|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
właśnie złożyłam zamówienie-czyli dostanę jakiś prezencik?
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Takiego meila dostałam:
Droga Konsultantko / Drogi Konsultancie Rozpoczął się gorący przedświątecznym okres.Jak co roku przed świętami obserwujemy gwałtowny wzrost liczby zamówień.Aby prawidłowo zarządzić obsługą zamówień zaplanowaliśmy dodatkowe zmianypakowania zamówień w najbliższy weekend, w dniach 8 i 9 grudnia.Pani / Pana dzień składania zamówień regularnych wypada dopiero wponiedziałek 10 grudnia.Jeśli jednak zdecyduje się Pani / Pan złożyć ZAMÓWIENIE PRZEZ INTERNET do piątku 7.12 do godziny 19:00 â do paczki dołączymy upominek (Rich Moisture,Face Cream 50ml)Informujemy też, że już w piątek zamówienia Internetowe będziemy stopniowopobierać do realizacji. Dziękujemy za współpracę i życzymy Wesołych Świąt
|
#1983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio musialam dzwonic do swojej okregowej bo sie zalogowac nie moglam a musialam zlozyc zamowienie.
|
|
|
#1984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Rozeznanie
|
Oni chyba chcą abyśmy zaczęły korzystać z możliwości składania zamówień przez sms'a
![]() Czy któraś dostała Mikrodermabrazję z netto? (bo ja zapomniałam dopisać, że jej (ich) nie dostałam
|
|
|
|
#1986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też dostałam maila tej treści. Na fakturze nie mam tego kremu. Może "podrzucą" w ostatniej chwili.
|
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale uwazam,że nie jest to w porzadku, że jedni dostają, a drudzy nie.Ja takiego maila nie dostalam i pewnie kremu tez bym nie dostala. To już teraz wiecie dlaczego serwer w piatke nie wytrzymal takiego obciazenia. |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Zamówienie złożyłam wyjątkowo wcześnie bo chyba w poniedziałek.
|
#1990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zamowienie gotowe i tez moglam go wyslac wcześniej. Krem zawsze by się przydal na prezent dla klientki. |
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wizażanki
Gdzie są próbki Treselle Seduction i Wish of Happynies (czy jakoś tak) , bo właśnie ściągnęłam formularz z www.avon.pl i tam nie mogę znaleźć tych próbek .Aha i jeszcze jedno. Czy to prawda, że jak wchodzi jakiś nowy zapach to próbki są taniej??
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez kilka razy dostałam od Koordyntorki maila z jakimś konkursem i dodatkowymi promocjami
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
zla jestem ale dzwonila pani z banku ze nie przyznali mi karty kredytowej. kurna ciekawe dlaczego ??
juz 2gi raz mi odrzucili wniosek. z jednej strony wciskaja kazdemu ta karte i prezenty daja a z drugiej odrzucaja wnioski.
|
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
dobrze, że wszystkim udało się złożyć wczoraj zamówienie - było trochę nerwów
![]() mam podgląd faktury - w brakach mam krem na dzień Accolade (to miał być spóźniony prezent mikołajkowy dla teściowej!) alternatywne przyjdzie srebrne pudełko do zestawu zimowego AT ze strony do wyczerpania zapasów zamawiałam klapki SPA - będą w paczce
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
mam problem z dobraniem odcienia korektora rozświetlającego w pędzelku (str. 51 k16) uzywam podkładu w musie kolor almond i jest dla mnie idealny. Który kolor korektora waszym zdaniem będzie najlepszy?
A co do tego prezentu jak się złozy zamowienie dziś do 19 to ciekawe, że do części osob to wysłali a do innych nie. wiecie coś może co się dzieje z tym avon sms?? chciałam składać tak zamówienia, ale w strefie konsultantki nie ma jak zarejestrować numeru :/
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam fakturę ![]() Confetti nie przyjdzie (ojej,ojej:P). Alternatywne mam: - płyn do kąpieli lawenda i lilia (ciekawe jaki bedzie...:/) - miniaturka Today - torebki na prezent srebrne
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2007-12-07 o 13:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi o krem solutions Moisture 24? Czy ten zwykły Avon Care? |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wklejałam tę torebkę w katalogach.Na zewnątrz jest satynowa,błyszcząca, natomiast w środku ma taką jakby gumę. Zdjęcie dosyć wiernie oddaje wyglą torebki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5689604 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko do was dziewczyny i mam nadzieję, że znajdę u was pomoc
![]() Nie wiecie czy ten balsam do włosów jedwabisty z netto jest bez spłukiwania czy ze spłukiwaniem?
|
#2001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedź! |
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje że bez spłukiwania. |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
dzieki tez mi się wydaje że do prostowania to bez spłukiwania
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
dzieki śliczne za szybka odpowiedz!
Szkoda ze błyszcząca jest.. Miałam o niej inne wyobrażenie.. Wolałabym żeby była matowa i czerwona a nie jakaś malinowa:/ |
|
|
|
#2005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
Czy jest tu może jakaś konsultantka z Lublina
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Reeva, pamiętam z paru stron wcześniej,że chciałaś podbić zamówienie aż 9x confetti. I co, udało się ? Bo też mi kiepsko idzie w 16-tce :-/
Yen.not, jesteś dzień A ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II. Data ważności na próbkach kremów.
Witam. Dostałam w przeźroczystym foliowym opakowaniu zbiorczym 5 próbek kremu Anew Clinical advanced wrinkle corrector le correcteur de rides na,którym jest wybity symbol i data - GI 20 11 07 a na samych saszetkach jest wytłoczona data i liczby 171107GI99028, proszę mi powiedzieć jaka jest data ważności, czy D.W. to Ta wytłoczona czy jest to data produkcji
Czy one są dobre, nie chcę używać przeterminowanego |
|
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Ja jestem niestety dzień "D"
Mam pytanko! Składała któraś z Was może zamówienie przez kuriera . Po jakim czasie od momentu zaznaczenia na fakturce, że chce taką dostawę, dostanę paczkę, i czy koszt takiej wysyłki jest jednorazowy (czyli jak mam w 3 kartony ---> chyba 3 bo zamówienie mam na ponad 1800 zł ) to czy opłata za wszystkie kartony wyniesie 28 zł ??? Kurcze 1-szy raz składałabym w taki sposób i nie jestem w temacie (a moje klientki o zgrozo zostały przeze mnie poinformowane że dostaną produkty 12 grudnia -->co się okazuję dostaną je popiero tydzień później i boję się, że co niektóre zrezygnują ) Proszę pomóżcie |
|
|
|
#2010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

właśnie złożyłam zamówienie-czyli dostanę jakiś prezencik?

.

(a moje klientki o zgrozo zostały przeze mnie poinformowane że dostaną produkty 12 grudnia -->co się okazuję dostaną je popiero tydzień później
i boję się, że co niektóre zrezygnują