|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zjadłabym i ciacha i Twój obiad
|
|
|
|
|
#2463 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie działa właśnie, od samego rana ![]() Cytat:
kojarzysz ile ma cm wysokości? Cytat:
|
||||
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia odpocznij trochę, herbatkę, prześpij się
Cytat:
|
|
#2465 | ||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Bo to chyba jest wlasnie normalne juz na tym etapie tylko ja sie zastanawiałam jaka jest ta norma jesli jest. Nie odczuwam przy tym bólu ani plamien. Stosuje asparagin 3xdziennie 1 wg zaleceń gina pozniej kazał po dwie i sie zastanawiam czy juz nie zacząć po dwie. Zaczęłam pic taki rozpuszczalny to tego jesszcE. Cytat:
Ja ide na polna słyszałam duzo pozytywnych opini - krążą tez negatywne ale jak na taki przemiał jaki tam jest to nic dziwnego. Mam stamtąd lekarza i liczę na to ze zostane dobrze "obsłużona" Julka wczoraj chyba miała gorszy dzien ze tak milczała bo dzisiaj sie wierci jak szalona od 6 i zarobiłam kilka niezłych kopniaków w pęcherz
Edytowane przez superhuman Czas edycji: 2016-04-29 o 12:45 |
||
|
|
|
#2466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak on to zrobił nawet na fb smyka wyczytałam, że to oni mają jakąś awarię, więc niezle, ze TZ to ogarnal ![]() ja za to wlasnie popsulam sobie wizaz na kompie... nie mam zadnych 'przyciskow' - ani do odpowiedzi, ani cytowania, no nic moge sobie tylko czytac
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Eeee słaby ten SOW, Smyk na telefonie mi śmiga
|
|
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że natchnie mnie na kosmetyczkę ![]() Cytat:
W szczególności jak się stoi/leży i czuje się kopa w pęcherz na tyle mocnego, że zaczyna się człowiek zastanawiać, kiedy w końcu popuści Wczoraj miałam taki dylemat, TŻ się ze mnie śmiał, bo widział moją minę momentami jak oglądaliśmy tv, siedzę w najlepsze i w pewnym momencie mina "upssss... a nie, uffff, jednak się nie posikałam "Też się tego obawiam Będę chyba wredną teściową ![]() Nie zaczniesz. Mam już dwa opakowania za sobą, ani nie świecę ani nic Chociaż zdaję sobie sprawę, że póki co to one są bardziej chemią naszprycowane niż chińskie zupki z paczki i wiem, że to zło , dlatego teraz poczekam sobie za truskawkami od mojego dziadka ![]() Cytat:
Mój waży mniej niż ja ważyłam przed ciążą Ale żadne z nas nie należy do wysokich istot (TŻ 176, ja 164) więc 77 kg u niego to nic nadzwyczajnego, szczęściarz nie ma skłonności do tycia - tylko brzuszek piwny mu czasem wyskoczy ![]() Cytat:
Na własne nieszczęście mieli u nas w sklepie, ja się pocieszę młodymi ziemniaczkami z koperkiem i młodą gotowaną kapustką (oczywiście też z koperkiem ), może jakieś jajko sobie do tego poszaleję, ale wątróbki pewnie nie tknę Cytat:
![]() Tż by mi z głodu umarł (brak mięsa, a on typ mięsożerny), ale ja bym się zajadała. Mniam. |
|||||
|
|
|
#2472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1. Wejdź w "Centrum sieci i udostępnienia" - znajdziesz to po naciśnięciu prawym przyciskiem internetu. 2. Po prawej stronie szukaj "Zmień ustawienia karty sieciowej" i wejdź w to. 3. Potem prawym przyciskiem naciśnij na "Połączenie sieci bezprzewodowej" i we właściwości. 4. Potem w "protokół internetowy w wersji 4". Normalnie 2 razy lewym. 5.Musi być zaznaczone "użyj następujących adresów serwerów DNS" i wpisz pod "preferowany serwer DNS" coś takiego - 8.8.8.8 6. Naciśnij ok i odśwież stronę smyka. U mnie zadziałało ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Póki co 300zł zostawiłam w gemini ![]() Dla zdrowia Pewnie masz jakiś słabszy włączony
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie bliżej nie mam szpitala, do którego nie bałabym się iść rodzić I mój lekarz też ogólnie na Polnej pracuje, może chodzimy do tego samego ![]() Moja kuzynka chodziła do tego co ja (moja mama i bratowa zresztą też do niego jeżdżą, bo w okolicy sami rzeźnicy), panie w szpitalu uparcie chciały jej wywoływać sn, gdzie miała mieć cc, dopiero po kilku godzinach męczenia zadzwoniła do lekarza, żeby powiedzieć co i jak, to zadzwonił zrypać piguły, że mają dać się dziewczynie położyć i napić wody, a nie kazać skakać na piłce i spacerować, skoro ma mieć cesarkę
