|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba Ewula, widzialam, ze ma czerwone to ucho. Wyczyscilam, ake zobaczymy czy cos podziala.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Wtajemniczenie
|
Cassa super ze impreza udana
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Karen wspolczuje tesciowej, ale jak kulturalnie nie dociera, ze bedziecie wychowywac swoje dziecko po swojemu, to trudno, jej problem. Zdaje sie, ze miala juz swoja szanse.
Keas najlepszego dla Olafa
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Ewusia wysylam duzo slonca z poludnia
![]() Casaa fajnie ze sie wybawiliscie na weselu ![]() Ewula u nas jest tak samo jak spotykamy sie z siostra jek cora ma miesiąc i przu Jasku wygląda jak kruszyna ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Ewusia no wlasnie M zabral malego na dol a ja mam zamiar spac
![]() Fajnie ze u Was nocka dobra ![]() Magda Bartus jest grzeczny w kosciele? My jeszcze sie nie odwazylismy isc z Olafem ![]() Malwi no to biore 3,6 ![]() Dziekujemy za zyczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie na każdym pijana ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
Zakorzenienie
|
Olaf, Bartuś najlepsze dla was.
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję zakupu. My też już coraz poważniej zastanawiamy się nad rozłożeniem łóżeczka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W stalowej woli na pewno :p a jak dalej to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Dobra dostałam takiego prawdziwego @ ostatnio był oszukany bo samo plamienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie brałam Konradka do kościoła nigdy, za tydzień z nim chyba pójdę, żeby zobaczyć jak się będzie zachowywał bo za 2 tygodnie chrzest ![]() Cytat:
![]() Mnie wczoraj bolało podbrzusze, nie wiem czy to nie jakaś owu, albo @ nadchodzi, ja nie chcę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam że teraz tylko takie plamienia mnie czekają a tu proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Rozeznanie
|
Magda współczuję @ ... Ja mam wrażenie ze chyba dni płodne się zaczęły. Zobaczymy za dwa tygodnie czy przyjdzie @...
My byliśmy w kościele ze 3 razy. Za każdym razem grzeczny. Jak się obudził to patrzył tylko, wystarczyło dać smoka i złapać za rączkę i zasypiał po jakimś czasie. Pierwszy raz jak byliśmy to go wyciągnęłam i siedział mi na kolanach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super ze impreza udana ![]() Ewula ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas pobudka 4.30 i 8.30 nie wiem co sie dzieje z ta zołzą, spiąca okropnie a spac nie bedzie ![]() najlepszego dla solenizantów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
8:30...kiedy ja tak wstalam
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Że mam pokaźny brzuszek i że mi zostalo po ciąży..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Rozeznanie
|
dziewczyny które wiązecie PP jaką metodą wkładacie dziecko na plecy? tak jak Domowa?
wogóle jak nazywa sie to wiazanie po angielsku? Kolorowa ma pokazane na takim małym dziecku jak sie to wiaze? jakos wole filmiki Kolorowej bo wiaze na dzieciach nie lalkach ![]() to jest to: https://www.youtube.com/watch?v=3m6ZXNOYzz4 ???? Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2016-05-01 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Podjechalismy na swiateczna pomoc bo bardzo brzydko to oczko wygladalo i lekarz przepisal dicortineff. My i tak czesto mu przemywamy oczy sola, widocznie gdzies lapkami zatarl, a ze wszedzie teraz rece pcha to widac efekty.... Ehhhh
![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Magda, krotka pilka... Otwarcie bym powiedziala, ze takie komentarze mi nie pasuja i wiecej nie przyjade zeby wysluchiwac. Jak chca wnuka ogladac to komentarze zostawiaja sobie... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
Magda, pewnie Cię to nie pocieszy, ale moja mama też ma takie teksty. Nie sądzę żeby one 3 miesiące po porodzie miały płaski brzuchu no ale
![]() Wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Olafa ![]() My dziś grilla ze znajomymi urządzamy, ciekawe czy Młoda będzie spokojna ![]() A wczoraj jak u teściowej usypiałam Młodą, to tesciowa z 5 razy przyszła z tekstem żebym poszła do reszty, a ona z nią posiedzi ![]() ![]() Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-05-01 o 13:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Kasia w Nowym Sączu
![]() Magda ale slabe teksty :/ My do kosciola chodzimy od wielkanocy, w sensie tak do srodka bo jak jest ladnie to stoimy na zewnątrz. Najlepiej isc w okolicach 11 kiedy Mlody ma drzemke i dzis piekne spal jak kamien cala msze potem bylismy na lodach i na dlugim spacerze ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2755 | ||
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Bartka i Olafa
![]() karen dużo cierpliwości. Współczuję i rozumiem. Casa super, że impreza udana ![]() magda współczuję @. Cytat:
Cytat:
![]() My młodą od dawna już zabieramy do kościała. Właściwie to praktycznie od początku. My dziś zaczęliśmy dzień o ... 4.15. Lubię to! ![]() Aha ... no żeby tak pięknie nie było to od 23 do prawie 1 też stwierdziła, że teraz to ona się będzie bawić. I siedźcie ze mną, bo inaczej głośno wyrażę swoje niezadowolenie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Raczkowanie
|
Te teściowe, złote kobiety
![]() Czarnulax, nieźle Was Pola trenuje. Moja tak wymęczona wizytą, że dziś tylko 2 karmienia w nocy i do 8 pospała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Czarna nooo to super noc Wam Polcia zafundowala 😎
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Dotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Czarna
![]() O matko ale mieliscie nocke ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2760 |
Zadomowienie
|
KeAS To ogony zaczepisz o chuste na pasie i gitara. A jak bedzie za krótka to juz nic wiecej nie zamotasz...
I gratki dla Olafa MAGDA gratki dla syna! I współczucie wizytacji @ MOJAKAREN wytłumacz na spokojnie tz ze ma jeszcze za małe dziecko na spacerówkę i niby to nic ale krzywdę tym moze zrobic dziecku i czy chce takie ryzyko podjąć. Oni nie siedzą tyle w necie i książkach w poszukiwaniu informacji o dziecku. Wiec mogą tego nie wiedziec. A jak ktos mu poradzi to to przekazuje... CASAA fajnie ze impreza udana. Wycieranie sola fizjologicznA? Nie wiem czy te porady przecierania herbata to cos dają czy to tylko wymysł... Doczytałam ze juz macie cos... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- A u nas wczoraj popołudniu sie skiepscilo... Młoda sie jakaś dziwna zrobiła... Na rece tylko, i ryczy zaraz sie uspokaja i znowu tak z nienacka. Cyc je i co jakiś czas ryk, przysypia na rekach, co odłożę to sie budzi. Dokończyłam sprzątać sypialnie w pp. Od 20 temp 38... Dostała czopek i sie troche uspokoiła od 1 znowu zabawa. O 2 znowu czopek. Jakoś potem padliśmy obie ze zmęczenia, ale i tak jakoś niespokojnie bardzo. Rano znowu gorączka i widze ze wydzieliny z ucha duzo:/ Wiec jazda na całodobowy. Zaczynaja sie oskrzela. Lepiej jechać do szpitala, bo jak wy po przejściach No to... Wiem, liczyłam sie z tym od poczatku ze jak sie pogorszy to leczyć jej nikt nie bedzie chciał... Ale pani dr bardzo fajna. No i uszy cos od kataru chyba tez sie rozwijają... Do domu, pakowanie walizki, moj chłop sie śmiał ze juz mam wprawę i szybko mi to idzie ![]() Na oddziale zbadali i pani dr powiedziała do małej " po co ta marka cie tu przywiozła" ... Taaa znając zycie jutro juz by była w duuuuzo gorszym stanie. O 16 dostała juz pierwsza dawke antybiotyku bo CRP ponad 90 i leukocytoza wyszła wiec nie ma na co czekac... No jak chciała gdzies wyjechać na majówkę to mogła mowic:p przecież bym ja wzięła ![]() Lipa taka ze toaleta poza oddziałem, gdzies piętro niżej- a prysznic to juz w ogóle nie wiem gdzie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.