|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
|
|
|
|
#2103 |
|
♥
|
Witam... postanowiłam wrócic troche sobie odpoczełam teraz jest lepiej a troche wizazu mi brakuje
u mnie troche duzo nauki było teraz chyba powinno byc lżej bo do 12 wystawiaja oceny dzisiaj mam na 12 - próbe maturyy i dzisiaj mam spr z gegry , jutro spr z fizy i juz powinno byc luzik z nauka i do tego na ocene wogóle nie rozumiem mojej szkoły chodze do klasy bio chem fiz łac a mam rozszerzona bilogie chemie fizyke matme geografie historie wpadne wieczorem poczytam wszystko co napisałyscie po czytam co tam ciekawego u was słychac itp buziaki
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potwornie poważna z niej osóbka![]() ![]() Cytat:
Powodzenia na sprawdzianach i niech Ci się ściąga miło ![]() No cóż ja do tej pory nie rozumiem tych wszystkich szkół
|
||
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nadal nie mam prezentów :/ Cytat:
![]() Oj oj oj współczuje ogromnie tej matmy.. ![]() Ja jakbym miała zdawać z matmy mature, to bym.. nie zdała ![]() Życze powodzenia ![]() A tak wogóle to cześć dziewczyny No to sobie pospałam dziś do 10 ![]() A teraz chyba wezme się za świąteczne porządki, wkońcu juz tylko ponad 2 tygodnie najwyższy czas ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2106 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
hejhej
no i mialam miec taki ciężki dzień, a okazało się, że zajęć nie ma i wróciłam wcześnie do domku To świetnie, tym bardziej, że jakoś zmino i brzydko dziś :PCytat:
ale moze w swieta jednak powiesz redukcji "do widzenia'? raz sie zyje![]() za zdrową redukcję ![]() Cytat:
Pewnie, odpocznij sobie. Tak dużo czasu i energii wkładasz w moderowanie (jak zresztą we wszystko-perfekcjonistka z Ciebie z w końcu), że z pewnością jesteś tym zmęczona. Regeneruj się kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh, poczekaj parę dni, a jak okres nie przyjdzie to do lekarza trzeba będzie skoroś naturalnie taka "regularna"... No, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki w dalszym ciagu - daj znac jak poszlo ![]() Cytat:
![]() bo jeśli chodzi o "starzenie się" to zgadzam się z agolkiem - jeszcze mnie to nie przeraża, raczej ekscytuje bo to w koncu najlepszy wiek Choc nie powiem, czasami bardzo chcialabym miec takie np 13-14lat...![]() Cytat:
Ja się zawsze ładuję kawuchą, herbą i jabłkami :P^^Cytat:
![]() a jeszcze a propos poprzednich postow i choinki to ja też uwielbiam ją ubierać a girlanda juz powieszona i swieci mi cudnie od razu lepiej. Korzystajac z dnia kiedy nie przychodza ludzie od remontu upiekaszamy teraz mieszkanko na swiatecznie - zaslonki,poduszki,obrazki ,kubki malowane i caly ten stuff - od razu robi sie cieplej ![]() wspolczuje szkolenia, ale idąć tokiem wypowiedzi - szybko minie skoro czas tak zasuwa ![]() Cześć Aniu Dawno Cie tu nie bylo, mam nadzieje, ze jak wystawia Wam te oceny to rzeczywiscie bedziesz mialam wiecej spokoju ![]() heh, a z profilami to tez masakra, fakt. Sama mialam niby dwujezyczny, a oprocz francuskiego rozszerzone wszystko: i matma, i chemia, i historia, i wos i polski... bez sensu - ani to klasa scisla, ani lingwistyczna,ani humanistyczna - pomieszanie z poplataniem yhhh,ja tez nie...:P Dobra, wypije herbatke i przelece sie na rynek po jakies swieze warzywka i owoce ![]() Milego popludnia
|
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
oby to byl dobry znak... Wlasnie mam przerwe na lunch. Trening fajny musze przyznac.
czy jest jakas logiczna dla ktorej moje posty wysylaja sie podwojnie? ![]() dziewczyny takiej pogody jak dzis to nie widziala dawno,myslalam,ze nie dojade do pracy normalnie!Deszcz,wichura, myslalam ze sie oderwe od drogi z autem i pofrune. Koszmar ![]() uciakam z wizazu bo mimo,ze przerwa to musze swoja robote odwalic..Buziaki!
