Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-07, 14:03   #1291
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość

Eks kiedy dowiedział się ze bede miała pieska, zaproponował że może pojechac ze mna po niego
Oczywiścnie podziękowałam, ale nie skorzystam
Nie rozumiem czego ten człowiek od ciebie chce... bo ja nie wierze, że to sa jakieś koleżeńskie przysługi...

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Mam @
Ja też ;]

Wkurzyłam się i poszłam do lekarza. Oczywiście czekalam ponad godzinę bo jeden doktorek akurat dzisiaj był na urlopie(kurcze raz na 2 lata wybierze się człowiek do lekarza...), a druga babka ciągle gdzieś latała. Ale chyba dobrze, że czekałam bo okazało się, że mam anginę ;] Kurcze, a tak chciałam się zobaczyć z P ...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 14:20   #1292
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Bry dziewczynki
Iza obiecuje , że za parce wezme sie odrazu po weekendzie
Wiem na początek , że trezba zmienić miejsce zamieszkania... wtedy wszystko bedzie juz lepiej
Przytocze wam krótką rozmowe mojej mamy z siostra rano jak myslały , że śpie.
Ekhmmmm to tak:
Siostra stwierdziła, że jestem idiotką i żeby mama mnie olała, i mama stwierdziłą , że jestem jakimś pasozytem.
To sie wkurzyłam i wstałam i powiedziałam , zeby sobie nie pozwalały, siostra stwoierdziłą , że jak mi zle to żebym sie wyprowadziła, to jej mówie, że musi mi zapewnic mieszkanie bo tak stanowi prawo, a ona , że ma zanjomości i nic nie bede miała, bądz może mi kupić mieszkanie w jakiejś kamienicy z bejami:/
Na koniec stwierdziła, że ojciec mi w niczym nie pomoże bo ona juz z nim gadała...
I , że jak będzie miała dziecko to przepisze dom na niego i mnie wywali:/
Wrrrrrr.....
powiedziałam , jej , ż ei tak sie wyprowadze , bo z psycholami mieszkac nie bede, ale zrobie jej na złośc i do końca życia sie stąd nie wymelduje.
Oczywiście mama w czasie tej konwersacji cały czas broniła siostry, a na koniec pocałowała ja w główke i powiedziała,, ty jestes moją najukochańszą córeczką"
Na pocieszenie w tym momencie robie Kopiec z Kreta Chcecie??

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 14:34   #1293
atka83
BAN stały

megi_t. o rany jak tak można swoją córke/siostre poniżać. Jestem w szoku Ja Cię chyba podziwiam za cierpliwość,bo u mnie padły by gorzkie słowa z moich ust.I chyba czym prędzej wyprowadziła się z domu od toksycznej rodziny.Nie dziwie się,że Ci smutno i jesteś przez to załamana. A nie możesz z Tz-tem zamieszkać,albo wyprowadzić się gdzieś do babci,ciotki lub do kogoś innego??Czy zostałaś w domu dlatego by pomóc mamie,bo jest chora???A ona tak cie traktuje,masakra.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:16   #1294
Camilla
Zakorzenienie

megi słów mi brak
Zobaczysz, jeszcze Twoja siora, jak się już wyprowadzisz, da popalić Twojej mamie A mama jeszcze kiedys za Tobą zatęskni i będzie żałowała swojej postawy.

A czy mogłabyś napisać skąd się wzieła taka wroga postawa Twojej siostry i mamy wobec Ciebie? Bo chyba nie z powietrza?
Gratuluje znalezienia dorywczej pracy

A ja dotarłam do domu z wywalonym jęzorem. Tramwaj przed tym którym ja jechałam zderzył się z samochodem. Na szczęscie do domu nie miałam daleko. No, ale bardzo musiałam do wc więc pedziłam jak na skrzydłach
Teraz obiad, chwila odpoczynku i lece na sabat z wizazankami z Wlkp se se se

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:18   #1295
plina
Zadomowienie

Co za dzień.... Padam.

Oto mój 500 post

Weekend się zapowiada historiowy . Ja nie wiem, co robię na rozszerzeniu z historii.

