![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Przesadzam?
...
Edytowane przez df16b22c46716e5fe327fcefa78a108049985845 Czas edycji: 2017-03-07 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przesadzam?
wydrapać oczy
![]() Edytowane przez kiciuskot Czas edycji: 2016-04-29 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez df16b22c46716e5fe327fcefa78a108049985845 Czas edycji: 2017-03-07 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5971446 6]Jestem blisko
![]() Ale serio pytam, ostrzec ją jakoś, żeby się odpier***iła czy coś? ![]() Dać temu spokój, zaufać chłopakowi?[/QUOTE] skoro nic nie ukrywa, to narazie chyba bez paniki, jak nastepnym razem przy Tobie bedzie podbijać do niego i robić słodkie oczka to pogadać z nią :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nieee, niee. podejdz do tego bardziej dyplomatycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5971451 1]Chyba już teraz z nią pogadam, tylko czy na FB to nie będzie zbytnia siara? Zjawianie się w pracy i gadanie z nią zakrawa na jeszcze większą siarę ;]
I jak ta rozmowa ma wygladać: "Podbijasz do mojego chłopaka? Robisz do niego słodkie oczka, ciśniesz mu komplementy i takie tam NA MOICH OCZACH? ODP***DOL SIĘ OD NIEGO"? ![]() Jakby mi ktoś wyskoczył z takimi tekstami, to pomyślałabym, że wariatka... Sorry. Cała ta zazdrość to siara. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Powinnaś wysłać jej głowę martwego łosia. Powinna zrozumieć aluzję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja przytoczę cytat z mojego ulubionego musicalu ku inspiracji:
"Keep it positive as you slap her to the floor. Keep it positive as you pull her hair and call her whore." ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-30 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wyluzuj poślady.
A gdyby sytuacja była odwrotna: Ty masz kolegę z pracy, którym wcale nie jesteś zainteresowana w romantycznym znaczeniu, ale po prostu dobrze się dogadujecie i miło leci czas w pracy. Nawet jeśli kolega z pracy okaże się Tobą zainteresowany, to ty masz to w nosie. Kochasz swojego chłopaka. Ale on ma obawy takie, jakie opisujesz u siebie. Jak byś chciała, żeby zareagował? Co do Twojego pytania "co zrobić, żeby mnie z nią nie zdradził?" - wtf??? Jeżeli ja bym miała chłopaka, który w jakimś ewentualnym ciągu zdarzeń mógłby mnie zdradzić, to nie zastanawiałabym się co zrobić, żeby do tego nie dopuścić... róbta co chceta, droga wolna, a jak zdradzi to znaczy, że nigdy nie był warty takiego zastanawiania się ![]() EDIT : właśnie doczytałam Twoje pomysły, co napisać do tej dziewczyny... Aha. Serio? Ty uważasz, że to jest normalne? ![]() Twój chłopak ma swój własny mózg. Nie musisz być jego mściwą strażniczką. To on decyduje na jakich zasadach ma kontakt z koleżanką, po Ty masz jej wygrażać?? Zgadzam się - ja również na jej miejscu pomyślałabym sobie, że mam do czynienia z zazdrosna wariatką z urojeniami. Edytowane przez herbata_to_zycie Czas edycji: 2016-04-30 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Masakra 😂 sorry, ale jakim prawem masz obcej lasce pisać jakieś w wiadomości z wyzwiskami? Twój chłopak chyba sam umie się upilnować i kontrolować?
I jeżeli już sytuacja rzeczywiście wymaga interwencji, to w jego gestii jest, żeby jej powiedzieć co i jak mu w jej zachowaniu w stosunku do niego nie pasuje. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jako osoba po drugiej stronie monitora potwierdzam, uznałam dziewczynę za wariatkę, kiedy mi wygarnęła, że: o nie, gram z jej facetem w gry online! To na pewno mój sekretny plan żeby go wyrwać i w ogóle.
To było... żałosne. Ale chyba się ogarnęła w końcu i sama zaczęła grać. Teraz już nie musi czuć się zazdrosna. ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5971440 6]Spoliczkować tę sukę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() WYLUZUJ. takie pisanie do jakiejś laski, która pracuje z Twoim facetem i się (o matko jak w ogóle mogą?!) świetnie dogadują zakrawa o wariactwo i kojarzy mi się z wybrykami dziewczyn z gimnazjum albo z jakimś totalnym środowiskiem patologii. Zamiast się cieszyć, że Ci o wszystkim mówi, że jesteście szczęśliwi to Ty wymyślasz jakieś bzdury. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma i chcesz go ograniczać. W innych kontaktach też tak jest? Sorry, ale jakby mi mój facet wybierał znajomych to bym się z nim pożegnała. Nie jest Twoją własnością, może robić co chce i utrzymywać kontakty z kim chce. Zechce Cię zdradzić to zdradzi, nie zechce to choćby nie wiadomo co jakakolwiek kobieta robiła to tego nie zrobi. Proste. Zamknij go najlepiej w złotej klatce, niech siedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zamiast się cieszy, że chłopak załapał kontakt z nowymi pracownikami to takie wariacje.
Jakby mi dziewczyna mojego kumpla z roboty wyjechała z takimi tekstami to miałabym niezłą pompę z niej ![]() Nie ufasz swojemu chłopakowi?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Serio chcesz do niej się w tej sprawie odezwać? To bardzo głupi pomysł.
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nic nie możesz zrobić.
1) jeśli musisz go pilnować i czujesz potrzebę napisania do laski "spierniczaj od mojego chłopaka" to znaczy ze nie ufasz chłopakowi i bierzesz pod uwagę ewentualność, że on wybierze ją. Skoro "musisz" nim sterować i pilnować go, to związek nie ma sensu. Wybierz chłopaka którego nie będziesz musiała pilnować 2) Jeśli on kiedykolwiek wybierze inną kobietę - to jest to znak, że rozstanie jest najlepszym wyjściem. Co możesz zrobić obecnie? Nic. Bądź uśmiechnięta. Bądź sobą. Nie oskarżaj go o nic, pytaj jak w pracy, ciesz się jego osiągnięciami. Bądź spokojna, naturalna, spędzaj z chłopakiem czas i ciesz się związkiem. Jeśli jest Wam dane być razem to będziecie, ale z przesadną zazdrością możesz wszystko zniszczyć. Opanuj się i wytłumacz sobie, nie masz psa na smyczy, małą pipidówkę którą trzeba chronić przed kotami, lecz normalnego chłopaka z własnym mózgiem, który wybrał Ciebie, jest z Tobą i jeśli dalej będzie chciał z Tobą być, to żadna Anka czy Zośka nie będą się liczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Piszesz takie głupoty jakbyś nigdy nie pracowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5971440 6]Mój chłopak - jesteśmy w trakcie 3-letniego, szczęśliwego związku - niedawno poszedł do nowej pracy w biurze i tam współpracuje z jedną dziewczyną, o której często (choć może nie aż tak bardzo) mówi po powrocie z pracy. Że mają wspólne tematy do rozmów takie jak muzyka (mój chłopak to wielki meloman, oboje poznaliśmy się w środowisku związanym z muzyką), że dobrze się im pracuje, że od czasu do czasu razem wypadają do sklepu po jedzenie w przerwie w pracy. Trochę zapaliło mi to lampkę ostrzegawczą, ale uznałam, że przesadzam.
Dziś byłam na spotkaniu z ludźmi z tej pracy. Niby wszystko OK, fajni ludzie, ale zauważyłam, że rzeczywiście chłopak dobrze dogaduje się z tą dziewczyną, wymieniali razem spojrzenia, ale to głównie ona robiła do niego "ładne oczka". Mówiła, że jest elokwentny albo że ma fajnego "misia" jako wyłożenie wnętrza bluzy. Sęk w tym, że ona ma chłopaka i ten chłopak zresztą przyszedł na to spotkanie i nie wydawali się nieszczęśliwi. Czy ona szuka sobie materiału na "kolejnego chłopaka" w moim chłopaku, czy po prostu taka już jest, że ma taki charakter i da się lubić? Gadałam o tym z chłopakiem - wykluczył, że łączy ich coś ponad pracę. Mówiłam, że dobrze się dogadują, a on na to, że ze mną się dogaduje 100 razy lepiej, że jestem ładniejsza, że chce być ze mną zawsze itd. Twierdzi, że niesprawiedliwie go oskarżam o flirt w pracy i każe być spokojną. Tylko mi się to BARDZO nie podoba i czekam tylko, aż za parę tygodni ta praca się skończy... Przesadzam? A jeśli nie, to jak z nim porozmawiać, żeby zapobiec zdradzie albo i temu, żeby wszedł w związek z tą dziewczyną (choć ona ma obecnie chłopaka, ale w sumie czemu miałaby go nie rzucić)? Spoliczkować tę sukę? ![]() ![]() 1. zacznij mu robić przecudowne kanapeczki do pracy, nie będzie musiał chodzić do sklepu ![]() 2. spal bluzę, albo wypruj tego ładnego misia, co ona będzie bluzę doceniać ![]() ![]() 3. nie, pewnie jest wredną zołzą, która warczy na każdego w pracy, a tylko wobec Twojego faceta jest miła 4. ja to bym od razu się z widłami do roboty wybrała. po takiej akcji Twój facet będzie dumny, że ma taką dzielną, obronną kobietę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
sissy that walk
|
Jak przeczytałam przykładową wiadomość do tej dziewczyny, to myślałam, że padnę
![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2016-04-30 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ja piernicze... nie rob w pracy wstydu swojemu facetowi.Ja bym serio kogos tak zazdrosnego pozegnala w te pędy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Alez jestes ordynarna i zle wychowana. Mam nadzieje, ze chlop pojdzie do tamtej. Lepiej byc z taka, ktora prawi komplementy niz z agresywna, ktora nie ma hamulcow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez df16b22c46716e5fe327fcefa78a108049985845 Czas edycji: 2017-03-07 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5972775 1]Słonko, a ja Ci życzę raka
![]() Jestes powaznie zaburzona. Serio, wymagasz pomocy specjalisty. W ogole nad soba nie panujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Przecież to były jaja z tą agresją ![]() Moja relacja z chłopakiem jest na tyle szczęśliwa, mocna i oparta na wielu wspólnych pasjach, że mogę być spokojna. Jednak nadal pozostaje ten drażniący fakt, że ktoś robi słodkie oczy do Tego Jedynego. Ja wtedy mówię: STOP i to jest naturalne, prawda?[/QUOTE] "słonko" chyba się trochę zapędziłaś, nie uważasz? Zastanawia mnie jak Twój chłopak z Tobą wytrzymuje... I zazdroszcze koleżanek, dla których każda inna kobieta to "suka" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez df16b22c46716e5fe327fcefa78a108049985845 Czas edycji: 2017-05-09 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
[1=df16b22c46716e5fe327fce fa78a108049985845;5972775 1]Słonko, a ja Ci życzę raka
![]() ![]() Wow, oby ten biedny facet szybko się zorientował, z kim ma do czynienia. Z każdym postem wychodzą z ciebie naprawdę ohydne rzeczy. Zresztą właśnie się zorientowałam, że już trafiłam na jedną z twoich dyskusji i wtedy też wydałaś mi się, z braku lepszego słowa - creepy. Taka zimna agresja w niby zwykłych słowach. Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2016-04-30 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Autorko, zastanów się poważnie nad tym skąd u Ciebie takie podejście i czego Ty właściwie chcesz od tego swojego faceta. Ja nie mówię, że masz tolerować jakieś SMS-owania po pracy, czy wieczorne czatowania, ale to, że facet się fajnie w pracy czuje, ma dobre kontakty ze współpracownikami? To normalne, tak być powinno. Nie zabiera to Waszego prywatnego czasu, bo dzieje się w pracy i nie dzieje się nic, co by sprawiło, że ludzie zaczynają szeptać po kątach. Poza tym jeżeli na jakimś etapie życia facet ma stwierdzić, że ktoś inny mu odpowiada bardziej, to i tak to stwierdzi. A mając zazdrosną, obsesyjną zołzę w domu przyjdzie mu to szybciej i łatwiej, niż gdyby miał fajną kobietę (która też oczywiście stawia jakieś granice, rozsądne).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.