Promocje -49%, 1+1 - Część II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-28, 14:43   #4771
Buniat
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

to chyba jest druga strona, na której można sprawdzić ważność kosmetyków
http://checkcosmetic.net/

nie chce mi się otworzyć
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 14:55   #4772
Make4Up
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59638001]właśnie ta konsystencja mi się podoba. na ustach będą takie śmieszne, przezroczyste - niby kolor, a jednak nie [/QUOTE]

No chyba, że tego oczekujesz Jak już kupisz to daj znać jak się sprawdza

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
to chyba jest druga strona, na której można sprawdzić ważność kosmetyków
http://checkcosmetic.net/

nie chce mi się otworzyć
U mnie się otwarła.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 14:58   #4773
highheelsjunkie
Raczkowanie

Dziewczyny, a zapach tych szminek wam nie przeszkadza? Testowałam je kiedyś, ale to tak jakbym cały czas przebywała w świeżo malowanym pokoju. Taka totalna chemia. Te souffle też taki mają, co mnie skutecznie od nich odciąga.
highheelsjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 15:59   #4774
Le_Souvenir
Kawoholiczka

Upolowałam dzisiaj tusz Max Factor 2000 Calorie i jestem zachwycona tym, jak wygląda na rzęsach (na zdjęciu jedna warstwa)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4019.jpg (120,2 KB, 105 załadowań)

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 16:19   #4775
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez highheelsjunkie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a zapach tych szminek wam nie przeszkadza? Testowałam je kiedyś, ale to tak jakbym cały czas przebywała w świeżo malowanym pokoju. Taka totalna chemia. Te souffle też taki mają, co mnie skutecznie od nich odciąga.
Przeszkadza i nic mnie nie przekona do niej
Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Upolowałam dzisiaj tusz Max Factor 2000 Calorie i jestem zachwycona tym, jak wygląda na rzęsach (na zdjęciu jedna warstwa)
Ładnie wygląda, ale chyba swoje rzęsy masz długie, bo miałam ale nie pamiętam żeby tak wydłużała

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-04-28 o 16:20
Stary 2016-04-28, 16:43   #4776
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
Na poprzedniej promocji były.

A czy Long4lashes w końcu teraz wchodzi?

Poza tym mam pytanko, czy u was w szafach Bourjouis są nowe Velvet Matte Souffle?
U mnie też są.
Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
To na pewno. Nawet głupie Wibo, bo ceny podnieśli np. paleta Go Nude w R. 42 zł w sklepie internetowym Wibo ciągle za 34,99 zł, paleta 3 Steps 19,99, sklep Wibo 17,49...

Czyżby ktoś z marketingu R. ratował wizerunek? Jak ktoś to czyta to dobrze by było coś z tym zrobić

Akurat szminki mają zazwyczaj długie daty ważności od otwarcia to jak dobrze przechowywana to i od daty produkcji z 5 lat myślę spokojnie można używać.

Niektóre kosmetyki na rynku były długo to i daty produkcji mogą być odległe, jak coś nie sprzedawało się dobrze Jak wyprzedawali True Matcha (kupiłam w SP) to sobie sprawdziłam datę i maiłam bardzo świeży egz. z 2015

Pisałam, że na takich promocjach to sprzedają co zalegało na magazynach, ale nie bo dostawy mają wielkie ... i co z tego jak przeleży się w jednym magazynie, drugim... Nawet nowości które o nas wchodzą np. z korpo Loreal w innych krajach jest wcześniej to i produkują to wcześniej. Logiczne Nie łudzę się, że to świeżynki z taśmy produkcyjnej

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Tak są.

A mnie nie porwały wcale, coś nie tak z ich konsystencją. Określiłabym je mianem dziwne
Mi się nie podobają. Kolory nie te i konsystencja. A zapach taki oleisty.

Oprócz szminek długie terminy mają pudry, róże, cienie (te prasowane i sypkie). Chyba nawet dłuższe niż szminki.
Podkłady i tusze to chyba 2 lata lub mniej. Oczywiście jeśli nie były wcześniej otwierane.

