|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kwietniowe Panny Młode
Sporo... ale masz jeszcze dużo czasu do lipca, a my... niecałe 2 tygodnie...będzie się działo
I naprawdę widzę, że tego wszystkiego nie da się załatwić wcześniej, choć bardzo nam na tym zależało. I tak teraz managerowie chcą się spotykać po 5 razy z jedną sprawą i tak protokół na raty i tak z organistą, skrzypaczką, kościelnym nie umówisz się parę miesięcy wcześniej, nie załatwisz paczek dla gości, winietek, księgi gości, nie znając orientacyjnej liczny osób, które się stawią... Choćbym nie wiem jak się starała i tak stanowczo za dużo rzeczy zostaje na ostatnie 3 tygodnie...
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę no właśnie szkoda
Tak sobie też wyobrażałam i wzięłam tydzień wolnego przed weselem, choć nie jestem do końca przekonana czy to ma sens. Bo za dnia to jedynie właśnie ewentualnie zajmę się winietkami i rozstawieniem gości przy stołach, ewentualnie ufarbuje wtedy włosy.... Inne sprawy to najczęściej chyba coś gdzie musimy być oboje.Fajnie że u Ciebie jeszcze tylko 2 tygodnie Chyba też bym wolała by to było szybciej w moim wypadku hehe
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja wczoraj miałam swój wieczór panieński
było super a teraz regeneruje siły
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
Super, że jesteś zadowolona
Te panieńskie naprawdę są potrzebne, żeby choć na chwilę zapomnieć o tym ślubnym szaleństwie i się wyluzować![]() Byłam dziś na próbnym makijażu i jestem prze zadowolona Muszę sobie tylko dokupić kilka potrzebnych kosmetyków, by doprowadzić skórę do lepszego stanu. I odebrałam dziś suknię ślubną...to trochę nienormalne, żeby wchodzić do salonu z taką niechęcią z jaką tam wchodziłam, ale najważniejsze,że mam już suknię w domu. Nie obyło się oczywiście bez poprawki, ale suknia ostatecznie wygląda zadowalająco więc, kamień z serca. Ten temat zakończony.
|
|
|
|
|
#1805 |
|
na przekór do celu
|
A ja mam dziś rocznicę
![]() Rany dziewczyny, jak to leci... Rok temu o tej porze bawiłam się na sali
|
|
|
#1806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Największego stresa będę miała z pierwszym tańcem... o suknie się boje... niby nie wyciera podłogi, ale boję się, że sobie zahaczę obcasem, albo TŻ mi depnie... zmieniłam jeszcze buty i są ciut niższe niż te, do których była skracana suknia. Ehhh... mam nadzieję, że jednak będzie ok i jakoś przebrniemy przez tego walca
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Nie może, na dole jest koronka, którą by trzeba było całkowicie odpruwać, by zmieniać długość sukni. Ehh...
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ja już po ślubie z soboty wszystko super, pogoda jak z bajki. Czułam się wyjątkowo pięknie, mało się stresowałam. Pierwszy taniec troszkę pomyliliśmy, był też krótszy ze względu na mniejszą salę niż na próbach. Błędów nikt nie zauważył, wszyscy zachwyceni. Mój mąż wcześniej kiepsko tańczył, ale na weselu wszystkich zaskoczył, łącznie ze mną i teściową.Sala, zespół, barman i noclegi super, chyba każdy jeden z gości wszystko chwalił ![]() Wyszaleliśmy się, było mnóstwo pozytywnych emocji, trochę wzruszeń i masa śmiechu ![]() Zdjęcia jeszcze muszę ogarnąć, na szybko wrzucam coś ściągniętego z facebooka od przyjaciółki. Ściskam, pozdrawiam i powodzenia wszystkim, które jeszcze są przed. To jest naprawdę najpiękniejszy dzień w życiu i najlepsza impreza ever
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje! Pięknie wyglądałaś
|
|
|
|
|
#1812 |
|
na przekór do celu
|
Gratulacje, dobrze, że miałaś ładną pogodę, u mnie w sobotę kilka razy padało
![]() Co teraz, jakaś podróż?
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2016-04-19 o 11:24 |
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
Pod warunkiem, że za tą koronkę nie zapłaciłaś dodatkowo 300 zł! To bardzo delikatny materiał i nie wskazane jest wiecznie go poprawiać. Z moim salonem ślubnym jestem w bardzo złych relacjach, bo zepsuli mi sukienkę, więc wczoraj zależało nam już na tym, żeby ją stamtą zabrać, bo siekiera wisiała w powietrzu. Poradzę sobie z taką długością jaką mam, po ziemi nie szura,więc może nie będzie źle.
Ale się dziewczyny załamałam, bo rozmawiałam z chrzestną, która mieszka za granicą.Z naście lat jak nie więcej my się nie widziały . Strasznie chciała przyjechać, ale przez problemy zdrowotne rodziny jej koleżanki (która musi iść na urlop), ona nie da rady przyjechać. Dostała by w sumie urlop, ale na jej miejsce musieliby zatrudniać kogoś nowego i ona najprawdopodobniej zostałaby bez pracy... już nie wiem co może mi się jeszcze spie... Edytowane przez AnA_1989 Czas edycji: 2016-04-19 o 12:53 |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Spokojnie teraz masz nerwy ale w sobotę 23 czy 30.04?będziesz najbardziej szczęśliwa panna młoda; ) |
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem dlaczego... ktoś się albo pomylił albo zignorował moje wymiary,no nie wiem bo z xs/s wyszło xl/xxl ;/ I 4 poprawki wyglądały tak, że tą uszytą na pewno nie na mnie suknie poprawiano do skutku, aż jednak będzie na mnie...a że na każdą przymiarkę musiałam jeździć 160 km, to się zrobiło bardzo nie miło. Dlatego mam nadzieję, że się nie mylisz i 30 kwietnia będzie już wszystko w porządku, bo czasem mam wrażenie, że nie dożyje tego dnia, to nie na moje nerwy;/
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobiety
![]() Od 16 kwietnia stałam się mężatką - Panią B. Tyle stresu co było, zostało wynagrodzone w najpiękniejszy sposób! Pogoda była taka sobie, ale na szczęście przed Mszą i po nie padało. Padało jak już długo wszyscy byli w sali. Jestem zadowolona ze wszystkiego. jedzenie pyszne, zespół grał spoko, goście zadowoleni. Taniec wyszedł nam super. Mój mąż zaśpiewał mi nawet Przez te oczy NIEBIESKIE ![]() A w piątek jak ćwiczyliśmy taniec na sali to ja zapominałam i się myliłam. Ale wszyscy myśleli, że chodziliśmy do szkoły tańca, a my się nauczyliśmy z filmiku z youtube. Moi rodzice byli wzruszeni, bo tańczyliśmy walc z Nocy i dni, a to ulubiony utwór mojego tatusia. Podziękowaniami też - kupiliśmy im kosze z kawą, słodyczami, miodem pitnym i kwiatami. Po I tańcu były podziękowania. Powiedzieliśmy od siebie rodzicom i też byli wzruszeni. Najpiękniejszy moment był, jak się z P. zobaczyliśmy po raz I. On się popłakał ze szczęścia i ja. Podczas przysięgi nasze głosy drżały. Ksiądz nawet powiedział, że widać, że się kochamy. Przy błogosławieństwie nasi rodzice też wzruszeni. Dostałam okres tak w okolicach godz. 20, ale był taki jakby go nie było dopiero w niedziele dawał popalić. Chyba najbardziej się właśnie tym okresem stresowałam a na szczęście było OK. Dziewczyny życzę Wam dużo sił i braku nerwów! I tak wszystko będzie pięknie i idealnie! To najpiękniejsze chwile jakie człowiek może wymarzyć! I moje marzenie się spełniło! Buziaki
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
Prze miło się czyta takie posty! Dużo szczęścia Wam życie na dłuuugie lata
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje
cieszę się że udało się wszystko
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Super dziewczyny ! Gratulacje ogromne
|
|
|
|
|
#1821 |
|
na przekór do celu
|
Ostatnie kwietniówki wcięły przygotowania pewnie?
![]() 30 kwietnia wyjeżdżam z kraju, więc już teraz życzę najlepszego dnia pod słońcem
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki viva
![]() U mnie pogoda straszna, zimno a dziś przywitalam dzien śnieg z deszczem.... mam nadzieję że będzie w sobotę choć trochę cieplej. Sprawy organizacyjne prawie zakończone została mi 1 sprawa z która nie umiem sobie poradzić i nie wiem jak ja rozwiązać. Jutro odbieram suknie i zalatwiam resztę rzeczy i spraw. |
|
|
|
|
#1823 |
|
na przekór do celu
|
Śnieg?! Wow... No u mnie chłodno choć słonecznie, od czasu do czasu zrobi się oberwanie chmury
Ale śniegu nie było...Kciuki, żeby udało się rozwiązać tę sprawę
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
Hej kwietniowe Młode! 😘 ja byłam kwietniowa w tamtym roku 25.04.2015. Czas zleciał jak szalony już po naszej pierwszej rocznicy 😍😍
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Choć ja sama przed ślubem kładłam się po 1:00
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
assiuci rozumiem że to był "Twój" weekend?
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam moje Drogie Dziewczynki po najważniejszym dniu w Waszym życiu?
Mnie mój dzień kosztował baaardzo dużo stresu aż się nie spodziewałam, że aż tyle, ale było cudownie! Jestem najszczęśliwszą mężatką na świecie! ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

I naprawdę widzę, że tego wszystkiego nie da się załatwić wcześniej, choć bardzo nam na tym zależało. I tak teraz managerowie chcą się spotykać po 5 razy z jedną sprawą i tak protokół na raty i tak z organistą, skrzypaczką, kościelnym nie umówisz się parę miesięcy wcześniej, nie załatwisz paczek dla gości, winietek, księgi gości, nie znając orientacyjnej liczny osób, które się stawią... Choćbym nie wiem jak się starała i tak stanowczo za dużo rzeczy zostaje na ostatnie 3 tygodnie...

wcześniej kiepsko tańczył, ale na weselu wszystkich zaskoczył, łącznie ze mną i teściową.

Ale śniegu nie było...