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Co z tego, że napisałam godzinę przed czasem, co z tego, że poszło mi dobrze... MOjego brata zwolnili z pracy. Dyscyplinarnie. To oznacza dla mnie koniec, bo predzej czy pozniej on sie tu wprowadzi. Nie chce mi się żyć.
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisalam te rzeki na geografii, teraz w biegu sprzątam i robie obiad. musze jeszcze jechac po prezent i wszystko na dzisiaj chyba
|
|
|
|
|
#2110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2111 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale może to go zmobilizuje do zmiany...? Taki kubeł zimnej wody..Cytat:
Cytat:
dobrze,ze rzeki napisalas - jak pamietam rzeki to byla zawze rzeź-sciagi obowiazkowe u mnie byly ![]() diamentowa - no i tego się trzymaj choć przyznaję-moja wina-wczoraj w zmęczeniu zamiast "odpust" przeczytałam "post" <głupek> ![]() Ja też na święta się odredukowuję domowym uszkom, rybie po grecku no i piernikowi nie przepuszczę,nie ma bata![]() wróciłam, obkupiłam się w warzywno-owocowe witaminki i cieszę się strasznie, że już dzis nie musze wychodzic jak taka masakra na dworze
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mnie o to nie posądzałaś ![]() .A propo świątecznych słodkości to oczywiście oprócz tradycyjnych pierników, makowca itd zamierzam zrobić wielgaśny blok czekoladowy z mnóstwem bakalii... (obśliniłam klawiaturę )
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w szafkach na świeta mam już sprzątnięte ![]() Tzn. prawie, ale dwie najgorsze ogarnęłam
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy zawsze poprawiają humor
Kupiłam sobie jeansy i sweterek. firmowe i śliczniusie, sama sobie zrobiłam prezent mikołajkowy Ucieszyłam się, bo nie mogłam rozszyfrować rozmiaru, a jak w i-necie spr. to okazało się, że to "eseczka" ![]() ![]() ![]() Dziś idę na fitness do "starego" klubu, a jutro kolejny prezent dla siebie - zapisuję się do nowego fitness clubu. Dziś tam byłam, robi pozytywne wrażenie i będę miała karnet open, czyli mogę hasać bez ograniczeń, nawet codziennie i kilka zajęć w jednym dniu. Hurra |
|
|
|
#2115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ewusia wie o tym najlepiej, wiec sluchajcie sie dziewczynki Cytat:
tylko ze on ma teraz ponad 30 lat, wiec jak bysmy sie zaczeli "lać" to nie wiem, chyba by sie policją skonczylo gdyby nas ktos przyuważył ![]() Cytat:
odpocznij sobie mi sie tez przyda troche relaksu, zwlaszcza po ostatnich "przebojach", typu nawal pracy czy sprzeczka z TŻ, ktora urosla do rangi NIE WIEM CZEGO bo od soboty do dzis oboje milczymy.... ale.. dzis dostalam kurierem bukiet róż.. ![]()
|
|
#2116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze na grudzien dostaniesz jakąś świąteczną zniżkę ![]() Ather ![]() anniaa matko jakoś ponadilościowo masz tych rozszerzonych przedmiotow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś miałam Mikołajki klasowe dostałam ładne korale i owoce (bo mowilam ze nie jem slodyczy ) ale teraz sie wlasnie złapałam za Merci od mamy i w 7 dniu koniec dni bez slodyczy ;]
|
|||
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyglada na to że wszystko jest na dobrej drodze do zakończenia kłótni kupiłam prezent a oprócz tego masło orzechowe (to bez cukru i soli) i twarożki domowe!!! chyba zaraz zjem wiesniaczka w werji orzechowo - bakaliowej ![]() a potem pracusiowego dnia ciąg dalszy... trzeba sie powolutku szykować do dalszych olimpiad, szczególnie ze z historii też przeszłam dalej |
||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcieee
![]() Coś mi się znowu humor zepsuł ... do pełni 'szczęścia' obejrzałam kilka filmików z zabijaniem zwierząt na futra... Te szynszyle... ;( http://www.petatv.com/tvpopup/video....inal&Player=wm ![]()
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
a skuś się skuś
ja to ubóstwiam bloki, szczególnie zanim zaczęłam się odchudzać (czyli do wczoraj ) miałam niesamowitą fazę na bloki ( polecam orzechowy - czyli orzeszki ziemne i budyń krówkowy - niebo w gębie !!!) czego efektem jest właśnie wyżej wspominany rozrost mięśnia piwnego .
|
|
|
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zartuje az taka wredna nie jestem poza tym - naprawde nie wiem czemu to tak dziwnie wyszlo, z takiej bzdurki... ![]() ![]() Asiu, gratuluje, naprawde zdolniacha z Ciebie
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę znaleźć jakąs inną kombinację do tego masła ![]() diamenciku to może ty zacznij ćwiczyć trochę a bruszek zniknie nawet bez jakiejs szczegolnej redukcji ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mikołajek nie robimy Ajjj tam w święta mozna sobie pozwolic na słodkie ! ![]() Ciekawe co jutro rano znajde w bucie... ![]() Cytat:
Ojj Mangoniu ! UŚMIECH poproszę !
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-05 o 18:05 |
||
|
|
|
#2123 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadza się, masochizm to byłby niezły^^aaaaaaaaaa moja klawiatura już też ocieka śliną... blok czekoladowy...z bakaliami... aaaaaaa ja teeeż chce!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ech, no ja nie umiałabym udawac gniewu po takiej niespodziance:PCiesze się, że już lepiej Coz, niestety czesto powazne klotnie biuora sie z niepowaznych spraw...![]() Cytat:
smacznego i fotkę korali poprosze kocham korale ![]() Cytat:
Cytat:
nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie nie mogą zadowolić się sztucznymi futrami Cytat:
Cytat:
heh, jak bylam mala to tak sie stresowawalam Mikolajkami,ze spac nie moglam w nocy tylko warowalam: "przyjdzie czy nie przyjdzie". Swoja droga, fajnie bylo wierzyc w Świętego Mikołaja Teraz nie ma az takiej magii. Chociaz jakkolwiek pompatycznie to brzmi - dawanie i przyjmowanie prezentow od bliskich tez bywa magiczne![]() No, ale to nie to samo:P btw. bardzo lubiłam klasowe Wigilie, swietna sprawa
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uparcie usiłuję robić brzuszki lecz jest to raczej obraz nędzy i rozpaczy aniżeli coś co możnaby nazwać choćby namiastką treningu ale nie rezygnuję :P.ehh... niech żyje moja sprawność fizyczna... ![]() Cytat:
![]() EDIT: a propo mikołajek to mój Boże... toż ja jako dziecko w ogóle potrafiłam nie spać z nerwów do 4,5 nad ranem biedna moja mamusia, która czekała aż w końcu raczę usnąć żeby mi podrzucić prezent...
|
||
|
|
|
#2125 |
|
Raczkowanie
|
Niewiem czy pisze w dobrym miejscu ale mam pytanie kiedy sie najlepiej wazyc?? Bo rano mam zawsze 1kg mniej niz wieczorem
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam mała to tez w nocy się budziłam i ciagle odwlekałam momenta zajrzenia do buta, takie to było niesamowite ... ![]() Ja tam czuję tą magię co roku, tą świąteczną i tą związanę z dawaniem prezentów no i otrzymywaniem ich itp... W takie dni jak jutrzejszy, wcale nie chce być dorosła... jakkolwiek śmiesznie to brzmi.Btw. tez lubie Wigilię klasowe, zeszłoroczna była bardzo miła. Ciekawe jak będzie w tym roku...
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie ja tez nie mam Cytat:
Cytat:
rano, na czczo |
|||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, proszę
ale zdjęcie z telefonu przy takim świetle wszystko zabija ![]() generalnie są srebrno złote
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcąc myslec o tym wszystkim, wybrałam się na zakupy ;]
Zrobiłam prezenty dla najbliższych a teraz nauka... Powtorze formy pisemne z angla i jeszcze jturo referuję przed całą klasą stosunku polsko-litewskie
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

To w jakim wieku ta Twoja siostrzyczka
Ja już nie pamiętam kiedy się ostatnio biłam ze swoimi
U nas wszyscy tacy poważni
Czasami warto znowu na moment stać się dzieckiem
więc jej jeszcze trochę uchodzi
i do tego na ocene
wogóle nie rozumiem mojej szkoły chodze do klasy bio chem fiz łac a mam rozszerzona bilogie chemie fizyke matme geografie historie
wpadne wieczorem poczytam wszystko co napisałyscie po czytam co tam ciekawego u was słychac itp buziaki

Pewnie, odpocznij sobie. Tak dużo czasu i energii wkładasz w moderowanie (jak zresztą we wszystko-perfekcjonistka z Ciebie z w końcu), że z pewnością jesteś tym zmęczona. 

bo od soboty do dzis oboje milczymy....
ale zdjęcie z telefonu przy takim świetle wszystko zabija