Megi_t - to strasznie przykre... aż nie wiem, co powiedzieć

Iza - zachowanie P. żałosne i o nim samym świadczy. Szkoda, że nawet nie próbuje sprawić byś dobrze o nim myślała. Powodzenia w pisaniu pracy

Jamaica - ja też myślę, że Twój eks coś miał na celu... Jego zachowanie jest takie... hmm dziecinne, niczym zabawa w kotka i myszkę (im myszka szybciej ucieka tym apetyt na nią większy). Ale właśnie dobrze mu napisałaś, niech sobie nie myśli .

Kamila - właśnie gdybym była uzdolniona matematycznie to by mnie nie było na rozszerzeniu z historii..... Wrrr, a szkoda

Ja jak czytam Zołzy to widzę całą masę moich błędów.
Byłam "miłą dziewczyną".

K.O.N.I.E.C.
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:10   #1296
Camilla
Zakorzenienie

Ja mykam na spotkanie
Ps. _Magda kiedy się do nas przyłączysz? Na spotkanie dziewczyn z Poznania?

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:31   #1297
_Jamaica
Wtajemniczenie

Ja tez byłam miła dziewczynką która miała obsesje na punkcie eksia.

Sama nie wiem co T ode mnie chce. zdaje mi się, że jest po prostu "psem ogrodnika". Nie chce byc ze mną, ale szlag trafia go kiedy myśli że mogę byc szczęśliwa z kim innym. Nie chce się ze mną często spotykac, ale nie chce żebym o nim zapomniała.

Ja mam serdecznie dosc jego taniej gry. I wolę wierzyc ze nigdy nie będziemy razem, i drugiej szansy nie będzie.

Zezłościłam sie potwornie . Mało powiedziane wsciekła jestem. Mam full nauki, bo chce sie z tym uwinac zeby miec pozniej dużo czasu dla Fado(tymczasem siostra przyszła o 3 i siedziala do teraz, zajęła pokój, komputer i wszyscy zwalili się do mnie. Jestem wkur************)
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 16:35   #1298
gwendolyn
Rozeznanie

Hej Jamajeczko-czy dostałaś moją wiadomość na privie?
A co do chłopaka hmm czyba nieśmiały nie jest- ja stawiam na to,że ma bardzo dużo różnorakich zajęć(praca+ milion kursów itd), dobrze mu samemu i dziewczyny mu się nie chce- lepiej wyrwać kogoś w sam na raz kiedy się ma na to ochotę, chociaż może pan ma ewentualnie kogoś na stałe . Chociaż sama nie wiem,może sie mylę?! Coś o spotkaniu przebąkiwałam- niby w formie żartu(opowiadała,że paniom z pracy dał Czekoladowe mikołaje na mikołajki, powiedziałam, że też takiego chcę ale osobiście) na co uzyskałam odpowiedź cytuję: "no zobaczymy" więc chyba jakoś entuzjazmem wielkim do spotkania nie pała-- nie wiem co o tym wszystkim mysleć?! Chłopak ma wielu znajomych(po co mu blondynka do kolekcji znajomych potrzebna), spotkać sie chyba nie bardzo chcę - tylko po chusteczkę dzwoni?
Megi ja podobną rzecz usłyszałam o sobie mówioną przez rodziców o tym pasożytowaniu, wiem jak to boli i dlatego też zależy mi żeby wyprowadzic sie jak najszybciej-mam dość słuchania pretensji o wszystko, a u mnie zamiast siostry jak u Ciebie, ulubiencami rodziców sa moi mlodsi bracia, zatem rozumiem Cię doskonale
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:45   #1299
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
A czy mogłabyś napisać skąd się wzieła taka wroga postawa Twojej siostry i mamy wobec Ciebie? Bo chyba nie z powietrza?
Gratuluje znalezienia dorywczej pracy
Megi,jestem w szoku. Najbardziej dziwi mnie postawa Twojej mamy...I przyłączam się do pytania Kamili
--czy podpadłaś im czymś kiedyś?