Koleżanka chwaliła się, że kupiła fajną bazę. Pokazała mi kartonik.
A na nim brak daty ważności.
Z ciekawości sprawdziłam sobie numer seryjny.
Data produkcji- 2004r
Data ważności-2007 r.

Jak jej o tym powiedziałam to wpadła w panikę, że czymś porośnie.

To chamstwo sprzedawać takie przeterminowane produkty.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 16:43   #4777
Monia159
Raczkowanie

GG do Monia159

Sprawdziłam bourjois hm mamy kupiony w zeszłym tygodniu i też 2012
Stary 2016-04-28, 16:52   #4778
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość

Oprócz szminek długie terminy mają pudry, róże, cienie (te prasowane i sypkie). Chyba nawet dłuższe niż szminki.
Podkłady i tusze to chyba 2 lata lub mniej. Oczywiście jeśli nie były wcześniej otwierane.

Koleżanka chwaliła się, że kupiła fajną bazę. Pokazała mi kartonik.
A na nim brak daty ważności.
Z ciekawości sprawdziłam sobie numer seryjny.
Data produkcji- 2004r
Data ważności-2007 r.

Jak jej o tym powiedziałam to wpadła w panikę, że czymś porośnie.

To chamstwo sprzedawać takie przeterminowane produkty.
Na Dolce jest coś takiego napisane: "Przydatność kosmetyków po dacie produkcji. Kosmetyki nieużywane też starzeją się i wysychają. Zgodnie z prawem unijnym jeśli ważność produktu jest dłuższa niż 30 miesięcy, producent nie ma obowiązku zamieszczania informacji o dacie ważności."

Nie zwracałam tak uwagi, ale jak piszecie te przykłady to trzeba się przyjrzeć. Bo może u nas w Pl opychają starocie
Stary 2016-04-28, 17:01   #4779
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Na Dolce jest coś takiego napisane: "Przydatność kosmetyków po dacie produkcji. Kosmetyki nieużywane też starzeją się i wysychają. Zgodnie z prawem unijnym jeśli ważność produktu jest dłuższa niż 30 miesięcy, producent nie ma obowiązku zamieszczania informacji o dacie ważności."

Nie zwracałam tak uwagi, ale jak piszecie te przykłady to trzeba się przyjrzeć. Bo może u nas w Pl opychają starocie
i potem wiadomo skąd te wszystkie pryszcze, suchość skóry itd.
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:23   #4780
Klutka
Rozeznanie

Byłam dzisiaj u siebie w Rossie w końcu zobaczyć na oczy. Oczywiście połowa produktów wymieciona, a 1/4 otwierana i wymacana. Udało mi się upolować tylko 2 rzeczy i może to i dobrze:
- Maybelline color tattoo - połyskujący brązowy nadaje się sam na powiekę, pięknie podbija moją niebieską tęczówkę i jest mega trwały, swatcha zrobionego w rossie na ręce nie mogę zmyć wodą z mydłem (był na szczęście zaklejony więc nie używany)
- kredkę Manhattan Khol Kajal Eyeliner Nude Couture 51D (te inne co mi polecałyście m.in. chyba z Rimmela były zmacane i w końcu zgarnęłam tą)

Insta

śpiewam

Klutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:27   #4781
Fabryczna23
Zadomowienie

Sprawdziłam daty produkcji podkładu Max Factora kupionego w kwietniu zeszłego roku i Bourjois kupionego w listopadzie i oba zjechały z taśmy maks 4 miesiące przed promocją, więc chyba moje Rossmanny są dobrze zaopatrzone.
+ panie pilnują by używać testerów I służą radą, szczególnie jedna pani naprawdę zna się na kosmetykach

Edytowane przez Fabryczna23
Czas edycji: 2016-04-28 o 17:34
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:27   #4782
Monia159
Raczkowanie

