![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5960705]u mnie tez nie ma.
![]() Hmmm ![]() ![]() Wymieniałam lakier do paznokci, bo zły zamówiłam klientce, oraz oddawałam ten nieszczęsny podkład minerlany. Miałam już dość glupich maili od Avonu, napisałam im co o tym myślę, łącznie z tym, że odradziłam kilku klientkom kolor Bisque (a chciały go) bo avon wysyła napełnione do połowy - oczywiście zrezygnowały. Napisałam im więc ze w ten sposób traci się klientów ![]() ![]()
#1832 |
Zadomowienie
|
szczerze mowiac to nie podobaja mi sie te pomysly trzeci termin jest bardzo pozno i ja bede miec juz inne zajecia niz latac po klientkach,zeby zamowily w trzecim terminie...wole sie przygotowac na katalog nr 1
poza tym moije klientki glownie teraz mnie bombarduja z zamowieniami,bo chca miec wczesniej kosmetyki(wiadomo w avonie bywaja braki,wiec wola o tych brakach wiedziec wczesniej) A co do tego szampana to halo oni mysla,ze bede jechac o 12 zeby napic sie szampana?na bank nawet jak mam blisko to wole ten czas spedzic na przygotowanaich,a jak nawet nie to wole sobie polezec niz jechac u na ich szampana leciec...w domu moge sie napic.... bez sensu te ich pomysly oni nie chca nas zmotywowac tylko kombinuja,zeby wiecje zarobic ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kończę off ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Raczkowanie
|
Tez uważam, że troche bez sensu te pomysły na "zachęcenie" nas. Przepraszam bardzo, ale żel Senses za zamówienie na 150zł w trzecim terminie który wypada między Świętami a Sylwestrem, to jest coś co nawet przez ułamek sekundy nie skusiło mnie, żeby spróbować faktycznie zebrać to zamówienie. Śmieszni są chyba. Niby dobre chęci należźy docenić, ale cos sie obawiam, że ten ich świetny pomysł okaże się niezbyt skuteczny i baardzo niewiele osób zachęci.
#1835 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta mam pytanie troche nie z tej beczki ostatnich tematów
![]() Chodzi mi o to, czy krem Gorące Piaski Arizony z serii Planet Spa jest godny swojej swiatecznej ceny 19,90? Jakie macie wrazenia po uzywaniu go? Dzięki za wszystkie odp na poprzednie pytania ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki czy ma któraś z Was Metaliczną kredkę do powiek? klientka mi dzis oddała Emerald, pomalowała się 4 razy i nie da się jej wysunąć dalej. Na końcu jest takie pokrętło ale nie działa. czy wobec tego możliwe jest że trzeba strugać tą kredkę? Ma plastikowe opakowanie. Bo nie wiem czy wygłupiać się i pisać maila do Avonu. A klientce oddałam pieniądze. Swoją drogą to taka klientka której ciągle coś nie chodzi albo np złamała jej się szczoteczka od tuszu super full po 3 użyciu ale powiedziała mi o tym dopiero po kilku miesiącach
![]() ![]() Widzicie jaki Avon hojny! Daje żel w 3 terminie za zam. 150 zł i to po świętach a my marzyłyśmy, że nam zrobią prezent na święta w postaci wody Rouge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zadomowienie
|
Wiec szczerze powiem,ze zapach ma swietny ja uzywalam tak jak kazal producent do dloni i stop..pozniej niestety musialam isc do dermatologa ze stopa,bo cos mi sie zrobilo w stylu odcisku i jak pokazalam dermat. to spytala czy uzywalam kuracji parafinowej z avonu,wiec powiedzialam,ze tak i czy to zle,a ona nic nie odpowiedziala,wiec odpowiedzialam to lepiej nie bede uzywac a ona tylko sie usmiechnela..bo mam jakas tam w ogole delikatna bardzo skore...
co do skory dloni to uzywam,ale jakos taka boska to ta kuracja nie jest i mam jej jeszcze duzo,ale juz jej nigdy nie kupie,bo az tak jej dzialaniem nie jestem zachwycona... jesli jestes konsultantka to polecam ci kupic,zebys wiedziala jak bedziesz doradzac klientkom,a jesli jestes klientka to nie polecam ci z avonu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 | |
Raczkowanie
|
ja nie jestem pewna ale mozliwe ze się ją ostrzy xD
Cytat:
jestem konsulatantka ale nie mam chyba na tyle wrazliwej skóry zeby cos mi się zrobiło, na pewno nei podejrzewam tego ![]() ![]() Emilka a białej herbaty próbowałas moze? Fajna ta seria Planet Spa herbaciana ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 20:07 Powód: Prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj a nie pisać post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Wtajemniczenie
|
Reeva ja mam czarny cień BELL mogę pstryknąć fotki jak chcesz
![]() A co do Avonu to z k 16 zamawiam torebkę DELICATE, puder rozswietlajacy CT oraz pensetę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
ehhh ja myślałam że ten cień złociście połyskujący jest czarny, a grafit to ja mam z JOKO i on wygląda jak czarny jak się go nałoży na oko
![]() co do III terminu, to mnie to nie kusi.. nie będę się zabijać, żeby za wszelką cenę zamówienie złożyć
#1841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z bialej herbaty mam peeling to jest w porzadku,ale najbardziej z avonu lubie peeling niebieski. Jesli chodzi o planet spa to tak dla porownania co lubie i jaki jest moj gust to uwielbiam maseczke blotna do twarzy i cala serie blotna i ta zielona (oliwki czy jak to sie dokladnie nazywa hehe) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do parafiny, to dla mnie to nie jest jakaś świetna rzecz, w sumie zbędna.... Ale jak komuś pasuje i wierzy, że to coś daje to ok. Na mnie nie działa ![]() A zamówienie mam słabe, jutro I termin i naprawdę ciężko. Przy poprzednich katalogach przekraczałam 1tys. a teraz szczerze wątpię, czy 500zł przekroczę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Mam pytanie troche z innej beczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wlasnie skaldam mini zamowienie z katalogu 15 i czy te złote kremy pod oczy co sa gratis na str 89 trzeba wpisac do zamowienia czy automatycznie sa dosylane?
i czy ktos mial je ostatnio wbrakach ![]()
#1845 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do kuracji parafinowej, to ja tez miałam ją i nie zauważyłam żadnych oszałamiających efektów. W zasadzie to nie widzę, żeby jej działanie różniło się w czymkolwiek od kremu nałożonego grubą warstwą na noc na dłonie. Ale pachnie ładniej od wszystkich kremów.. ![]() Cytat:
![]()
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2007-12-05 o 20:29 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez illusija Czas edycji: 2007-12-05 o 20:37 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hej! ajk dla mnie anew jest za mocny(mam 22lata) i zamowilam z naturalsow ten z herbaty i jest bardzo dobry...musisz najpierw przygotowac skore do anew,bo np na mnie bardzo mocno dziala anew i zaczelam od naturalsow i jestem zadowolona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kredki się struga ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi!
Mam jeszcze jedno pytanie, jaki nr ma oferta netto zeby ja zamówić?! Bo nigdzie nie umiem znaleść ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Raczkowanie
|
a to dziękuje ;P pomyliło mi sie z logo w tym układzie ale logo nie chce
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5962606]oooo chętnie
![]() ![]() Co do parafiny, to dla mnie to nie jest jakaś świetna rzecz, w sumie zbędna.... Ale jak komuś pasuje i wierzy, że to coś daje to ok. Na mnie nie działa ![]() A zamówienie mam słabe, jutro I termin i naprawdę ciężko. Przy poprzednich katalogach przekraczałam 1tys. a teraz szczerze wątpię, czy 500zł przekroczę[/quote] a ja wlasnie w katalogu 16 teraz mam ogromne zamowienie wszyscy sie rzucili i chca juz kosmetyki hehe,ale wlasnie zamawialam i staraaaasznie wolno chodzi strona avonu....kazda strona tak wolno sie wyswietla do tego musialam po kilka razy sie logowac,ale juz spokoj... oby tylko nie bylo brakow,bo sie zalamie blondyna89 ulotka z kolekcja logo ma numer 27508 i kosztuje 0,25 Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2007-12-05 o 20:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Raczkowanie
|
Moje drogie Wizażanki, mam pytanie, czy któraś z Was widziała/ma torebkę Delicate? To jest ta taka wieczorowa prostokątna co można ja w k16 kupić za 19,90 (s.41) przy zakupie czegokolwiek z jakichś stron
![]() ![]()
#1856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oferty netto nie musisz zamawiac (jesli chodzi o ulotkę) sami ci włożą Oni lubią poozbywac sie makulatury ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Raczkowanie
|
Ja mam za niecałe 200 zł póki co i przy tym co widzę tu u Was to jest marne Maniaczki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam ją w coku i w sumie jest taka sama jak na zdjeciu tylko sie tak nie błyszczy. w ogole sie nie błyszczy :P
taka malo blyszcząca nie była ładna zbytnio.
#1859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie widzialam jej,ale mam bardzo duzo zamowien z tych stron,ale nikt nie chce tej torebki nawet jak niektorym klientkom proponowalam bez zakupu produktu z danych stron tylko poprostu za 19,90 to zadna nie chciala zreszta ja tez nie chce..jakos mi ona nie przypasowala z wygladu i rozmiaru jak sobie wyobrazilam jak wyglada,ale jesli do poniedzialku ci nikt nie napisze to w coku bede w poniedzialek to jak bedzie to lukne i ci powiem jak wyglada 'na zywo' Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2007-12-05 o 20:54 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5958139]nie ma czego zalowac bo ella to na[prawde kiepsko zrobione produkty
![]() To zależy. Nie wszystkie produkty są kiepskie. A ta biżuteria jest całkiem niezła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.