|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Zmiana wyglądu !!!
Hej dziewczyny Nie chcąc zakładać nowego wątku, ponawiam swój stary.
Jak myślicie dobrze mi będzie w którejś z tych fryzurek i czy da się ją wykonać na moich włosach? A może macie inne propozycje tego typu? Z góry dziękuje za porady Pozdrawiam _________________________ _________________________ ________ w ostatnim poście są propozycje fryzur i moje foto Edytowane przez Kate_86 Czas edycji: 2007-12-04 o 15:49 Powód: Wnowienie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana wyglądu !!!
a masz dodatkowo jakies zdjecia twarzy z bliska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wg mnie (choć rzeczywiscie twarz słabo widoczna) powinnas zrezygnowac z blpndu na rzecz czegos ciemniejszego. Blond jakos zlewa Ci sie z twarza i wydaje sie ona taka niewyrazna i rozmyta. ale to tylko moje skromne zdanie
![]() Edytowane przez ssue Czas edycji: 2007-12-13 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czekam na zdjecia buzki z bliska ale tak na pierwszy rzut oka powinnas zrezygnowac z blondu na jakis ciemniejszy kolorek no i tam jak sie uprzesz mozna dac pare cienkich, jasnych pasemek.Z tego co widac to masz geste wloski wiec moze je wycieniuj?Ale to juz bardziej dziewczyny na forum fryzjerskim Ci doradza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że tak póżno odpisuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wkońcu mi się udało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
rzeczywiscie jakiś inny kolorek by się przydał, ale nie zmieniaj długości włosów, taka jest w sam raz. Można troszkę wycieniować, ale z tym też za bardzo nie przesadź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A jaki kolorek byście proponowały ??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mysle ze ta grzywka na bok bedzie spoko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
może taki kolorek
http://www.wella.pl/consumer/fryzury...etpic.jsp?id=7 fryzurka oczywiście inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
jeśli moge sie dołaczyć do opini... to proponuje własnie jakis brozik na włoski i mogą do tego być jakieś fajowe pasemka... i zdecydowanie inna fryzurka.. proponowałabym Ci włoski skrócić tak żebyś miała u góry lekko dłuższe a z tyłu takie żeby nie były ani bardzo krótkie ani dugie tylko żeby można było je postawić pianka albo lekko żelem na jeżyka... i zdecydowanie grzywka i przedziałek na bok (grzyka też oczywiście na bok) bedzie napewno ślicznie!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
to jeszcze ja na chwile znalazłam pare opcji nawet gdzie niegdzie kolor extra który Ci polecam fryzurki też bardzo fajne....
http://www.wella.pl/consumer/fryzury...lass=Kurz&id=8 http://www.fryzjer.lublin.pl/index.php?content=galeria &dzial=nasze_fryzury a tutaj polecam Ci fryzurke rząd: 2albo 4, 5, 6 i ostatnią... a kolrki : rząd 2,4,5 11 też jest śliczna i ostatni... (ostatecznie blond ![]() ja oczywisście nic CI nie narzucam ale proponuje sądze ze w ktorejs z nich bedzie naprawde super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Wizażanki dziękuję za opinie
![]() ![]() ..::agnieszka::.. co do tej fryzurki to wydaje się interesująca ![]() ![]() ergastoplazma stronka mi się nie wyświetla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podoba mi się kolorek nr 2 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja tez miałam całe zycie długie włosy 2 lata temu je ściełam na naprawde dośc krótkie... byłam w szoku bo naprawde mi sie podobało i do tej pory tak sie ścinam..... trza ryzykowac.. włoski odrosną a Ty przynajmniej będziesz wiedziała czy CI w niej ładnie czy nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
No to będziemy ryzykować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ze względu na to, że nie chcę zaśmiecać forum ponawiam mój watek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. załączam moje nowsze foto (jeszcze w blądzie, bo w brązie nie mam narazie ![]() ![]() Dziękuję za wszelkie rady ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
fryzurka bardzo ladna ja niestety nie moge sobie na taka pozwolic bo mam zbyt niskie czolo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, że odpisałaś
![]() ![]() Czekam na dalsze wypowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Myślę że powinnaś spróbować. Na zdjęciu masz grzyweczkę na bok i jest w porządku ale ciekawiej byłoby z prostą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
No to po 10 ide do fryzjera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
mysle ze ta fryzura bedzie ci pasowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Też tak myslę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]()
stud ![]() Edytowane przez Kate_86 Czas edycji: 2007-12-04 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
up up
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.