Wszystko o Avonie II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-05, 19:17   #1831
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w coku i nie było jescze tej mozaiki
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5960705]u mnie tez nie ma. [/quote]

Hmmm To dziwne więc że w "podrzędnym" biurze mieli ... A w dodatku dziewczyna powiedziała mi że jeszcze wszystkich nowości nie wystawili, bo musi na nie miejsce znaleźć Fajnei że znowu można tam zwroty robić - wysyłają zbiorową paczkę. Kilka lat temu też była taka możliwość, potem zrezygnowali z tego, teraz znowu można ale płaci się 2 zł (i tak wychodzi o wiele taniej niz wysłać samemu).

Wymieniałam lakier do paznokci, bo zły zamówiłam klientce, oraz oddawałam ten nieszczęsny podkład minerlany. Miałam już dość glupich maili od Avonu, napisałam im co o tym myślę, łącznie z tym, że odradziłam kilku klientkom kolor Bisque (a chciały go) bo avon wysyła napełnione do połowy - oczywiście zrezygnowały. Napisałam im więc ze w ten sposób traci się klientów . Nie chce zadnej wymiany bo nei mam gwarancji że dostanę pęłnowymiarowy. Niech się ugryzą. Miał być dla mnei jednym z prezentów pod choinkę, ale juz kupiłam w zamian puder rozświetlający Pierre Rene

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 19:29   #1832
Emilkaa
Zadomowienie

szczerze mowiac to nie podobaja mi sie te pomysly trzeci termin jest bardzo pozno i ja bede miec juz inne zajecia niz latac po klientkach,zeby zamowily w trzecim terminie...wole sie przygotowac na katalog nr 1
poza tym moije klientki glownie teraz mnie bombarduja z zamowieniami,bo chca miec wczesniej kosmetyki(wiadomo w avonie bywaja braki,wiec wola o tych brakach wiedziec wczesniej)

A co do tego szampana to halo oni mysla,ze bede jechac o 12 zeby napic sie szampana?na bank nawet jak mam blisko to wole ten czas spedzic na przygotowanaich,a jak nawet nie to wole sobie polezec niz jechac u na ich szampana leciec...w domu moge sie napic....

bez sensu te ich pomysly

oni nie chca nas zmotywowac tylko kombinuja,zeby wiecje zarobic .....
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 19:39   #1833
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Piszecie o zelu Senses Summer Splash i po Waszych opiniach zaluje, ze go nie mialam. A jak pachnie ten Summer Burst, ktory jest teraz w ofercie? Bo sie zastanawiam nad zakupem Tropical Zing i Winter Warmth, i przy okazji ogladania K16 wpadl mi w oko ten Summer Burst, a nic o nim nie wiem?
Summer Burst pachnie dla mnie jak trawa na łące...
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ooo a ja chciałam sobie ten lakier zamówić, bo myślałam, że będzie ładny... dobrze, że napisałaś
W sumie też nad nim myślałam ale eee... Dobrze, że jest coś takiego jak wizaż
Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Ale numer - czytałyście najnowszą NowąTy?

"Zrób zamówieni w III terminie K16 a otrzymasz:
- Gratis katalog 02 przy zamówieniu min.50zł
- Żel pod prysznic Senses Romantic Kiss (nowość z k02) przy zamówieniu za min 150zł.
- 2x więcej voucherów do wykorzystania w k01"

Oferta działa w K16 w obrębie jednego zamówienia i nie podlega wielokrotności.
Oferta fajna ale nie sądzę, abym dała radę uzbierać cokolwiek na III termin
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
[SIZE="2"][FONT="Georgia"]Widziałam sporo nowosci w biurze - m.in pryzmę rozświetającą Opiszę wszystko zaraz tylko kuknę na zupę
[...]
NOWE CIENIE SYPKIE: CZARNY I FIOLETOWY - mają różnokolorowe błyszczące drobinki. Czarnym się rozczarowałam, nie jest to "czarny czarny" ale bardziej bardzo ciemny grafit - aby uzyskać czarny to trzeba bedzie go dużo nalożyć. Nie biorę go. Fiolet natomiast jedt delikatny, subtelny - przyjemny kolor
[...]
No jak to A ja się tak napaliłam na czarny... No nic, odpuszczę sobie w takim razie, po co mi grafit Jak już to wolę szary a taki mam ShadowStix. W takim razie pytanie poza Avonem: miał ktoś cień czarny bell? Może jest naprawdę czarny?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

[...]
Miał być dla mnei jednym z prezentów pod choinkę, ale juz kupiłam w zamian puder rozświetlający Pierre Rene
Hehe ja sobie sprawiłam puder Smooth & Soft Pierre Rene Stwierdziłam, że nie będę ryzykowała więcej z Avonem Akurat jak idę do szkoły to w markecie jest stoisko z kolorówką różnych, tańszych firm i sobie ładnie kolor mogłam dopasować. A tym bardziej, żę ten puder nawet załapał się w kategorii najlepszych w KWC
kończę off
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 19:47   #1834
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Tez uważam, że troche bez sensu te pomysły na "zachęcenie" nas. Przepraszam bardzo, ale żel Senses za zamówienie na 150zł w trzecim terminie który wypada między Świętami a Sylwestrem, to jest coś co nawet przez ułamek sekundy nie skusiło mnie, żeby spróbować faktycznie zebrać to zamówienie. Śmieszni są chyba. Niby dobre chęci należźy docenić, ale cos sie obawiam, że ten ich świetny pomysł okaże się niezbyt skuteczny i baardzo niewiele osób zachęci.
Stary 2007-12-05, 19:49   #1835
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Dziewczęta mam pytanie troche nie z tej beczki ostatnich tematów

Chodzi mi o to, czy krem Gorące Piaski Arizony z serii Planet Spa jest godny swojej swiatecznej ceny 19,90? Jakie macie wrazenia po uzywaniu go? Dzięki za wszystkie odp na poprzednie pytania

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 19:53   #1836
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

dziewczynki czy ma któraś z Was Metaliczną kredkę do powiek? klientka mi dzis oddała Emerald, pomalowała się 4 razy i nie da się jej wysunąć dalej. Na końcu jest takie pokrętło ale nie działa. czy wobec tego możliwe jest że trzeba strugać tą kredkę? Ma plastikowe opakowanie. Bo nie wiem czy wygłupiać się i pisać maila do Avonu. A klientce oddałam pieniądze. Swoją drogą to taka klientka której ciągle coś nie chodzi albo np złamała jej się szczoteczka od tuszu super full po 3 użyciu ale powiedziała mi o tym dopiero po kilku miesiącach no i wyrzuciła w kosz. Chyba nie będzie już zamawiać niczego z kolorówki, ale jest za to zwolenniczką perfum

Widzicie jaki Avon hojny! Daje żel w 3 terminie za zam. 150 zł i to po świętach a my marzyłyśmy, że nam zrobią prezent na święta w postaci wody Rouge
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 19:55   #1837
Emilkaa
Zadomowienie

Wiec szczerze powiem,ze zapach ma swietny ja uzywalam tak jak kazal producent do dloni i stop..pozniej niestety musialam isc do dermatologa ze stopa,bo cos mi sie zrobilo w stylu odcisku i jak pokazalam dermat. to spytala czy uzywalam kuracji parafinowej z avonu,wiec powiedzialam,ze tak i czy to zle,a ona nic nie odpowiedziala,wiec odpowiedzialam to lepiej nie bede uzywac a ona tylko sie usmiechnela..bo mam jakas tam w ogole delikatna bardzo skore...
co do skory dloni to uzywam,ale jakos taka boska to ta kuracja nie jest i mam jej jeszcze duzo,ale juz jej nigdy nie kupie,bo az tak jej dzialaniem nie jestem zachwycona...
jesli jestes konsultantka to polecam ci kupic,zebys wiedziala jak bedziesz doradzac klientkom,a jesli jestes klientka to nie polecam ci z avonu
Stary 2007-12-05, 20:05   #1838
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
ja nie jestem pewna ale mozliwe ze się ją ostrzy xD

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
Wiec szczerze powiem,ze zapach ma swietny ja uzywalam tak jak kazal producent do dloni i stop..pozniej niestety musialam isc do dermatologa ze stopa,bo cos mi sie zrobilo w stylu odcisku i jak pokazalam dermat. to spytala czy uzywalam kuracji parafinowej z avonu,wiec powiedzialam,ze tak i czy to zle,a ona nic nie odpowiedziala,wiec odpowiedzialam to lepiej nie bede uzywac a ona tylko sie usmiechnela..bo mam jakas tam w ogole delikatna bardzo skore...
co do skory dloni to uzywam,ale jakos taka boska to ta kuracja nie jest i mam jej jeszcze duzo,ale juz jej nigdy nie kupie,bo az tak jej dzialaniem nie jestem zachwycona...
jesli jestes konsultantka to polecam ci kupic,zebys wiedziala jak bedziesz doradzac klientkom,a jesli jestes klientka to nie polecam ci z avonu

jestem konsulatantka ale nie mam chyba na tyle wrazliwej skóry zeby cos mi się zrobiło, na pewno nei podejrzewam tego ale spróbuje i myślę, że mnien ie zawiedzie - maseczka z oliwka była super

Emilka a białej herbaty próbowałas moze? Fajna ta seria Planet Spa herbaciana ?

/Oscar Wilde/

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:07 Powód: Prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj a nie pisać post pod postem!
Stary 2007-12-05, 20:06   #1839
Anka :)
Wtajemniczenie

Reeva ja mam czarny cień BELL mogę pstryknąć fotki jak chcesz

A co do Avonu to z k 16 zamawiam torebkę DELICATE, puder rozswietlajacy CT oraz pensetę
Stary 2007-12-05, 20:06   #1840
asia_z
Zakorzenienie

ehhh ja myślałam że ten cień złociście połyskujący jest czarny, a grafit to ja mam z JOKO i on wygląda jak czarny jak się go nałoży na oko
co do III terminu, to mnie to nie kusi.. nie będę się zabijać, żeby za wszelką cenę zamówienie złożyć
Stary 2007-12-05, 20:13   #1841
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość

jestem konsulatantka ale nie mam chyba na tyle wrazliwej skóry zeby cos mi się zrobiło, na pewno nei podejrzewam tego ale spróbuje i myślę, że mnien ie zawiedzie - maseczka z oliwka była super

z bialej herbaty mam peeling to jest w porzadku,ale najbardziej z avonu lubie peeling niebieski.
Jesli chodzi o planet spa to tak dla porownania co lubie i jaki jest moj gust to uwielbiam maseczke blotna do twarzy i cala serie blotna i ta zielona (oliwki czy jak to sie dokladnie nazywa hehe)
Stary 2007-12-05, 20:17   #1842
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Reeva ja mam czarny cień BELL mogę pstryknąć fotki jak chcesz

A co do Avonu to z k 16 zamawiam torebkę DELICATE, puder rozswietlajacy CT oraz pensetę
oooo chętnie

Co do parafiny, to dla mnie to nie jest jakaś świetna rzecz, w sumie zbędna.... Ale jak komuś pasuje i wierzy, że to coś daje to ok. Na mnie nie działa
A zamówienie mam słabe, jutro I termin i naprawdę ciężko. Przy poprzednich katalogach przekraczałam 1tys. a teraz szczerze wątpię, czy 500zł przekroczę
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:20   #1843
Rozilla
Raczkowanie

Hej Dziewczyny! Mam pytanie troche z innej beczki Mianowicie poszukuje dobrego kremu pod oczka. I zastanawiam się czy np. żel naprawczy pod oczy Źródło młodości byłby dla mnie odpowiedni (mam 21 lat). Miała go któraś z Was? Bądź może proponujecie inne kremy ,żele czy sera, które redukują drobne zmarszczki pod oczkami
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:24   #1844
paulinkosia
Rozeznanie

dziewczyny wlasnie skaldam mini zamowienie z katalogu 15 i czy te złote kremy pod oczy co sa gratis na str 89 trzeba wpisac do zamowienia czy automatycznie sa dosylane?
i czy ktos mial je ostatnio wbrakach

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:24   #1845
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Mam pytanie troche z innej beczki Mianowicie poszukuje dobrego kremu pod oczka. I zastanawiam się czy np. żel naprawczy pod oczy Źródło młodości byłby dla mnie odpowiedni (mam 21 lat). Miała go któraś z Was? Bądź może proponujecie inne kremy ,żele czy sera, które redukują drobne zmarszczki pod oczkami
pollena eva natura len, serum żel ava w avon wątpię
Stary 2007-12-05, 20:25   #1846
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:

Co prawda nie jestem Emilką, ale mogę się wypowiedzieć na temat serii z białą herbatą - bardzo ja lubię. Ma prześliczny zapach, to po pierwsze. Miałam z tej serii żel myjący do twarzy, a moja mama miała peeling i maseczkę - ze wszystkich tych rzeczy byłyśmy zadowolone, więc polecam

A co do kuracji parafinowej, to ja tez miałam ją i nie zauważyłam żadnych oszałamiających efektów. W zasadzie to nie widzę, żeby jej działanie różniło się w czymkolwiek od kremu nałożonego grubą warstwą na noc na dłonie. Ale pachnie ładniej od wszystkich kremów..

Cytat:
Też mam 21 lat i kupiłam niedawno ten żel pod oczy Anew - nie byłam z niego zadowolona. Chciałam żeby pomógł mi na cienie pod oczami i troszke worki - nie zauważyłam żadnej poprawy. Poza tym podrażnił mi trochę skórę przy kącikach oczu. Generalnie wypróbowałam go (2 tygodnie używałam) i właśnie będę dokonywać zwrotu (bo fakty - wydajny jest - 25% na pewno nie przekroczyłam - ale to raczej marna zaleta.. ).

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:29 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:30   #1847
illusija
Raczkowanie

Cytat:
to ja mogę polecić ten podwójny z anew (znalazłam nazwę: program liftingujący okolice oczu z Anew Clinical). Po jakimś miesiącu stosowania ze zdziwieniem zauważyłam poprawę (nie spodziewałam się - krem dostałam gratis w tps)

Edytowane przez illusija
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:37 Powód: dopisek
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:32   #1848
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:

hej! ajk dla mnie anew jest za mocny(mam 22lata) i zamowilam z naturalsow ten z herbaty i jest bardzo dobry...musisz najpierw przygotowac skore do anew,bo np na mnie bardzo mocno dziala anew i zaczelam od naturalsow i jestem zadowolona
Stary 2007-12-05, 20:37   #1849
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
dziewczynki czy ma któraś z Was Metaliczną kredkę do powiek? klientka mi dzis oddała Emerald, pomalowała się 4 razy i nie da się jej wysunąć dalej. Na końcu jest takie pokrętło ale nie działa. czy wobec tego możliwe jest że trzeba strugać tą kredkę? Ma plastikowe opakowanie. Bo nie wiem czy wygłupiać się i pisać maila do Avonu. A klientce oddałam pieniądze. Swoją drogą to taka klientka której ciągle coś nie chodzi albo np złamała jej się szczoteczka od tuszu super full po 3 użyciu ale powiedziała mi o tym dopiero po kilku miesiącach no i wyrzuciła w kosz. Chyba nie będzie już zamawiać niczego z kolorówki, ale jest za to zwolenniczką perfum

Widzicie jaki Avon hojny! Daje żel w 3 terminie za zam. 150 zł i to po świętach a my marzyłyśmy, że nam zrobią prezent na święta w postaci wody Rouge
wiesz co..chodzi Ci o arabian glow prawda?
Te kredki się struga ja mam dwie i obie strugam i wszystko z nimi ok, nawet nie wiedziałam że maja jakieś pokrętło, aż sobie sprawdzę
Stary 2007-12-05, 20:39   #1850
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Dzięki za odpowiedzi!

Mam jeszcze jedno pytanie, jaki nr ma oferta netto zeby ja zamówić?! Bo nigdzie nie umiem znaleść (chodzi mi o ofertę NETTO do katalogu 01/08). Dzięki!

/Oscar Wilde/

Stary 2007-12-05, 20:42   #1851
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
wiesz co..chodzi Ci o arabian glow prawda?
Te kredki się struga ja mam dwie i obie strugam i wszystko z nimi ok, nawet nie wiedziałam że maja jakieś pokrętło, aż sobie sprawdzę
tez swoje dwie strugam i nie ma problemu, natomiast na koncu tej kredki faktycznie cos jest co mozna krecic ale na pewno to nie jest pokretlo
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:42   #1852
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi!

Mam jeszcze jedno pytanie, jaki nr ma oferta netto zeby ja zamówić?! Bo nigdzie nie umiem znaleść (chodzi mi o ofertę NETTO do katalogu 01/08). Dzięki!

oferty netto nie zamawiasz,jak jest to oni ci ja wysylaja darmowo
Stary 2007-12-05, 20:44   #1853
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

a to dziękuje ;P pomyliło mi sie z logo w tym układzie ale logo nie chce Dzięki

/Oscar Wilde/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 20:47   #1854
Emilkaa
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5962606]oooo chętnie

Co do parafiny, to dla mnie to nie jest jakaś świetna rzecz, w sumie zbędna.... Ale jak komuś pasuje i wierzy, że to coś daje to ok. Na mnie nie działa
A zamówienie mam słabe, jutro I termin i naprawdę ciężko. Przy poprzednich katalogach przekraczałam 1tys. a teraz szczerze wątpię, czy 500zł przekroczę[/quote]

a ja wlasnie w katalogu 16 teraz mam ogromne zamowienie wszyscy sie rzucili i chca juz kosmetyki hehe,ale wlasnie zamawialam i staraaaasznie wolno chodzi strona avonu....kazda strona tak wolno sie wyswietla do tego musialam po kilka razy sie logowac,ale juz spokoj...
oby tylko nie bylo brakow,bo sie zalamie

blondyna89 ulotka z kolekcja logo ma numer 27508 i kosztuje 0,25

Edytowane przez Emilkaa
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:49 Powód: dopisek
Stary 2007-12-05, 20:49   #1855
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Moje drogie Wizażanki, mam pytanie, czy któraś z Was widziała/ma torebkę Delicate? To jest ta taka wieczorowa prostokątna co można ja w k16 kupić za 19,90 (s.41) przy zakupie czegokolwiek z jakichś stron Proszę o pomoc, bo kusi mnie ona, a chciałabym coś więcej o niej wiedzieć
Stary 2007-12-05, 20:50   #1856
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi!

Oferty netto nie musisz zamawiac (jesli chodzi o ulotkę) sami ci włożą Oni lubią poozbywac sie makulatury . Jezeli chcesz jakis produkt z niej to wtedy wpisujesz nr
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:50   #1857
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Ja mam za niecałe 200 zł póki co i przy tym co widzę tu u Was to jest marne Maniaczki

/Oscar Wilde/

Stary 2007-12-05, 20:53   #1858
aako
Zakorzenienie

ja widziałam ją w coku i w sumie jest taka sama jak na zdjeciu tylko sie tak nie błyszczy. w ogole sie nie błyszczy :P
taka malo blyszcząca nie była ładna zbytnio.

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:53   #1859
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Moje drogie Wizażanki, mam pytanie, czy któraś z Was widziała/ma torebkę Delicate? To jest ta taka wieczorowa prostokątna co można ja w k16 kupić za 19,90 (s.41) przy zakupie czegokolwiek z jakichś stron Proszę o pomoc, bo kusi mnie ona, a chciałabym coś więcej o niej wiedzieć

nie widzialam jej,ale mam bardzo duzo zamowien z tych stron,ale nikt nie chce tej torebki nawet jak niektorym klientkom proponowalam bez zakupu produktu z danych stron tylko poprostu za 19,90 to zadna nie chciala zreszta ja tez nie chce..jakos mi ona nie przypasowala z wygladu i rozmiaru jak sobie wyobrazilam jak wyglada,ale jesli do poniedzialku ci nikt nie napisze to w coku bede w poniedzialek to jak bedzie to lukne i ci powiem jak wyglada 'na zywo'

Edytowane przez Emilkaa
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:54 Powód: literowka
Stary 2007-12-05, 20:54   #1860
taka jedna
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5958139]nie ma czego zalowac bo ella to na[prawde kiepsko zrobione produkty [/quote]
To zależy. Nie wszystkie produkty są kiepskie. A ta biżuteria jest całkiem niezła.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości