Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-06, 08:01   #1741
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez satine Pokaż wiadomość
kupilam dzis tonik tea tree z TBS - zapach ma intensywny i obledny , zobaczymy jak dziala
Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
ja też zakupiłam tonik i sztyft przeciw wypryskom. Czaiłam się jeszcze na pędzelek do cieniowania, ale jakoś zal mi się zrobiło pieniędzy i ciężkiej pracy TZ na nie.

ale spoko krem clinique już wypróbowany, jakoś po nim się inaczej czuje... Tak świeżo pod oczami(???) ciężko to nazwać. Nie szczypie i nie uczula, TZ uswiadomiony co do jego ceny więc chyba jutro po niego polece
Widze,ze Mikolajki pod znakiem Tea Tree
Dziewczyny musze sié pochwalic... Byl dzisiaj u mnie Mikolaj -widac bylam grzeczna i zostawil mi pod poduszká zestaw Tea tree
Co prawda nie dostalam toniku,ale chyba Mikolaj zle mnie sluchal kiedys...albo zapomnial. Dal mi:Tea Tree Oil Foaming Face Wash,
Tea Tree Oil Facial Exfoliator i Tea Tree Oil Blemish Night Lotion. i karte TBS . Na dniach polece po ten tonik zeby uzupelnic zestaw.
Jeszcze marzá mi sié pédzle ..a wlasnie dziewczyny. Wiecie czy duza jest róznica miédzy tymi pédzlami z TBS pojedynczo sprzedawanymi a tym mini zestawem? Chodzi mi o to czy róznica miédzy tymi pédzlami jest w wielkosci ráczki czy wlosie traci na wielkosci równiez? Jesli wiecie to prosze o odpowiedz.Dzieki ogólnie za pomoc wszystkim dziewczynom. Dzieki Wam duzo rzeczy mozna sié nauczyc

EDIT:
ahh zapomnialam dodac,ze zamówilam 2dni temu podklad LL juz to normalne opakowanie-dzisiaj powinno przyjsc wiec uznaje to jako prezent na Mikolajki od mojego TZ

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2007-12-06 o 08:24 Powód: dpoisek
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 08:56   #1742
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Jako, że Wy obeznane w temacie, to się wtrącę i zapytam:
- czy w UK, a konkretniej w Londynie można jeszcze dorwać złotą czekoladkę Bourjois? nr 54 Jeśli tak, to gdzie szukać?
- gdzie poza sklepem firmowym sprzedają kosmetyki John Frieda?
Moja Sister szukała i tego i tego i nic nie znalazła Mówiła, że czekoladki tylko brązowe były, i to nawet te, co u nas, nr 52.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 09:57   #1743
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
- czy w UK, a konkretniej w Londynie można jeszcze dorwać złotą czekoladkę Bourjois? nr 54 Jeśli tak, to gdzie szukać?
Moja Sister szukała i tego i tego i nic nie znalazła Mówiła, że czekoladki tylko brązowe były, i to nawet te, co u nas, nr 52.
MagJo czekoladki byly w Superdrugu i Bootsie, ale juz od dluzszego czasu nie widzialam tej bialej Brazujaca jest chyba jeszcze do kupienia. Zlotej nie widzialam, tylko biala i brazowa

Kosmetyki JF kupisz w kazdym Bootsie i Superdrugu
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 10:34   #1744
AniaWila
BAN stały

Lovely gratuluje Mikolaja koniecznie uzupelnij zestaw o tonik
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 11:06   #1745
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wiedzialam... Bourjois tez mnie denerwuje jesli chodzi o róze na policzki. Kupilam kiedys w Polsce BLOND D'OR 31 i nie moge teraz go znalesc. Nie ma go nawet na ich stronie. Czemu wycofujá niektóre kosmetyki

John Frieda mozna kupic w Sainsburym i Asdzie równiez, podejrzewam ze w Tesco tez powinien byc

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
Lovely gratuluje Mikolaja koniecznie uzupelnij zestaw o tonik
Uzupelnie
Stary 2007-12-06, 11:12   #1746
satine
Zadomowienie

Oooo dziewczyny przypomnialyscie mi o mikolajkach Czy to kolejny powod zeby wybrac sie do TBS ??? To nic ze bylam tam wczoraj , kusi mnie lotion na noc z serii Tea Tree. Moze ktoras probowala???

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 11:37   #1747
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo dziewczyny przypomnialyscie mi o mikolajkach Czy to kolejny powod zeby wybrac sie do TBS ??? To nic ze bylam tam wczoraj , kusi mnie lotion na noc z serii Tea Tree. Moze ktoras probowala???
Dzis jest 20% znizki na wszystko w BS
Stary 2007-12-06, 12:12   #1748
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
That's good
EDIT:
A wie któras z Was cos o tych pédzlach o których pisalam wczesniej?

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2007-12-06 o 12:13 Powód: Dopisek
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 17:05   #1749
satine
Zadomowienie

Cytat:
taaaak ale podobno tylko dla tych ktorzy maja karte

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 17:18   #1750
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJo czekoladki byly w Superdrugu i Bootsie, ale juz od dluzszego czasu nie widzialam tej bialej Brazujaca jest chyba jeszcze do kupienia. Zlotej nie widzialam, tylko biala i brazowa

Kosmetyki JF kupisz w kazdym Bootsie i Superdrugu
Ano właśnie. Jak Sis się zjawiła w Londynie, to widziała jeszcze białą, ale to było w październiku. Teraz nigdzie jej nie ma

A co do JF, to ja nie wiem, jak ona patrzyła, skoro w Bootsie i Superdrugu była właśnie za Burżujkami i jednocześnie miała się rozglądać za JF...

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
Ja nie wiedzialam... Bourjois tez mnie denerwuje jesli chodzi o róze na policzki. Kupilam kiedys w Polsce BLOND D'OR 31 i nie moge teraz go znalesc. Nie ma go nawet na ich stronie. Czemu wycofujá niektóre kosmetyki
Ten 31 to chyba bardzo stary odcień, nie kojarzę zupełnie Ale też nie lubię, jak firmy wycofują co chcą nie pytając nikogo o zdanie

Cytat:
John Frieda mozna kupic w Sainsburym i Asdzie równiez, podejrzewam ze w Tesco tez powinien byc
Dzięki
Stary 2007-12-06, 17:39   #1751
AniaWila
BAN stały

no to ja poprosze o chwalenie sie swoimi zdobyczami w zwiazku z przybyciem Mikolaja i 20% obnizki w BS

a tak przy okazji - orientujecie sie jak dlugo idzie list polecony z Polski do Anglii? (waga do 350g) ?
Stary 2007-12-06, 19:00   #1752
Sysunia_d
Zakorzenienie

No i opkupiłam sie w perfumy -- nie mogłam sie powstrzymać

Od Mikołaja dostałam Amore Amore

A sama zakupiłam CK sobie i mojemu TŻ i hugo bossa

Nie mogłam sie powstrzymać przed tymi cenami.
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 19:35   #1753
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
taaaak ale podobno tylko dla tych ktorzy maja karte
Tak A dla tych co nie maja to 10%

Cytat:
no to ja poprosze o chwalenie sie swoimi zdobyczami w zwiazku z przybyciem Mikolaja i 20% obnizki w BS

a tak przy okazji - orientujecie sie jak dlugo idzie list polecony z Polski do Anglii? (waga do 350g) ?
Dostalam perfumy Ghost z balsamem, szampon i odzywke Model Me, tonik rozany Botanics.
A w BS kupilam sobie limitowany puder w perelkach: http://www.thebodyshop.co.uk/invt/49643&bklist=

A w ogole to musze polecic pedzel kabuki Bourjois, jest extra i tylko 5 funtow kosztuje w Bootsie.