GG do Monia159

Ooo nie, te starocie to gwóźdź do trumny R. Juz nic tam nie kupię. NIC. Nie dość, że sie w tym tyg. naoglądałam jak baby i ekspedientki (!) otwieraja tusze na sprzedaż to teraz jeszcze te daty. Już sie nie będę malować.
Stary 2016-04-28, 17:35   #4783
stenka30
Zadomowienie

Posprawdzałam swoje kosmetyki i mam chyba szczęście bo wszystko z 2015 ale dzięki za oświecenie bo nie miałam pojęcia że można tak sprawdzać, patrzyłam tylko ile mam czasu od otwarcia mniej więcej na zużycie, teraz będę wybierać same świeżynki

Na aktualnej promocji kupiłam tylko pare rzeczy Lovelly, żółty tusz bo kiedyś trzeba spróbować w końcu i rzeczywiście jest super, tusze do kresek czarny i granat ale to już miałam sprawdzone pewniaki i z tej letniej limitki kredki do oczu różową i turkusową, są piękne, mocno napigmentowane i trwałe.
Teraz czekam na szminki a będzie ostro
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:37   #4784
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Posprawdzałam swoje kosmetyki i mam chyba szczęście bo wszystko z 2015 ale dzięki za oświecenie bo nie miałam pojęcia że można tak sprawdzać, patrzyłam tylko ile mam czasu od otwarcia mniej więcej na zużycie, teraz będę wybierać same świeżynki

Na aktualnej promocji kupiłam tylko pare rzeczy Lovelly, żółty tusz bo kiedyś trzeba spróbować w końcu i rzeczywiście jest super, tusze do kresek czarny i granat ale to już miałam sprawdzone pewniaki i z tej letniej limitki kredki do oczu różową i turkusową, są piękne, mocno napigmentowane i trwałe.
Teraz czekam na szminki a będzie ostro
Ja zawsze napalam sie na szminki i lakiery a potem idę i nic mi się nie podoba
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 18:22   #4785
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez highheelsjunkie Pokaż wiadomość
Souffle mają kiepskie recenzje. Gorsze ma chyba tylko wersja Aqua Laque. One wszystkie jadą na opinii serii Velvet Matte. I chyba tylko te są warte uwagi, o ile ktoś znajdzie tam kolor dla siebie.
Stary 2016-04-28, 18:32   #4786
Silloe
Zakorzenienie

Wrzucajcie fotki swoich zakupów, bo ja lubię pooglądać Wasze łupy
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 18:36   #4787
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Souffle mają kiepskie recenzje. Gorsze ma chyba tylko wersja Aqua Laque. One wszystkie jadą na opinii serii Velvet Matte. I chyba tylko te są warte uwagi, o ile ktoś znajdzie tam kolor dla siebie.
Ja w Rouge Edition Velvet matte nie mogłam znaleźć dla siebie koloru- brudnego różu. Wszystkie te odcienie miały jakąś pomarańczę w sobie. Jakieś takie nienaturalne, krzykliwe, neonowe.
Także należę do tych nielicznych na nie.
A Souffle- hm kolory, konsystencja, faktura,zapach- nie, nie nie.!
Co do Aqua Laque- to mogę sobie kupić błyszczyk w niższej cenie i z tym samym efektem.

W ogóle jakoś nic z Bourjois mnie nie ciągnie.

Patrzyłam na ten korektor Radiance Reveal i najjaśniejszy odcień jest ciemniejszy od Loreal TM n1. I w dodatku ciemnieje w brudny odcień różu. Nic beżowego, neutralno-żółtego.
Stary 2016-04-28, 18:41   #4788
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w Rouge Edition Velvet matte nie mogłam znaleźć dla siebie koloru- brudnego różu. Wszystkie te odcienie miały jakąś pomarańczę w sobie. Jakieś takie nienaturalne, krzykliwe, neonowe.
Co do Aqua Laque- to mogę sobie kupić błyszczyk w niższej cenie i z tym samym efektem.

Patrzyłam na ten korektor Radiance Reveal i najjaśniejszy odcień jest ciemniejszy od Loreal TM n1. I w dodatku ciemnieje w brudny odcień różu. Nic beżowego, neutralno-żółtego.
Ty nic nie pisz, to jest straszna lipa jestem zła na siebie, że straciłam tyle kasy na takie g....no szybko schodzi z ust, nawet pół godziny nie wytrzymuje, ale to nic jak to po kilku minutach wygląda, porażka. NIE KUPUJCIE TEGO

Już nic do ust tej firmy nie kupię
Stary 2016-04-28, 18:58   #4789
MissChievousTess
Zakorzenienie

Make4Up, dziękuję jeszcze raz.
Byłam w SP i dorwałam balsam Evree Instant Help (strasznie zakurzona butelka, ale poza tym ok. Jakbyście chciały to polecam zabrać ze sobą nawilżane chusteczki do rąk i przetrzeć butlę przed zakupem bo naprawdę tak zakurzone, chyba z dna magazynu,że strach brać do ręki)
Dorwałam też 2 kremy do rąk Evree- Instant Help i Serum do rąk. Jedne z ostatnich. No i tańszy różowy micel Garnier na zapas.
Także wielkie dzięki za informację. Mam zapas moich niezbędników za połowę ceny i to tylko dzięki temu, że jest ten wątek.
Ktoś szukał Long4Lashes- chyba SP ma na nie jakąś zniżkę po w kasie przede mną dziewczyna brała 2 opakowania z promocyjną metką i chyba tylko po to przyszła.
Kolorówka typu pudry, róże w SP w Krakowie w Galerii Krakowskiej przebrana bardzo, ale podkładów w płynie jeszcze sporo było, choć kolejki do kasy straszne.
Zajrzałam do Hebe z myślą o kolejnych zniżkach z nowej gazetki (tego na Floriańskiej) i o ile nie będzie dostawy no to bida z nędzą, nie bardzo będzie w czym wybierać. Kolorówka strasznie przebrana. No i dużo rzeczy zmacane, niczym w rossmanach.
Ale gdyby ktoś polował na farby do włosów Garnier to warto się przejść, niezłe są też promocje na dermokosmetyki dla cery alergicznej, naczynkowej, atopowej.
Stary 2016-04-28, 19:08   #4790
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:

Te same odczucie mam do wszystkich w/w.

Co do korektora ja testowałam pod względem zastygania, czy będzie taki matowy i suchy jak niektóre i wydawało mi się że skóra w miejscu nałożenia jest gładka i taka delikatna, a chce coś co nie robi sahary pod oczami. Nie wiem, muszę jeszcze potestować i zobaczyć w świetle dziennym, na razie i tak go nigdzie nie ma.
Stary 2016-04-28, 19:21   #4791
Klutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Wrzucajcie fotki swoich zakupów, bo ja lubię pooglądać Wasze łupy
Specjalnie dla Ciebie
szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia z promocji na twarz, bo było tego dużo więcej, a teraz nie chce mi się kompletować.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160428_191657.jpg (45,6 KB, 78 załadowań)

Insta

śpiewam

Klutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 19:25   #4792
Make4Up
Zakorzenienie

MissChievousTess Nie ma sprawy
Ja bez chusteczek nawilżanych to bym nie dała rady, zawsze czymś muszę się pomazać a suchymi nie zawsze chce zejść
Stary 2016-04-28, 19:37   #4793
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Byłam w SP i dorwałam balsam Evree Instant Help (strasznie zakurzona butelka, ale poza tym ok. Jakbyście chciały to polecam zabrać ze sobą nawilżane chusteczki do rąk i przetrzeć butlę przed zakupem bo naprawdę tak zakurzone, chyba z dna magazynu,że strach brać do ręki)
Dorwałam też 2 kremy do rąk Evree- Instant Help i Serum do rąk. Jedne z ostatnich. No i tańszy różowy micel Garnier na zapas.
Także wielkie dzięki za informację. Mam zapas moich niezbędników za połowę ceny i to tylko dzięki temu, że jest ten wątek.
Ktoś szukał Long4Lashes- chyba SP ma na nie jakąś zniżkę po w kasie przede mną dziewczyna brała 2 opakowania z promocyjną metką i chyba tylko po to przyszła.
Kolorówka typu pudry, róże w SP w Krakowie w Galerii Krakowskiej przebrana bardzo, ale podkładów w płynie jeszcze sporo było, choć kolejki do kasy straszne.
Zajrzałam do Hebe z myślą o kolejnych zniżkach z nowej gazetki (tego na Floriańskiej) i o ile nie będzie dostawy no to bida z nędzą, nie bardzo będzie w czym wybierać. Kolorówka strasznie przebrana. No i dużo rzeczy zmacane, niczym w rossmanach.
Ale gdyby ktoś polował na farby do włosów Garnier to warto się przejść, niezłe są też promocje na dermokosmetyki dla cery alergicznej, naczynkowej, atopowej.
Też byłam w SP, po Evree. Kupiłam 2 kremy i olejek dla mamy.
Kremy po obniżce z kartą : essential-15zł, rose17,5, olejek perilla- 18zł

Balsamy jeśli dobrze pamiętam po 11zł.

Poza tym peeling Perfecty. Ten tropikal mango pięknie pachnie
Zastanawiam się czy nie dokupić melby.

Z Eveline nie mieli w ofercie peelingów spa. A chciałam ten kawowy.
Ale może się pocieszę balsamem kawowym Jak go kupię.

Swoją drogą widziałam testery masełek do ciała Perfecty. Szok.

Podkłady przebrane, Bourjois brak najjaśniejszych odcieni. Pudry Affinimat i Affinitone- dużo.

Kolejek brak, pusto, parę osób się kręciło.

Aha jak ktoś poluje na filtry do twarzy to widziałam w SP
Vichy emulsję matującą 44,9 (jeszcze od tego - 10% z kartą ok 40zł)
Pharmaceris krem do twarzy hydrolipidowy 50+ 29zł (-10% z kartą- ok 26zł)
LRP żel-krem po 59,9 (53zł z kartą)

U mnie też w Hebe pustki na półkach, a to co zostało- zmacane niestety.

Stary 2016-04-28, 20:02   #4794
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klutka Pokaż wiadomość
Specjalnie dla Ciebie
szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia z promocji na twarz, bo było tego dużo więcej, a teraz nie chce mi się kompletować.
Dziękuję ja właśnie lubię oglądać foty zakupów, wtedy to jakoś do mnie bardziej przemawia niż "sucha" lista no i można oko nacieszyć

Ta kredka to na linię wodną? Dobra jest? Tzn czy w miarę trwała i czy łatwo się maluje ?
Stary 2016-04-28, 20:18   #4795
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Też byłam w SP, po Evree. Kupiłam 2 kremy i olejek dla mamy.
Kremy po obniżce z kartą : essential-15zł, rose17,5, olejek perilla- 18zł

Balsamy jeśli dobrze pamiętam po 11zł.

Poza tym peeling Perfecty. Ten tropikal mango pięknie pachnie
Zastanawiam się czy nie dokupić melby.

Z Eveline nie mieli w ofercie peelingów spa. A chciałam ten kawowy.
Ale może się pocieszę balsamem kawowym Jak go kupię.

Swoją drogą widziałam testery masełek do ciała Perfecty. Szok.

Podkłady przebrane, Bourjois brak najjaśniejszych odcieni. Pudry Affinimat i Affinitone- dużo.

Kolejek brak, pusto, parę osób się kręciło.

Aha jak ktoś poluje na filtry do twarzy to widziałam w SP
Vichy emulsję matującą 44,9 (jeszcze od tego - 10% z kartą ok 40zł)
Pharmaceris krem do twarzy hydrolipidowy 50+ 29zł (-10% z kartą- ok 26zł)
LRP żel-krem po 59,9 (53zł z kartą)

U mnie też w Hebe pustki na półkach, a to co zostało- zmacane niestety.

No nie mają kawowego a brałabym u nich a nie w R.

Też widziałam testerki tych masełek, a i Bielanda ma testery coraz częściej swoich serów, maseł, kremów tych do ciała algowych widziałam całą dość sporą butlę testera. Loreala kremów też spotkałam.

U mnie były poprzebierane w SP z kolorówki, jakby nie zrobili dostawy, Bourjois szczególnie. A zrobili pormo pewnie specjalnie dla tych co się spóźnili na R. :P Może też tak zrobią z oczami i resztą

W jednym Hebe też nie było co wybrać, ale w drugim mniej uczęszczanym już zdecydowanie lepiej.
Stary 2016-04-28, 21:38   #4796
nerveuse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wskoczylam i kupilam tusz z tej nowej serii wibo dla alergikow Ciekawa jestem jak sie bedzie sprawowal na moich wrazliwych oczach.
Który to?
nerveuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 22:13   #4797
Fonte
Zadomowienie

Natomiast ja dzisiaj nakupowałam eyelinerów (nie czarnych):
L'Oreal Super Liner Perfect Slim - ciemnozielony, Eveline Celebrities - fioletowy i Lovely Eye Liner Matte - granatowy. Nigdy nie miałam żadnego kolorowego, dlatego jestem ciekawa efektu
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 22:13   #4798
White Demon
Raczkowanie

Promocje -49%, 1+1 - Część II

Cytat:

MissChievousTess - widzę, że chodzimy tym samym szlakiem

Też się wybiorę do SP po wodę termalną Uriage, bo mam na nią kupon, a jestem od niej uzależniona (szczególnie latem).
Z Evree mam jeszcze zapas po ostatniej promocji w Rossmannie, ale może Instant Help wezmę w takiej cenie, bo u mnie zużywają go dzieci i mąż - nawet syn atopik bardzo dobrze na niego reaguje

Ktoś wyżej pisał o peelingu kawowym Eveline - niestety nie ma go ani w SP ani w H. Tylko w Ross jest.

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.

Edytowane przez White Demon
Czas edycji: 2016-04-28 o 22:22
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 22:25   #4799
Fonte
Zadomowienie

Cytat:

Pamiętam, że kiedyś po przeczytaniu zachwytów w internecie nad Velvet Matte, koniecznie chciałam jakąś kupić i też mieć , ale jak poszłam obejrzeć kolory do drogerii to zrezygnowałam. Nie było koloru dla mnie, żaden z nich, że tak powiem - nie urywał

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Podobnie jak ja dzisiaj to dzięki wizażowemu forum dowiedziałam się o promocji na Evree. Kupiłam oczywiście ich krem do rąk (które uwielbiam ) i tonik różany
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 00:32   #4800
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Dziękuję ja właśnie lubię oglądać foty zakupów, wtedy to jakoś do mnie bardziej przemawia niż "sucha" lista no i można oko nacieszyć

Ta kredka to na linię wodną? Dobra jest? Tzn czy w miarę trwała i czy łatwo się maluje ?
To jak lubisz foty to proszę :P I co do Ciebie przemówiło
Ross:
- podkład AA Lumi 101 Ivory
- baza pod cienie Dax Cashmere
- tusz Lovely Lash Extension
- kredka do brwi Maybelline Brow Satin Medium Brown

Hebe:
- pomadka Maybelline Vivid Rose 904
- pomadka płynna Maybelline Vivid Matte Liquid 05 Nude Flush
- eyeliner Master Ink Satin

Natura:
- pomadka WetnWild Will You Be with me?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zak prom 0416.jpg (63,1 KB, 89 załadowań)

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-04-29 o 11:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości