|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czym jest dla Nas Wizaż?
Czy te forum Wam się przydało,pomogło w rozwiązaniu jakiegoś problemu ?
-bo mi bardzo ![]() -uzależniłam się od niego ![]() -kocham tu wchodzić ( odwiedzam systematycznie )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym jest dla Nas Wizaż?
Wizaż jest dla mnie jak dobra przyjaciółka, której niestety nie mam
Jak ktos kto ma zawsze dobra radę i mnóstwo podpowiedzi w rozwiązywaniu nawet mało istotnych problemów. W ogole jest tu bardzo fajna ciepła atmosfera i za to Wam Kochane Wizażanki Wielkie Bóg Zapłac Pozdrawiam i buziaki! Papa
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie No i ja też nie mam przyjaciółki-zawsze (tzn od pewnego czasu) wyżalam się właśnie na Wizażu. Coś wspaniałego ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam mieszane uczucia, bo chyba sie uzależniłam od neta przez ten Wizaz...
Co do atmosfery to wiadomo, jak w życiu, róznie to bywa, raz chamsko, raz po przyjacielsku, ale ogolnie pozytywnie....
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Wizaż jest dla mnie miejscem na którym ostatnio "marnuję" mnóstwo czasu, zamiast sie uczyc do obrony... chyba kogos poprosze o wyłączenie mi neta... hmmm...
![]() ![]()
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Wizaż jest dla mnie ostatnio nałogiem.
Nie ma dnia żeby mnie tu nie było.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizaż jest dla mnie nałogiem
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Wizaż jest dla mnie matką, przyjaciółką, siostrą i profesjonalnym specjalistą w różnych dziedzinach w jednym
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
to już chorobaa ..
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
miejscem gdzie moge sie powymadrzac
![]() a tak na serio to trafilam tu jak postanowilam zrobic cos ze swoim wygladem i szukalam sposobow. Wyszukiwarka google mnie tu odeslala. Wiele informacji tutaj znalezionych wykorzystalam, jestem bardziej swiadoma swojej kobiecosci i ciesze sie nia. Ucze sie makijazu podgladajac forum makijaze, zreszta kiedys jedna przesympatyczna i pomocna Osobka mi troche na ten temat podpowiedziala Dzieki forum fitness (to bylo zanim powstala dietetyka) wiem wszystko na temat zdrowego odzywiania (ile ja osob w swoim otoczeniu potem probowalam natarczywie uswiadomic ), wiem co zrobic zeby polepszyc wyglad i sprawnosc ciala, zyskalam tez duza motywacje. A najbardziej rozbawia mnie to, jak jakis temat mnie nurtuje, obojetnie o co chodzi i zaczynam sie wtedy smiac, bo wiem, ze Wizaz jest na kazdy temat. Nawet odpowiada na pytanie co mam zrobic jak guma mi sie przyczepila do ubrania, albo boli mnie noga. Bardzo sobie cenie tutaj rozne grupy wsparcia, ktore dodaja wiele otuchy i poczucie, ze nie jest sie samemu. Wypowiedzi wielu Wizazanek pozwolily mi nabrac dystansu do licznych spraw. Czesto czytajac posty mysle sobie, jakie madre dziewczyny tu mozna spotkac, pewnie dlatego spedzam tu tyle czasu. Poziom jest zadawalajacy ![]() mowiac w skrocie Wizaz to skarbnica wiedzy tez jakis czas mnie smieszylo, ze jak wpisywalam jakies zagadnienia w google czesto wyskakiwal mi Wizaz i od tej pory najpierw szukam tutaj ![]() jedyne co mnie wkurza, zreszta widze, ze Was tez, to ogrom czasu jaki poswiecam na buszowanie tutaj, czasem jest to kosztem czytania ksiazek czy nauki jezyka. Wciaz z tym walcze, ale na razie tylko mentalnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
megaśnym uzależnieniem, pozatym bardzo dużo pomogło mi przebywanie tutaj podczas najgorszego okresu po rozstaniu.
Spotkałam ludzi z którym jestem bardzo zżyta i nie wybrażam sobie gdyby tak nagle wizaz miał przestac istniec(tfu tfu)
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Na Wizaż kiedyś zawitałam przypadkiem. Szukałam porad odnośnie urody i już zostałam... Swego czasu forum o dietecyce i biochemii przstało mieć przede mną tajemnice
![]() Sytuacja życiowa ''wymusiła'' na mnie przeniesienie się na Intymne. Uzyskałam ogromne wsparcie i pomoc od Wizażanek. Śmiało mogę powiedzieć, że to moje 'virtualne przyjaciółki' i mam nadzieję, że juz niedługo przeniesie się to na realny świat ![]() Wizaż uzależnia
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż uzależnia i to bardzo.
Wiem to od..5 lat Istna skarbnica wiedzy, wiele dowiedziałam sie tutaj o zrobieniu fachowego makijazu, o dbaniu o cerę, o sylwetkę, o nowinkach ze świata mody hmm...obecnie najczęsciej przesiaduje na intymnym z takich samych powodów jak Jamaica i Izaluka. Bardzo wiele wsparcia otrzymałam przeszło pół roku temu kiedy mój świat rozsypał się na kawałki. Dziękuję wam za to dziewczyny |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
solidarnosc jajników
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Na forum znalazłam się za sprawą przyjaciółki, która mi je poleciła. Na początku zaglądałam tutaj bardzo rzadko, potem się zarejestrowałam i od jakiegoś czasu odwiedzam je codziennie.
Nie widać tego po mojej liczbie postów, ale to się wytnie xD |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Och zgadzam się z Wami wszystkimi
![]() Moja historia z tym forum też rozpoczęła się przypadkowo. Od momentego poznania owej strony nie mogę się uwlonić. ![]() Niech mi ktoś odłączy neta... Ja teraz powinnam siedzieć nad ksiązkami,ale uzależnienie silniesze ![]() Niby miałam zaglądnąć na dosłownie 5 minutek..., co oczywiście przerodzi się w pare ładnych godzin... Pozdrawiam Kochane Wizażanki
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
juz dawno slyszalam o wizazu, mialam sie zalogowac ale jakos tego nie zrobilam. Dopiero jakis czas temu zalogowalam sie i wchodze tu chociaz raz na 2 dni
tez sie uzaleznilam chyba ![]() watki sa ciekawe, zyciowe. Intersujace wypowiedzi i doswiadczenia innych z ktorych mozna sie czegos nauczyc. Samo zycie
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
hmmm...ja najpierw dlugo, dlugo tylko czytalam przerozne watki, pozniej mialam kilka miesiecy "odwyku", kiedy to nie spedzalam zbyt wiele czasu przy komputerku, a po jakims czasie tutaj wrocilam, nadal podczytywalam, az w koncu sie zalogowalam
. Ogolnie to u mnie "dzien bez wizazu, to dzien stracony"
Edytowane przez BozaKrowka Czas edycji: 2007-12-05 o 23:05 Powód: literowki :D |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż powoli staje się dla mnie częścią życia hehe. Dowiedziałam się tutaj wielu ciekawych rzeczy. Np. jeśli chodzi o dbanie o włosy czy coś to nawet moja mama prosi mnie o rady. Dawniej nie wiedziałabym co powiedzieć - teraz nie stanowi to dla mnie najmniejszego problemu. Znam już wiele specyfików poprawiających ich kondycję
.Dawniej ciągle słyszałam o wizażu, ale jakoś nie logowałam się tutaj. Aż nagle gdzieś w necie był link do wizażowych zdjęć. Chciałam je obejrzeć, ale nie byłam zalogowana. Postanowiłam, że zawitam do was. I tak się zaczęło. Często piszę tutaj o swoich problemach i zawsze dostaję wiele odpowiedzi. Czasem nie są one zbyt miłe, ale zawsze obiektywne i szczere. Ogólnie panuje tu miła atmosfera. Bardzo lubię wizaż. Nie zawsze mogę spotkać się ze swoją przyjaciółką, kiedy mam jakiś problem, a ta strona sprawia, że mogę powiedzieć Wam o wszystkim. Jesteście kochane i za to Wam dziękuję .
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
azylem
![]()
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
miejscem, któe odwiedzam codziennie. Naczytalam sie tutaj różnych historii...sama kiedys opowiedzialam swoja....
nie ma dnia bez wizazu nie musze codziennie napisac posta, ale wskoczyc na chwile tak, bo moze pojawily sie wypowiedzi w watkach w których uczestnicze...
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam przypadkiem szukajac sukni slubnych i tak juz zostałam
.Wizaz jest uzaleznieniem....aczkolwi ek jeszcze potrafie nad nim panowac bo loguje się tylko z pracy ( w domu wizaz zakazany)- jeszcze .Wizaz jest przede wszystkim lekarstwem na zły humor .
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
szczerze też muszę przyznać, że uzależnieniem
![]() Jestem raczej obserwatorem, rzadko udzielam się w dyskusjach. Trafiłam tu poszukując opinii na temat pudru, stwierdziłam, że na pewno gdzieś w internecie są recenzje kosmetyków i znalazłam-KWC. I tak na początku śledziłam tylko podforum pytania do wizażystki, później kosmetyczki i fryzury, intymnie a teraz wciągnęły mnie perfumy. Na wizażu nie ma tematów tabu, niezręcznych pytań i braku odpowiedzi. A jedyne co mnie w nim denerwuje-zjadacz czasu !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Jak ktos kto ma zawsze dobra radę i mnóstwo podpowiedzi w rozwiązywaniu nawet mało istotnych problemów. W ogole jest tu bardzo fajna ciepła atmosfera i za to Wam Kochane Wizażanki Wielkie Bóg Zapłac
Pozdrawiam i buziaki! Papa

.