|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
no te jak jada na impreze to jak w tropikach, mimo, ze czasem styczen. juz nie zwracam na to uwagi ![]() Wyszykowanam , jeszce tylko wdzieje kiece i lece... 4 godziny mialam byc w robocie, ale bylam 2 heh bo pozniej pojechalam z kolezanka do szpitala ![]() mdlala w klopie a jak zajechalysmy na emergency to jakos jak lapa odjal... poczekalam z nia na wszelakie badania, pozniej jej chlopak mnie zmienil i pojehalam do domu. 1szy raz bylam tu w szpitalu ;/ |
|
|
|
|
#2342 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze poszło.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale około 15.00 to podtrzymywałam powieki na zajęciach z parazytologii... Trzymam kciuki za rzucające palenie Bądźcie twarde, bo cel ze wszech miar słuszny ![]() Pachnę Carnal Flower
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj pachnialam Cristobalem i , na nadgarstkach, Le Parfum Lalique
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hecate, udanej imprezy Pachnę Dune ale to chyba nie mój zapach. Świdruje mnie w nosie i jest jakby kwaśny. |
|
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jednak mysle, ze Elle warto przetestowac W perfumerii, odrzucila mnie swidrujaca, pieprzna nuta i kwiatki, z kwasnymi owocami- nie mialam nawet ochoty na powtorne testy, z probki. Jednak po recenzji Khy("ciacho" ), zaaplikowalam Elle globalnie i pozwolilam jej wyewoluowac - okazlo sie, ze gdy slodycz przebrzmi, nie jest tak zle - najbardziej spodobaly mi sie nuty bazy; paczula i wetiwer, z echem kwiatowym.
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
na noc kropelka tea for two l'artisan
musze ja miec
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2007-12-07 o 22:13 |
|
|
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
Witam, mam pytanie odnośnie zapachu F.T.Leggero, czy można go porównać do jakiegoś znanego zapachu bardziej dostępnego w sprzedaży, chciałabym go jakoś sobie wyobrazić, porównać
co składa się na jego nuty zapachowe? Piszecie, że Fendi .T. jest ulotny i nietrwały a jak się pod tym względem spisuje F.T.Leggero
|
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Mniej więcej od godz. 20.00 walczę z portalem Nasza Klasa. Cierpliwości, Panie, cierpliwości
![]() W temacie - Tumulte - jak oceniacie jego trwałość? Nie wiem, czy mi się nos przyzwyczaja, czy ze mnie ucieka, czy tak diamteralnie się zmienia? |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
bałagan niestety trwa, skręciliśmy dopiero jedną szafę, ale mamy dość, reszta jutro po pracy ja rano o 8 mam pierwsze spotkanie z klientami, potem drugie o 11 i trzecie o 14, jeśli to przeżyję , to już mnie nic nie wykończy idę pod prysznic i wybalsamuję się moim ulubionym lawendowym kremem J&J, potestowałabym coś, ale chyba padnę i nie zdążę nawet poczuć zapachu kolorowych snów
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę sobie Obssesion Sheer , po dwóch godzinach jest przepiękne na dodatek pachnie cały dzień
![]() Czy ktos miął już do czynienia z nowym zapachem Elizabeth Arden Mediterranean?
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Naręcznie Bois Oriental i Feminite du Bois.
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tumulte nie jest zbyt trwałe .
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
dzis ck contradiction
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie Tumulte jest zabójczo mocne i trwałe.
Ale może nie powinnam się w tej kwestii wypowiadać, bo Feminite du Bois i Theorema też się świetnie na mojej skórze trzymają. --- Miałam małe spięcie z tż, potem dyskusję na temat wiary, i koniec końców czuję się zdołowana; nie wiem czemu. Chyba bez konkretnego powodu, po prostu jest mi źle. --- Must, Must, Must. Przynajmniej nie czuć już smrodku chny.
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie, jak po każdym zlocie, boże, czym to ja nie pachnę
![]() Zwędziłam próbkę Irysowej Prady, to znaczy dostałam będę testować dalej, bo całkiem miła się wydała.Właśnie wwąchuję się w nadgarstek, oj spodobało mi się coś - wycofane Nature Millenare. Bardzo piękna baza. Ale zabijać się o nie nie będę, aż tak to mi się nie podoba ![]() A globalnie teoretycznie dalej Brit Red. "Obrzydliwy i śmierdzący" jak go Szugar uroczo podsumowała
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Tako Tako - trzymam więc kciuki za jutrzejsze spotkania
![]() Nie pachnę niczym, testów też pewnie nie będzie. Nie chce mi się
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli są odmienne potrzeba tolerancji, wzajemnej. Poniuchaj ulubione flaszeczki, to zawsze pomaga
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
My tolerujemy swoje zdania, nawiasem mówiąc zupełnie odmienne
![]() Nie wiem, coś mnie zdołowało. Chyba bardziej ta kłótnia...
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja jestem jakaś dziwna że nie podoba mi sie koncepcja imprezy gdzie faceci grają w pokera a kobiety siedzą na kanapie i może będą mogły usiąść do stolika kiedy się panom i władcom znudzi? Ale o co ja robię problem, przecież mogłam dostąpić zaszczytu podawania przystawek ![]() Jak chce zrobić sobie męską imprezę to co za problem? Ja tylko nie rozumiem po co zapraszać na nią żony. Niech sobie wynajmą pokój w motelu, palą cygara i grają choćby cały weekend - jak w Soprano ![]() No nic, rano pewnie się wycofa z tego pomysłu, ale naprawdę zrobiło mi się przykro...
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis DKNY edp. |
|
|
|
|
#2363 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Cytat:
Cytat:
To chyba jakiś spięciowy dzień. Od trzech dni słyszałam, że mnie zaprasza na kolację, a potem na moją ulubioną kawę piernikową, którą wreszcie przywrócili w Coffee Heaven (mamy "zaległą" rocznicę). Rano zepsuło się auto (w mieście) - zdarza się. TŻ pojechał do pracy, potem wrócił po nie, wezwał lawetę i zawiózł je do warsztatu. Była 17, do domu był o 15 minut. Poszedł się "przywitać" z moją mamą (warsztat jest obok niej) i jakoś tak mu zeszło, że wrócił o 19:30... I jakoś nie poszliśmy już na kolację, ani na kawę. I rozumiem, że było już późno, tylko, że jak mieliśmy plany, to mógł o tej 5 pojechać do domu, albo rzeczywiście tylko wpaść na moment do mamy, a nie siedzieć tam ![]() Pachnę tylko piernikowym płynem pod prysznic, choć jakoś czuję tam tylko przyprawy, brak bakalii, ale i tak miłe...
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez tym pachne bo niedawno brałam prysznic w YR wyszla swiateczna linia piernikowa i mandarynkowo-migdalowa wiec postanowilam wprowadzic swieta w kosmetykach Szoda tylko ze po kapieli juz nic nie czuje..ale w trakcie jest bosko ![]() Jakie perfumy pachna podobnie to piernika tak slodko i jadalnie tak swiatecznie? Czytalam ze Les Belles DELICE D'EPICES ?! co maja w sobie z tego..a jakie jeszcze inne zapachy sa takie swiateczne?
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miłe że chciał wpaść na chwilę do Twojej mamy, ale tak się zasiedzieć akurat kiedy mieliście plany na wieczór? P.S. Kawa piernikowa brzmi przepysznie
|
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopieszczam się Safran Troublant i herbatą zimową z cynamonem
Dobrej nocy
|
|
|
|
#2367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też żałuję, że po kąpieli to już słabiutko, ale na rękach mi zostaje trochę zapachu ![]() ![]() Cytat:
![]() A kawa jest super - tym mnie "kupiło" CH 3 lata temu - mieli tę kawę w ofercie wtedy, a ja pracowałam naprzeciwko Ale potem ją wycofali, została mi cynamonowa, acz to nie to samo. No i ostatnio zobaczyłam wielki plakat o powrocie kawy piernikowej, mniam. No już się nie mogę doczekać, ale akurat tam, gdzie był plakat, skończył się im syrop... Chłopak, który obsługiwał, mówił, że przywieźli im w piątek, a w niedzielę wieczór już nie mieli - takim powodzeniem się cieszyła ![]() ![]() Idę spać, dobranoc dziewczynki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie na noc uspokajacz - tym razem ciepla kapiel w latte z bialej czekolady z Avonu mrrr ...
A tak BTW tlumacze wlasnie artykul o odbieraniu zapachu i zmysle wechu nawet ciekawe ![]() Rachelo - uszka do gory, kazdy miewa gorsze dni. Przeczekaj, a moze juz wponiedzialek szeroko sie usmiechniesz do listonosza niosacego wymarzona paczuche Nat
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mi uświadomiłaś że mi zostały tylko ok 3 tygodnie bycia nastolatką hlyp
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 lat stuknęło mi w lipcu. Wstałam, przeżyłam dzień, poszłam spać. Wszystko było tak samo. Następnego dnia też ![]() Jakaś nieczuła na takie "numerki" jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Mam nadzieję, że dobrze poszło.

co składa się na jego nuty zapachowe? Piszecie, że Fendi .T. jest ulotny i nietrwały a jak się pod tym względem spisuje F.T.Leggero