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
działa, dziękuję ale wizaż się dzięki temu nie naprawił bynajmniej ![]() mówiłaś chyba, że będziesz miała okazję być w tk maxx? moze zaczekaj z tą torbą bo tam jest w dużo lepszej cenie
|
|
|
|
|
#2476 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
popieram pomysł koleżanki Krefetki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
znowu? ale jak to? |
||||||||
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zdezaktywował
Jest w domu to ma większą kontrolę ![]() Cytat:
A tak pi razy oko po ile? W smyku stoją po 219. Wtedy nie zamówiłam, bo byłam przed wypłatą
|
|
#2478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boje się, że jak będę w domu sama i skończę w takiej pozycji to się nie rozplączę później ![]() chciałam zrobić zdjęcie żeby udowodnić, że serio coś popsułam, ale już wszystko działa
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie wiem
Smaku jakiegoś super nie miały, ale jak na takie chemiczne to zjadliwe. Mrożone niewątpliwie miałyby bardziej truskawkowy smak Ja tam na Twoim miejscu bym zaryzykowała i zaspokoiła apetyt, a później grzecznie czekała na nasze polskie truskawki i jadła z czystym sumieniem jak już będą. W biedronce mieli. Jako, że mam fazę na truskawki, to po prostu kupuję sobie tak co 2-3 dni litrowe lody truskawkowe i tym zaspokajam truskawkowy głód
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-04-29 o 13:10 |
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jakos jestem pozytywnie nastawiona... Byłam tam robic badania krwi i nie przeraził mnie ten szpital - no moze poza tym ile ludzi siedziało na IP i jaka była kolejka ale wówczas IP mnie nie interesowało. Mysle, ze bedzie dobrze... A co ma nie byc a położne... Mi polecali ten szpital tez ludzie od których wynajmujemy mieszkanie i mówili ze położne były bardzo spoko. Pożyjemy - zobaczymy.
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Ja kupowałam ostatnio w warzywniku truskawki i były bardzo smaczne
![]() Niepotrzebnie pisałaś o tej zupce chińskiej tak dawno nie jadłam a wiem ze czai sie w szafce
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
#2484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha ha jest wielki to fakt widziałam pamietam jak czekałam na wyniki dziewczyny ktore czekały na przyjęcie do porodu? z walizkami fajnie chciałam juz byc na ich miejscu
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem własnie a też chcę ![]() Cytat:
Zupka
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mam szybkie pytanie
możecie polecić jakiś fajny ciucholand w Krakowie z dziecięcymi ciuszkami?
|
|
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
allegro - łóżeczko Klupś - wyszukaj - http://allegro.pl/wyprawka-posciel-l...133600373.html nosz cholerka! ![]() wiem ze kurzolapacze, wiem ze polowa niepotrzebna! ale
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
Ja już zaczynam wątpić ze kupie wózek....juz byłam zdecydowana na bebetto nico plus, to teraz zaczynam czytać o tym riko nano i expander mondo i tez sie wydają fajne :/ każdy wózek ma jakas wadę i nie moge sie zdecydować
|
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
No i po obiedzie.. był kurczak w pieczarkach, puree ziemniaczano brokułowe i surówka z pora i jabłka
polecam ![]() a'propos łóżeczek to ja ostatnio u koleżanki widziałam takie http://sklep.wisad.pl/pokoj/21-lozec...buk-biale.html i chyba się na nie zdecydujemy. Mocne, porządne, stabilne - w trakcie testu pt. "złap za barierkę i spróbuj potrząść" Dodatkowo ma fajną tą szufladę bo wysuwa się razem z pokrywką. W części łóżeczek (np. w ikei) ta "pokrywka" jest jednocześnie podłogą łóżeczka i zbiera się tam mnóstwo kurzu, który trudno doczyścić. Już nie mówiąc o tym, że niektóre szuflady w łóżeczkach są bez pokrywki i potem wszystko się kurzy w środku, nie wiem kto to projektował
|
#2490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

i do tego kupiłam rurki z kremem i ciacho

nawet na fb smyka wyczytałam, że to oni mają jakąś awarię, więc niezle, ze TZ to ogarnal 
moge sobie tylko czytac