![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
dobranoc
![]()
#1412 |
Zakorzenienie
|
Moze powiem herezje ale ja to bym chciała czasem Oliwke sprzedac, choc na jedną noc
![]() ![]() Agiko pierniki nie upieczone, prawde mowiac stwierdziąm ze mi sie w tym roku nie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wy robicie prezenty dzieciakom tylko pod choinkę, czy i teraz na Mikołaja?
U nas wszystko w porządku. Załatwianie kredytu w trakcie, więc wszystko na dobrejj drodze. Mały dostał od dziadków huśtawkę i wcale nie chce z niej zejść ![]() Wczoraj w końcu dostaliśmy bluzy z gerbera. pozdrawiam wszystkie ciocie ![]()
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
czesc dzieczyny my zdrowiejemy...
rozgladam się za jaką dorywcza praca typu hostessa...i nic ![]() chce troche poprACOWAC Męzowi tak spodobały sie wakacje ze juz planuje w nastepnym roku wakacje w to samo miejsce ![]() Tyle ze stwierdził ze sami bez małego a ja sobie tego nei wyobrazam ![]() ![]() wczorraj wyrwałam sie na zakupy kupiłam 2 bluzeczki w cubusie ![]() podrawiam was dziewczynki i wasze maluszki ![]() ![]()
#1415 |
Wtajemniczenie
|
Agiko nie przejmuj sie. wam wszytskim zrobi dob rze takie rozstanie. ty zalatwisz wszystie sprawy, porzadki i przygotowania a Kamilek nie nabawi sie w zlobku przedswiatecznych chorob. ile ja bym dala za chocby dzien wolnego. wiem ze tylko tak si wydaje i pamietam jak oddawalam wiki do lzobka. martwilam sie i nie moglam sobie znalesc miejsca. wiec Kasiulko jestes rozgrzeszona jesli chodzi o pierniki. ja zawsze na swieta robilam taki czekoladowy piernik zawsze wyrasta gruy i znikal szybko.
Platku dobrze ze z Matim juz wszystko jest dobrze. a jak tam kurs. ile ci zostalo jeszcze godzin. no i kiedy zdajesz testy. starasz sie jeszcze w zimie czy ciagniesz to do wiosny. ja nie zapomne jak ja mialam drugi egzamin z jazdy. ja wstaje rano, patrze za okno a tu snieg spadl. przezylam szok. balam sie jazdy bo nie jezdzilam ani troche po sniegu? ale na szczescie zdalam.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ale mnie rozłożyło, że od 18 do teraz spałam na kanapie, zaraz po tym jak małż mnie naszpikował lekami. W pracy zaczęła mnie trochę boleć głowa, a jak wracałam to już całkiem źle się czułam. Teraz idę spać dalej. W sumie dobrze, że MIlcio wywieziony, bo jeszcze by coś chwycił ode mnie.
Z jego wyjazdem to jest tak, z jednej strony super luz, brak obowiązku choć na chwilę, a z drugiej strony ciągle kogoś brak. Cały czas mam wrażenie, że śpi i zaraz się obudzi. Tak źle i tak niedobrze. JA sobie mówię, ze zaraz go zobaczę, a przez telefon fajnie się z nim gada ![]() Gosiaczek, a jakie są powody, ze TŻ nie chce zabrać Nataniela? W sumie już są w takim wieku, że wszędzie można je zabrać? Kociulek, my damy prezent na MIkołaja (tzn po ![]() dobranoc
#1417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie Natan bedzie miał 2 i pól roku i chyba dopiero wtedy sie okaze co zrobimy tak jak z Płatkiem stwierdziłyśmy ![]() ![]() ![]() w tak wogole to smutno tu na wątku i pusto może jakies zdj? ![]()
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Kociulek my już Pati daliśmy prezent na Mikołaja wcześniej,więc jutro nie dostanie
![]() Gosiaczek ja osobiście nie zostawiła bym Pati jadąc na wakacje ![]() ![]() trójkę i jeździmy w trójkę ![]() ![]() Agiko oby szybko choróbsko przeszło ![]() ![]() Tiaara ja kurs zaczełam w październiku i w lutym zdawałam egzamin i powiem że cieszę się że był to zima, bo trzeba wolniej jeździć i jest więcej czasu na zastanowienie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zostało mi jakieś 8h jazdy
![]() ![]() ![]() Mati dostał odkurzacz na Mikołaja, który już został połamany przez któregoś z chłopaków ![]() ![]() ![]() Agiko rzeczywiście fuks z tym wyjazdem mały mógłby załapać i wtedy już nic byś nie porobiła ![]() ![]() Haniu ładnie Ci poszło:tak: szybko skończyłaś kurs i zrobiłaś prawko, zazdroszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
haniu madrze piszesz-jest zazdrosnyy
![]() ![]() ![]() Płatku powodzenia kochana ![]()
#1421 |
Zadomowienie
|
Płatku no udało mi się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiaczku bo faceci już chyba tacy są ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Do mnie dzis przyszły wszystkie paczki po 2 tygodniach oczekiwania
![]() ![]() ![]() Agiko, wyleż sie, wygrzej i wyspij ![]() ![]() Musze sie Wam pochwalic ze Oliwka od 2 dni usypia sama. Moj małz sie zawziął przeczytal jeszce raz ksiazeczkę od Kostki o usypianiu i stosujemy. Jak na razie działa ![]() A swoją drogą - gdzie jest Kostka???? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny robicie juz porzadki czy inne przygotowania do świat? Bo ja jeszce nie ruszylam nawet palcem w bucie a widze na osiedlu ze juz ludzie mają okna pomyte, lampki i dekoracje poinstalowane a u mnie nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja prubuję Adrianka nauczyć samodzielnie zasypiać już od ładnych paru miesięcy, ale jak się ma teściową do której nadal nie dociera aby dziecka nie lulać, to niestety nie jest to takie proste ![]() A o jakiej książce mówisz??
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko wow co za perfum sobie sprawiłaś
![]() ![]() ![]() Ja sobie zażyczyłam gucciego, ale widzisz nawet rózgi nedostałam ![]() ![]() Ja pomyłam w zeszłym tygodniu okna i wyczyśiłam pod meblami podłogi, na święta jedynie dywanik matiego do wyprania i wiadomo kurze i takie tam, a dekoracje a tylko Mati, stoi świecznik renifer i drzewko świąteczne, a tak nic jeszcze nie wystawiałam ![]() Haniu nas też instruktor zapisuje, a własciwie sami się zapisujemy po 25h jazdy, resztę godzin wykorzystujemy potem, długi czas oczekiwania niestety u nas też jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj chyba się z nim wybiore na stary rynek już umówiłam się z koleżanką, ta jest mnóstwo atrakcji dla dzieci, a ja mam taki dzień, że nie chce siedzieć w domu, muszę gdzieś wyjść. A tak wogóle to co Wam Mikołaj dzisiaj przyniósł drogie dzieci ![]() ![]() A zobaczcie jak Mati śpi(zawsze odktyty) jakość zdjęcia kijowa, ale wyłączyłam lampe by go nie obudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Platku zdjecie wspanile chociaz wiki cyba tak to mi nigdy nie spala.
co do samodzielnego zasypiania to ja sie tylko klade kolo Wiki a ona sama zasypia. jest to o tyle latwe ze Wiki nie spi juz w poludnie. lepsze spanie w nocy kosztem latania za nia caly dzien. co domikolaja to u nas niestety sie opozni troche. Wiktoria dostanie odkurzacz zabawke. ja kuchenke a TZ jeszcze nie wiem czy zasluzyl ![]() to sa niestety wady pieniedzy otrzymywanych dopiero po wykonaniu umowy zlecenia. na przelewy tez jest termin do 14 dni. wiec jak mialy byc pieniadze na poczatku tygodnia beda dopiero jutro. co do porzadkow to ja jeszcze nie mam swoich mebli ![]() Kasiulka bujany los. pewnie cudo. daj zdjecia. pewnie oliwka szalala jak nie wiem co. ostatnio TZ wymienial wadliwa karte z cyfry a obok byla karuzela dla dzieci z koniami. Wiki nie chciala z niej zejsc przez pol godziny ja wydalam 6 zl a Wiki zalapala sie na jeszcze cztery darmowe jazdy. Agiko jak tam choroba??
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiaaro wiem jak Ci cieżko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Ech... ze mnie to pewnie bardzo podłe dziecko, bo nanic nie zasłuzyłam...
A nie, przepraszam, mąż mi dzisiaj przyniósł cukierka czekoladowego ![]() Cytat:
![]() Ja porządki planuję na następny tydzień, bo w tym tygodniu maż całymi dniami jest w pracy i nie ma mi kto pomóc, ale i tak obawiam się, że nie puści mnie na okno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
ja od TZta dostalam na razie czekolade ( jutro jedziemu po kuchenke) od siostry TZta a mojej szwagierki dostalam taka ogromna filizanke. powiedzialam jej ze jak taka "mala" kawke rano to od razu mnie z klapci wywali.
za toWiki najbardziej sie ucieszyla z ogromnej paczki slodyczy- ach te dzieci. za to z recznikow ktore dostala robila sobie pelerynke. chrzestana sie pytala co ma kupic, zastanawialam sie nad zabawkami ale Wiktoria nie za bardzo lubi zabawki , potem o ubrankach ale ma ich sporo. wiec stwierdzilam ze te reczniczki ktore ma juz zaczynaja byc nieciekawe wiec zamowilam reczniczki. przynajmniej jej sie przydadza. za to TZ na mikolaja stwierdzil ze wezmie sobie laptopa na raty. sam z dodatkowych zlecen sobie splaci. ten co mamy go teraz juz mnie zaczyna zloscic. cos zaczyna sie psuc.
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
witam w piękny mikołajkowy dzień
zaraz jadę do lekarza na 19.30, jednak nie dam rady się wykurować sama, mam chyba anginę, bo nie mogę nawet śliny przełknąć. ![]() A ja byłam strasznie grzeczna ![]() ![]() ![]() TZ poszedł na impezę mikołajkową, pozostawiając mnie na pastwę losu. Nawet Milcia nie ma. Idę do niego zadzwonić.
#1430 |
Zadomowienie
|
U mnie mikołaja nie było i na pewno nie będzie
![]() ![]() Ja jak na razie mam wysprzątaną łazienke jutro mam w planie okna ![]() Agiko no to super prezent, też by mi się przydała taka szczoteczka ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku pozycja do spania super ![]() ![]() Tiaara to z takiego prezentu to i ty skorzystasz ![]() Kasiulka no to moje gratulacje ![]() ![]() A ja mam pytanko czy wszystkie dzieciaki śpią jeszcze w łóżeczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Płatku wyrąbista fotka
![]() ![]() u nas Mikolaj super sie udał - tzn. Oliwce sie udał. Jak wstała chodzilismy z nia po mieszkaniu i szukalismy prezentu, który byl za firanką- była tak zaspana ze nie umiala znaleźć i musielismy ja nieźle naprowadzac. Ale jak w koncu znalazla ... ![]() ![]() ![]() ![]() A ja nic nie dostałam ![]() ![]() ![]() Kochana Ty zasłużyłas na wszystko co najlepsze, nawet tak nie mysl ![]() ![]() Tiaaro podziwiam Cie, cieżko masz ![]() Co do usypiania to stpsujemy metode z ksiazeczki "Usnj wreszcie". Po kapieli krótka zabawa, kołysanki, ksiazeczka a potem wygłaszamy przemówienie ze oto niniejszym Oliwka idzie spac z misiem i slonikiem i zaraz tata i mama wyjda a ona zostanie z zabawkami itd. itp.... I wychodzimy a Oliwka w ryk ![]() ![]() Oliwka spi w lóżeczku i nie zamierzam jej przenosic bo ona sie bardzo wieci i bałabym sie ze spadnie. Na razie łózeczko jest ok |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
Płatku ta fota mi humor poprawiła
![]() Dostałam leki zażyłam i idę spać, nie daję rady, jak śpię to nie czuję, że ślinę przełykam, a może nie przełykam ![]() KAsiulek super, że prezenty się udały. Fajnie widzieć jak dzieci się cieszą tak spontanicznie ![]() HAniu Milek śpi w łóżeczku, pośpi pewnie do 3 lat, bo na razie innej opcji nie widzę. A ja dziś kupiłam TŻ strój św Mikołaja i będzie musiał się przebierać co roku. dobranoc lasencje, ![]()
#1433 |
Zadomowienie
|
ok kasiulko nie nie nie:P zdjęcia widoczków zamieściłam
![]() Płatku super zdj ta pupcia u góry ahhah a on udawał,że śpi?czy faktycznie spał ihihi ![]()
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Witajcie po mojej dłuższej nieobecnosci
![]() Mielismy usterkę routera, wiec byłam bez neta prawie 2 tygodnie. Nie czytałam jeszcze co u Was słychac, bo ledwie co naprawili przylazłam do Was przypomniec o sobie. Jestem i nadrobie zaległosci wieczorem. A tak na marginesie mamy nowego członka rodziny... Natala zachwycona ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam myć okna, więc jeszcze tylko ogarnę pokoje i będzie posprzątane a i wieczorem upiore jeszcze dywan
![]() Kasiulko to fajnie że Oliwce podobał się tak prezent ![]() ![]() ![]() Agiko i jak tam lepiej się czujesz ![]() ![]() Kostko super że już jesteś ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o spanie w łóżeczku to Patrycja strasznie wali w szczebelki ![]() ![]() ![]() My już prezent na gwiazde dla Pati mamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Kostka, dobrze, że jesteś,
Nie trzymaj nas w niepewności? co to? Ja czuję sie fatalnie ![]() ![]()
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Haniu Mati już od dawna śpi ze mną na dużym łóżku
![]() ![]() ![]() PAti rozumie co to Mikołaj ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko, a co właściwie powiedział lekarz, że to angina ![]() ![]() ![]() Kostko i jak Natalka? Haniu jaki kupiliście rowery, może my też kupimy rower pod choinkę bo nie mamy ![]() ![]() ![]() Gosiaczku Mati tak nieraz śpi ![]() No właśnie zapomniałam napisać, że śliczne są te zdjęcia Gosiaczka z wczasów ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-12-07 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kostka co to za nowy członek rodziny?
![]() ![]() ![]() Mysmy Oliwce od dobrego tygodnia tlukli do głowy ze przyjdzie mikołaj i przyniesie prezent i tez w koncu zakumala ![]() ![]() I musze Wasm sie pochawlic ze Oliwka juz mowi na samochody nie tylko "auto" ale dzis powiedziała - o Toyota ![]() Agiko jak masz mozliwosc to jeszcze przetrzymaj Milcia u rodzinki i sie dokuruj, szkoda by było gdyby sie zaraził, ale biedna jestes, ja na razie tylko jedną noc spedziłam bez Oliwki, po weselu, wiec nawet nie wiem jak to jest ![]() Haniu moj małż tez ciezko znosił płacz Oliwki, ale w tej ksiazce pisze ze dzieci nawet niekiedy wymiotują, walą głowa w sciane zeby tylko sciagnac rodzica z powrotem i robia różne podchody, mali spryciarze ![]() ![]() Wieci, widziałam tu dzis Joasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko mój Mati właśnie wymusza wymiotami
![]() ![]() Zazdroszcze Wam, że tak ładnie dzieciaczki chodzą spać, Mati nie zaśnie jak mnie nie ma i muszę jeszcze go lulać ![]() ![]() Kasiulko ja to myśle, że Oliwka już Ci mówi przez slowo Toyota na jakie auto masz jej zbierać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.