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Ja mykam na spotkanie
Ps. _Magda kiedy się do nas przyłączysz? Na spotkanie dziewczyn z Poznania?
Ja będzie w inny dzień niż piątek
Piątki mam zazwyczaj zajęte i nie moge
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:51   #1300
gwendolyn
Rozeznanie

Dziewczyny z doświadczenia własnego wiem, że Megi nie musiała podpaść, oczywiście, że ideałem nie jestem, ale numerów takich jak mój brat nigdy nie wywijałam, spokojna ze mnie osoba raczej i poukładana, a zawsze dla rodziców byłam najgorszym ich dzieckiem (wiem, bo kiedys to usłyszałam niestety) Zawsze wszystko im nie pasowało poczynając od mojego wyglądu,aż mój sposób na życie i znajomych- ale wiem, że to po części wynika z tego,że sami łatwego życia nie mieli(i teraz wpojone wzorce odgrywają) i wychować mnie próbują przez krytykę i stawianie bardzo wysoko poprzeczki - niestety bardzo im trudno wyjaśnić,że nie tędy droga...

Edytowane przez gwendolyn
Czas edycji: 2007-12-07 o 17:16
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 17:14   #1301
_Jamaica
Wtajemniczenie

Gwen, Megi
Ja jestem najmłodsza, siostry mam starsze o ponad 7lat więc byłam oczkiem w głowie..

Mój eks robi sie powoli żałosny. Żali mi się że nie ma z kim wyjśc, i że nei ma co robic. Po co on mi to mówi? Może chce żebym go gdzieś zaprosiła

hahahaha zaprosił mnie do siebie.
Stary 2007-12-07, 17:33   #1302
Veiovis
Zakorzenienie

Megi, szczerze współczuje i jednocześnie zazdroszcze, że masz jeszcze tyle siły by się nie poddać...

Jamaico,
To prawie jak mój eksio
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 17:39   #1303
KAROLCIA171
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Bry

To chyba jakiś urodzaj na te sny... Ja obudziłam się cała mokra. Nie wiem czemu, ale często mi się śnią jakieś głupoty typu sceny z filmów. Tylko żadne tam romantico, a przeważnie sensacyjno-kryminalne No i EX mnie zawsze ratuje Dzisiaj też mu się udało. Tylko on niby zawsze mnie ratuje, a ja nawet we śnie z dystansem do niego. Wszystko we śnie kręci się wokół fabuły i nie ma czasu w tym śnie na nas...
I jak to interpretować? Że mimo iż nie ma nas, on jakoś jest obecny w moim życiu? Wolałabym, żeby jednak zniknął już na zawsze...

Wiecie on jednak jest pustakiem... Zapomniałam Wam opowiedzieć o jednym dialogu. Wchodzimy do sklepu. On z kumplem kupują piwo, ja biorę chipsy. Rzucam je na ladę i mówię ''Zapłać za mnie!''. On w tym momencie spojrzał na mnie z wyrazem twarzy ''Chyba Cię powaliło?''. Tylko zapomniał o tym, że ja im pożyczyłam kasę na piwo, a zwrotu jakoś nie było, więc chyba chociaż za głupie chipsy może zapłacić.
Walnął jeszcze tekst ''Jaka pamiętliwa.'' oraz ''Żebym ja Ci nie zaczął wyliczać...''
Co za palant. Jak może nawiązywać do czegoś z przeszłości. Co mam mu zwrócić wszystkie rzeczy? Rachunki po połowie za wszystko oddać? Już by sobie darował te mierne teksty... Pffffff... Żal.

No właśnie Martinko chyba się rozumiemy odnośnie tego co pisała Astra... Trudno uwierzyć, że znów coś takiego przeżyjemy. A już o tym, że coś lepszego, wspanialszego by mnie miało spotkać to już w ogóle nie marzę... To takie nierealne mi się wydaje...

Jamaieczko wytłumacz pani o co chodzi z tym dojazdem i na pewno zrozumie i pieska dla Ciebie zatrzyma A z siostrą może pogadaj, że też byś chciała czasem mieć czas na naukę, wyskoczenie gdzieś albo nic nie robienie. I chętnie je będziesz odwiedzać, ale wtedy gdy Tobie to będzie pasować...

Kamila
mi też zołzy dużo uświadomiły. Czytałam to z zapartym tchem i jakbym siebie widziała w niektórych sytuacjach...

Pogoda do d...
Mam @
Muszę pisać licencjata Megi Ty też się bierz za pracę
Nio i ja sie tak znowu wyrywczo odezwe

Dziewczyny a gdzie ta ksiazke mozna dostac bo jak juz pisalam wczesniej mam sytuacje podobna do shewy-rozstalam sie z chlopakiem potem zeszlam i sobie jestesmy, ale delikatnie mowiac ja jestem chyba z tych zolzowatych i moze ta ksiazka mi uswiadomi co robie zle-tak jak jakos zaraz po zerwaniu iza chyba pisala ze zdala sobie sprawe ze byla taka zolza i pozniej zauwazyla ze z po trochu jej winy sie rozpadl zwiazek(akurat Twoja historia mi sie zapamietala bo ja chyba z zachowania tez jestem/bylam podona do ciebie i u nas tez z mojej winy po zcesci bylo rozstanie dobrze ze to pozniej zrozumialam a on dal nam szanse). Co nie zmienia faktu ze P. jest du..... jak sobie tak czytałam i czytam co on czasami wyprawia
KAROLCIA171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 17:45   #1304
plina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KAROLCIA171 Pokaż wiadomość
Nio i ja sie tak znowu wyrywczo odezwe

Dziewczyny a gdzie ta ksiazke mozna dostac bo jak juz pisalam wczesniej mam sytuacje podobna do shewy-rozstalam sie z chlopakiem potem zeszlam i sobie jestesmy, ale delikatnie mowiac ja jestem chyba z tych zolzowatych i moze ta ksiazka mi uswiadomi co robie zle-tak jak jakos zaraz po zerwaniu iza chyba pisala ze zdala sobie sprawe ze byla taka zolza i pozniej zauwazyla ze z po trochu jej winy sie rozpadl zwiazek(akurat Twoja historia mi sie zapamietala bo ja chyba z zachowania tez jestem/bylam podona do ciebie i u nas tez z mojej winy po zcesci bylo rozstanie dobrze ze to pozniej zrozumialam a on dal nam szanse). Co nie zmienia faktu ze P. jest du..... jak sobie tak czytałam i czytam co on czasami wyprawia

Nie, nie, nie!! Zołza to pozytywne określenie i właśnie trzeba brać z niej przykład ...
Cofnij się parę stron do tyłu to będzie link podany przez Kamilę .
Stary 2007-12-07, 17:47   #1305
Astra24.
Rozeznanie

Ja zaraz wybywam na to spotkanie z ludźmi z pracy. Nie chce mi się trochę, ale może będzie fajnie.
Wiem, że to wszystko może prysnąć, też się tego boję, ale nie pozostaje mi nic innego jak żyć tym, co przynosi mi każdy dzień. Chcę wierzyć w to, że już 3 raz nie zostanę skrzywdzona przez faceta, że tym razem wszystko co mówi jest prawdą...
Stary 2007-12-07, 17:49   #1306
_Jamaica
Wtajemniczenie

Karolcia jesli nie znajdziesz,t o podaj maila to ci wysle

edit: jak dobrze pójdzie za 2 dni spotkam łyżwiaza
Stary 2007-12-07, 17:56   #1307
brukselka
Zadomowienie

dziendobry..lepiej pozno niz wcale..czy tylko ja pracuje na ten kraj.. wyksztalciuchy

jej mam dosc, pieprze to dzis byl starszny dzien w pracy we wtorek wemzme sobie urlop i od 7 bede pisala posty a co!
Stary 2007-12-07, 17:56   #1308
KAROLCIA171
Zadomowienie

