|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Ja oglądam Uproszczona 3 na canal + o 20 się zaczął...no ale średnio na miły wieczór we dwoje^^
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Raczkowanie
|
Kamilka dużo zdrówka dla Martynki. Wy to się musicie strasznie namęczyć
![]() ![]() Malwi - Tobie to trzeba duuużo cierpliwości ![]() ![]() Ewusia gratuluję rocznicy ![]() ![]() Ruda Wy to dopiero macie piękny staż ! ![]() Haha sorki Magda, ale jakoś tak też o tym pomyślałam jak tylko to przeczytałam ![]() Kinga i jak Wasza podróż do Polski ? Bo pisałaś, że TŻ mają zabrać prawo jazdy i nie jedziecie ? ![]() Ja Dziewczyny od kilku dni na własnej skórze doświadczam co to znaczy mieć migreny ciążowe ![]() ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Uprowadzona^^ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Kruszynka oby ze zmianą pogody przeszły dolegliwości Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka o matko współczuję.. Pamiętam jak mnie dorwal mega ból głowy na początku ciąży, męczyło mnie 5 h, ani tabletki w domu ani tz a do apteki daleko.. zasnelam z lodem zawinietym w ręcznik, obudził mnie tz jak wrócił w nocy z pracy. Nikomu nie życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Kinga ja bym chyba w nocy nie wybudzala.
Choć ciekawe czy Maly bedzie w drodze spal tak samo jak w domu. My w czwartek jedziemy do tesciow ( ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2856 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka jedziemy na początku czerwca. Mężowi przyszło pismo, żeby potwierdził czy to on jechał. Dopiero dziś odesłaliśmy, na ten moment nic nie pisali o tym czy zabiera i jaki mandat. Ale dowiedzieliśmy się, że dają 3 termin na oddanie. Wiec jak coś to wybierzemy taki po powrocie z Polski
![]() Współczuję migreny, aby szybko przeszła. Pogoda się poprawi to na pewno będzie lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestesmy na tym wyjeździe i on cały jest z okazji rocznicy więc specjalnych planów na dzis nie mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to Karince wyrosło? Cytat:
![]() Wspolczuje migreny ![]() My dziś ze zwiedzania wracaliśmy na syrenie bo Konradek dostał histerii nie wiadomo o co, dopiero w aucie się uspokoił jak dałam cyca (jak wcześniej próbowałam dać to nie chciał, ewidentnie chciał wracać ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, a gdzie jesteście? Coś mi ukmnęło
![]() My na koniec czerwca/początek lipca jedziemy do Warszawy, pierwsza dłuższa podróż młodego, ciekawe jak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nasza pierwsza dłuższa podróż z nocowaniem w hotelu, ogólnie Młody się całkiem nieźle sprawuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Aa to przyjemna mieścinka, w zeszlym roku mamę i dziadka tam odwozilam
![]() Ja bym chciala do tej Wawy tak na 3 dni jechac, ciekawe czy uda nam sie cos zwiedzic ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zadomowienie
|
KRUSZYNKA siły ja migreny miałam od poczatku- jeszcze nie wiedziałam ze w ciazy jestem przez 4 mies. A pierwszy miesiąc to codziennie. Makabra
EWUSIA a to jeszcze skorzystacie ![]() ![]() ![]() Pol godz przyjęli chłopca... Przez 20 min wył "ja chce do domu! Mama! Jedziemy!" Makabra, biedne dziecko, ojciec z nim zostaje a on wyje za matka. Uspokoili go troche. Teraz dali inhalator i wyje od nowa ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Kamilka o matko współczuję.. Mam nadzieję że chłopczyk ze zmęczenia pójdzie w końcu spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Ewusia najlepszego
![]() Malwi o rany, współczuję... Kinga ja bym nie budziła. Pola jak ją z jakiegoś powodu muszę obudzić jest zła. Bardzo zła. Kruszynka współczuję. Też miałam cały II trymestr. Kamilka biedny. ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- My się dotlenialismy dziś nad morzem. Pogoda była cudna. Pola zadowolona. Ale w pewnym momencie już chyba miała za dużo wrażeń, bo oczka już tarla, powieki ciężkie i nie mogła zasnąć i taki wrzask się włączył że kobitka w ciąży się oglądała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj jakaś większa przeprawa z usypianiem, 2 czy 3 ostatnie dni była bajka, po kąpieli cyc, na cycu odlot i w zasadzie do bujaka i tylko chwilkę ululac. A dzisiaj małż walczy od godziny chyba, dzieć totalnie rozbudzony :-(
A robimy wszystko tak samo jak zawsze i o tej samej porze... ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- A propos wyjazdów, koleżanka mi podesłała adres takiej strony jak dzieciochatki.pl - miejsca z udogodnieniami dla dzieci. Może którejś z Was też się przyda.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2016-05-02 o 21:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Ruda przybijam piątkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |||
Rozeznanie
|
też się zastanawiam bo my pod koniec wakacji mamy plan nad morze jechać - ok 700 km
Cytat:
Cytat:
![]() niestety nadal ma ![]() przy samym odbycie wyszedł jej taki jakby guzek ![]() okazało się ze to jakas cysta, wypełniona płynem i mam to smarować maścią na hemoroidy ![]() dobrze ze tym razem nie zaufałam diagnozie tesciowej bo mówiła ze to od odparzenia ![]() Cytat:
![]() dostałam całą pakę ubrań od kuzynki, sliczne rzeczy szkoda ze na rozmiar 104 - troche poczekamy no i druga siatę butów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Czarna to sobie kobieta pewnie pomyślała "Boże, żeby moje takie nie było"
![]() Kamilka i jak chłopiec się uspokoił, szkoda małego na pewno mu źle tam, on nie pomyśli że inne dzieci może pobudzić. Cytat:
Co do butów to o ile na osobę dorosłą używane ok, to na dziecko już nie koniecznie, ja mojemu pewnie przez pierwsze kilka - kilkanaście lat używanych butów nie założę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zadomowienie
|
Chłopiec sie wreszcie uspokoił inhalacja sie skończyła i chyba padł ze zmęczenia.
A ja sie pitole z ważeniem przed i po jedzeniu. Kur chyba to po to zeby mnie zestresować. Dodatkowo w czasie choroby jakoś nie sądzę by było to miarodajne... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas pierwsza pobudka o 6.50 ![]() ![]() ![]() bałam sie ze bedzie spac niespokojnie ale moje dziecko chyba nadmiar wrazen musi zawsze odespac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Kinga przemyeslcie jazde w nocy. W nocy szybciej czlowiek sie meczy, jest zmeczony po calym dniu, poza tym nocna aura nie sprzyja dobremu refleksowi. Czasami lepiej jechac w dzien i robic postoje niz ryzykowac np wypadkiem w nocy.
Ahness kangur jest bardzo prosty, poogladaj filmiki i sprobuj ![]() Kruszynka nawet nie wiem co Ci poradzic, moze chlodne oklady? Kamilka sily ![]() Przezylam nalot i npisze co i jak pozniej, bo mlodziez mi sie obudzila i zagaduje ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Czarna ale Ci tego morza zazdroszcze
![]() Ruda, magda i jak nocka? Kamilka faktycznie to wazenie przed i po jedzeniu jest jakies dziwne. A w ogóle o ile większa ta waga po jedzeniu powina byc? U nas pobudka o 4 wzielam go do siebie i zawinelam na nalesnik bo machal konczynami jak pająk w potrzasku ![]() Dziewczyny proszę o kciuki za TZ pojechal na wyscig kolarski ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
MOJAKaREN pojęcia nie mam... Ale z tego co dedykuje z roznow z pielęgniarkami jest 10g=10 ml
Kazali pisać to pisze... Ciekawe czy to ktos potem weźmie ode mnie zeby przeanalizować ![]() Moje kciuki sa jego ![]() AHNESY gratki spokojnej nocki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Rozeznanie
|
Malwi od dwóch dni próbuje ale moje dziecko mi sprawy nie ułatwia
![]() a jesli chodzi o podróże to logiczne są twoje argumenty ale ja chyba tez bym jechała nocą, jest nas dwoje z prawkiem i bedziemy mogli sie wymieniac i pilnować nawzajem ja za młodu z rodzicami tez jezdziłam w nocy, pamietam ze jak jechalismy do Chorwacji, pierwszy raz nowym autem - combiakiem to tata tak nam zrobił spanie że rozłożył fotele, bagaze spakował tylko na jedną stronę a resztę fotelo-bagaznika miałysmy na spanie - to było dopiero niezgodne z przepisami ![]() Karen kciuki za TZta |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karen, zasnęła, ok 22:30 i potem już nic ok - karmienie o 3:30 i o 8:00. Dospane do 9:00. Pod tym względem nie mogę narzekać.... Kciuki dla TŻ-ta! Poza tym wczoraj po kąpieli na szafce kuchennej, tam gdzie zawsze po kąpieli ja ubieramy, polozylam gołą na brzuchu - zasmiewala się w głos. I jak zrobiłam krok do tyłu po aparat to mało mi z tej szafki nie spadła, ale TŻ czuwał obok. Bo przecież głowę tak przechyliła że i mało na plecki się nie przrkrecila, a jak ją na łóżku na turlanie się namawiam, to nie :P
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Ruda bo może na łóżku ma za miękko?
![]() ![]() No ale Tż go zabrał o 7 i ja dospalam do 9 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Pewnie rzeczywiście za miękko, ale za to bezpiecznie. Spróbuję na podłodze.
#2879 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny!
![]() Kamilka no wlasnie ciekawe czy serio to ktos będzie analizowal czy tylko takie zawracane d y Ruda właśnie moj na lozku tez sie nie chce przekrecac i całkiem mozliwe ze im jest za miekko. To masz mala smieszke a udalo sie choc to zdjatko strzelic? ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.