|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tobias1984 Czas edycji: 2008-01-18 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
![]() Faceci w wiekszosci się zgrywają. Jestem 30 letnim facetem przecietnego wzrostu przecietnej urody i z przeciętnym sprzętem. Jak na swoje 30 lat mam spore doswiadczenie. Prowadzę aktywne zycie seksualne, miałem w swoim zyciu wiele partnerek, stałych przypadkowych, próbowałem również róznych odmian seksu grupowego. Jestem zdania, że nie ma takiego penisa na świecie który by dogodził wszystkim kobietom. Jesteśmy różni, często inaczej odczuwamy, rózne rzeczy nas podniecają. Z pewnością wiekszy penis wygląda efektowniej i moze byc bardziej podniecający dla kobiety jak i dla meżczyzny. Chodzi mi tutaj głównie o wrazenia estetyczne. Wielu ludzi piszących tutaj marzy o wielkim penisie i jednoczesnie pociesza się w różny sposób. Np Mój były miał duzego ale jego technika była słaba. Tez mnie to smieszy. A co by było jakbys trafiła na faceta z ogromnym przyrodzeniem który miałby swietna technikę ;-). Podczas seksu na swingers party jeden raz widzialem mezczyzne z ogromnym fallusem, i choć nie jestem gejem równiez mnie to podniecało. To podniecające kiedy widzimy drobna kobietę która chwyta delikatnymi niewielkimi dłońmi duzego fallusa i zaczyna go piescić ustami ;-). Muszę przyznać ze ten Pan miał ogromne powodzenie. Ale to szczególna sytuacja. Na swingers party przychodzą w wiekszosci ludzie szukajacy mocnych wrazen. Większosć kobiet które tutaj sie rozpisują na temat penisa tak na prawdę nie miała nigdy orgazmu. Większość z Was drogie Panie zaspakaja sie jedynie w taki sposób ze ma swiadomosc ze partnerowi jest dobrze. Oczywiscie to również jest ważne, ale prawda jest taka ze większosć kobiet nie wie co to orgazm. Większość z was nie ma odwagi powiedzenia partnerowi jak ma Was piescić by było wam dobrze, często same tego nie potraficie, to skad partner ma to wiedzieć. Spotykałem takie kobiety, atrakcyjne, które wiedziały jak zrobic dobrze meżczyxnie. Dam przykład. Idę na kolację do kobiety, kupuje kwiaty wino. Zaczynamy się kochać. Jest bardzo seksy, pieścimy się najpierw. Przechodzimy do seksu oralnego, później kocham sie z nią w róznych pozycjach (to tak w skrócie ) kiedy ona czuje ze dochodzę krzyczy i udaje orgazm. Wiem ze udaje. Bo nie ma prawie na swiecie kobiety która z facetem którego zna kilka dni przeżyje orgazm. Na 3-4 spotkaniu powoli odkrywam ją. W koncu domyślam się co jej sie podoba. Czuję ze gdy ja pieszcze podoba jej sie to i co najważniejsze w pewnym momencie ucieka, jakby bała sie skonczyć. Czy kobieta wstydzi się swojego orgazmu? przed partnerem którego mało zna? To pytanie do Was moje Panie. Jestem tego bardzo ciekaw. W koncu za którymś razem pozwala mi na to. Cała sie trzęsie, ma spojrzenie jakby znajdowała sie gdzie indziej. Kobiety zachowuja sie bardzo róznie gdy mają orgazm. Tak naprawdę nie wiele z nich głosno krzyczy. Większość zamyka oczy, zduszając własny jęk, zaciskaja nogi, kuląc sie, niektóre płaczą, spotkałem 2 kobiety które jak miały orgazm to płakały, w pierwszej chwili strasznie sie przestraszyłem. Hehe. Drogie Panie myslę ze wielu facetów czyta to forum, bo chce się dowiedzieć co tak naprawdę myslicie. Napiszcie cos szczerze, od Was dla nas. Po to zebyśmy wiedzieli czego chcecie ![]() Jeszcze cos do Panów majacych mniejszego. Nie przejmujcie się. Rozmiar z pewnoscia ma jakieś znaczenie. Ale nie jest to rzecz najwazniejsza. dla większosci kobiet ważne jest to czy jestescie mezczyznami. tzn czy zachowujecie sie w odpowiedni sposób. (uzalanie sie nad wielkoscia własnego członka nie przystoi meżczyxnie) dla waszych Pań tak naprawdę w większosi przypadków ważne jest czy macie jaja (rozsadni ludzie wiedzą o jakie jaja chodzi). Żeby pokazać ze je macie nie potrzeba wcale wiele wysiłku. męzczyzna nie musi być ładny by podobał sie kobiecie. Większosć z nich chce byście mieli to coś. a jakie to cos ma byc?To czy będziecie to wiedzieć zależy od was. Trzeba byc uważnym i słuchać. Pozdrawiam Wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Brawo leuwen
![]() ![]() ![]()
#724 |
Zakorzenienie
|
Leuwen- rozbawiłes mnie z tym orgazmem- wypowiadałam się tu i o dziwo orgazm mam prawie za kazdym razem. W przypadku kiedy nie mam przeciez moj TZ to czuje, nie drży mi pochwa, nie mam przyspieszonego oddechu, po czym błogostan
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pieknie napisałes, jak dojrzały przedstawiciel plci mniej pieknej :klaski: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Cytat:
Zgadzam sie z Volunteer =] Może rozmiar nie jest najważniejszą sprawą, ale na pewno ważną, ale również nie liczy się tylko wielkość, ale i jakoś (m.in pchnięć). Czas pokaże, jakie znaczenie będzie mieć dla Ciebie. IDŹ NA CAŁOŚĆ xD
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
![]()
witam Forumowiczki i Forumowiczow!
Z zaciekawieniem przeczytalem dyskusje o wielkosciach meskich czlonkow. Jako mezczyzna (zachowujacy anonimowosc) powiem jak czuje sie ktos z 10 cm w zwodzie... czyli jak ja sie czuje. Czuje sie beznadziejnie. Strach przed odrzuceniem jest bardzo duzy. Jako osoba wartosiowa i interesujca plec przeciwna (nieskormne, ale to wypowiedzi moich znajomych).. mam super duzy problem z.. nawet samym wyobrazeniem sobie seksu .. i od kilku lat (a mam 25) ciagla mysl, przeciez i tak po jakims czasie mnie zdradzi, bo znajdzie sobie lepszego... kochanka... Kurcze, podoba mi sie 1/4 kobiet w wieku 18-30 lat, a juz po raz milionowy spedzam wieczor przed komputerem.. UWAGA, nie pisze tego zeby wzbudzic litosc, czy szukac pocieszenia !!! Pisze to dlatego, zeby przyblizyc szanownym Forumowiczkom jak "ten problem" widza mezczyzni. pozdrawiam! PS. szczegolnie milo mi sie robi, gdy czytam wypowiedzi.. np. Pani volunteer, cyt. "ale jedno dla mnie jest pewne jak napisalam na wstepie - rozmiar ma znaczenie." |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
A mama 70 A, 23 lata i za rok biore slub
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
BAN stały
|
julian rios '
http://☠☠☠☠☠☠☠☠/j6t3 ma 30cm penisa (tak jest ubrany na tych fotkach i niewidać jego 30cm penisa) to za dużo czy w sam raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzisz... ma dwie ladne Panie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Slyszalem, ze maly to 18cm, wiec jak sie ma 10cm to tak jakby sie nie mialo w ogole... Skad wiesz,ze im zaplacil ? Mowil Ci ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie zaczynam zastanawiac,kto tak anprawde ma z tym wiekszy problem:my,czy Wy?Kiedys bylam przekonana,ze to tak naprawde nie ma znaczenia,ale zawsze i wszedzie stykalam sie z tym,ze jak byl temat wielkosci,to wszyscy mowili,ze duzy,tylko duzy,ze oni maja duze itd.Sami faceci chyba sie tego wstydza i boja sie o tym mowic.A to przeciez nie od nas zalezy.Ja tez moge byc niezadowolona z wygladu moich genitaliow,ale jakos staram sie nie przykladac do tego znaczenia.Wiem,ze Wy faceci macie gorzej i przykro mi z tego powodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
18 cm to maly?
![]() a ja slyszalam ze nie ma czegos takiego jak przecietna dlugosc i mowil to seksuolog Fajne macie tematy do rozmow fi..t jakiegos faceta RRR odrzucil Cie ktos juz z tego powodu czy to na razie pozostaje w sferze Twojej wyobrazni? |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
RRR odrzucil Cie ktos juz z tego powodu czy to na razie pozostaje w sferze Twojej wyobrazni?[/quote]
just my imagination. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
just my imagination.[/QUOTE] Czylii?? Czyli nawet nie probowales,nawet nie wiesz?? Dla mnie 18 cm,to calkiem spory i smieszy mnie,jak faceci twierdza,ze to maly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Czylii??
