|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
Cytat:
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Jejku,zaraz się potne,tak mnie boli pod łopatką z prawej strony. Aż się zastanawiam,czy by mi lekarz rodzinny nie dał skierowania na rehabilitację,jakieś masaże albo coś,ale jak masowac ciężarną?
Chyba na jakimś specjalnym łóżku? Wpadłam na pomysł,żeby sobie wykombinowac meble na taras z palet już się nakrecilismy z mężem,może się uda je zrobić na ten sezon
|
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
Radena mnie tak bolało z ola. Bylam u ortopedy. Powiedział ze to ucisk na nerw i nic nie poradzi
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę spać. Oby jutro nie padało! chcę wziąć starszą do zoooooo....Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mineło
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zadomowienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59816981]Tak
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Gratulacje!!!! Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-05-02 o 23:25 |
|
|
|
#4537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59816981]Tak ![]() Super pomysł! Mój mąż lubi majsterkowac z paletami. A macie jakiś wzór wybrany? Coś upatrzone? Idę spać. Oby jutro nie padało! chcę wziąć starszą do zoooooo....Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dzanet, wpisalam w necie i pierwsze co wyskoczylo mi się spodobało http://scandiartstudio.blogspot.com/...arden.html?m=1 Pewnie coś pozmieniamy,ale ogolna koncepcja całkiem fajna |
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mam +3 kg i zero uciskow boli Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
Polecam. Z tym ze mam taki problem ze chudne
A hemoglobina bez zelaza coraz wyzsza ![]() Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-05-02 o 23:55 |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tak kuje pomiedzy łopatkami, ze ta noc byla straszna. Teraz siedze bo jak pomysle, ze bede musiala,lezec,zaraz 40 min z tym bolem pod ktg to wole posiedziec bo normalnie w zadnwj pozycji nie moge wytrzymac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
No to pospane
![]() Ja nie mam ani pościeli, ani ochraniaczy. Octanisept mi jakiś został, bo używałam kilka mięsięcy temu ![]() Macie jakąś bluzę albo sweterek dla swojego maluszka? Niby lato będzie, ale chyba przydałoby się coś takiego na wierzch? Mam jeden rozpinany sweterek, ale myślę czy by nie kupić jakiejś bawełnianej bluzy... ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Asiek |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie akurat u nas w czerwcu 12 stopni i ulewa to norma. Ja bym sie tak nie nastawiala na piekna pogode :g
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
od dwóch godzin nie śpię, gardło dalej mnie boli i to raczej nie jest normalne bo tak co rano mnie boli. Jutro po usg mam wizytę u internisty zajrzy mi do gardła.Ja mam grubszy pajacyk na 56, i dwie bluzy. Myślę, że taka ilpdcr wystarczy
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie gardło boli tylko wieczorem A po Nasivinie katar leci mi jak woda z kranu, ale to w sumie lepsze niż zapchany nos Właśnie sobie zrobiłam do dzbanka miksturę z miodem i cytryną
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ratuje się herbata z miodem i cytryną ![]() Głodna się już zrobiłam pora chyba wstawać :P
|
|
#4548 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ja już boje się na wage wchodzić. Co wejde to 300 mniej. Już czekam na to usg w czwartek. Byleby Michałek rósł
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniny też chudnie i dzidzia jej rośnie
|
|
#4550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękna pogoda od rana Ale to dobrze, bo mamy dziś z mężem zaplanowanego grilla z rodzinką. Cytat:
Nie polecam![]() Cytat:
Dla małej mam dwa grubsze polarowe body i jakiś rozpinany sweterek też. Lepiej mieć Cytat:
Schudłam już z 2 kg, mała ważyła w zeszłym tygodniu 1900 gr. Oby dwie lekarki mówiły, że to prawidłowa waga, ale myślałam, że będzie już miała ponad 2 kg.
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-03 o 08:09 |
|||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kilka grubszych ubranek i maly pajacyk taki polarkowy nie za gruby
|
|
|
|
#4552 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
Sweterki trzeba mieć, bo pogoda w PL jest jaka jest. Ja mam 2 polarki i 2 sweterki. Spokojnie mogą być troszkę większe. Dziewczyny widzę, że powoli cały wątek łapie bezsenność Ja wstaję 4 razy w nocy na siku, a to się budzę sama z siebie, a to mi Leoś przyłoży. Asiek, Madzia- łączę się w bólu gardła i pleców Jak mąż skończy te meble z palet to Wam wrzucę fotkę. |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie ostatnio wstaję w nocy na siku tylko raz, ale o godz. 5 czy 6 już mam oczy jak 5 zł
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
mam kilka cieplejszych pajacow, bluzę i sweterek. Ale tez tak myślę czy czegoś nie dokupic, ale juz na 62. Oj, daj spokój z tym.zamartwianiem się. Na pewno Michalek.dobrze rośnie. Anuszka urodzila Olka wcześniej, a z jaka wagą. Inne dziewczyny na diecie chudna a dzieci rosną. Dlaczego w Twoim przypadku mialoby byc inaczej? Przyrost i rozwój dziecka nie zalezy od Twojego przyrostu wagi.
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
witam, sorki, że tak późno się odzywam po mojej wizycie, ale zaraz po miałam duzo zajęć a i potem wyjazdy jak u większości z was.
Ogólnie na wizycie czułam się bardzo źle. Mieliśmy w planach takie dłuższe usg a ja absolutnie nie mogę leżeć na plecach! Musieliśmy robić przerwe i to juz po ok 7 min! Totalnie słabo mi było mrowienie w całym ciele fale gorąca i ogolny odplyw. Bardzo ciężko było. Oczywiście twarzy syn nie pokazał ma centralnie przed buzią skundloną spętloną pępowinę. To pikuś, gorzej, że pozycja nie pozwolila zbadac serca to juz nie przelewki jest późny tc a ja co wizyte wychodze z tym samym bo mały się nie przekręca. Ale jedno dobre ze juz jest glową w dół-bardzo mnie to cieszy. Poza tym okazalo sie ze musze zdazyc isc ze soba do kardiologa. Najpierw internista i ekg i ewent skieruje mnie dalej, ale czy ja zdaze? wiecie jakie są terminy. Ale czy ciężąrne nie są przyjmowane poza kolejnościa? Tak miałam w I ciąży ale to bylo 7 lat temu. Rozbroiło mnie to bo ja owszem chorowałam na serce ale od ładnych kilu lat nie mam zadnych objawów i tak pro forma zapytałam gina a on ze to musi byc skontrolowane mimo wsio i tez decyzja czy moge rodzic sn czy nie,ale sie porobiło. Ide znowu jutro na usg i powiedzial ze mam wziac kanapki bo bede siedziec do skutku, jak nie uda sie od razu to mam przyjsc za godz potem za dwie ewent itd. szlag mnie trafia-bede musiala sie wciskac w kolejke a wpuszczac nie chca.3majcie kciuki zeby na pierwszym wejsciu sie powiodło!!! A w ogole niektore z nas to juz nie długo moga sie rozpakowac nie? Tak teorytycznie oczywiscie ELINE-BLATH NIC NIE PRZECZUWASZ ![]() p.s jadę dziś na grilla i trzymajcie kciuki za ładną pogodę
Doświadczenie przemawia: Istnieją tylko dwie bezwarunkowe miłości- miłość między matką,a dzieckiem oraz miłość Boga do ludzi. Edytowane przez PikPik09 Czas edycji: 2016-05-03 o 08:57 |
|
|
|
#4556 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Mnie tez boli gardło ![]() Pogoda średnia, obawiam sie że z zoo nici Ale zawsze zostaje obiadek w knajpie
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
PIKPIK brawo, ze maluch już w dół!
a z serduszkiem swoim to koniecznie skontroluj. I trzymsm kciuki, aby na usg wszystko się udalo zbadać. Nic nie przeczuwam, ale od tej 5 czuję skurcze. Delikatne teraz juz, ale są. Do tego Małe szaleje, więc pracuje moj brzuch jutro mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje. Generalnie w tym tygodniu chcę ostatnie zakupy wyprawkowe, wiec niech siedzi jeszcze Okruszek i nie wylazi.---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- A i witam sie w 37tc wg niektorych już ciąża donoszona, wg innych za tydzień - więc niech jeszcze ten tydzień nic sie nie dzieje
|
|
#4558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dużo "grubszych" rzeczy mam nadzieje ze dziecka nie przegrzeje :p Cytat:
Ja tez sie boje ale z przeciwnego powodu :p Wszystko napewno jest dobrze Ja mam pościel nie mam prześcieradła ani materaca ale to bede ogarniała jak sie wprowadzimy bo narazie młody bedzie spał albo ze mna albo w koszu mojzesza ![]() TŻ poszedł biegać chyba ładna pogoda dzis bedzie ![]() Pozdrawiamy |
||
|
|
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
jak mnie biodra po nocy bolą, masakra jakaś.Cytat:
Olinka, co Ty się przejmujesz, to, że Ty chudniesz, wcale nie oznacza, że dziecko źle przybiera na wadze... No i bardzo dobrze, nie wyobrażam sobie rodzić w upał i na początku męczyć się w nim z noworodkiem...
|
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
Pik pik trzymam kciuki oby udalo sie za pierwszym razem i oby bylo ok.
![]() Ja poki co nie mam problemow ze sznurowkami, siadam na schodach, rozkraczam sie i daje rade. Gorzej z malowaniem paznokci u stop grazyne to tylko z lusterkiem. Ja mam teraz 'chcice' na sok z czarnej porzeczki, sliwki, powidla sliwkowe i pasztet ze sliwka. A hitem to kanapki z maslem i powidlami. A lody to juz w wogole moge porzerac
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

dupa iiii teraz muszę inna wybrać.

już się nakrecilismy z mężem,może się uda je zrobić na ten sezon
chcę wziąć starszą do zoooooo....

Przypomniało mi się, że mam jeszcze polar, ale to na 68 
A po Nasivinie katar leci mi jak woda z kranu, ale to w sumie lepsze niż zapchany nos

Ale zawsze zostaje obiadek w knajpie