Co do listow poleconych do Polski to Cie zmartwie bo poczty polska i angielska nie maja umow na polecone. Moze isc i miesiac

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
No i opkupiłam sie w perfumy -- nie mogłam sie powstrzymać

Od Mikołaja dostałam Amore Amore

A sama zakupiłam CK sobie i mojemu TŻ i hugo bossa

Nie mogłam sie powstrzymać przed tymi cenami.
Gratulacje, zaszalalas
Stary 2007-12-06, 19:40   #1754
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Co do listow poleconych do Polski to Cie zmartwie bo poczty polska i angielska nie maja umow na polecone. Moze isc i miesiac
Z Polski do Anglii można wysylać. Więc drugą strone tez powinno.

Polecone nie gwarantują szybkiego dostarczenia (pomyliło Ci się z priorytetem ) Tylko ma się dowód nadania co jest podstawą ewentualnej reklamacji.

Bardzo prosze o odpowiedź na pytanko które wcześniej zadałam - czy w UK mozna kupić Panstika Shimmer Max Factora?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 19:41   #1755
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogole to musze polecic pedzel kabuki Bourjois, jest extra i tylko 5 funtow kosztuje w Bootsie.
A nie drapie? Długo go masz? Nie zniszczył się?
Bo któraś Wizażanka, nie pamiętam która , po początkowym zachwycie, pisała potem, że jednak ten pędzel zbyt dobry nie jest.
Stary 2007-12-06, 19:49   #1756
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Polecone nie gwarantują szybkiego dostarczenia (pomyliło Ci się z priorytetem ) Tylko ma się dowód nadania co jest podstawą ewentualnej reklamacji.

Bardzo prosze o odpowiedź na pytanko które wcześniej zadałam - czy w UK mozna kupić Panstika Shimmer Max Factora?
no ok, ale w koncu ile idzie taki polecony?

Hosenko moja siostra cos slabo zabiera sie do testowania tego brazera z BS a pisala mi, ze rozowego iestety nie testowala

Gratuluje wszystkim pieknych prezentow i zakupow
bardzo mi sie podoba ten Twoj shimmer Aaliyah!!!

i jak juz przetestujesz rozany tonik z Botanicsa to daj szybko znac
Stary 2007-12-06, 19:54   #1757
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

Nie pisalam, ze polecone gwarantuja szybkie dostarczenie, ale ja kiedys czekalam ponad miesiac, to nawet jak na zwyczajna przesylke lekka przesada. Poza tym oczywiscie mozesz zaplacic za polecony czy priorytet i poczta polska chetnie wezmie za to pieniadze, ale umow miedzy pocztami polska i angielska nie ma i zadnej gwarancji nie dostaniesz.

Cytat:
Bo któraś Wizażanka, nie pamiętam która , po początkowym zachwycie, pisała potem, że jednak ten pędzel zbyt dobry nie jest.
Nie drapie, mam krotko ale za ta cene to warto zaryzykowac. Jak na razie jest w porzadku i nie widze powodu zeby cos sie mialo zmienic w tej kwestii, no chyba ze wylinieje ten pedzel

Edit: Aniu juz go wyprobowalam - przepieknie pachnie, ma prosty sklad, zawiera alkohol ale porownywalnie z tea tree BS. Po wiekszej ilosci testow napisze ciag dalszy.
Stary 2007-12-06, 20:00   #1758
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no ok, ale w koncu ile idzie taki polecony?

Hosenko moja siostra cos slabo zabiera sie do testowania tego brazera z BS a pisala mi, ze rozowego iestety nie testowala
Wysysłam mojemu TZ ale zwykła przesyłke i dostał po tygodniu A ja od niego ok 3 tyg po dacie nadania

Hmm szkoda ze nie testowała... Może bede miała możłiwość obadania

Cytat:
Nie pisalam, ze polecone gwarantuja szybkie dostarczenie, ale ja kiedys czekalam ponad miesiac, to nawet jak na zwyczajna przesylke lekka przesada. Poza tym oczywiscie mozesz zaplacic za polecony czy priorytet i poczta polska chetnie wezmie za to pieniadze, ale umow miedzy pocztami polska i angielska nie ma i zadnej gwarancji nie dostaniesz.
Polecona gwarantuje Ci tylko tyle (albo aż tyle) że jeśłi się "zgubi" to dostajesz odszkodowanie

Instagram

Stary 2007-12-06, 20:02   #1759
AniaWila
BAN stały

Madzia ale Ty cos wysylalas z Polski do Anglii czy z Uk do PL? bo senk w tym, ze niedlugo lece do PL <16grudzien> a kupilam na allegro trzy breloczki < o takie ----> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=279094925 > ktore maja byc dodatkami do swiatecznych upominkow dla pewnych angielskich gentelmenow I chcialabym, zeby jakos do konca nastepnego tygodnia sie pojawily Pani wyslala breloczki wczoraj i napisala, ze do 5dni roboczych powinny przyjsc

Hosenko - tydzien by mnie calkowicie satysfakcjonowal

a tak w ogole to widzialyscie te paletki????? super co? mnei sie podoba ta w brazach z niebieskim na koncu

http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...ghtnav&bklist=

aaaaaaa edit jeszcze ten pedzel kabuki lepsiejszy od lorealowego?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-06, 20:10   #1760
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ale Ty cos wysylalas z Polski do Anglii czy z Uk do PL? bo senk w tym, ze niedlugo lece do PL <16grudzien> a kupilam na allegro trzy breloczki < o takie ----> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=279094925 > ktore maja byc dodatkami do swiatecznych upominkow dla pewnych angielskich gentelmenow I chcialabym, zeby jakos do konca nastepnego tygodnia sie pojawily Pani wyslala breloczki wczoraj i napisala, ze do 5dni ronoczych powinny przyjsc

a tak w ogole to widzialyscie te paletki????? super co? mnei sie podoba ta w brazach z niebieskim na koncu

Moja mama wysylala mi list z Polski do UK i szedl miesiac i tydzien

Widzialam te paletki, sa sliczne Ale jestem kompletnie "zacieniowana" Za to te perelki to co innego. W tamtym tygodniu kupilam jedne i pokochalam a mialam w planie i ta limitowanke. Powiedziano mi ze nie ma i nie bedzie, a dzis taka niespodzianka Wlasnie wyprobowalam i daje super zloty blysk na twarzy bez nachalnych drobinek.
Stary 2007-12-06, 20:27   #1761
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

Ten 31 to chyba bardzo stary odcień, nie kojarzę zupełnie Ale też nie lubię, jak firmy wycofują co chcą nie pytając nikogo o zdanie
stary, stary,ale jary

Cytat:
Dzięki
Nie ma za co

Cytat:

Moimi prezentami od "Mikolaja"sié juz chwalilam. ALe niedawno wrócilam z TBS i musze sie pochwalic ze dokupilam Tonik tea tree, bibulki tea tree bo mi sié konczyly. Brilliance Powder (01Shimmer Bronze)
http://www.thebodyshop.co.uk/invt/72...&layout=popups
i mini zestaw pédzelków
http://www.thebodyshop.co.uk/invt/10...rushesandtools
Faktycznie sá mini ale dla mnie sá ok..moze kiedys kupie sobie te duze.
Najwazniejsze jest to ze jestem zadowolona
Ahh..cos chcialam dodac ..ten zestaw Tea Tree pachnie powiedzmy hmm.. jak pasta do butówale daje rade. Na szczescie zapach nie utzymuje sié tak jak mydelko Ani
Zobaczymy jak bédzie z kremem na noc

Cytat:
To byla Beekeeper o ile dobrze pamiétam Ja z mojego Kabuki Lily Lolo jestem baaardzo zadowolona juz 2 (a moze 3)tygodnie go mam i nic sie z nim nie dzieje

ANIU ja wyslylalam ostatnio list polecony do mamy i doszedl jakos po 4 dniach wiéc dosyc szybko..wydaje mi sie ze tydzien i powinien dojsc..chociaz teraz zblizajá sie Swieta wiec moze isc dluzej..im szybciej wyslesz tym lepiej
Stary 2007-12-06, 20:33   #1762
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Madzia ale Ty cos wysylalas z Polski do Anglii czy z Uk do PL? bo senk w tym, ze niedlugo lece do PL <16grudzien> a kupilam na allegro trzy breloczki < o takie ----> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=279094925 > ktore maja byc dodatkami do swiatecznych upominkow dla pewnych angielskich gentelmenow I chcialabym, zeby jakos do konca nastepnego tygodnia sie pojawily Pani wyslala breloczki wczoraj i napisala, ze do 5dni roboczych powinny przyjsc

aaaaaaa edit jeszcze ten pedzel kabuki lepsiejszy od lorealowego?
Ahh..alez wy szybkie jestescie.. Juz wiem ze wyslalas ten list..to dobrze i tak powinien dojsc do tyg czasu
A te breloczki to Swarovski? Jakos za tanie na Swarovskiegotyl e tych "diamencików.."
Paletki sliczne
Stary 2007-12-06, 20:40   #1763
AniaWila
BAN stały

no to Lovely troche mnie pocieszylas po tym miesiacu Aaliyah

a co do breloczkow to kolo svarowskiego to pewnie nie lezaly, ale kazdy opis jest dobry zeby przyciagnac publicznosc hahahahaha. Tak czy tak bardzo mi sie spodobaly, tymbardziej, ze beda dobrym dodatkiem do butli whisky i kartki swiatecznej dla panow z ktorymi na codzien wspolpracujemy. A autko ma byc symbolem branzy ktora nas laczy
Kupie jeszcze jakies male, czarne, eleganckie pudeleczka z atlasowa wysciolka i bedzie perfect gift

o ile dojda na czas..................:ha haha:

Lovely Ty nie wnikaj w zapach tea tree tylko uzywaj regularnie a jeszcze tu wrocisz podziekowac
Stary 2007-12-06, 20:45   #1764
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
no to Lovely troche mnie pocieszylas po tym miesiacu Aaliyah

a co do breloczkow to kolo svarowskiego to pewnie nie lezaly, ale kazdy opis jest dobry zeby przyciagnac publicznosc hahahahaha. Tak czy tak bardzo mi sie spodobaly, tymbardziej, ze beda dobrym dodatkiem do butli whisky i kartki swiatecznej dla panow z ktorymi na codzien wspolpracujemy. A autko ma byc symbolem branzy ktora nas laczy
Kupie jeszcze jakies male, czarne, eleganckie pudeleczka z atlasowa wysciolka i bedzie perfect gift

o ile dojda na czas..................:ha haha:

Lovely Ty nie wnikaj w zapach tea tree tylko uzywaj regularnie a jeszcze tu wrocisz podziekowac
Mimo wszystko samochodzik mi równiez sié podoba-sama chciala bym taki miec
Oki oki juz nie wnikam w ten zapach..Powiem jedno-po pierwszym uzyciu rano bylam w szoku-skóra gladziusia jak niemowlaka-to chyba po tym pilingu..
Stary 2007-12-06, 21:01   #1765
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Aaliyah-mam sprawe Pamietasz jak pisalas mi o karcie z TBS?
Cytat:
Za karte BS placisz tylko raz &pound;5 a i tak automatycznie przy urodzinach ci sie zwraca bo dostaniesz wtedy prezent za 5 funtow. Poza tym z karta masz 10% znizki na wszystko od BS. Przy 4 i 8 zakupie z karta za ponad 10 funtow sa prezenty za odpowiednio 5 i 10 funtow. Jesli w ciagu roku dokonasz 8 zakupow za ponad 10 funtow to dostaniesz tez automatycznie nowa karte za darmo.
Gdzies Ty wyczytala ze przy 8zakupie za ponad 10funtow dosteje automatycznie nowá karte? Mojemu Tz gosciu którys przedawal nic o tym nie wspomnial..Baa. nawet powiedzial,ze za rok trzeba kupic nowá bo ta jest tylko wazna rok czasu..pozatym na ulotce faktycznie nic nie bylo napisane ze karte nowá sié dostaje. Bylo tylko o tych upustach przy 4 i 8 zakupie i na urodziny,ale o nowej karcie nic
Stary 2007-12-07, 08:43   #1766
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Aaliyah-mam sprawe Pamietasz jak pisalas mi o karcie z TBS?

Gdzies Ty wyczytala ze przy 8zakupie za ponad 10funtow dosteje automatycznie nowá karte? Mojemu Tz gosciu którys przedawal nic o tym nie wspomnial..Baa. nawet powiedzial,ze za rok trzeba kupic nowá bo ta jest tylko wazna rok czasu..pozatym na ulotce faktycznie nic nie bylo napisane ze karte nowá sié dostaje. Bylo tylko o tych upustach przy 4 i 8 zakupie i na urodziny,ale o nowej karcie nic
"Gdzies ty wyczytala..." Nie, ze tylko wyczytalam - moja karta jest juz trzecia i tylko za pierwsza placilam... Ale wlasnie ostatnio to zmienili. Mi sie wlasnie skonczyla poprzednia karta i pani mi w BS powiedziala ze juz nie daja nowej automatycznie po skonczeniu poprzedniej ale na mojej karcie jest nawet napisane ze daja nowa jak ta sie skonczy tzn. jesli dokonasz 8 zakupow przed terminem zakonczenia jej waznosci (free membership renewal).
Szkoda troche
Stary 2007-12-07, 08:59   #1767
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
"Gdzies ty wyczytala..." Nie, ze tylko wyczytalam - moja karta jest juz trzecia i tylko za pierwsza placilam... Ale wlasnie ostatnio to zmienili. Mi sie wlasnie skonczyla poprzednia karta i pani mi w BS powiedziala ze juz nie daja nowej automatycznie po skonczeniu poprzedniej ale na mojej karcie jest nawet napisane ze daja nowa jak ta sie skonczy tzn. jesli dokonasz 8 zakupow przed terminem zakonczenia jej waznosci (free membership renewal).
Szkoda troche
Kurcze a juz mialam nadzieje,ze poprostu na ulotce nie bylo nic napisane i mojemu Tz nie powiedzieli ale ze w rzeczywistosci jest inaczej Ale siéwycwanili Dzieki za info Aaliyah
Stary 2007-12-09, 11:51   #1768
mart2015
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,jestem nowa na forum...i jestem ciekawa ,moze ktoras z Was wie... Czy jak zrobie zakupy w Body Shopie przez internet to dostane karte klienta???? Pozdrawiam Was serdecznie
mart2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 10:06   #1769
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy obił się Wam o oczy w Bootsie czy Superdrug nowy krem Neutrogeny na zimę?? Jaka jest jego cena w UK?

Instagram

Stary 2007-12-10, 11:41   #1770
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy obił się Wam o oczy w Bootsie czy Superdrug nowy krem Neutrogeny na zimę?? Jaka jest jego cena w UK?
Czy chodzi Ci o ten krem:
Na dzien i na noc-jesli tak to jest teraz przecena w bootsie z 6.99 na 4.99
na obydwa produkty(tzn.4,99 za sztuke) Mam nadzieje ze to ten krem.Jesli nie to wybacz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ehero.jpg (8,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ehero1.jpg (10,9 KB, 8 załadowań)

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości