|
|
#2191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
zdolniacha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby było normalnie. Tymczasem to całe moje jedzenie wszystko psuje ! Wszystko. Nie chce mi się walczyc o siebie, o nic, nawet nie zalezy mi juz na tym zeby mieć dobre stosunki z rodzicami. Wszystko mi jedno. Jestem zrezygnowana, jedzenie popsuło mi wszystko, wszystko.Później napisze, co wymyśliłam na prezent na gwiazdke dla rodziców, bo teraz mama siedzi
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek ekhm.. grono ciekawskich się powieksza
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobaczymy jak jutro będzie - jesli będzie taka nakręcona chodze o calym domu
|
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam 22 lata i jak tylko widzę się z rodzicami to mam reprymendę za moją chudość i za to że jestem wege ![]() staraj się nie reagować gwałtownie, dawać rodzicom do zrozumienia że zdajesz sobie z wszystkiego sprawę i chcesz to zmienić... a będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
dziesiejszy dzien mial byc super a okazal sie paskudny...ja chyba ze stresu osiwieje niedlugo..Tak nie cierpie swojej pracy czasem...Jak dobrze,ze juz piatek... Wrocilam z pracy,wysprztalam cala chate,wzielam prysznic,zarzucilam pizamke i troche mi lepiej juz. Wyjelismy choinke i juz jest od razu swiatecznie siweczki na stole i 2 sliczne aniolki i blask choinki....Pieknie![]() a TZ przyniosl mi dzis 2 paczki paluszkow(zaznaczam,ze tu nie ma paluszkow w sklepach) i paczuszke swiezych wielkich czarnych jezyn... Wlasnie je zjadlam i do tego pomarancza...wiem ze owoce na noc beee ale mialam straszna ochote... ![]() milego wieczora aniolki
|
#2196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja w tym roku będę miała po raz pierwszy w domu żywą pachnącą
|
|||
|
|
|
#2197 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A trudny hmm... chyba tylko na początku tamonita długo się już go uczysz?Cytat:
![]() Cytat:
to naturalne, że rodzice się martwią. Zależy im na Tobie. Jak już Ewusia pisała, porozmawiaj z nimi na spokojnie. I nie mów, że wszystko popsułaś. Zawsze możesz to naprawić. A noworoczno-świąteczne postanowienia są doskonała okazją![]() Cytat:
to już nie wypytuję, ale liczę na relację. No i kciuki trzymam za pomyślny rozwój sytuacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobre ![]() Mój eksTŻ śmiał się zawsze, że powinien mi kupić wielkie jabłko i doczepić do niego kokardę ![]() Kiedyś tak zrobił
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śnieżko no język piekny, ale uwierz mi, że truuuudny ![]() Btw. więc napisze Wam co chce kupić, a Wy możecie okreslić co sądzicie o tym Byłabym nawet wdzięczna za ocene mojego pomysłu ![]() No więc dla taty wymysliłam, aby kupić koszulke i zanieść ją do specjalnego sklepu gdzie zrobią na niej napis jaki będe chciala i ja tak pomyślałam, aby napis brzmiał "SUPER TATA" i taki znaczek jak supermen albo np "NAJLEPSZY TATA NA ZIEMI" i kula ziemska ![]() Dla mamy wymyśliłam szal taki troszke świecący, widziałam takie na allegro, ale u mnie tez takie mają i takie jakby skórzane (bo na skórzane mnie nie stac ) rękawiczki. Szal i rękawiczki w brązowym kolorze najlepiej, bo mama ma brązowe futerko. No więc taki jest mój pomysł. Co o nim sądzicie ? ![]() Jabłuszko, ale ja im obiecuje już i staram się rozmawiac od wrzesnia, od wrzesnia obiecałam jeśc i przytyć, a ja jeszcze schudłam Oni mi nie wierzą już, nie wierzą, że "od jutra będe jadła więcej" zresztą nie dziwie im się, ja juz sama sobie nie wierze ![]() A francuskiego uczę się od 2006 roku, tzn. póltora roku.
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-06 o 21:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
wszędzie czysto, ja wypiękniona, wypachniona
![]() jeszcze tylko przepiszę notatki i idę spac |
|
|
|
#2201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że to wszystko prawda,bo właśnie pokłóciłam się z Tż-etem,strasznie gra mi na nerwach nie wiem dlaczego a najgorsze jest to,że podoba mi się taki jeden,fajny.. eh okropna jestem,wiem![]() Co do mikołaja mama mi nawet życzeń nie złożyła,zresztą nikt oprócz Tż-eta. A od koleżanki dostałam mega świetny kubek,naprawdę uroczy o ile mogę w ten sposób określić urok kubka .
|
|
#2202 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hah żebyś się nie zdziwiła jak w Wigilię pod choinką zobaczysz zestaw Amoli - malutki, większy, największy - a wszystkie obwiązane świąteczną kokardą Cytat:
Heh, nie ma rady - musisz przeczekać i zobaczyć czy sytuacja będzie się zmieniać... Życzę żeby się wszystko ułożyło po twojej myśli ![]() a co do kubka - pewnie, że można Kubki bywają przeurocze Dawaj fotkę jak możesz![]() nooo... ale dobre szaleństwo nie jest złe Niech Ci się przyśni obiekt szału ![]() heh, dobranoc kochane ![]() Ja oczywiście nic nie zrobiłam, chyba nie pojde na pierwsze zajecia i wtedy sie poucze na drugie Ale za to się wykąpałam, wykremowałam, wyprostowałam włosy i nawet... zrobiłam w pokoju porządek Szok...zawsze jak się trzeba uczyć to znajdę milion innych ważnych spraw:P teraz jeszcze na TVN Style leci "Jak dobrze wyglądać nago" No i jak tu się edukować jak tyle pokus wkoło?![]() Buzi dla Was
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję,że mi się 'odpodoba'![]() Mogę zrobić,ale cały jego urok polega na przeuroczych napisach,a niestety robiąc zdjęcie nie zobaczycie ich .
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to już jest Jak widziałam lepszego na horyzoncie, od razu miałam dość i również mnie denerwował...![]() Ale trochę się przejechałam Zmieniłam na ten "lepszy model" i szybko się rozstaliśmy, a tamten jest już teraz 1,5roku ze swoją nową dziewczyną![]() Grrrr.... ![]() Dzień Dobry w ogóle ![]()
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Prosze, trzymajcie dzisiaj kciuki o 12 - WOS pisze ![]() Śnidanko zjedzone, juz ubrana - jakoś tak wszystko szybko . Dzisiaj mam zalatany dzien, po szkole od razu na miasto i bzium na siłownię ; ). Musze się wyzyć jakoś ;]Wczoraj był u mnie M. Z racji tego, że ja miałam doła, on miał doła, stwierdził, że wpadnie na to moją nową herbatę co to taki zachwalałam [truskawkowo-waniliowa ;D]. No i picie herbatki przeciagnęło sie do.. 2,5 h Nie wiem o co mu chodzi, widze, ze daje mi jakies sygnały, a on dobrze wie, że ja teraz zrażona na maksa ;/ W ogóle co on sobie nie mysli. To, że była go olewa na całej linii to nie znaczy, że może sobie hop siup z kwiatka na kwiatek i znowu do mnie coś. Apf. ja za takie coś dziękuję.Lolciu - Nie bój nic. Niech pójdzie wszystko po Twojej mysli ;* Miłego dnia ;*
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki!
Jeszcze dziś w pracy i weeekend! Jejku, jak ja lubię weekendy ![]() Dziś po pracy pędzę na fitness. Wczoraj też byłam. Będę chodziła codziennie, bo tak jak wcześniej pisałam zapatrzyłam się w karnet typu "b.o." (bez ograniczeń). Tylko w weekend sobie odpuszczę. Dziś kupiłam sobie cosmo z fajnym kalendarzem na nowy roczek
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się powoli zbieram na klasowe mikołajki ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#2208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dobrze,ze juz piatek mam serdecznie dosc na ten tydzien. Odwale swoje i mozna zaczac sie relaksowac...Milego dnia dziewczynki
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja za to chodzę nakręcona bo mam nowego ucznia na korkach . Znowu troszkę grosza wpadnie .Cytat:
W końcu zerwałam zresztą z pomocą wizażu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...umiem+zerwa%E6 z tym że ja nie miałam już o co walczyć, bo wszystko się wypaliło .Ale myślę, że w Twoim przypadku to zwykły mały kryzys. Pamiętaj, ze z chwilą wejścia w związek nie przestają nam się automatycznie podobać inni faceci, rzecz polega na tym aby nie przesłonili nam partnera i żeby mieć nad tym zdrową kontrolę. Jestem pewna, że w ciągu kilku dni sprawy znacznie się rozjaśnią |
||
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Diamentowa - miałam taką sama sytuację. Tez skończyłam ten związek. yyyh.
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostatnioz nim gadałam, powiedział że ma świetną dziewczynę, ale wie że bardzo żałuję że go zostawiłam ale na moje nieszczęście jest już za poźno żeby to naprawić i że dopiero teraz wiem co straciłam, może to mnie czegoś nauczy na przyszłość. Normalnie zaśmiałam mu się w twarz <lol2> cóż za mniemanie o sobie...
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem świezo po rozstaniu... raptem 5 miesięcy, więc czasem przychodza mi jeszcze takie mysli czy, aby napewno dobrze zrobiłam...Ale w sumie ostatnio sie z nim zobaczyłam i nic mnie nie ruszyło ; )
|
#2213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
najwazniejsze ze Ty wiesz, ze dobrze postąpiłas
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane
![]() dostałam wczoraj od tż pięknego, mięciutkiego misia! przezyl on juz ze mną swoja pierwszą noc nazwałam go imieniem mojego tż, bo są do siebie bardzo podobni zmykam do szkoły zaraz. do później
|
|
|
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko
Czy 1400 kcal na redukcji to nie za malo? Bo od 10 dni mniej tych kcal jadam i skacze na skakance (2-3 razy w tyg.) ale waga ruszyla w... gore, odrobine ale jednak w gore. I nie wiem czy organizm nie gromadzi mi zapasow. Moje normalne zapotrzebowanie to ok. 2000 kcal.Z gory dzieki za info
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak tam mija Wam dzionek ? Bo ja się własnie wzięłam za rozwiązywanie zadań z matematyki... ![]() Wczoraj nawet nnie mogłam wpaść "dobranoc" napisać, bo... komputer mi się wyłaczył i juz postanowiłam go nie włączać, bo chyba chciał dać mi tym sposobem znak "idź spać" ![]() Miłego dnia
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() mikołajki były udane - dostałam ksiązkę, którą chciałam (i jeszcze pyszna czekolada wpadła , ale nie ruszam ) a jak przyszłam do domu to na biurku czekała paczka z merlina nic tylko czytać
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Godizne przed zcasem skończyłam.. Jeju ja tak wczesnie kończe te matury, niby prościzna , a znając życie bedę z kazdego miała po 10% ==' yhh, ale nic. Zjem obiad, odpoczne i lece na miasto i siłownię. A co się będę
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie będzie klasowa wigilia, ciekawe co dostane... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Napewno dobrze Ci poszło
|
|
|
#2220 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli poprawia Wam to humor to super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o jedzenie, to już rozumiem i powiem Ci że jedyną radą jest po prostu przestać się zadręczać... ja już dawno dałam sobie z tym spokój, bo im więcej o tym myślałam tym bardziej chudłam a teraz po prostu sie nie wazę, nie zastanawiam, jem ile mam w danym czasie ochotę, nie zmuszam sie jak nie mogę, jak mogę to nie powstrzymuję... czasem też mam opory (bo szczerze mówiąc ja po prostu lubię być chuda, lubię i koniec ) ale od kiedy o tym mniej myślę to przynajmniej już nie chudnę ![]() Cytat:
jesteś bardzo młodziutka i w tym wieku bardzo rzadkim zjawiskiem jest lokowanie uczuć na stałe ... i tyle... mam nadzieję żę Wam sie ułoży o ile oczywiśćie naprawdę tego będziesz chciała... a jak nie to nie rób sobie wyrzutów... takie jest życie po prostu ![]() Cytat:
no chyba zę będziesz już pewna że wreszcie skupi sie tylko na Tobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ma to jak sie powymądrzać jak to nie o mnie chodzi cieszę sie żę nie żałujesz tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też już wczoraj nie wpadłam bo dostałam takiego bólu głowy że prawie traciłam przytomność dobrze że miałam silne tabletki w domu dziś już sie lepiej czuję ale niskie ciśnienie mnie przytłacza w ogóle to miałam dziś być dłużej na uczelni a później trochę poimprezować z kumpelami i siostrą która miała niedawno urodziny ale na razie nic z tego nie wyszło jedna chora, druga ma okres, trzecia na razie nie może wyjść z domu tak więc siedzimy i czekamy na rozwój wydarzeń... pewnie wieczorem jeszcze gdzieś sie wybierzemy
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

[kumple z klasy przebrani za bezdomnych Mikołajow]. O ludzie, jak ja się usmiałam. No i.. zauwazyłam, ze kolega w samym podkoszulku wygląda całkiem interesująco
;D
. I tyle z mikołajek, ale z prezentu się ciesze, bo wiem, że jest od serca 

Ściskam ciepło ;*
zdolniacha 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jedna chora, druga ma okres, trzecia na razie nie może wyjść z domu