![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Cytat:
Ja też ;] Wkurzyłam się i poszłam do lekarza. Oczywiście czekalam ponad godzinę bo jeden doktorek akurat dzisiaj był na urlopie(kurcze raz na 2 lata wybierze się człowiek do lekarza...), a druga babka ciągle gdzieś latała. Ale chyba dobrze, że czekałam bo okazało się, że mam anginę ;] Kurcze, a tak chciałam się zobaczyć z P ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
Bry dziewczynki
![]() Iza obiecuje , że za parce wezme sie odrazu po weekendzie ![]() Wiem na początek , że trezba zmienić miejsce zamieszkania... wtedy wszystko bedzie juz lepiej ![]() Przytocze wam krótką rozmowe mojej mamy z siostra rano jak myslały , że śpie. Ekhmmmm to tak: Siostra stwierdziła, że jestem idiotką i żeby mama mnie olała, i mama stwierdziłą , że jestem jakimś pasozytem. To sie wkurzyłam i wstałam i powiedziałam , zeby sobie nie pozwalały, siostra stwoierdziłą , że jak mi zle to żebym sie wyprowadziła, to jej mówie, że musi mi zapewnic mieszkanie bo tak stanowi prawo, a ona , że ma zanjomości i nic nie bede miała, bądz może mi kupić mieszkanie w jakiejś kamienicy z bejami:/ Na koniec stwierdziła, że ojciec mi w niczym nie pomoże bo ona juz z nim gadała... I , że jak będzie miała dziecko to przepisze dom na niego i mnie wywali:/ Wrrrrrr..... powiedziałam , jej , ż ei tak sie wyprowadze , bo z psycholami mieszkac nie bede, ale zrobie jej na złośc i do końca życia sie stąd nie wymelduje. Oczywiście mama w czasie tej konwersacji cały czas broniła siostry, a na koniec pocałowała ja w główke i powiedziała,, ty jestes moją najukochańszą córeczką" ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie w tym momencie robie Kopiec z Kreta ![]() ![]() ![]()
#1293 |
BAN stały
|
megi_t. o rany jak tak można swoją córke/siostre poniżać.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
megi słów mi brak
![]() ![]() Zobaczysz, jeszcze Twoja siora, jak się już wyprowadzisz, da popalić Twojej mamie ![]() A czy mogłabyś napisać skąd się wzieła taka wroga postawa Twojej siostry i mamy wobec Ciebie? Bo chyba nie z powietrza? Gratuluje znalezienia dorywczej pracy ![]() A ja dotarłam do domu z wywalonym jęzorem. Tramwaj przed tym którym ja jechałam zderzył się z samochodem. Na szczęscie do domu nie miałam daleko. No, ale bardzo musiałam do wc więc pedziłam jak na skrzydłach ![]() Teraz obiad, chwila odpoczynku i lece na sabat z wizazankami z Wlkp se se se ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
Co za dzień.... Padam.
Oto mój 500 post ![]() Weekend się zapowiada historiowy ![]() ![]() Megi_t - to strasznie przykre... aż nie wiem, co powiedzieć ![]() Iza - zachowanie P. żałosne i o nim samym świadczy. Szkoda, że nawet nie próbuje sprawić byś dobrze o nim myślała. Powodzenia w pisaniu pracy ![]() Jamaica - ja też myślę, że Twój eks coś miał na celu... Jego zachowanie jest takie... hmm dziecinne, niczym zabawa w kotka i myszkę (im myszka szybciej ucieka tym apetyt na nią większy ![]() ![]() Kamila - właśnie gdybym była uzdolniona matematycznie to by mnie nie było na rozszerzeniu z historii..... Wrrr, a szkoda ![]() Ja jak czytam Zołzy to widzę całą masę moich błędów ![]() Byłam "miłą dziewczyną" ![]() K.O.N.I.E.C. |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Ja mykam na spotkanie
![]() Ps. _Magda kiedy się do nas przyłączysz? Na spotkanie dziewczyn z Poznania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez byłam miła dziewczynką która miała obsesje na punkcie eksia.
Sama nie wiem co T ode mnie chce. zdaje mi się, że jest po prostu "psem ogrodnika". Nie chce byc ze mną, ale szlag trafia go kiedy myśli że mogę byc szczęśliwa z kim innym. Nie chce się ze mną często spotykac, ale nie chce żebym o nim zapomniała. Ja mam serdecznie dosc jego taniej gry. I wolę wierzyc ze nigdy nie będziemy razem, i drugiej szansy nie będzie. Zezłościłam sie potwornie . Mało powiedziane wsciekła jestem. Mam full nauki, bo chce sie z tym uwinac zeby miec pozniej dużo czasu dla Fado(tymczasem siostra przyszła o 3 i siedziala do teraz, zajęła pokój, komputer i wszyscy zwalili się do mnie. Jestem wkur************) |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Rozeznanie
|
Hej Jamajeczko-czy dostałaś moją wiadomość na privie?
A co do chłopaka hmm czyba nieśmiały nie jest- ja stawiam na to,że ma bardzo dużo różnorakich zajęć(praca+ milion kursów itd), dobrze mu samemu i dziewczyny mu się nie chce- lepiej wyrwać kogoś w sam na raz kiedy się ma na to ochotę, chociaż może pan ma ewentualnie kogoś na stałe . Chociaż sama nie wiem,może sie mylę?! Coś o spotkaniu przebąkiwałam- niby w formie żartu(opowiadała,że paniom z pracy dał Czekoladowe mikołaje na mikołajki, powiedziałam, że też takiego chcę ale osobiście) na co uzyskałam odpowiedź cytuję: "no zobaczymy ![]() ![]() Megi ja podobną rzecz usłyszałam o sobie mówioną przez rodziców o tym pasożytowaniu, wiem jak to boli i dlatego też zależy mi żeby wyprowadzic sie jak najszybciej-mam dość słuchania pretensji o wszystko, a u mnie zamiast siostry jak u Ciebie, ulubiencami rodziców sa moi mlodsi bracia, zatem rozumiem Cię doskonale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
BAN stały
|
Cytat:
--czy podpadłaś im czymś kiedyś? Cytat:
![]() Piątki mam zazwyczaj zajęte i nie moge ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z doświadczenia własnego wiem, że Megi nie musiała podpaść, oczywiście, że ideałem nie jestem, ale numerów takich jak mój brat nigdy nie wywijałam, spokojna ze mnie osoba raczej i poukładana, a zawsze dla rodziców byłam najgorszym ich dzieckiem (wiem, bo kiedys to usłyszałam niestety) Zawsze wszystko im nie pasowało poczynając od mojego wyglądu,aż mój sposób na życie i znajomych- ale wiem, że to po części wynika z tego,że sami łatwego życia nie mieli(i teraz wpojone wzorce odgrywają) i wychować mnie próbują przez krytykę i stawianie bardzo wysoko poprzeczki - niestety bardzo im trudno wyjaśnić,że nie tędy droga...
Edytowane przez gwendolyn Czas edycji: 2007-12-07 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
Gwen, Megi
![]() Ja jestem najmłodsza, siostry mam starsze o ponad 7lat więc byłam oczkiem w głowie.. Mój eks robi sie powoli żałosny. Żali mi się że nie ma z kim wyjśc, i że nei ma co robic. Po co on mi to mówi? Może chce żebym go gdzieś zaprosiła ![]() hahahaha zaprosił mnie do siebie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Megi, szczerze współczuje i jednocześnie zazdroszcze, że masz jeszcze tyle siły by się nie poddać...
Jamaico, ![]() To prawie jak mój eksio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny a gdzie ta ksiazke mozna dostac bo jak juz pisalam wczesniej mam sytuacje podobna do shewy-rozstalam sie z chlopakiem potem zeszlam i sobie jestesmy, ale delikatnie mowiac ja jestem chyba z tych zolzowatych i moze ta ksiazka mi uswiadomi co robie zle-tak jak jakos zaraz po zerwaniu iza chyba pisala ze zdala sobie sprawe ze byla taka zolza i pozniej zauwazyla ze z po trochu jej winy sie rozpadl zwiazek(akurat Twoja historia mi sie zapamietala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nie, nie!! Zołza to pozytywne określenie i właśnie trzeba brać z niej przykład ![]() Cofnij się parę stron do tyłu to będzie link podany przez Kamilę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Rozeznanie
|
Ja zaraz wybywam na to spotkanie z ludźmi z pracy. Nie chce mi się trochę, ale może będzie fajnie.
![]() Wiem, że to wszystko może prysnąć, też się tego boję, ale nie pozostaje mi nic innego jak żyć tym, co przynosi mi każdy dzień. Chcę wierzyć w to, że już 3 raz nie zostanę skrzywdzona przez faceta, że tym razem wszystko co mówi jest prawdą...
#1306 |
Wtajemniczenie
|
Karolcia jesli nie znajdziesz,t o podaj maila to ci wysle
![]() edit: jak dobrze pójdzie za 2 dni spotkam łyżwiaza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
dziendobry..lepiej pozno niz wcale..czy tylko ja pracuje na ten kraj.. wyksztalciuchy
![]() ![]() ![]() jej mam dosc, pieprze to dzis byl starszny dzien w pracy we wtorek wemzme sobie urlop i od 7 bede pisala posty ![]() ![]()
#1308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bylabym wdzieczna _jamaico ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
nikt ze mna nie chce gadac..to jade.. sie upic
![]()
#1310 |
Wtajemniczenie
|
haha ja moge z tobą.... sie upic
![]() ![]() ![]() ide sie kapac. eksiowi powoli nudzi się wolnośc, czuje to.Karolcia wysle za jakies pół godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
no co nie wolno:P
mozna u-tyc mozna i sie u-pic ehhh.. moja kochana jamajeczko.. nie lubie jak jestes smutna i nie chcesz ze mna plotkowac ![]() ![]() wypije za was.. a jak wroce za 3 h i bede pisac zgrabnie i bez blednie to znaczy ze mi sie nie udal wypad;/
#1313 |
Wtajemniczenie
|
to ja tysz wypije, i sie upije a przy tym nie utyje
![]() I brukseleczko bedziemy tu obie rozszerzac %%%% na watku ![]() karolcia wysłałam ![]() Edytowane przez _Jamaica Czas edycji: 2007-12-07 o 19:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
pomyslałam o nim i zrobiło mi sie smutno. nie może byc
![]() ![]() wychodze na piwek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Już w poniedziałek, po przyjeżdzie, chciałam jak najszybciej do Was napisać, jak było fajnie i opisać instrukotorów ![]() ![]() ![]() Jamaiczko ja też dzis utyje i do niesamowicie, bo wszamałam cała paczke popcornu...no cóz tak się koncza samotne piątki ![]() ![]() Buziaki dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
Staję się zołzą
![]() ![]() Paulina jako miła dziewczyna: "Jak będziesz miał czas to możemy się spotkać ![]() ![]() (żałosne, do Łukasza) Paulina jako zołza: "Możemy się spotkać w środę, albo doppiero w weekend ![]() I tak by mogło pozostać ![]() ![]() Póki co - wszystko jedno... Ale chodzi mi o to, że ogólnie zbyt uległa jestem. Wiecie, co ja kiedyś zrobiłam... Łukasz nie mógł przyjechać do mnie w środę, odwołał z powodu spraw rodzinnych... Ja tak bardzo chciałam go zobaczyć, że na drugi dzień zrobiłam sobie wagary i on przyjechał ![]() ![]() Chciałabym w pełni nabrać postawę Kamili... Jak ona pisze o swoim podejściu do związku, do faceta, do siebie teraz... Zazdroszczę!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
BAN stały
|
Wróciłam z supermarketowych zakupów i nóg nie czuję... Za to czuję jak mi piwko w główce szumi
![]() DZIEWCZYNY! Ponawiam pytanie: działa Wam GG? Czy tylko mi nie działa od wczoraj? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zadomowienie
|
Mi działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Iza -> mi wszystko działa
![]() A jutro na poszukiwania sukienki chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.