Cytat:
Karolcia jesli nie znajdziesz,t o podaj maila to ci wysle

edit: jak dobrze pójdzie za 2 dni spotkam łyżwiaza
znalazlam linka ale cos tam napisalo ze nie moze sie otworzyc .
Bylabym wdzieczna _jamaico k.hardek@wp.pl
Stary 2007-12-07, 18:02   #1309
brukselka
Zadomowienie

nikt ze mna nie chce gadac..to jade.. sie upicD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 18:09   #1310
_Jamaica
Wtajemniczenie

haha ja moge z tobą.... sie upic

ide sie kapac. eksiowi powoli nudzi się wolnośc, czuje to.Karolcia wysle za jakies pół godzinki
Stary 2007-12-07, 18:13   #1311
KAROLCIA171
Zadomowienie

Cytat:
Karolcia wysle za jakies pół godzinki
Oki poczekam nie pali sie
Stary 2007-12-07, 18:18   #1312
brukselka
Zadomowienie

no co nie wolno:P

mozna u-tyc
mozna i sie u-pic

ehhh.. moja kochana jamajeczko.. nie lubie jak jestes smutna i nie chcesz ze mna plotkowac

wypije za was.. a jak wroce za 3 h i bede pisac zgrabnie i bez blednie to znaczy ze mi sie nie udal wypad;/
Stary 2007-12-07, 18:37   #1313
_Jamaica
Wtajemniczenie

to ja tysz wypije, i sie upije a przy tym nie utyje

I brukseleczko bedziemy tu obie rozszerzac %%%% na watku

karolcia wysłałam

Edytowane przez _Jamaica
Czas edycji: 2007-12-07 o 19:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 20:21   #1314
KAROLCIA171
Zadomowienie

Cytat:
to ja tysz wypije, i sie upije a przy tym nie utyje

I brukseleczko bedziemy tu obie rozszerzac %%%% na watku

karolcia wysłałam
Dzieki wlasnie sciagnelam i zaczynam czytac
Stary 2007-12-07, 20:25   #1315
_Jamaica
Wtajemniczenie

pomyslałam o nim i zrobiło mi sie smutno. nie może byc Wiem że zjawi się w tym tygodniu, zeby zobaczyc pieska, a ja bede tak zapatrzona w Fado że nie zwróce na niego uwagi
wychodze na piwek
Stary 2007-12-07, 20:30   #1316
Selis
Zadomowienie

Witajcie Kochane
Już w poniedziałek, po przyjeżdzie, chciałam jak najszybciej do Was napisać, jak było fajnie i opisać instrukotorów a tu BACH-internetu nie ma napisałyście się galancie, także musze to jeszcze nadrobić

Jamaiczko ja też dzis utyje i do niesamowicie, bo wszamałam cała paczke popcornu...no cóz tak się koncza samotne piątki

Buziaki dla Wszystkich
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 20:34   #1317
plina
Zadomowienie

Staję się zołzą

Paulina jako miła dziewczyna:

"Jak będziesz miał czas to możemy się spotkać. Zawsze mam dla Ciebie czas."
(żałosne, do Łukasza)

Paulina jako zołza:

"Możemy się spotkać w środę, albo doppiero w weekend."

I tak by mogło pozostać... Tylko jak stracę głowę to......
Póki co - wszystko jedno... Ale chodzi mi o to, że ogólnie zbyt uległa jestem.

Wiecie, co ja kiedyś zrobiłam... Łukasz nie mógł przyjechać do mnie w środę, odwołał z powodu spraw rodzinnych... Ja tak bardzo chciałam go zobaczyć, że na drugi dzień zrobiłam sobie wagary i on przyjechał. Jaka ja byłam durna .

Chciałabym w pełni nabrać postawę Kamili... Jak ona pisze o swoim podejściu do związku, do faceta, do siebie teraz... Zazdroszczę!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 20:47   #1318
Izaluka
BAN stały

Wróciłam z supermarketowych zakupów i nóg nie czuję... Za to czuję jak mi piwko w główce szumi

DZIEWCZYNY! Ponawiam pytanie: działa Wam GG? Czy tylko mi nie działa od wczoraj?
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 21:02   #1319
plina
Zadomowienie

Mi działa
Stary 2007-12-07, 21:02   #1320
shewa
Zakorzenienie

Iza -> mi wszystko działa
A jutro na poszukiwania sukienki chyba juz widze jak cos znajde
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości