scenic eyebrow corrector 3 w 1. Kolory to black i brown. Black to podobno b.ciemny brąz, nie czarny a brąz to brąz. Na wizażu widziałam opinie o tym pierwszym nie art scenic i nie były zbyt dobre. Te art scenic nie wiem czy się łapią na promo. Są na regale z przyborami do makijażu. Edit:Wg reg nie wchodzą. Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-04-27 o 14:33 |
|||
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
Bylam w ross na Mlocinach i z 10 tych kredek 090 z MF bylo. Zadna niemacana
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Dużo lepsza jest z Hean
Wpadł wosk do brwi Bell HA w kolorze 01 (na zapas, bo używam go od jakiegoś czasu i póki co to mój ulubiony produkt do brwi) oraz zachwalana przez Was kredka na linię wodną Max Factor 090 Natural Glaze - na 4szt. dostępne w szafie tylko 1 była niezmacana... 

Burżuj pustki. Weszłam i wyszłam :/