Czyli nawet nie probowales,nawet nie wiesz?? [/quote] Bylem 3 lata z kims.. ale mnie odrzucil.. miedzy innymi za brak lozkowej satysfakcji... a w doatku za to, ze "nie robilem jej kawy do lozka rano".. pisze jak najbardziej powaznie! no i co ja mam o kobietach myslec ? odpowiedzi nasuwaja sie same.. |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
no widzisz miedzy innymi ,a nie tylko
![]() Nie bedziesz ryzykowac to nie znajdziesz odpowiedniej osoby,a takie zerwania zdarzaja sie facetom niezaleznie od tego ile cm ma ich penis to oczywiste nie jest tak prosto i okreslony rozmiar nie gwarantuje satysfakcji seks.dla kazdej kobiety. to takie skomplikowane ![]() Skoro juz raz miales i potrafiles sie przelamac to szukaj szukaj ale z glowa |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Bylem 3 lata z kims.. ale mnie odrzucil.. miedzy innymi za brak lozkowej satysfakcji... a w doatku za to, ze "nie robilem jej kawy do lozka rano".. pisze jak najbardziej powaznie! no i co ja mam o kobietach myslec ? odpowiedzi nasuwaja sie same..[/QUOTE] No nie no,ta 2 sprawa,to faktycznie powazny argument,kluczowy dla Waszego zwiazku ![]() A tak szczerze,to szybko sie zreflektowala-tak po 3 latach zdala sobie sprawe,ze jej nie pasuje i kawy brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Nie chce nikogo urazić, ale nie wierzę w istnienie normalnej kobiety!
Normalnej mam na mysli milej, kochajacej... fajnie tez gdyby była wierna.. A skoro nie wierzę, to nie mogę próbować. Dość dziwne jest to, ze dla mnie nie ma znaczenia np. wielkosc piersi... ale uważam, ze dla kobiet ma duże znaczenie męski rozmiar. Stad szczerze powątpiewam w istnienie normalnych dziewczyn. Obserwując kobiety doszedłem do wniosku, ze najbardziej w głowach maja poprzewracane kobiety "dobrze" wykształcone.. maja jakieś chore wręcz ambicje. A po drugie gdzie jest napisane, ze nie mogę sobie mieszkać samotnie ![]() Nie ma normalnych kobiet w dzisiejszych czasach. wszystko wina kilku czynników, które kształtują dzisiejsze społeczeństwo. emancypacja, kompleksy i internet. emancypacja - bo teraz możecie być takie nowe, takie indywidualistki, podkreślać tak bardzo swoją odmienność (czytaj wyjątkowość) dzięki wielu czynnikom (między innymi - dzięki zdradom, mocnemu makijażowi i takim innym rzeczom). pokazujecie przez to, że "co to nie my" i że tyle rzeczy możecie, nie macie hamulców etc. opinia otoczenia (płci pięknej) i pewnego rodzaju presja społeczna też ma dużo do powiedzenia. kompleksy - nie znajdziesz kobiety bez kompleksów. i to już nie tylko chodzi o "za duży nos" czy "za grube uda", ale coraz częściej o defekty charakteru. w otoczeniu lansuje się niedościgniony wzór piękna i każda spotkana kobieta (gdziekolwiek - w rossmanie, w tramwaju, zobaczona w tv) może być tym wzorem... niestety. internet - nooo... to już temat rzeka. tutaj możesz być każdym. zapomnieć, że miałeś dzisiaj zły dzień, szef na Ciebie nakrzyczał, zdrożały ulubione pety albo nie dogadujesz się z otoczeniem (a to zdarza się bardzo często przy nadużywaniu netu). kreujesz siebie, jesteś tym, kim chcesz - otrzymujesz zainteresowanie z każdej strony, przyznając sobie plusiki na różnych profilach, przesyłając sobie uśmieszki, buziaczki i takie inne. a to wszystko bez najmniejszego wysiłku. w stworzenie normalnej nieinternetowej relacji trzeba jednak coś włożyć, żeby otrzymać... |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Drogi RRRRRRRRRRR. Wydajesz sie być równym gościem i dobrym materialem na przyjaciela
![]()
#743 |
Wtajemniczenie
|
Skoro Ty nie masz jakis konkretnych wymagan co do wielkosci piersi,to dlaczego twierdzisz,ze kobiety maja wymagania,co do wielkosci penisa?Ja mysle,ze zarowno faceci,jak i kobiety mysla podobnie,tylko zadne nie chce w to uwierzyc.Stad wieczne kompleksy facetow na temat wielkosci i mnogosc silikonowych biustow wsrod plci pieknej.
Pozatym nie kumam reszty.Wg mnie mozna to dopasowac i do kobiet i do mezczyzn.Wiec albo wrzucasz wszystkich do jednego wora,albo nie.A to bardzo mylne myslenie,przez ktore bardzo duzo tracisz.Szkoda.Bo kazdy jest inny i kazdy ma w sobie cos wyjatkowego.Musisz tylko chciec to dostrzec.A jesli Ty nie chcesz,to czemu ktos mialby chciec dostrzec to w Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwazam to samo o facetach ale nie chodze i nie jęcze,nie wyklinam meskiego rodu (prawie ![]() Jak tak czytam reszte to sie zastanawiam co ty za kobiety spotkales w zyciu heh.Chyba jeszcze nie twoj czas na dojrzaly zwiazek co nie znaczy ze ten czas w ogole nie nastapi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Shady44 i Moren macie ochote na winko Vranac (pro corde, rocznik 2000) ?
polecam, winko z genialnego miejsca, jakim jest Czarnogora! a jakby ktos jeszcze chcial lampeczke, to zapraszam serdecznie! Dodam, ze mniejsze ryzyko skoczyc ze spadochronu (teraz sa takie bajery, ze spadochron otwiera automat), niz wdac sie w relacje z kobieta.. druga opcja grozi powaznymi powiklaniami psychicznymi do konca zycia, a nawet gdyby spadochron sie nie otworzyl - to nic nie poczujesz.. Wasze zdrowie - prosto z Rzeszowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poprzedniego postu nie zrozumialam za bardzo tego o tej emancypacji i internecie ![]() a co robisz w takim razie na typowo kobiecym forum? lepiej uciekaj szybko bo Cie ta nienormalnosc dopadnie ![]()
![]() |
#747 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki z tego wniosek? Nie ma normalnych ludzi. KAZDY ma jakies problemy. Twoim problemem jest 10cm w wzwodzie, moim... no nic ze sfery seksualnej... Ale na milosc boska, po kiego grzyba rozpaczac, produkowac kompleksy? Czy dlugosc penisa jest wprost proprcjonalna do gietkosci jezyka? Czy istnieje tylko seks waginalny? IMHO dramatyzujesz i przesadzasz.
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli to do Ciebie nie dotarło to dam Ci inny przykłąd bardziej bliski mężczyxnie. Wyobraź sobie, ze znam faceta, nawet kilku takich, którzy mają super atrakcyjne zony, na prawdę rewelacja, takie za którymi faceci się oglądają. No i co. Zdradzają je z o wiele mniej atrakcyjnymi kobietami. Wg twojego rozumowania nie powinni tego robić, bądx jesli juz to tylko z kobietami atrakcyjniejszymi. Moze mi to wytłumaczysz? ![]() Wex sie poprostu w garsć i badx mezczyzną. nie mozesz sie zachowywać jak to P. Giertych mówi jak ciamciaramcia. Wiekszość kobiet za tym nie przepada. Jesli bedziesz spolegliwy to bedziesz trafiał na apodyktyczne egoistyczne kobiety, które będą Cię wykorzystywać. Chyba ze to lubisz i tego potrzebujesz. Cóz tacy ludzie też bywają, nie mnie to komentować. Powiedz sobie tak - owszem mam niewielkiego penisa, ale jestem madrym człowiekiem znam się na kobietach lepiej niż nie jeden mężczyzna. Pozatym popatrz na to pozytywnie. Przynajmniej wiesz od razu która kobieta jest Ciebie warta. Bo wiesz stary ja nie za bardzo chciałbym zyc z kobieta która jest ze mna tylko ze względu na mojego penisa. Bo wiesz w zyciu wypadki sie zdarzają a partnera na życie trzeba byc pewnym Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
leuwen BRAWO!!Bardzo piekna wypowiedz
![]() ![]() ![]() RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR winko,fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.